NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Jones kapcsán csak annyit, hogy bár nagy éve volt tavaly az utolsó drive-ig, ha rajtam múlna idén már Dennard kezdene. Persze nem rajtam múlik, így feltételezhetően nem is ő fog. 😊
Mikey
Ez egyáltalán nem biztos. Szinte alapfelállás lett nálunk tavaly a 4-2-5, Dennard pedig mutatott biztató jeleket Hall pozíciójában. Viszont ha ez így lesz, akkor kell CB-draft is, mert botrányos a mélység.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kritikusnak csak Ilokát érzem ebből, a többiek nálam (megbízható?) kiegészítőemberek.

Jones kapcsán csak annyit, hogy bár nagy éve volt tavaly az utolsó drive-ig, ha rajtam múlna idén már Dennard kezdene. Persze nem rajtam múlik, így feltételezhetően nem is ő fog. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Jól érzem, hogy kritikus - persze Tate-en kívül - Iloka és Thompson, nice pedig PacmanJones és esetleg Winston?
Collapo
Hát Thompsont nem mondanám annak, sőt. Maradt ígéret, néhány jó meccse volt mindössze. Nem véletlen, hogy még így is az egyik legnagyobb need a DT.
Szvsz Iloka és Pacman must volt és sikerült is, a többi meg töltelék.

több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Jól érzem, hogy kritikus - persze Tate-en kívül - Iloka és Thompson, nice pedig PacmanJones és esetleg Winston?

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Hat maradt ha jól számolom: Adam Jones, Winston, Sims, Tate, Iloka, Thompson.
A legfontosabb ebből természetesen Tate visszaigazolása volt, nélküle kiesne a csapat az NFL-ből.

Hall még nem írt alá sehova, és értetlenül állok azelőtt, hogy ennyire nem akarnak hosszabbítani vele.

több mint 9 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Elvégre Hall, Csöcsi, Nelson, Lamur, Gilberry Pacman, Winston, Sims, Tate, Sanu, Iloka, MJones, és Thompson szerződése is lejár,és azért van köztük pár fontosabb kirakós.
megyerikrisz
Közülük Hall, Iloka, Marvin Jones aláíratása kötelező szerintem.
Mikey
Sry sracok de ha harmat ezekbol vissza tudtok hozni sztem mar jo offseasont tudtok.
#hulyegyerekesalego
Collapo
Ez a lista most hogy áll? Nem trollkodás, csak a) kíváncsi vagyok az eredményre, b) kíváncsi vagyok a jóslatomra

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Nelson elment Oaklandbe, szóval barátkozhatunk meg a gondolattal, hogy Shawn Williams lesz a másik kezdő safety Iloka mellett. Az eddig látottak alapján nem tudom örüljek-e vagy sem, voltak kiemelkedő meccsei is a srácnak, meg botrányosak is. A tehetsége megvan hozzá hogy kezdő legyen, a stáb nagyon bízik benne, szóval már csak kis konzisztencia kell és akkor pár évre nem lesz gond hátul.

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ha a sapkát nem terhelik, akkor szerintem is nyugodtan lehet ezekkel az emberekkel kísérletezni. A sérülésüket és a rehabilitációjukat nem ismerjük, de ha csak fejben vannak gondok, akkor a mostani Bengalsnél még akár össze is kaphatja magát akár Nicks akár Williams is. 3-4 éve még 1000 yardos elkapók voltak, bőven 30 alatti mindkettő, tehát nem az alapképességekkel van gond. Ha azt nézzük, hogy - bár másként - Nelson, Pacman vagy Newman is kármentés után élte (másod)virágzását a secondaryben, akkor most jöhetne egy hasonló időszak a WR-eknél is 😊
több mint 9 éve
Szerintem nincs ebben semmi rossz. Majd kiderül, hogy képesek-e valamire, ha nem, akkor viszonlátás. Könnyen lehet, hogy maradnak, de egyre kevesebb szerepet fognak kapni. ML nem szereti a mély vízbe dobni a rookie-kat, amíg belejönnek, addig is kell valakinek pályán lenni.

több mint 9 éve
Rendesen elkeféltük ezt a WR kérdést. Kapkodunk keményen.
nasheem
Örömmel konstatálom hogy a csapat elkezdte full módban tolni a 'pár éve jobban örültem volna neki' üzemmódot a játékosok igazolásánál, próbajátékra hívásánál.

Úgy három éve egy Green, LaFell, Nicks elkapó sort megkönnyeztem volna örömömben.

Most csak reménykednék hogy mindkét fiatalember visszatalál régi jó formájához -- ha végül Nickset is leigazolná a csapat.

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Húzhatunk, de még nem húztunk. Majd a champben eldől minden. A kérdés csak az, hogy mire lesz elég az a hatos, amit a rendelkezésre álló garnitúrából sikerült kiválogatni.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
nasheem
Csak nem tudom minek..... ilyen képességű elkapókat 2-3 körben is húzhatnánk....

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 700
azt írják, Nelson várhatóan aláír a Raiders-hez
Hakeem Nicks viszont a Bengals-nál próbálkozik

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
(...) a szélen meg nézzük meg, hogy a Hunt-Clarke páros mekkora bust.
munoz
idén talán a staffnek is leesik, hogy tán nem kéne a jövőben bérelt helyüknek lenni az 53ak között. ha így lesz, akkor már egy sikeres szezon lesz az idei, függetlenül minden mástól. 😊

több mint 9 éve
Közben Gilberry is elkelt. Lions.
nasheem
Akkor idén már láthatjuk majd pályán Hardisont..?
Mikey
Jaja, belül jöjjön Hardison, a szélen meg nézzük meg, hogy a Hunt-Clarke páros mekkora bust.
több mint 9 éve
nasheem
Akkor idén már láthatjuk majd pályán Hardisont..?

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Ha Mike Williams rostert fog... hát az sok jót nem ígérne. De messze van ez még szerencsére.

több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Szerintem sem volt ez rossz, Dansby és LaFell jó lesz, meglássátok. 😊 A drafton jöhet még Corey Coleman és meg is vagyunk elkapó poszton. 😊
több mint 9 éve
Kicsit reménykedtem, hogy Wisniewskinél bepróbálkozunk, de úgy néz ki elkel ő is.
Pedig jó korban van, a jelenlegi Bodinenál lényegesen jobb center és guardnak is használható. Ha nincs is Mays szintjén, de valószínűleg a fizetési igényei sincsenek elszállva.

Reménykedjünk hogy Bodineban tényleg ott lakozik a nagy jó és idén ki is jön.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
LaFellnél sok függ az ártól is. Ha olcsón, 0 vagy kevés garantálttal tudtuk szerződtetni, sokat nem bukhatunk rajta. Szerintem is jó munkát végzett az FO, a védelem egyben maradt, WR meg egyszerűen nem volt a piacon.
megyerikrisz
 twitter.com/TomPelissero/status/715615502907809792

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dansby - utóbbival ráadásul egy értelmes védő is került a LB sorba, ami nem hátrány, (...)
gabokocka
Sőt, ha megnézzük hogy a többiekbe mennyi értelem szorult, akkor ezt úgy is fogalmazhatjuk, hogy végre valaki, akiben egy kis értelem is van.

Ami tetszik, hogy első adandó alkalommal lenyilatkozta, reméli hogy Burfictet még jobb játékossá tudja tenni. Hát a hülyegyerekre egy mentor erősen ráfér, az tuti.

több mint 9 éve
LaFell akkor lesz nálunk is termékeny, ha a Green-Eiffert duónak jól megy. Akkor mellettük mások lubickolhatnak majd. Vele kapcsolatban egyébként a sérülése mellett a munkamorálja lesz a nagy kérdés, reméljük megembereli majd magát.
munoz
3-4-dik számú CB-k ellen jó máskülönben szarban haza
ThundersNFL
Ha a drafton jön az első körben valaki, akkor LaFell 3-4. számú WR lesz, így vélhetőleg gyengébb CB-k ellen még dropkirályként is sok yardot tud összeszedni. 😊
több mint 9 éve
LaFellnél sok függ az ártól is. Ha olcsón, 0 vagy kevés garantálttal tudtuk szerződtetni, sokat nem bukhatunk rajta. Szerintem is jó munkát végzett az FO, a védelem egyben maradt, WR meg egyszerűen nem volt a piacon.