Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha már ilyen nagy az egyetértés, akkor legyen Vaccaro. Bár a tavalyi évben annak ellenére, hogy a needekre húztak az első közben (CB, G) azért az sem volt papírforma. Holnap éjjel ez is érdekes lesz.
több mint 12 éve
Vaccaro.Hobs szerint qb-t es LB-t nem húzunk magasan, amiben van ráció, en sem hiszek benne. Bernard lehet célpont, bar valoszinutlen de Woodsnak is tudnek orulni, ha atcsuszna a new englanden.
En az egyetlen üres kezdő poszt megoldását (reggie nelson párját) várom az első körben, ha value ala Gresham. Utána offense erős draftot. Rb, wr, ol. De persze cb is biztos lesz valahol.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
+1 Vaccaro.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Fakaró akkoris 😊

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem lesz bent sztem. De ha igen akkor is nehéz ugy.gabtsiTe'o vagy Vacarro? Mindkettő kimehet a húzásunk előtt, de tavaly sem gondoltam, hogy De Castro bent lesz 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Na jó, mondok harmadikat is, olyat még úgysem találtam el soha: Okafor.
több mint 12 éve
Nem lesz bent sztem. De ha igen akkor is nehéz ugy.
több mint 12 éve
Legyen inkább Vaccaro, a következőre meg jöhet Te'o 😉
több mint 12 éve
Na ki mit tippel? egyetlen nevet lehet mondani.Szintén Cyprien, sőt, ha bent lesz, második körben Bernardban is biztos vagyok. 😀
En mondok egy Cyprient.gabtsi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Na ki mit tippel? egyetlen nevet lehet mondani.En mondok egy Cyprient.
több mint 12 éve
James Harrison's 2-year deal avg $2.225M per year. He received a $1.2M signing bonus. Makes $3M in '13 & has a $2.3M '13 cap
több mint 12 éve
A dagi esetén sok minden összejött. Rossz ár-érték arány, sok OT volt most FA, ráadásul a draft is elég mély. Ha Albertet a Phins elviszi, akkor tényleg csak a Bengals marad, akinek kellhet.munozVan több csapat is ahol OT-t keresnek.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
A dagi esetén sok minden összejött. Rossz ár-érték arány, sok OT volt most FA, ráadásul a draft is elég mély. Ha Albertet a Phins elviszi, akkor tényleg csak a Bengals marad, akinek kellhet.
több mint 12 éve
azt már szerettem volna kérdezni a dagi ügyében, hogy most ennyire nincs rá kereslet, vagy ennyire sokat kér? Csak, hogy még mindig FA és még csak pletyka sincs róla, hogy más csapat vinné.Amadeus91Szerintem az ár/érték aránnyal van a probléma. Az igazi értékét ráadásul elég nehéz meghatározni, mert 1 jó éve volt és annyi. Ehhez képest pedig elég korán lenyilatkozta a fizetési igényét, ami viszont tényleg elit, így sikeresen elriasztotta magától a többi csapatot.
több mint 12 éve
Biztosan felmerült már az 1 éves szerződés ötlete is a FO részéről, de szerintem erről Smith és az ügynöke hallani sem akarnak.azt már szerettem volna kérdezni a dagi ügyében, hogy most ennyire nincs rá kereslet, vagy ennyire sokat kér? Csak, hogy még mindig FA és még csak pletyka sincs róla, hogy más csapat vinné.
Persze idővel úgyis lejjebb adják majd az igényeket ha pénzt akarnak, és Andre is játszani óhajt majd hetente és nem fegyvert felvinni megpróbálni a repülőre.
Az látszik hogy hosszú távra - és nagy pénzért - senki nem akarja leigazolni 1 jó és három 'felejthető' év után a dagadtat, előbb-utóbb erre rájönnek ők is, és akkor lehet esély az 1 éves szerződésre is azzal a magyarázattal, hogy akkor egy újabb jó év után már mernének adni neki 'long-term' szerződést.
Lewis mindenesetre kizárta az első körös OT picket.
Én is nyugodt vagyok, mert B-megoldásnak ott van Collins, aki bár nem Smith-szint, de bőven jó megoldás.Mikey
több mint 12 éve
Azt mondjuk nem biztos, hogy szeretném látni.Közben hivatalosan is Bengals játékos lett Harrison. Andersontól meg is kapta a 92-es mezt, Jamaal mostantól Sims hátrahagyott 90-esében fogja tolni.
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
Biztosan felmerült már az 1 éves szerződés ötlete is a FO részéről, de szerintem erről Smith és az ügynöke hallani sem akarnak.plusz Wharton is eljátszana vészhelyzetben RT-t is.
Persze idővel úgyis lejjebb adják majd az igényeket ha pénzt akarnak, és Andre is játszani óhajt majd hetente és nem fegyvert felvinni megpróbálni a repülőre.
Az látszik hogy hosszú távra - és nagy pénzért - senki nem akarja leigazolni 1 jó és három 'felejthető' év után a dagadtat, előbb-utóbb erre rájönnek ők is, és akkor lehet esély az 1 éves szerződésre is azzal a magyarázattal, hogy akkor egy újabb jó év után már mernének adni neki 'long-term' szerződést.
Én is nyugodt vagyok, mert B-megoldásnak ott van Collins, aki bár nem Smith-szint, de bőven jó megoldás.Mikey
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Biztosan felmerült már az 1 éves szerződés ötlete is a FO részéről, de szerintem erről Smith és az ügynöke hallani sem akarnak.Persze idővel úgyis lejjebb adják majd az igényeket ha pénzt akarnak, és Andre is játszani óhajt majd hetente és nem fegyvert felvinni megpróbálni a repülőre.
Én is nyugodt vagyok, mert B-megoldásnak ott van Collins, aki bár nem Smith-szint, de bőven jó megoldás.
több mint 12 éve
Tudom, hogy a Bengals megoldást szeretne az RT posztra, de mennyire látjátok reálisnak, hogy esetleg egy éves szerződést kössenek Smith-szel? Ő bebizonyíthatná, hogy nem egyszeri csoda volt a tavalyi év, a csapatnak meg nem idén kellene betömni még egy lyukat. Vagy lehetne egy projectet hozni a harmadik körbe, akiből hátha lesz valami.Más kérdés, hogy így jövőre sok fontos FA lenne (Geno, MJ, Dunlap, Smith).
több mint 12 éve
Reid Fragellel volt ma privát workout, illetve Cypriennek is tartott egy külön foglalkozást ma Zimmer.
több mint 12 éve
Baromi furcsa, hogy Howardról semmi hír. Ha őt vagy Dansbyt aláíratjuk csütörtökig, akkor tisztulna a boardunk. Persze leginkább a Csöcst kellene rávenni a maradásra.Érdekes, hogy ML szinte szóról szóra ugyan azt a mondatot használta Harrison és Smith helyzetére is:
"Everyone realizes when we get into the draft it becomes a different situation.”
Remélem a végeredmény is ugyan az lesz.
Aztán mehetünk Vaccarora vagy pass rusherre az első körben, majd LBre vagy RB a következő kettő-háromban. Szépen meg is lennénk. Kicsit később jöhet még WR és CB, meg a töltelékek.
több mint 12 éve
Elvileg meg mindig van erdeklodes tehat felteszem targyalasok is Harrisonnal es Dansbyval es persze Smith-tel is:Smith's agent told SI.com's Peter King this month that the Bengals' proposal "stinks."
Kivancsi vagyok ha nem jon vissza hanyadik koros T-t huzunk
Szerk: Ezek szerint Harrisonnal mar nem 😊 En orulok neki
Es jovore ujra San Diegoban lesz a chargers meccs raadasul az en szezonom utan ugyhogy szinte biztos tudok menni!!

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 12 éve
Leigazoltátok Harrisont.
több mint 12 éve
3, azaz három fő műsoridős meccs? Abból kettő a PIT ellen? Nyami.Azonkívül további két 4 órás meccs, igaz abból egy a már-már hagyományos SD elleni, de akkor is.
A végén még felkerül a csapat az amfoci térképére. :o
több mint 12 éve
BENGALS 2013 SCHEDULENekem tetszik, egész jól el lett osztva. De k***a messze van még...
nem könnyű, de lehetne rosszabb is.MarioAna