Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Úgy látom sands elkuldese nem sok mindenkit rázott meg.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Pl. Prater.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
legalább lesz hely a fiataloknak. Hall-Kirk kint, Newman slot se lenne gond. De Newman úgyis vonal mellett lesz, Kirk slotba valszeg alkalmatlan, így ki lesz a slot CB-nk, ha esetlen Pacman nem lesz alkalmazható?
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Miért nem lepődöm meg?
több mint 13 éve
bleacherreport.com/articles/1668069-adam-pacman-jones-tweets-that-he-was-arrested?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalSötét, büdös, bunkó.
Pacman megütött egy nőt, mert megdobta egy sörösüveggel. Elvileg.
de videó is van róla: MarioAna
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
bleacherreport.com/articles/1668069-adam-pacman-jones-tweets-that-he-was-arrested?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalPacman megütött egy nőt, mert megdobta egy sörösüveggel. Elvileg.
de videó is van róla:
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
"csak" harminchatodik.szar lista. egyértelmű top10es, csak irigyek rá a többiek 😊
go.bengals.com/GenoTop100gabtsi
Mondjuk az meglep, hogy AJ feljebb lesz.
több mint 13 éve
Énnnemmondtam, h Dal a Tóni nyerni is fogatlan, csak hogy bíz hatnak benne van a lehet őssége.... Amúgy a szmöre nem rossz playa csak há' telibecsűrve dobálózik házipálinkát, de Tejfert maj' kihozza Germánból a blackjack dámát kiegészítő lapját, a zöld meg hasúl, max 300 jardot nem hajlít egy ívre... Ha meg cicákok bíznak benne még vadulhat is a kártyával... ott meg már akármi lesz kend is meglátja!De nopara, mer duplahollólesz idéne is! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Ájjá, há várjámán, nem minden papsajt, Videmann mér nem szupersztár, hát ne haggyuk mán le? Meg nézzükmán majd meg Joe-t, hogy bankot robbantott, aztán nehogy majd szögesbakkanccsal kelljen kirúgdalni. A veresnek meg vízválasztója van, de a Bengálsz érdeke, hogy mosmá tegyen le valamit az asztalra, mer a kövi évi kúbifelhozatal betyáros lesz. De nem hiszem, hogy vajmi baszott emelgetésben gondolkozna az öreg lókötő.Matt Williamson (ESPN) gondolata:Flacco-ban sem bízott a szakértői gárda és azért a rájátszásban csak megmutatta, hogy majdnem utólérte Montana-t... Bízzatok csak Lucky Luke állandó ellenfelében 😊Collapo
"The Bengals have one of the more talented young rosters in the NFL right now, but what worries me most is the quarterback. I grade Cincinnati negatively for not using even a mid-round pick on a guy like Ryan Nassib or Tyler Wilson to push Andy Dalton and provide some sort of a backup plan."
A teljes offseasont megítélni a középső körös húzásaink alapján elég erős, de a QB helyzetet hasonlóképp látom. A stáb baromira bízik Daltonban. Remélem nem nézik be a dolgot.nasheem

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Matt Williamson (ESPN) gondolata:Flacco-ban sem bízott a szakértői gárda és azért a rájátszásban csak megmutatta, hogy majdnem utólérte Montana-t... Bízzatok csak Lucky Luke állandó ellenfelében 😊
"The Bengals have one of the more talented young rosters in the NFL right now, but what worries me most is the quarterback. I grade Cincinnati negatively for not using even a mid-round pick on a guy like Ryan Nassib or Tyler Wilson to push Andy Dalton and provide some sort of a backup plan."
A teljes offseasont megítélni a középső körös húzásaink alapján elég erős, de a QB helyzetet hasonlóképp látom. A stáb baromira bízik Daltonban. Remélem nem nézik be a dolgot.nasheem

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Matt Williamson (ESPN) gondolata:"The Bengals have one of the more talented young rosters in the NFL right now, but what worries me most is the quarterback. I grade Cincinnati negatively for not using even a mid-round pick on a guy like Ryan Nassib or Tyler Wilson to push Andy Dalton and provide some sort of a backup plan."
A teljes offseasont megítélni a középső körös húzásaink alapján elég erős, de a QB helyzetet hasonlóképp látom. A stáb baromira bízik Daltonban. Remélem nem nézik be a dolgot.
több mint 13 éve
Ez úgy lehetne igaz, hogy a csapat JELENLEGI állapotában egy elit QB-val SB esélyes lehetne IDÉN.2-3 év múlva anélkül is az lehet. Szvsz.
De először nyerjen a csapat egy kib' rájátszás meccset. Nekem már az is felérne egy SB-győzelemmel.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Megmondom Neked: mint minden évben: SB!!!Idén szerintem nagy harcban leszünk a csoportelsőségért, SB-t nem is, de PO-t reálisan el lehetne várni. Offseasonben eddig szinte csak erősödtünk, van két használható TE (+én Charles-ról sem mondtam le), Sanu és Hamilton szerintem nagy harcban lesznek a WR2 pozícióért, RB poszton BJGE, Gio, Burkhead és Scott vagy Peerman rotával rendben leszünk, a D# egyben maradt, egyszóval gyengülni nem gyengültünk. A Ravens igen, a Steelers szintén nem annyira acélos mint pár éve, a Browns pedig valamit mindig elront, pedig szimpatikusak.
😊)nhm
Egyelőre egy "elit" QB hiányzik SB esélyhez.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Meglátjuk mi lesz belőle.Megmondom Neked: mint minden évben: SB!!!
MarioAna
😊)
több mint 13 éve
The Cincinnati Bengals All-Johnson Team😀
több mint 13 éve
Ugyan így gondolom. a szépséghiba, hogy minimális esélyt látok egy normális visszatérésre JMR esetében.Az eddigi bustmentéseink lófaxok ehhez képest:én szvsz örülnék neki. Backupnak jó lenne, nem hiszem hogy rosszabb most így agyonmotiválva mint Skelton vagy JJohnson.
sports.yahoo.com/news/nfl-free-agency-setting-odds-cincinnati-bengals-interested-142500457.html
(persze csak pletyó, de akkor is😊)nasheem
Marvin jó mentor, a közeg is már kicsit átalakult a régihez képest, annyira nem vagyunk már "sittesek" mint anno. Plusz Daltont biztos nyomás alá helyezné, hogy egy ilyen "sztár" jön mögé, aki mindenáron vissza akar kerülni, pozitívvá változtatni a vele kapcsolatos gondolatokat.
Nagy pénzt biztos nem kapna/kérne, karereje az még mindig ligaelit, fejben úgy néz ki rendben van (hozzáállás), már csak a pályán mutatott teljesítménye a kérdéses.
Worth a shot.MarioAna
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Az eddigi bustmentéseink lófaxok ehhez képest:én szvsz örülnék neki. Backupnak jó lenne, nem hiszem hogy rosszabb most így agyonmotiválva mint Skelton vagy JJohnson.
sports.yahoo.com/news/nfl-free-agency-setting-odds-cincinnati-bengals-interested-142500457.html
(persze csak pletyó, de akkor is😊)nasheem
Marvin jó mentor, a közeg is már kicsit átalakult a régihez képest, annyira nem vagyunk már "sittesek" mint anno. Plusz Daltont biztos nyomás alá helyezné, hogy egy ilyen "sztár" jön mögé, aki mindenáron vissza akar kerülni, pozitívvá változtatni a vele kapcsolatos gondolatokat.
Nagy pénzt biztos nem kapna/kérne, karereje az még mindig ligaelit, fejben úgy néz ki rendben van (hozzáállás), már csak a pályán mutatott teljesítménye a kérdéses.
Worth a shot.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Az eddigi bustmentéseink lófaxok ehhez képest: sports.yahoo.com/news/nfl-free-agency-setting-odds-cincinnati-bengals-interested-142500457.html
(persze csak pletyó, de akkor is😊)
több mint 13 éve
Egy kis Geno hype... illetve inkább ML+Zimmer hype:www.profootballrosters.com/2013/05/29/2010-draft-class-revisited-part-ii-top-10-value-picks/
és
több mint 13 éve
Tudom, hogy unjátok, de a Harrison szerződtetés ezzel jár 😊 :a Harrison-tv jelenti, hogy az OTA-s képek nem a vidámpark tükörtermében készültek, és tényleg jó kondiban van.
A "de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem motivál" félmondat után nyeltem egy nagyot 😊
Már látom lelki szemeimmel, ahogy megrohamozzátok egy Harrison mezért a Bengals shopot 😀.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
ha már neki sem, akkor kinek?!Collaponagyon jó és jogos kérdés.
minden megvan benne ami a nagy szerződéshez kell:
produkció, fejlődési potenciál, egészség.
emlékszem az első rookie camp videokon már ő volt a sztár, a sima agility drilleknél lehetett látni, hogy milyen elképesztő gyors az ember. aztán később láttad, hogy kibaszott erős is mellé. minden évben lépett előre, nem is keveset, és még mindig csak a felszínt kapargatja, 25 volt nemrégen. és még egyetlen meccset se hagyott ki.
mindettől függetlenül, szerintem bőven 10 millió alatt fogunk vele megállapodni, simán csak azért mert ő ilyen arc. leading by example.
és ha ez így lesz, akkor tényleg elhiszem azt a kultúraváltást, amiről hallunk most már egy ideje, és egyre hangosabban.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
én is remélem hogy vele nem fukarkodunk, a legjobb DT a ligában, akkor a legjobban fizetett is lehet. Jövőre pedig sok FA-nk lesz:www.spotrac.com/nfl/cincinnati-bengals/ (Free Agent in 2014 felül)
MJ93 és Dunlap közül valaki távozni fog szerintem, illetve ne felejtsük el, hogy Green-nek kell majd adni egy új szerződést ha továbbra is ligaelit szinten tolja.
Szerencsére pénz az lesz rájuk.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Nem kérdés, hogy vele meg kell állapodni. Gondolom ez is hosszú alkudozás lesz, de az ő maradásában inkább biztos vagyok, mint Nelsonéban vagy a Dagiéban voltam. Hiába a cap space jövőre tuti bukunk fontos FAt, csak nem Genot!