Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Ehhez képest viszont komoly érték lett a Steelers hozzáállása a drafthoz, vagyis, hogy évről évre próbálunk WR hozni. Tavaly ugye Coates, előtte Bryant, azt megelőzően Wheaton.Nem is merném magunkat a nagy ...-hez hasonlítani, de ezt azért annyira nem látom beigazolódott dolognak. Lehet, hogy jók lesznek, de jelenleg ott tartunk, hogy Coatesnak volt 3 elkapása 72 yardért, Bryant megy az elvonóra és legközelebb talán 2017ben játszhat, Wheaton pedig nr3. WR.
Klaci79
Ez érdekes, de valóban OT-t lehet egész normális áron szerezni. Olyan meghatározó OT-k se voltak drágák, mint Beachum és Okung, már persze ha a sérülésük rendben lesz. De ugye Harris is valami apró volt csak, akárcsak Smith. Tavaly még én is azt gondoltam, hogy a Bengals nagyot nyerhet a két OT-vel, bár Ogbueshi ilyen korai draftja azért rendesen meglepett.Az állhat a dolgok hátterében, hogy a mi stábunk szó szerint fél az ismeretlentől. Visszahoztuk Tate-et, akiről tudjuk, hogy szar, de legalább ismerjük. Ugyanez igaz Maysre is, aki ráadásul az első négy meccsről el is lesz tiltva. Dalton miatt az OL bizalmi poszt, pláne nem ott fognak szakítani a hagyományokkal. Rengeteg a plusz blokkolós felállás, elfért ennyi T bőven. A baj azzal van, hogy a hátsókban is csak egy Alfordot húztunk, pedig bőven lehetett volna mazsolázni.
Klaci79
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Én csak azért nem értem mert oké kettő közül egyik RT másik LT lesz és megspórolod a két idősebb játékosod árát. De RT-k ára nem ugrott az egekbe. Szóval egy potens WR2-vel jobban lehetet volna akasztani. Mindegy ha már kiveséztétek akkor nekem kár erről beszélnem. Nagyon kíváncsi leszek az O edzők mit hoznak össze. Hasonló a helyzet, mint nálunk tavaly előtt Kubiak (Ravens viszonylatban) bitang O-t összerakott jöttek is a győzelmek. Idén meg kényszerváltás OC poszton, a teljes elkapói gárda IR-n volt, össze is omlott a csapat.....(a védelmeket most kivenném az összehasonlításból mert ott egészen más a leányzó fekvése)Ez érdekes, de valóban OT-t lehet egész normális áron szerezni. Olyan meghatározó OT-k se voltak drágák, mint Beachum és Okung, már persze ha a sérülésük rendben lesz. De ugye Harris is valami apró volt csak, akárcsak Smith. Tavaly még én is azt gondoltam, hogy a Bengals nagyot nyerhet a két OT-vel, bár Ogbueshi ilyen korai draftja azért rendesen meglepett.
malkav
Ehhez képest viszont komoly érték lett a Steelers hozzáállása a drafthoz, vagyis, hogy évről évre próbálunk WR hozni. Tavaly ugye Coates, előtte Bryant, azt megelőzően Wheaton.
több mint 9 éve
Én csak azért nem értem mert oké kettő közül egyik RT másik LT lesz és megspórolod a két idősebb játékosod árát. De RT-k ára nem ugrott az egekbe. Szóval egy potens WR2-vel jobban lehetet volna akasztani. Mindegy ha már kiveséztétek akkor nekem kár erről beszélnem. Nagyon kíváncsi leszek az O edzők mit hoznak össze. Hasonló a helyzet, mint nálunk tavaly előtt Kubiak (Ravens viszonylatban) bitang O-t összerakott jöttek is a győzelmek. Idén meg kényszerváltás OC poszton, a teljes elkapói gárda IR-n volt, össze is omlott a csapat.....(a védelmeket most kivenném az összehasonlításból mert ott egészen más a leányzó fekvése)
több mint 9 éve
Mondjuk tavaly már arra is lehetett volna készülni, hogy 1-2. körben valami WR pótlékot hozzatok 😀Igen, ezt már elmondtuk itt ezerszer, de sajnos a vezetőség nem így látta.
malkav
több mint 9 éve
Mondjuk tavaly már arra is lehetett volna készülni, hogy 1-2. körben valami WR pótlékot hozzatok 😀
több mint 9 éve
Szvsz ez a draft után teljesen egyértelmű volt, függetlenül a pénztől. Whit is korosodik, nem fogunk a padon jegelni egy első és egy második körös T-t, hogy adott esetben egyszerre, tapasztalat nélkül legyenek kezdők 2017-ben. És volt egy éve a stábnak, hogy a két jómadár képességeit közelről is felmérhesse és összehasonlítsa Csöcsiével. Ez egyáltalán nem nyugtalanít.Smith mondjuk bagóér' írt alá Zimmerhez. Őt akkor is sajnálom, ha kell a posztja az újaknak.Ahhoz képest, hogy arról volt szó, azért nem lesz megtartva mert sokat fog kérni, nem rossz. 😊
nasheem
Ez alapján inkább tűnik úgy, hogy azért lett hozva Ogbuehi és Fisher, mert már akkor eszében sem volt megtartani a csapatnak Csöcsit.
Mikey
Ugyanakkor azt még meg sem említettük, hogy a WR-hiány miatt Lewisnak szakítani kell a hagyományaival, ha jól emlékszem, a Dalton/Green kombó óta talán Bodine volt az egyetlen, akit egyértelműen 1. day starternek draftoltunk, olyan is lett. Ezt most az elkapóknál nem lehet eljátszani.
több mint 9 éve
Smith mondjuk bagóér' írt alá Zimmerhez. Őt akkor is sajnálom, ha kell a posztja az újaknak.Ahhoz képest, hogy arról volt szó, azért nem lesz megtartva mert sokat fog kérni, nem rossz. 😊
nasheem
Ez alapján inkább tűnik úgy, hogy azért lett hozva Ogbuehi és Fisher, mert már akkor eszében sem volt megtartani a csapatnak Csöcsit.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Mays visszajön, Dansby meg nagyon jönne állítólag. Mondjuk egy évre nyugodtan jöhetne.
több mint 9 éve
Smith mondjuk bagóér' írt alá Zimmerhez. Őt akkor is sajnálom, ha kell a posztja az újaknak.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Nem olyan vészes a helyzet sztem. A védelem nagyjából egyben maradt, Reggie Nelson a vezetők szerint pótolható, házon belül meg is van a helyettes Williams személyében. A támadók nyilván valamelyest vissza fognak esni Sanu és Jones távozását követően de azért Green és Eifert elit célpont (a futók közt is akad olyan akit be lehet venni a játékba) a fal nem lesz rosszabb (Smith megy, de szintén van mögötte utóbb házon belül), szóval ez még mindig lehet top10 környéki offense. Nyilván tavaly jobban nézett ki az egész, de még ez is playoff matéria, az meg hogy ott mi történik, nem feltétlenül a 2. és a 3. számú elkapón múlik.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ha Dalton tovább fejlődik, vagy csak stabilizálja a tavalyi formáját és húzunk egy használható WR2-t, akkor harcban leszünk a POért. Egyik sem megugorhatatlan feladat, ugyanakkor vitathatatlan, hogy nem erősödtünk. Nagyon sok múlik mondjuk az új edzőkön is. Hue kiesése szerintem nagyobb érvágás, mint a két WR-é.
több mint 9 éve
Olyan szinten nem hoz lázba ez az egész, hogy hihetetlen. Egyelőre nem nagyon látom, hogyan fogja a csapat a 10+ győzelmet és első körös PO vereséget szállítani.Ez már tavalyelőtt a lábadozó Atkins-szel, meg tavaly a jövőnek húzott két OT-vel sem látszódott és mégis összejött. Úgyhogy most is meglesz valahogy 😀
Mikey
több mint 9 éve
Csapatépítés level végtelen...Szerintem egyikünk sem lepődik meg ezen, minden évben ez megy.
megyerikrisz
A fontos és megtartható emberek maradtak, a fontos de nagyon drága emberek mentek, egyébként pedig keresgélnek mint az egyszerű ember a használt ruha turiban, hátha.
Olyan szinten nem hoz lázba ez az egész, hogy hihetetlen. Egyelőre nem nagyon látom, hogyan fogja a csapat a 10+ győzelmet és első körös PO vereséget szállítani.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Állítólag visszahozzuk Mayst cover LB-nek. Akkora klasszis, hogy az sem zavar minket, a szezon első négy meccséről eltiltották. Csapatépítés level végtelen...
több mint 9 éve
LaFellről legalább lehet tudni, hogy (nem fikázásként mondva) NFL szinten egy stabil középszer.Volt valamikor. Most stabilan szar.
munoz
több mint 9 éve
Hát inkább kumerow, mint LaFell. WR meg mindenképp kell az első körben, lehetőleg Doctson.Nem tudom, hogy mennyit fejlődött a PS-ben Kumerow. Tavaly a preseason meccseken szerintem a 3. sorok ellen tudott villogni, de amikor már a cserék ellen játszott, akkor nem sokat mutatott, és akkor még mindig nem tudjuk, hogy kezdőjátékosok ellen mire lenne képes. LaFellről legalább lehet tudni, hogy (nem fikázásként mondva) NFL szinten egy stabil középszer.
megyerikrisz
több mint 9 éve
Hát inkább kumerow, mint LaFell. WR meg mindenképp kell az első körben, lehetőleg Doctson.
több mint 9 éve
Nem kell tovább várni srácok!!!Az elúlt két évben éppen annyi TD-t szerzett, mint ahány PO győzelmet a Bengals. Éppen az ideális játékos számunkra 😊
Dwayne Bowe elérhető és nem kellene nagyot költöznie...
Klaci79
Vet minimumért camp body esetleg lehetne, hátha csoda történik, de abból a gödörből, ahova került nem tudom, hogy lehet kimászni...
több mint 9 éve
Nem kell tovább várni srácok!!!Dwayne Bowe elérhető és nem kellene nagyot költöznie...
több mint 9 éve
Hát nagyjából LaFell a legjobb elérhető WR, aki hozzá is tudna esetleg érdemben tenni a csapat játékához. (Nem elfeledve, hogy nagyjából egy WR3 kaliber a srác.) Így is megnyugtató lenne, ha legalább őt leszerződtetnék. Ő tudná hozni Sanu számait, így már "csak" Jonest kellene pótolni. Bár sérülékeny játékos, de azért egy ilyen veteránnal nem lenne kötelező az első körben WR-t húzni a drafton, így ha leesik egy jó DT, vagy pass rusher, akkor lehetne BPA-zni.
több mint 9 éve
Szerintem nem fogunk komoly FA elkapót hozni. De nem is bánom.az egyetlen komoly FA elkapó tőlünk távozott, szóval nehéz is lenne.
nasheem
bármi is lesz, sajnos egyértelműen rosszabb helyzetből kezdjük a szezont, mint tettük tavaly. és ezt nem most menedzselték el.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
LaFellt az egyetemen nagyon bírtam.
több mint 9 éve
Sims in da hauz újabb két évre, miközben a zseniális LaFell jön vizitre.
több mint 9 éve
Szerintem nem fogunk komoly FA elkapót hozni. De nem is bánom.