NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
legalább offszezonban hagynátok a sztílerszezést. 😊Így is baromi hosszú az offseason, hát még milyen hosszú lenne Vasas nélkül 😊
Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
legalább offszezonban hagynátok a sztílerszezést. 😊Az elmúlt év tükrében, ez nekünk alanyi jogon jár!!!! Ez csak a vasas szerint nincs így 😊
Mikey
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
legalább offszezonban hagynátok a sztílerszezést. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Egyébként ha levesszük a bengals szemüveget, logikus döntés a ligától. Burfict fasz volt, kikiáltották bűnbaknak, akkor ezt kell csinálni. Utálom, amikor valaki érezhetően kompenzál. Azzal elismeri, hogy szar döntést hozott. Tökösen bele kell állni. De ettől még vasasbérenc csalóg.cik 😀
több mint 9 éve
Szerintem felesleges túlgondolni a sorsolást. Ha nem lett volna vasas meccs az első három fordulóban, akkor most mindenki azt mondaná, hogy a liga szítani akarja a feszültséget, és ezért megvárja burfict visszatérését,mert az jót tesz a nézettségnek. Így dobta a gép, meg kell verni őket, ha nem sikerül, lesz lehetőség a javításra.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Meme tőlem jöhetsz az asszonyt kell még megkérdezni 😂Nyilván nem véletlen, hogy a Vasas elleni meccs a 2. fordulóra került, de így legalább nem kell hallgatnunk a picsogásukat, hogy Burfict így, meg Burfict úgy. Tez' nélkül lenyomni őket meg különösen élvezetes lesz 😀Majd találnak mást....Remélem elkenjük a szájukat. Vissza adhatna valamit a sors. Bár nem sok esélyünk van egy " SB contander " (Na ezen jót röhögtem) csapat ellen. Amúgy úgy vagyok vele érjünk oda a végén, a többit lecarom. Whodey a böröndbe nem férnek be? 😉
munoz
meme
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Nyilván nem véletlen, hogy a Vasas elleni meccs a 2. fordulóra került, de így legalább nem kell hallgatnunk a picsogásukat, hogy Burfict így, meg Burfict úgy. Tez' nélkül lenyomni őket meg különösen élvezetes lesz 😀Majd találnak mást....Remélem elkenjük a szájukat. Vissza adhatna valamit a sors. Bár nem sok esélyünk van egy " SB contander " (Na ezen jót röhögtem) csapat ellen. Amúgy úgy vagyok vele érjünk oda a végén, a többit lecarom. Whodey a böröndbe nem férnek be? 😉
munoz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Nyilván nem véletlen, hogy a Vasas elleni meccs a 2. fordulóra került, de így legalább nem kell hallgatnunk a picsogásukat, hogy Burfict így, meg Burfict úgy. Tez' nélkül lenyomni őket meg különösen élvezetes lesz 😀
több mint 9 éve
Kedves Nasheem nem akarok tényleg sátáni szerepet betölteni 😀 de pont Vontaze hiánya miatt írtam L-re de ne aggódj majd a végén mikor jobban fáj hazai pályán visszaadjuk nekik ezt.. @Cle L-t meg amiatt írtam mert Hue elég jól ismeri nálunk ki mit csinál és mire képes , de nagyon remélem hogy a 12-4-l meglesz az első hely a csoportban. De tudod mit legyen 13-3 nekem az is tökéletesen megfelel 😀Sziasztok nekem ellenfelekre lebontva ez az érzésem : @Jets W ,@Pit L , Den W , Mia W , @ Dal L, @NE L , Cle W , Was W (reméljük) , Bye , @Giants W , Buf W, @ Bal W , Phil W , @ Cle L , Pit W @ Hou W, Bal W 12-4 New Yorkban ott leszek novemberben az szintén ilyen remélt W mint a LondoniTávozz tőlem, Sátán! 😊
WhoDey83
Ugyan miért kapnánk ki a második héten? Sima win. Ben rövidesen vegzál valami 16évest, Brown agyrázkódik, mert a week1-en leütközi Munchak, Bryant biztos segített Bellnek kijönni a post injury depiből, az aktuális rugójuk meg úgyis 4 kihagyott FGvel kezdi a szezont. A legsimább meccsünk lesz. Burfict pihenhet, így legalább Mays nem őt üti rommá.
nasheem
Szerkesztette: WhoDey83
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Sziasztok nekem ellenfelekre lebontva ez az érzésem : @Jets W ,@Pit L , Den W , Mia W , @ Dal L, @NE L , Cle W , Was W (reméljük) , Bye , @Giants W , Buf W, @ Bal W , Phil W , @ Cle L , Pit W @ Hou W, Bal W 12-4 New Yorkban ott leszek novemberben az szintén ilyen remélt W mint a LondoniTávozz tőlem, Sátán! 😊
WhoDey83
Ugyan miért kapnánk ki a második héten? Sima win. Ben rövidesen vegzál valami 16évest, Brown agyrázkódik, mert a week1-en leütközi Munchak, Bryant biztos segített Bellnek kijönni a post injury depiből, az aktuális rugójuk meg úgyis 4 kihagyott FGvel kezdi a szezont. A legsimább meccsünk lesz. Burfict pihenhet, így legalább Mays nem őt üti rommá.
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
huh kemény menet lesz az idei szezon. Jöhet a tippelde 😊 Ki mire számít?Sziasztok nekem ellenfelekre lebontva ez az érzésem : @Jets W ,@Pit L , Den W , Mia W , @ Dal L, @NE L , Cle W , Was W (reméljük) , Bye , @Giants W , Buf W, @ Bal W , Phil W , @ Cle L , Pit W @ Hou W, Bal W 12-4 New Yorkban ott leszek novemberben az szintén ilyen remélt W mint a Londoni
Számoltam egy 12-4-et és egy 7-9-es szezont..... Meglátjuk mi sül ki belőle
meme
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Ahhoz képest, hogy (a tavalyi eredmények alapján) az egyik legkönnyebb a sorsolásunk, 8-8-tól 12-4-ig bármit bele tudok képzelni. A draft és TC után sokat fog tisztulni a kép. Most nem túl pesszimistán azt mondanám, hogy egy 10-6-ot ki kellene hozni, ami szinte mindig rájátszást ér.
több mint 9 éve
Meantime in Cincy: hivatalos Mays visszaigazolása, szóval megnyugodhatunk, idén Super Bowlt játszik a csapat. #nasheemörül
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Ja, ezért nem értettem én sem. Egy Dave Lapham interjúban merült fel, hogy olyan sokoldalú, hogy két éven belül kezdő guard is lehet belőle. 2 év múlva Whit már biztos nem lesz elég gyors a vak oldalon. Pont akkor lesz szükség kint Fisherre.Azt mennyire tartjátok valószínűnek, hogy Fisherből guardot csinálunk?Miért csinálnánk belőle? Hosszú időre megvan a két kezdőnk, projektet lehet húzni mögéjük, Whit is be tud menni. Btw a Jets ellen kezdjük a szezont, idegenben.
nasheem
megyerikrisz
több mint 9 éve
Azt mennyire tartjátok valószínűnek, hogy Fisherből guardot csinálunk?Miért csinálnánk belőle? Hosszú időre megvan a két kezdőnk, projektet lehet húzni mögéjük, Whit is be tud menni. Btw a Jets ellen kezdjük a szezont, idegenben.
nasheem
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Azt mennyire tartjátok valószínűnek, hogy Fisherből guardot csinálunk?
több mint 9 éve
Terveket nem nekem kell kitalálnom, én csak szurkoló vagyok -- a dolgom annyi, hogy szurkolok a csapatnak, és puffogok ha valami nem tetszik. 😊De Brownt ismerve 2027 előtt nem is lesz szükségünk rá. -😀Egyébként jah. 😀
megyerikrisz
több mint 9 éve
Ne kérj neveket tőlem, jó ideje nem követem átfogóan a ligát, így az edzőkről sem tudok sokat, és azt sem ki elérhető -- még az eredményeket sem szoktam csekkolni minden játékhéten. 😊Csak arra céloztam, hogy egy egyébként is kétséges váltás még neccesebb, ha úgy kezdünk neki, hogy nincs tervünk. Én szorosan követem, de nem tudnék megnyugtató megoldást. De Brownt ismerve 2027 előtt nem is lesz szükségünk rá. -😀
Ami biztos, hogy a franchise sajátosságai miatt nem lenne hosszú egy ilyen lista.
Mikey
több mint 9 éve
Ne kérj neveket tőlem, jó ideje nem követem átfogóan a ligát, így az edzőkről sem tudok sokat, és azt sem ki elérhető -- még az eredményeket sem szoktam csekkolni minden játékhéten. 😊Ami biztos, hogy a franchise sajátosságai miatt nem lenne hosszú egy ilyen lista.
több mint 9 éve
Értem, de úgy látom, nagyobb az esélye a lefelé bukásnak, mint a tovább emelkedésnek. Talán pozitív jel, hogy Marvin alatt soha nem volt egyszerre ekkora mozgás, mint ami most a D edzői karában. Remélem, hogy ez a rendrakás (főleg a fejekben) miatt történt. De ha már itt tartunk... Szerinted ki lenne az, aki elérhető és Marvinnál nagyobb esélyt kínál az előrelépésre? Aki jól kijön Tobinékkal, a játékosokkal, Brownnal, ismeri a rendszert és szeretne is benne dolgozni? Mert annak, hogy megint egy 3-4 éves rebuildet kezdjünk, semmi értelmét sem látom.
több mint 9 éve
Akkor a tisztánlátás kedvéért: nem Lewis személyével van bajom, hanem a módszerrel, hogy ismét, már szezon előtt hosszabbítanak vele. Ennyi, nem több.Egyébként elég sok játékossal van gondom, de ezt rendszeresen le is szoktam írni, szóval ezt elméletileg, ha olvasod a hsz-eimet, te is tudod. Rendszeresen szoktam kritizálni az OL-t és a futókat is -- ha már őket említetted.
Kettő gondolat, hogy megérts.
1) Lewis a HC, így végül mindenért övé a felelősség még akkor is ha éppen Burfict és Adam Jones a két idióta f*sz.
2) Ha rajtam múlna, a következő sokba kerülő, teljesen érthetetlen és indokolatlan idiótaságánál repülne mindkét említett úriember.
Szóval nem marvinozok. Imádom az embert és tisztelem a munkásságát, de ha megragad ezen a szinten a csapattal, akkor változtatni kell.
Amennyiben szeretne ennél többet a csapat.
A nyilatkozatok alapján ennél (jóval) többet szeretne.
több mint 9 éve
Szerintem senki sem örül az első körös kiesésnek, ez baromság. Még talán igazat is adnék, ha minden PO-vereség Marvin hibája lenne, de erről szó sincs. Egyszerűen divat lett Marvinozni meg Daltonozni. Ajánlom figyelmedbe a körbeszopkodott OL-ünk és futóink POban nyújtott teljesítményét. Túl értékes az, amit Lewisék felépítettek, túl sokat veszíthetnénk. Nézd csak meg a többi edzőt Brown papa alatt. 20 százalék körüli győzelmi mutató. Lewisszal 2011 óta az ötödik legtöbb győzelmünk van, az ötödik legnagyobb százalékos győzelmi mutatóval. Új edző, új elképzelések, új játékosok... És akkor arról nem is beszéltünk, hogy ilyenkor szinte mindig jönnek az ellentétek a GMmel, hiba lenne elüldözni Katie-t és Tobint. Nekem kurvára nem hiányoznak a Mularkey-k meg az NCAAben halálra sztárolt HCk, akik rekord gyorsasággal basszák szét a csapatot, lásd Kelly a Phillyt. Egy szó mint száz, én Marvin mellett vagyok. Előbb utóbb a POban is megtörik a jég.
több mint 9 éve
Szerintem túl kellene lépni azon, hogy örülünk a sztenderd PO-ba jutásnak, de onnan gyalázatos módon való első meccses kiesésnek.(...)
Nem, nem megyek szurkolni a Patriotsnak.