Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Ezt a januári Romot hagyjuk már. Romo szintű QB-val sima SB contender csapat lennétek.Alaphelyzetben meglepő lenne, ha top3-5-be megpróbálnánk felcserélni beáldozva a következő 3 év első köröseit. Ha viszont Grudent elviszi valaki HC-nek, és nem házon belül tolnak előre valakit (netán még Hue Jackson is elmegy), akkor bármi lehet, bár abban az esetben is inkább valamelyik lecsúszó QB-ra mozdulna rá a csapat valszeg.
Jön új irányító?Blevi
több mint 12 éve
véégem van.. ez fájt! 😕nhmUnderdogként sem volt jó szopni az elmúlt két évben, de ez ma nagyon rosszul esett.
több mint 12 éve
Ezt a januári Romot hagyjuk már. Romo szintű QB-val sima SB contender csapat lennétek.Jön új irányító?
több mint 12 éve
véégem van.. ez fájt! 😕
több mint 12 éve
Azért az elmúlt években az első körökben az O lett megerősítve: 3 éve 1-2 pick Green-Dalton, tavaly a két első körösből az egyik pick Zeitler, idén az első két húzásra Eifert és Gio. Az idei Fa-k közül pedig Smith hosszabbított.erős imázsa van Zimmernek..., de ő egy tipikus védelmi koordinátor, másrészt elég kemény modora van; és az a védelem, amely ennyi pontot engedett és nagyon furcsa matchupokat vállalt fel, közel 30 pontot kapott, pedig oda mentek el a nagy pénzek+tehetségek, főleg az offense rovásárasapkaMikor basztak ki utoljára HC-t playoffos szezon után? Én most megfontolnám.Nem kell kivágni, itt kell maradnia a csapat mellett (GM, akármi más), de HC Zimmer.Davidka85
Lehet Daltont ekézni, de McCoy szétalázta Lewist.gabokocka
több mint 12 éve
Tegnap Andy Reid esetében kiderült, hogy a PO nem az ő műfaja, ez most Lewis-nál is igaz, sikerült 0-5-re hozni a PO mérlegét. Nyilván egy edző nem tud mit csinálni, amikor 5 yardnál fumblizik valaki, vagy homályokat dobál a QB, de a második félidőben a D nem tudta megállítani az első SD-t és miután átvették a vezetést, az O teljesen reménytelen lett. A tulaj-GM elég öntörvényű, de az elmúlt évek szisztematikus építkezésének ellentmondana, ha a C menne. (Ebbe a felfele buktatjuk ML-t teóriában nem hiszek.)
több mint 12 éve
Én meg azt mondom h a gyufa fejű menjen a ti is tudjátok hová , mert nem hiszem el hogy nem tud felnőni a feladathoz igaz hogy volt egy időszak amikor az OFF fal se védte be de akkor is ! Tavaly ugyanezt eljátszott a világverő texans ellen ! Idén voltak ebben a csapatban komoly lehetőségek ! De a HC is elgondolkodtató hogy milyen edző az aki szinte végig nyer egy szezont a csapattal és után playoffban leblokkol !
Welcome To The Jungle
több mint 12 éve
erős imázsa van Zimmernek..., de ő egy tipikus védelmi koordinátor, másrészt elég kemény modora van; és az a védelem, amely ennyi pontot engedett és nagyon furcsa matchupokat vállalt fel, közel 30 pontot kapott, pedig oda mentek el a nagy pénzek+tehetségek, főleg az offense rovásáraMikor basztak ki utoljára HC-t playoffos szezon után? Én most megfontolnám.Nem kell kivágni, itt kell maradnia a csapat mellett (GM, akármi más), de HC Zimmer.Davidka85
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Mikor basztak ki utoljára HC-t playoffos szezon után? Én most megfontolnám.Nem kell kivágni, itt kell maradnia a csapat mellett (GM, akármi más), de HC Zimmer. O-fal ma nagyon csődöt mondott egy drive kivételével. Ma minden a San Diego mellett, védelmük életet meccsét játszotta, szinte minden bejött nekik. Tipikus végtelen-0-s meccs volt, azaz egyik oldalon minden, másik oldalon semmi sem jött be.
több mint 12 éve
Végtelen szomorú vagyok, borzasztó érzés az újabb vereség. De biztos vagyok benne, hogy egyszer eljön a Bengals ideje is, mert örökké nem fordulhat el a szerencse, hiszek benne, hogy egyszer meg fog fordulni dolog.
több mint 12 éve
Mikor basztak ki utoljára HC-t playoffos szezon után? Én most megfontolnám.Lehet Daltont ekézni, de McCoy szétalázta Lewist.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Hát én is itt adtam fel 😕Dalton (és valamilyen szinten a két line) megint kevés volt. Ha elmegy az OS-ben Gruden, akkor vesszen Andy is.
több mint 12 éve
😕 Elképesztő Andy Dalton. A januári Romo. Le vagyok sújtva teljesen, még van hátra egy kicsi, remélem a védelem odateszi magát, és lesz valami. Who Dey!
több mint 12 éve
gyíííja! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Remélem döntőt játszotok. Nektek van a legjobb védelmetek az AFC-ben. Ha ez a védelem hozza minden meccsen a tudása 80, 90%-át, akkor az O-tól egy jó teljesítmény is elég lehet extrák nélkül. Hajrá AFC North.
Steelers fan
több mint 12 éve
Na srácok, hajrá! Jó meccset
több mint 12 éve
Én azt gondolom hogy ez a mai meccs a védelmek meccse lesz 30 pontnál nem gondolom h sokkal több lesz ! Többiek ?
Welcome To The Jungle
több mint 12 éve
montini
5
Szerintem az időjárás miatt is, de amúgy is simán behúzzátok. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy szerintetek pontgazdag meccs lesz-e?(45+) 😊
több mint 12 éve
Jones, de sztem akár Gio is lehetne meglepetés, mivel senki se számított rá h ekkora spíler... WHO DEY!
több mint 12 éve
kemény meccs lesz. ez a sd más/erősebb mint akikkel alapszakaszban találkoztunk. reméljük a hideget, ami nekünk kedvez, és a lényeg Who Dey!! irány Boston!
másik: ha úgy vesszük 3-3 szavazat van ilokára és Jonesra és 2 collinsra. (ha gabtsi mind3 szavazatát nézem).
így övé a megtiszteltetés, hogy eldöntse ki is a 'nyertes' személy 😊
szerk: vagy szavaz még 1-2 ember 😊
több mint 12 éve
Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".memeWeather.com szerint:
38° (3°C), feels like 32° (0°C), 83% humidity, wind 9 mph SE, rain/snow showe
több mint 12 éve
Idealis futbalidő 😊Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".memeCincibben napközben enyhe időt jósolnak, estére azonban mnegérkezik a havaseső / hó kemény mínuszokkal.
GB-ben napközben -12 fok, meccs idejére -20 fok az előrejelzés. Egyiket sem nevezném ideális állapotnak 😉 Hirtelen nem is tudom, melyik a jobb: kevésbé hideg esőben / hóban, vagy -20 fok, de tiszta idő.ashyn
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".memeCincibben napközben enyhe időt jósolnak, estére azonban mnegérkezik a havaseső / hó kemény mínuszokkal.
GB-ben napközben -12 fok, meccs idejére -20 fok az előrejelzés. Egyiket sem nevezném ideális állapotnak 😉 Hirtelen nem is tudom, melyik a jobb: kevésbé hideg esőben / hóban, vagy -20 fok, de tiszta idő.
több mint 12 éve
Nem tudja valaki milyen idő várható a meccs időpontjában? Remélem hűvös lesz akár némi havacskával is 😊 Nincs ehhez szokva az ellen 😉 Amúgy meg szerintem idén megdőlhet a leghidegebben játszott meccs csúcsa, erősen sanszos ami odaát van az tényleg tél. Hozzájuk képest mi most "nyaralunk".
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
hmm, ezt nagyon benéztem...de már csak két órát kell aludni és kiderülpicstiihuszonkettőt, pihennyetek nyugottan 😉 ne feszíccsük Bengáliát, van idő...sutianap