NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Semmi meglepő sincs a hosszabbításban. Évek óta március-április környékén hosszabbítunk Marvinnal, mindig egy évre. Aki pedig nem érti, hogy miért, az nézze meg az eredményeket. Lehet szitkozódni a PO-lossok miatt, de a többiekkel el sem jutottunk a PO-ig.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Aha, leginkább a miértjét.Az egy extra évet?Marvin Lewis 2017-ig meghosszabbította a szerződését.Nem értem.
iktriad
Mikey
iktriad
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Az egy extra évet?Marvin Lewis 2017-ig meghosszabbította a szerződését.Nem értem.
iktriad
Mikey
több mint 9 éve
Marvin Lewis 2017-ig meghosszabbította a szerződését.Nem értem.
iktriad
több mint 9 éve
Marvin Lewis 2017-ig meghosszabbította a szerződését.
több mint 9 éve
ez sajnos kamu...egyelőre egy nyilatkozattal kell beérni:"NFL Schedule Release Day 2016
The NFL schedule for 2016-2017 should be released on the 3rd Thursday of April if the NFL stays true to form. We have it slotted for April 21st 2016 at 8 PM EST with the schedule release show on NFL Network. Typically, ESPN.com, CBSSports.com & USAToday.com have the first internet publication of the schedule. The first dowloadable printable PDF schedules are typically published by ESPN. The release date varies based on scheduling, matchups & the start of the NFL free agency period. We expect the schedule to be live on either the 19th, 20th or 21st."
több mint 9 éve
www.nflschedule2016.com/nfl-schedule-grid.htmlÉn ezt találtam
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
www.fbschedules.com/nfl-16/2016-cincinnati-bengals-football-schedule.php
több mint 9 éve
KC? Jac? oak? Sd? idén nem ezekkel játszunk
több mint 9 éve
Ez csak felsorolás, nem menetrend. Eddig is nyilvános volt, a menetrend nagyjából két hét múlva készül el.Igen ezt tudom nálunk is, csak itt már szépen sorba volt rakva, azt hittem kiszivárgott valami. Mert olvastam, hogy a sorsolást hamar megoldják, inkább csak a televíziós osztogatás tart sokáig. De akkor várok tovább...
megyerikrisz
több mint 9 éve
Ez csak felsorolás, nem menetrend. Eddig is nyilvános volt, a menetrend nagyjából két hét múlva készül el.
több mint 9 éve
Menetrend:Ilyet hol találtál? Én úgy tudom, hogy még nem volt meg a sorsolás, de az is elképzelhető, hogy megvolt, csak a tv társaságok miatt nem hozzák nyilvánosságra április 3. csütörtökéig...de jó lenne ilyet látni nálunk is, mert legalább ki tudnám számolni, hogy mikor játszunk szeptember végén (október elején) otthon.
Én ezt a menetrendet találtam...
meme
több mint 9 éve
Minnesota at CincinnatiTökéletes példa arra, amikor egy preszezon meccset kötelező megnéznie minden Bengals szurkolónak.
Klaci79
Lehet hiba, de én még nem tettem le arról, hogy Zimmerből egy szép napon Bengals HC lesz. 😊
több mint 9 éve
Itt a sorsolás nektek is:Minnesota at Cincinnati
Cincinnati at Detroit
Cincinnati at Jacksonville (NBC, Aug. 28)
Indianapolis at Cincinnati
több mint 9 éve
ja hogy ennek örülni kéne? erről nekem miért nem szólt senki?Nelson elment Oaklandbe, szóval barátkozhatunk meg a gondolattal, hogy Shawn Williams lesz a másik kezdő safety Iloka mellett. Az eddig látottak alapján nem tudom örüljek-e vagy sem, voltak kiemelkedő meccsei is a srácnak, meg botrányosak is. A tehetsége megvan hozzá hogy kezdő legyen, a stáb nagyon bízik benne, szóval már csak kis konzisztencia kell és akkor pár évre nem lesz gond hátul.Fel a fejjel, kaptak cserébe (vissza) egy Taylor Mayst.
Mikey
Amadeus91
több mint 9 éve
Nelson végül 2 évre 12 millióért írt alá. Állítólag a végéig versenyben voltunk, de nagyon csodálkoztam volna, ha ennyi megadunk neki.
több mint 9 éve
Nelson elment Oaklandbe, szóval barátkozhatunk meg a gondolattal, hogy Shawn Williams lesz a másik kezdő safety Iloka mellett. Az eddig látottak alapján nem tudom örüljek-e vagy sem, voltak kiemelkedő meccsei is a srácnak, meg botrányosak is. A tehetsége megvan hozzá hogy kezdő legyen, a stáb nagyon bízik benne, szóval már csak kis konzisztencia kell és akkor pár évre nem lesz gond hátul.Fel a fejjel, kaptak cserébe (vissza) egy Taylor Mayst.
Mikey
több mint 9 éve
Hát ha Fullert első körben húzzuk, én is húzni fogok, csak néhány hajszálamat. Doctson viszont parádés lenne, vagy a DT-k közül Billings.számunkra talán nincs...na de ki tudja, hogy mi jár a FO(k) fejében, ha beleszeretnek valakibe...mondjuk Treadwell, Fuller vagy Coleman biztosan nem lesz bent mire a 2. körben a Bengals húzna...lehet ha ők még 1/24-en elérhetőek, akkor nem húznak CB-t...nehéz ezt megtippelni innenAmíg nincs meg a draft kár jóslatokba bocsátkozni szerintem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a wr need ellenére is inkább behúzza a Bengals valamelyik jobb CB-t ha nem mennek ki korán, mert azzal jól is jár, ráadásul a Steelers-nek is odaszúrhat. És második körben még mindig jöhet a wr. Nem szabad elfelejteni, hogy Green-Eifert mellé elvileg nem kelll top wr prospect, úgyhogy szerintem csak akkor jön wr az első körben, ha kihagyhatatlannak gondolják...kihagyhatatlan wr szerintem nincs idén. Vannak jó játékosok, de egyikük sem kihagyhatatlan prospect.
Klaci79
kapitnono
Klaci79
több mint 9 éve
számunkra talán nincs...na de ki tudja, hogy mi jár a FO(k) fejében, ha beleszeretnek valakibe...mondjuk Treadwell, Fuller vagy Coleman biztosan nem lesz bent mire a 2. körben a Bengals húzna...lehet ha ők még 1/24-en elérhetőek, akkor nem húznak CB-t...nehéz ezt megtippelni innenAmíg nincs meg a draft kár jóslatokba bocsátkozni szerintem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a wr need ellenére is inkább behúzza a Bengals valamelyik jobb CB-t ha nem mennek ki korán, mert azzal jól is jár, ráadásul a Steelers-nek is odaszúrhat. És második körben még mindig jöhet a wr. Nem szabad elfelejteni, hogy Green-Eifert mellé elvileg nem kelll top wr prospect, úgyhogy szerintem csak akkor jön wr az első körben, ha kihagyhatatlannak gondolják...kihagyhatatlan wr szerintem nincs idén. Vannak jó játékosok, de egyikük sem kihagyhatatlan prospect.
Klaci79
kapitnono
több mint 9 éve
Amíg nincs meg a draft kár jóslatokba bocsátkozni szerintem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a wr need ellenére is inkább behúzza a Bengals valamelyik jobb CB-t ha nem mennek ki korán, mert azzal jól is jár, ráadásul a Steelers-nek is odaszúrhat. És második körben még mindig jöhet a wr. Nem szabad elfelejteni, hogy Green-Eifert mellé elvileg nem kelll top wr prospect, úgyhogy szerintem csak akkor jön wr az első körben, ha kihagyhatatlannak gondolják...kihagyhatatlan wr szerintem nincs idén. Vannak jó játékosok, de egyikük sem kihagyhatatlan prospect.
Klaci79

több mint 9 éve
Amíg nincs meg a draft kár jóslatokba bocsátkozni szerintem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a wr need ellenére is inkább behúzza a Bengals valamelyik jobb CB-t ha nem mennek ki korán, mert azzal jól is jár, ráadásul a Steelers-nek is odaszúrhat. És második körben még mindig jöhet a wr. Nem szabad elfelejteni, hogy Green-Eifert mellé elvileg nem kelll top wr prospect, úgyhogy szerintem csak akkor jön wr az első körben, ha kihagyhatatlannak gondolják...Hát annyira nem örülnék, ha első körben 4. CB-t húzna a csapat. Akkor inkább DT, DE. De tavaly megtanultuk, hogy nálunk teljesen felesleges jósolni, kiszámíthatatlan a vezetés. 😀
Klaci79
több mint 9 éve
Amíg nincs meg a draft kár jóslatokba bocsátkozni szerintem. Még azt is el tudom képzelni, hogy a wr need ellenére is inkább behúzza a Bengals valamelyik jobb CB-t ha nem mennek ki korán, mert azzal jól is jár, ráadásul a Steelers-nek is odaszúrhat. És második körben még mindig jöhet a wr. Nem szabad elfelejteni, hogy Green-Eifert mellé elvileg nem kelll top wr prospect, úgyhogy szerintem csak akkor jön wr az első körben, ha kihagyhatatlannak gondolják...
több mint 9 éve
Benne van az is, hogy a secondaryba a draft mellett az 53-as keretekből kimaradókban való halászgatás során mélyítenék. Alaphelyzetben a Dre-Pacman-Dennard-Iloka-Williams 5-ös megfelelő, a gond tényleg esetleges sérüléseknél van. Az pedig örök igazság, hogy CB-ből soha nem lehet elég a rosteren.
több mint 9 éve
Hát az mindenképpen igaz, hogy Shaw után nincs használható ember. Persze akármi lesz, Lewis-Harris olyan mint Tate, valamiért mindig rosteren marad. 😀