Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Láttok esélyt arra, hogy FA WR-t hozzunk? vagy ez esélytelen nálunk. Egy veterán elkapó nagy segítség lenne az O-nak. Pl: Boldint szívesen látnám a csapatban, vele tárgyal valaki?
több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Na ha AJt el tudjuk passzolni, akkor jöhet Johnny Foci backupnak
😀
nasheem
Akkor már inkább QB nélkül játszunk 😊
Momentán egyébként nem is tudom, hogy ki lenne az aki adna érte (AJ) elfogadható értéket.

Az FA piac kapcsán elég érdekes, hogy sem Nelson sem Hall után nem kapkodnak. Kíváncsi leszek, hogy aprópénzért végül visszajön-e valamelyikőjük.
munoz
Én szvsz egy jó második körös draft cetliért odaadnám AJ-t FA piacról meg szereznék egy backup QB-t de semmiképp sem Jancsikát

Szerkesztette: WhoDey83

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
😀
nasheem
Akkor már inkább QB nélkül játszunk 😊
Momentán egyébként nem is tudom, hogy ki lenne az aki adna érte (AJ) elfogadható értéket.

Az FA piac kapcsán elég érdekes, hogy sem Nelson sem Hall után nem kapkodnak. Kíváncsi leszek, hogy aprópénzért végül visszajön-e valamelyikőjük.

Szerkesztette: munoz
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Eddig ugy nez ki nem hosszabbítunk Nelsonnal mit gondoltok sokat ker vagy nem is akar maradni ? Egyenlore eleg erdekes hogy még nem kapott érte pl Zimmer abban bizom nem viszi el senki es akkor elfogadja a vegen a mi ajanlatunkat
WhoDey83
Én magam sem tudom eldönteni.... Mindenesetre lesznek jó pótlékok drafton...
Én még mindig örülnék Karl Josephnek 😊 Persze mindig jobb egy kész játékos, mint egy reménység. Meglátjuk.
meme
Nelson akárhogy is játszott, nem a jövő embere. Mindenhol hosszabb távra szeretnének megoldást, ha az nem jön össze, érdeklődni fognak Reggie után is, nem marad állás nélkül. Ha Ilonkát nem tudtuk volna visszahozni, maradt volna Nelson. Ha jól tudom, ajánlottunk is neki egy 2 éves szerződést, de valószínűleg nagyon kevés pénzért, mert a vezetőség bízik Williamsben, így jut majd neki játékidő, Derron Smith pedig az egyik legjobb tavalyi húzásunk volt (hosszútávon, akárki meglássa), ő is befér a rotációba. Negyediknek meg jön majd egy hátsó körös vagy valami Manning/Keo kategóriás droid az FA-ről.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Eddig ugy nez ki nem hosszabbítunk Nelsonnal mit gondoltok sokat ker vagy nem is akar maradni ? Egyenlore eleg erdekes hogy még nem kapott érte pl Zimmer abban bizom nem viszi el senki es akkor elfogadja a vegen a mi ajanlatunkat
WhoDey83
Én magam sem tudom eldönteni.... Mindenesetre lesznek jó pótlékok drafton...
Én még mindig örülnék Karl Josephnek 😊 Persze mindig jobb egy kész játékos, mint egy reménység. Meglátjuk.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Sanu nagyon jó szerződést kapott a Falconstól. Sajnálom a wildcat meg egyéb trükkös játékok miatt, de ha a drafotn esetleg jön Braxton Miller, akkor meg lesz a méltó utód 😊
több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Azért én nem látom annyira vészesen gyengének az idei WR classt a drafton. Elég sok college meccset láttam tavaly, Coleman, Fuller, Doctson vagy Thomas egész jó játékosok. Igaz, hogy más az egyetem és más a profi szint, de szerintem közülük simán beválhat valaki, ha mellette döntünk első körben. Plusz ott van még Tyler Boyd Pittből, aki akár a harmadik körig is csúszhat. Persze a szakírók nincsenek elragadtatva az idei Offense draftclasstól, de azért lőttek már ők is mellé rendesen. 😊
több mint 9 éve
Mar csak 2 lancszem hianyzik hatulról es akkor verry happy leszek. Nem volt olyan rosz a vedelem... Lamur miatt nem tudom mit gondoljak.

több mint 9 éve
Vinny Rey is marad, 3 évre 11-12 millióért. Cserébe kezdhet is az első három meccsen. Szükség lesz rá.

több mint 9 éve
Beckham 1/11 volt asszem...
peach
jogos. 😉
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Beckham 1/11 volt asszem...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Én az idei WR class esetében inkább azt érzem, hogy nincsenek extra klasszisok, mint tavaly, vagy egy évvel korábban. Legutóbb a 2013-as év volt ilyen, de azért ott is volt mondjuk egy Hopkins. Úgy, hogy a Bengalsben van egy Green meg egy Eifert és nem WR1-et kell pótolni, szerintem a draftról is meg lehet oldani a kérdést.
Azt viszont elismerem, hogy most az első kör végén max. egy WR2-t fogunk húzni, egy-két éve, meg innen, vagy ennél hátrábbról jöttek sztár kaliberek (Beckham Jr., K. Benjamin, stb.).
több mint 9 éve
egyébként Fairleyre rápróbáltunk tavaly, nem látom, hogy idén miért ne tennék. főleg most, hogy a lényeges dolgok eldőltek.
gabtsi
Ugyanez jutott eszembe. Ráadásul egy éve "bagóért" írt alá, annyit mi is tudnánk neki simán adni. WR-re úgy sem fog elmenni sok, nincs olyan a piacon, aki sokat kérne, ha egyáltalán körülnézünk.

több mint 9 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
egyébként Fairleyre rápróbáltunk tavaly, nem látom, hogy idén miért ne tennék. főleg most, hogy a lényeges dolgok eldőltek.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Nem csak a WR, de a DT posztot sem tudtuk rendesen menedzselni, sőt az edge rusherek (Clark és Hunt) is úgy tűnik besültek. Ennek ellenére azt gondolom, a draftokon még mindig bőven átlag feletti teljesítményt nyújt az FO.
munoz
a támadóoldalon igen, a védelembe talán Iloka volt az utolsó igazán jó pick. Shawn Williams és Dennard még lehet jó, ahogy a tavalyiak is persze, így Hardison is lehet még jó DT, egészen biztató volt mikor láthattuk.

olyan sok veterán WR opció nincs, messze Marvin Jones volt a legjobb, talán Kerley-t meg lehetne nézni, Qucik is jó lehetett volna de Ram lett, nem is sokér.

Will Clarke helyett John Brown, vagy Bodine helyett Martavis Bryant és sémmi bajunk nem lenne Marvin Jones távozásával.

több mint 9 éve
Nem csak a WR, de a DT posztot sem tudtuk rendesen menedzselni...
munoz
Az a nagy különbség, hogy a WR classzal pont ellentétes a DT-class, az idei nagyon mély, még a 3-4. körben is igazi értékeket lehet húzni. Ráadásul Peko magához tért ebben a szezonban, így az annyira nem sürgető probléma. Azt viszont állítom, hogy a WR problémák megoldásához FA-re kell menni, mese nincs.

több mint 9 éve
nem az a nagy baj, hogy elment Marvin Jones (nem örülönk persze, ha egy jó játékos távozik), hanem hogy az elmúlt három draftclassban, amelyek talán a legmélyebb WR classok valaha, találtak egy Cobi Hamiltont, egy James Wright-ot és egy Alfordot.

amilyen jó a succession plan pl OL fronton, úgy sikerült elbaszni a WR kérdést, Green és Eifert ide vagy oda. Ha viszont Sanu tényleg kap 7 millát Atlantában, akkor Jones ingyen volt szinte a Detroitnak. legalább nem a Browns-ba ment.

Iloka nagyon jó deal, Tashaun Gipson pl többet kapott, ami vicc. meg amúgy is elképesztő számok vannak itt-ott.
gabtsi
Nem csak a WR, de a DT posztot sem tudtuk rendesen menedzselni, sőt az edge rusherek (Clark és Hunt) is úgy tűnik besültek. Ennek ellenére azt gondolom, a draftokon még mindig bőven átlag feletti teljesítményt nyújt az FO.
több mint 9 éve
Reggieről van valami hír? Megakarjuk tartani? tárgyalunk vele egyeltalán?

több mint 9 éve
A Cincyjungle idézte a Yahoo Sportnak adott nyilatkozatát.  www.cincyjungle.com/2016/3/8/11179284/aj-mccarron-on-the-possibility-of-being-traded-by-the-bengals
Tény, hogy ebben McC sokkal árnyaltabban fogalmaz:
"It's tough because I want to play," McCarron said. "It's as simple as that, but like I said, I love the organization I'm with, that I'm a part of. I'm very thankful to them for taking the chance on me and giving me the opportunity. And I love my teammates."

Ugyanakkor, ha a menedzsmentem elintéz az átigazolási időszak rajtjára egy nagy médiában egy interjút, ahol felmerül a trade kérdése, akkor azt nehéz másképp értelmezni, minthogy menne bárhova, ahol kezdhet.
Jelen pillanatban a QB needeket tekintve szerintem a Browns nem játszik, a Kelly rendszerébe nehezen tudnám elképzelni, így nekem a Rams vagy a Broncos marad, esetleg Romo állapotától függően a Cowboys.
munoz
"God has a plan for me. I don't need to rush it. If it happens, whether I get traded this offseason or not, whatever happens happens. I'm expecting if anything, really, to be in Cincinnati and be a part of the great organization again in Cincy and have fun with my teammates again. I'm just looking forward to whatever happens and getting back to work." - McCarron

Ezért ez marhára nem picsogás. 😀
megyerikrisz
Lehet, hogy tiszteletlenül vagy rosszul fogalmaztam a picsogással, de akkor is azt látom, hogy ő szeretne elmenni valahova,ahol kezdőként játszhat. Ehhez pedig egyrészt kell egy olyan csapat, amelyikben kezdő lehetne, másrészt egy olyan ajánlat, ami a Bengals számára is elfogadható. Szerintem az AJ mögött álló menedzsment egyfajta kötéltáncot folytat, mert próbálja úgy eladni McCarront, hogy, közben a Bengalsnél sem akarnak senkivel konfliktust.
több mint 9 éve
nem az a nagy baj, hogy elment Marvin Jones (nem örülönk persze, ha egy jó játékos távozik), hanem hogy az elmúlt három draftclassban, amelyek talán a legmélyebb WR classok valaha, találtak egy Cobi Hamiltont, egy James Wright-ot és egy Alfordot.

amilyen jó a succession plan pl OL fronton, úgy sikerült elbaszni a WR kérdést, Green és Eifert ide vagy oda. Ha viszont Sanu tényleg kap 7 millát Atlantában, akkor Jones ingyen volt szinte a Detroitnak. legalább nem a Browns-ba ment.

Iloka nagyon jó deal, Tashaun Gipson pl többet kapott, ami vicc. meg amúgy is elképesztő számok vannak itt-ott.

több mint 9 éve
A Cincyjungle idézte a Yahoo Sportnak adott nyilatkozatát.  www.cincyjungle.com/2016/3/8/11179284/aj-mccarron-on-the-possibility-of-being-traded-by-the-bengals
"It's tough because I want to play," McCarron said. "It's as simple as that, but like I said, I love the organization I'm with, that I'm a part of. I'm very thankful to them for taking the chance on me and giving me the opportunity. And I love my teammates."

Ugyanakkor, ha a menedzsmentem elintéz az átigazolási időszak rajtjára egy nagy médiában egy interjút, ahol felmerül a trade kérdése, akkor azt nehéz másképp értelmezni, minthogy menne bárhova, ahol kezdhet.
Jelen pillanatban a QB needeket tekintve szerintem a Browns nem játszik, a Kelly rendszerébe nehezen tudnám elképzelni, így nekem a Rams vagy a Broncos marad, esetleg Romo állapotától függően a Cowboys.
munoz
"God has a plan for me. I don't need to rush it. If it happens, whether I get traded this offseason or not, whatever happens happens. I'm expecting if anything, really, to be in Cincinnati and be a part of the great organization again in Cincy and have fun with my teammates again. I'm just looking forward to whatever happens and getting back to work." - McCarron

Ezért ez marhára nem picsogás. 😀

több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282

munoz
Borítékolni merném, hogy ha ez így elhangzott, akkor a denver bepróbálkozik nálunk.... Ha valami értéket kapnánk érte, akár mehetne is...... vagy nem?
meme
Szerintem is, egy backupot meg majd hozunk Andy mögé, az gyakorlatilag mindegy is, hogy kit, mert ha Vöri megsérül, akkor reménytelen a helyzetünk. AJért meg egy második kör jöhetne, az tetszene. 😊
több mint 9 éve

munoz
Borítékolni merném, hogy ha ez így elhangzott, akkor a denver bepróbálkozik nálunk.... Ha valami értéket kapnánk érte, akár mehetne is...... vagy nem?