NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
LaFell kiegészítő célpontnak Green és Eifert mellett megteszi a szélre, annak a szerepnek nem tudott megfelelni, hogy a Patsben elsőszámú szélső célpont legyen. Sztem teljesen korrekt offseasont hoztatok ki, voltak távozók, de drasztikus visszaesés nem várható, akik jöttek megfelelő stopgap játékosok - LaFell, Dansby - utóbbival ráadásul egy értelmes védő is került a LB sorba, ami nem hátrány, talán Burfict is profitálhat a jelenlétéből.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
LaFell Szerintem fogja tudni hozni MJ számait... Dansby-nak örülök, sokszor szarok voltunk futás ellen... És ugye a vasasnál és a hollóknál is van egy-egy jó Rb. Ezzel talán megleszünk. Én mindig abban bízok, ha nálunk kap valaki egy esélyt /utcsó/, akkor igyekszik meghálálni.... Főleg azt tudván, hogy nem nagyon vágunk ki senkit, sok resign van a csapatnál, mert aki ismeri a sémát és rendszert, és nem teljesen szar, az maradhat 😊
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
LaFell akkor lesz nálunk is termékeny, ha a Green-Eiffert duónak jól megy. Akkor mellettük mások lubickolhatnak majd. Vele kapcsolatban egyébként a sérülése mellett a munkamorálja lesz a nagy kérdés, reméljük megembereli majd magát.3-4-dik számú CB-k ellen jó máskülönben szarban haza
munoz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
LaFell akkor lesz nálunk is termékeny, ha a Green-Eiffert duónak jól megy. Akkor mellettük mások lubickolhatnak majd. Vele kapcsolatban egyébként a sérülése mellett a munkamorálja lesz a nagy kérdés, reméljük megembereli majd magát.
több mint 9 éve
Ha LaFell Bradyvel a háta mögött 700-800 yardokat szedett le per év, akkor Vöri a Valhallába repíti. Meglássátok 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Igazad van, sajnos. Sokszor átbeszéltük már, de ez tavaly meg előtte lett elbaszva. Viszont ettől sem lesz szimpatikusabb, a 53-ba követelem Kumerowt! 😀Nagy választási lehetőség már nincs...majd úgyis a drafton fog eldőlni, hogy kit lehet használni a jövőben...bár ha Green meg Eifert egészséges, akkor szerintem LaFell is hozhat normális számokatBengals agree to deal with WR Brandon LaFellPfff, meg van mentve a haza. Tate-tel amúgy is működött már a "hozzunk WR-t a pecctől" elv, most még ez is...
Klaci79
megyerikrisz
Klaci79
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Nagy választási lehetőség már nincs...majd úgyis a drafton fog eldőlni, hogy kit lehet használni a jövőben...bár ha Green meg Eifert egészséges, akkor szerintem LaFell is hozhat normális számokatBengals agree to deal with WR Brandon LaFellPfff, meg van mentve a haza. Tate-tel amúgy is működött már a "hozzunk WR-t a pecctől" elv, most még ez is...
Klaci79
megyerikrisz
több mint 9 éve
Bengals agree to deal with WR Brandon LaFellPfff, meg van mentve a haza. Tate-tel amúgy is működött már a "hozzunk WR-t a pecctől" elv, most még ez is...
Klaci79
több mint 9 éve
Bengals agree to deal with WR Brandon LaFell
több mint 9 éve
Közeleg a draft, itt egy mock a rotoworldös srácoktól:ráadásul 6/199-re. Brady irigykedik
www.rotoworld.com/articles/nfl/61469/71/nfl-draft-needs-bengals
Egész jónak tűnik, Clayton Fejedelem már most a kedvencem lett. 😀
megyerikrisz
több mint 9 éve
Közeleg a draft, itt egy mock a rotoworldös srácoktól:www.rotoworld.com/articles/nfl/61469/71/nfl-draft-needs-bengals
Egész jónak tűnik, Clayton Fejedelem már most a kedvencem lett. 😀
több mint 9 éve
Szerintem maximum 2 csapat húz előttünk WRt, így lesz bent olyan, aki jó érték az első kör végén. Thomas, Doctson és Coleman közül valaki nálunk landol. És jó is lesz ez így. DT és DE jöhet később, ott nem annyira nagy a lyuk. Nem kell week1 kezdő.
több mint 9 éve
Annyi WR van, akiről a bennfentesek megírták, hogy a Bengals beleszeretett (Thomas, Doctson, B. Miller, Coleman), hogy a csapatot ismerve egyre inkább azt gondolom, hogy a második körbe kihúzzuk aki leesik, vagy ha mindenkit elvisznek, akkor a harmadikban jön valamelyik undersize ember (Pharoh Cooper, Sterling Shepard, Leonte Carroo). 😊
több mint 9 éve
Mindenki azt mondja, hogy első két körben kell WRt húzni. Ehhez képest mikor legutóbb volt WR-chart rebuild, a harmadik és az ötödik körben húztunk csak (ugye pont a most távozó Samut és Jonest). Azért most lenne felháborodás egy hasonló draft esetén. 😀
több mint 9 éve
Hobson szerint, aki azért eléggé megbízható forrás, LaFell is nagyon közel van az aláíráshoz. Dansby és ő is klasszikus "néhány éve jobban örültem volna..." igazolás [lenne].
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Végre egy fasza cover LB, kár hogy megvártuk, míg megöregszik és lelassul. 😀 Szvsz így is jó lesz, és ha minden igaz, 4-2-5-ben kezdenie kellene, eleinte Rey, aztán Burfict mellett.
több mint 9 éve
Dansby hivatalosan aláírt hozzátok, Burfictet pedig 3 meccsről tiltotta el a liga.

több mint 9 éve
docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit#gid=0Hali! Ti jöttök a 24. pickkel a szurkoló MOCK drafton! Hajrá jó szórakozást!
3 szabály! Első pick mögé nicknév, második: ne válasz olyat, aki volt már, és végül próbáljátok legjobb tudásotok szerint megtippelni 😛
több mint 9 éve
Hall- rol és reggi-ről van valami hír?Hall a Cowboysnál és a Cardinalsnál vizitált eddig, Reggievel meg állítólag tárgyaltok a hosszabbításról.
meme

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hall- rol és reggi-ről van valami hír?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Maysről egy egész csinos kis összefoglaló van a cincyjungle-ön, sok gif-fel bemutatva miért szar. Nem is nagyon láttam még ilyet. Én akkor sem tudok 'kiszeretni' belőle. Szurkolok neki, hogy fogjon egy helyet a rosteren. Mondjuk azon kívül hogy olcsó volt és ismeri a rendszert, sok értelme nem volt a dealnek. De úgy tűnik iden csak olyanokat igazolunk, akiket az egyetemen nagyon bírtam. Felkészül Ndukwe😀
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
Ha fizikailag rendben lesz RG3, akkor Hue garantáltan fasza QBt csinál belőle. Nem igazán értem egyébként mit szeretnének vele. Mentornak semmiképp nem jó, rá építeni pedig elég erős lenne. Eddig biztos voltam a barnák QB draftjában, de most már nem annyira. Ízért továbbra is ez a valószínű.
több mint 9 éve
Meglepődnék, ha RG3 megváltaná a szomszédban a világot. A következő szezonban szerintem a Browns még nyögvenyelősen fog játszani, a kérdés az lesz, hogy mekkora bizalmat kap Hue, mert ha lesz ideje építkezni, akkor képes rá, hogy pár év alatt ütőképes csapatot rakjon össze.Danby nagyon jó lenne, a kora ellenére az egyik legjobb cover LB volt tavaly, ami nálunk nagyon nagy kincs lenne.
több mint 9 éve
Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy bárki halálra sértődött? Sajnos öregebb vagyok annál, hogy egy netes fórumon elhangzottak mélyen érintsenek.
A Vasas WR draft tényleg az egyik legjobb a ligában. Ebben persze komoly szerepe van Röfinek és a offense stratégiának is, nem csak a stafnek. Vitathatatlan és nem is vitatta senki. De Wheaton ettől még WR3 volt. Ennyi hangzott el és nem több. Én nem is ismerem annyira Wheatont, hogy meg tudjam ítélni mire lenne/lesz képes. Más sem tette. Elhiszem, ha azt mondjátok überfasza. Nem volt vita. És erre jött, ami jött. Erre írtam, hogy hiperérzékenység vagy hiperaktivitás.
Az szerintem tök természetes, hogy steelers szemüvegen át látjátok a ligát. Ez a szemüveg pedig mostanság rózsaszín. Van ennek alapja, bár bengals szemüvegen keresztül, messze nem olyan rózsaszín minden. Ha ide írtok, ti se sértődjetek meg, ha erre felhívjuk a figyelmeteket. Tényleg nem bántásiból 😉
Egyedül az nem tetszik, amikor ilyen "úgy sem értitek ezt" kiszólásokat puffogtattok. De belefér. Részemről természetesen nincs harag, jöhettek máskor is, nem mintha ehhez az engedélyemre lenne szükségetek 😊