Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A Cincyjungle idézte a Yahoo Sportnak adott nyilatkozatát.  www.cincyjungle.com/2016/3/8/11179284/aj-mccarron-on-the-possibility-of-being-traded-by-the-bengals
Tény, hogy ebben McC sokkal árnyaltabban fogalmaz:
"It's tough because I want to play," McCarron said. "It's as simple as that, but like I said, I love the organization I'm with, that I'm a part of. I'm very thankful to them for taking the chance on me and giving me the opportunity. And I love my teammates."

Ugyanakkor, ha a menedzsmentem elintéz az átigazolási időszak rajtjára egy nagy médiában egy interjút, ahol felmerül a trade kérdése, akkor azt nehéz másképp értelmezni, minthogy menne bárhova, ahol kezdhet.
Jelen pillanatban a QB needeket tekintve szerintem a Browns nem játszik, a Kelly rendszerébe nehezen tudnám elképzelni, így nekem a Rams vagy a Broncos marad, esetleg Romo állapotától függően a Cowboys.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A B terv meg az lehet, hogy egy szebb napokat látott játékost (Wallace, Harvin) megkínálunk egy 1 éves ajánlattal és akkor a drafton megint csúcsra lehet járatni a BPA-t.
munoz
Lewisékat ismerve kizárható, hogy nagy nevű WR jöjjön, még ha olcsón is. Én amúgy jobban örülnék egy Kerley-nek vagy Andre Holmesnak, mint Wallace-nak vagy Harvinnak. A WR-class pedig állítólag szar idén, viszont többen is mondogatták, hogy Braxton Miller tetszik a stábnak.

Arra azért kíváncsi leszek, hogy McCarron picsogása mögött, hogy jó lenne, ha elcserélnék, mert kezdő játékos szeretne lenni, van-e bármi konkrétum.
munoz
Erről hol olvastál? Mert én semmit nem találtam, hogy AJ az ég világon bármit is mondott volna. Néhány hozzáértő felvetette, hogy Elway esetleg rámozdul, vagy hogy Elway helyében rámozdulnának, de hogy ezt McCarron hozta volna szóba, azt kizártnak tartom.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Szerintem az első napot kimaxoltuk. Azokat a játékosok (posztokat) ami fontos volt megtartottuk. Az FO szerintem jó döntéseket hozott.
LB sorba jöhetne erősítés, DB-be pedig kell még mélyíteni a keretet. (Nem bánkódnék, ha vet. min-ért mondjuk visszahoznánk Mays-t, aki cover LB-ként sem volt csapnivaló).
Úgy gondolom, most így egyedül a WR poszt, ahol kicsit kényszerpályán mozgunk, de ez egy 1 vagy 2. körös drafttal orvosolható. A B terv meg az lehet, hogy egy szebb napokat látott játékost (Wallace, Harvin) megkínálunk egy 1 éves ajánlattal és akkor a drafton megint csúcsra lehet járatni a BPA-t.
Azt hiszem most jön néhány csendes nap, amikor a Bengals részéről legfeljebb pletykák lesznek. Arra azért kíváncsi leszek, hogy McCarron picsogása mögött, hogy jó lenne, ha elcserélnék, mert kezdő játékos szeretne lenni, van-e bármi konkrétum. Osweiler dobbantása után mondjuk még adná is magát, hogy a Denvert esetleg érdekelje, én legalábbis egetverő különbséget nem éreztem a két QB között.
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Így is elég sok a lyuk, de nem reménytelen a tömködés. Az mindenesetre biztos, hogy az első hétre messze nem lesz kész a csapat. Lbt hozhatnánk az FA piacról.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Eddig pozitív. Pacman és Iloka must volt, Winston gyakorlatilag mindegy, MJonesnak állítólag gyakorlatilag matcheltük a Lions ajánlatát, de elsőszámú elkapó akart lenni, Sanunál pedig nem fogunk versenyezni a 7-8 misis ajánlatokkal, ő a legkönnyebben pótolható.

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Pacmant úgy néz ki, sikerült megtartanotok 3 évre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Lamurt ajánlat nélkül engedtük el. Eddig fáj ez a FA....

több mint 9 éve
Lamurt viszont úgy tűnik buktuk, és megy Zimmer után.
több mint 9 éve
A játékos szakszervezet megnyugodhat. Winstonnak van állása jövőre.

több mint 9 éve
Iloka volt messze a legfontosabb FA, őt megtartottuk. Innentől kezdve, ha a két WR elmegy, hát így jártunk. Majd kapunk értük kompenzációs picket, amivel húzunk helyettük másokat 😊
több mint 9 éve
A Falcons meg Sanut vinné 7milka/éves fizuval? Isten áldja. Jöhet az az első körös Wr.

több mint 9 éve
 twitter.com/jvanever/status/707583049618362368

twitter.com/Josh_Kirkendall/status/707582291447521285

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 700
Ez viszont szép fogás...ő sokkal jobban kellett ide, mint Jones...szerintem:
The Bengals are closing on a five-year deal worth about $30 million with S George Iloka, per source.

És ha igazak a számok, akkor nem is lesz túlfizetve....ha igazak
Klaci79
Az nagyon nagy deal lenne.Ha tényleg "csak" ennyit kap iloka, akár még Nelson is beférne mellé.
megyerikrisz
Márpedig igaz. Ez apró szinte. Szép Deák a Bengalsnak
több mint 9 éve
The Bengals are closing on a five-year deal worth about $30 million with S George Iloka, per source.

Klaci79
Az nagyon nagy deal lenne.Ha tényleg "csak" ennyit kap iloka, akár még Nelson is beférne mellé.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 700

Szerkesztette: Klaci79
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
jogos....
WR Marvin Jones is signing with the Detroit Lions
Klaci79
Huh akkor csak 1 évre vesztettük el, mint legutóbb...... 😀 Ott sem nyer gyűrüt, és nem is nagyon fog beleilleni a rendszerbe 😉
meme
8 millió/év...nem pite
Klaci79
nem csak a lóvé........ Legutóbb is megvolt fizetve, azt jól kivágták...... mert annyit meg nem ért. Ezek szerint annyit nekünk sem. Sajnálom is meg nem is.
Sajnálom mert nálunk tökéletesen illett a rendszerbe, örülök, mert nem róla mintázták a klubhűséget és a lojalítást. Amúgy nagyábból 7 misit ért volna nekünk. Ha lojális akkor ennyiért maradt volna. A mai nap volt már 1-2 ilyen aláírás.
meme
Te amúgy kiről beszélsz? Marvint nem vágták ki sehonnan, mi draftoltuk. Szerintem kevered Michael Johnsonnal.
megyerikrisz
a fene a sok józsiba

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Klaci79
Huh akkor csak 1 évre vesztettük el, mint legutóbb...... 😀 Ott sem nyer gyűrüt, és nem is nagyon fog beleilleni a rendszerbe 😉
meme
8 millió/év...nem pite
Klaci79
nem csak a lóvé........ Legutóbb is megvolt fizetve, azt jól kivágták...... mert annyit meg nem ért. Ezek szerint annyit nekünk sem. Sajnálom is meg nem is.
Sajnálom mert nálunk tökéletesen illett a rendszerbe, örülök, mert nem róla mintázták a klubhűséget és a lojalítást. Amúgy nagyábból 7 misit ért volna nekünk. Ha lojális akkor ennyiért maradt volna. A mai nap volt már 1-2 ilyen aláírás.
meme
Te amúgy kiről beszélsz? Marvint nem vágták ki sehonnan, mi draftoltuk. Szerintem kevered Michael Johnsonnal.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Klaci79
meme
Nem? Stafford mély labdáinál fel fog állni a Lions szurkerek akármilye, ahogy Jones le tudja követni őket.
megyerikrisz
Mint egy valamire való safety is. Ezt már taglaltuk itt eleget..... Nálunk megélt mert több célpont volt.... De elsőszámúnak szerintem kevés.... összehasonlítva Greenel pl.. Valahol a 2 között volt ha engem kérdezel. 2.-nak túl jó, de elsőnek meg kevés. Azért más ha kapsz a sec.-ből 2 embert a nyakadba. Szerintem.
meme
Golden Tate mellett sztem ott a WR1a és a WR1b forgatókönyv fog érvényesülni.
empty taxi
Meglátjuk, mi sül ki belőle.... én tartom magam ahhoz, hogy nem sok kenyeret eszik meg...persze én csak lelkes amatőr vagyok..... Azért nem Megatron szint az tuti.
meme
Nyilván, de Megatron szintű elkapó most momentán se drafton se FA-n nem volt elérhető, sokkal jobb megoldást nem tudott volna a Lions eszközölni szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Klaci79
meme
Nem? Stafford mély labdáinál fel fog állni a Lions szurkerek akármilye, ahogy Jones le tudja követni őket.
megyerikrisz
Mint egy valamire való safety is. Ezt már taglaltuk itt eleget..... Nálunk megélt mert több célpont volt.... De elsőszámúnak szerintem kevés.... összehasonlítva Greenel pl.. Valahol a 2 között volt ha engem kérdezel. 2.-nak túl jó, de elsőnek meg kevés. Azért más ha kapsz a sec.-ből 2 embert a nyakadba. Szerintem.
meme
empty taxi
Meglátjuk, mi sül ki belőle.... én tartom magam ahhoz, hogy nem sok kenyeret eszik meg...persze én csak lelkes amatőr vagyok..... Azért nem Megatron szint az tuti.

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Klaci79
meme
megyerikrisz
meme

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
 twitter.com/RapSheet/status/707577119115747328

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Állítólag Iloka marad
gabokocka
Bárcsak....

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Állítólag Iloka marad

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
nekem a sec.-ünk szétbombázása jobban fájna....

több mint 9 éve
Klaci79
meme
megyerikrisz

Szerkesztette: meme