NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
nhm
1 254
igen, illetve szembetűnő volt, hogy SOKKAL többet lépett ki a zsebből, ha az összeomlott, mint a korábbi meccseken, ami szintén a kérés része volt. nagyon jól és gyorsan reagál az utasításokra, ami nem rossz. viszont látványosan sok gondunk volt a fal belsején. jó-jó kyle williamsék nem akárkik, de akkor is. ennek ellenére már meg nem mondom melyik endzone passznál, még meg is ütötték Andyt, nem tudott beleállni, de így is repült hosszan a labda. karerővel se látok _akkora_ gondot, a mély passzok pontosságán kell még sokat javítani, és jó lesz ez.A Defense a "Kill'em All" kategóriában van!! 😊)
máskülönben végre rendesen használtuk greshamet. simán 100 yard felett van ő is ha nem hibázza el párszor (főleg az első félidőben) Dalton. Clements volt még gecire nagyon jó. ez kell!
a DL-ra sajnos nem tudok jelzőt.gabtsi
több mint 13 éve
igen, illetve szembetűnő volt, hogy SOKKAL többet lépett ki a zsebből, ha az összeomlott, mint a korábbi meccseken, ami szintén a kérés része volt. nagyon jól és gyorsan reagál az utasításokra, ami nem rossz. viszont látványosan sok gondunk volt a fal belsején. jó-jó kyle williamsék nem akárkik, de akkor is. ennek ellenére már meg nem mondom melyik endzone passznál, még meg is ütötték Andyt, nem tudott beleállni, de így is repült hosszan a labda. karerővel se látok _akkora_ gondot, a mély passzok pontosságán kell még sokat javítani, és jó lesz ez.máskülönben végre rendesen használtuk greshamet. simán 100 yard felett van ő is ha nem hibázza el párszor (főleg az első félidőben) Dalton. Clements volt még gecire nagyon jó. ez kell!
a DL-ra sajnos nem tudok jelzőt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Zseniális. 😊BTW - bár a meccset még mindig nem láttam - Dalton futott TD-ja hatalmas felismerés volt. Milyen szépen bekacskázott az end zone-ba!
Megfogadta Gruden azon kijelentését, miszerint OC urunk szeretné, ha Andy többet futna, ha a szükség is úgy hozza. 😊
IMÁDOM a kölyköt.
több mint 13 éve
azt nem is szúrtam ki, de mekkora ahogy betakarja őket 😀
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Whit 😀Azért André is odébbtett 3 embert 😀
http://s86.photobucket.com/albums/k82/firstpick/?action=view¤t=2011-10-03_22-05-00_875.mp4gabtsi
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Whit 😀http://s86.photobucket.com/albums/k82/firstpick/?action=view¤t=2011-10-03_22-05-00_875.mp4
több mint 13 éve
nhm
1 254
majd írj ha végeztél...ersze-persze, én sem lehúzni akartam. Jó lesz ő, csak rohadt nagyok voltak a várakozások, így hogy rögtön a kezdőben találta magát.nasheemAhhoz képest, hogy 3. számú G-nak indult, és végül ilyen-olyan okokból kezdett, egyáltalán nem vallott szégyent Boling.
Impresszív kezdés után erős visszaesés volt nála ugyan, de ugyanez elmondható pl. Andy barátunkról is.
De ugye rookie-knál ez már csak így megy. A tanulópénzt meg kell fizetni. Mindkettejüknél tudtuk, hogy project playerek, szóval türelemmel kell lenni irányukba. (Tudom, hogy tudjátok, csak valamiért jól esik n+1-edjére is leírni.)
Na nézzük a meccset... nagy élmény lesz, valamiért úgy érzem.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 755
ersze-persze, én sem lehúzni akartam. Jó lesz ő, csak rohadt nagyok voltak a várakozások, így hogy rögtön a kezdőben találta magát.nasheemAhhoz képest, hogy 3. számú G-nak indult, és végül ilyen-olyan okokból kezdett, egyáltalán nem vallott szégyent Boling.
Impresszív kezdés után erős visszaesés volt nála ugyan, de ugyanez elmondható pl. Andy barátunkról is.
De ugye rookie-knál ez már csak így megy. A tanulópénzt meg kell fizetni. Mindkettejüknél tudtuk, hogy project playerek, szóval türelemmel kell lenni irányukba. (Tudom, hogy tudjátok, csak valamiért jól esik n+1-edjére is leírni.)
Na nézzük a meccset... nagy élmény lesz, valamiért úgy érzem.
több mint 13 éve
Persze-persze, én sem lehúzni akartam. Jó lesz ő, csak rohadt nagyok voltak a várakozások, így hogy rögtön a kezdőben találta magát.de nem is volt katasztrófa. Egyébként is a project playerek izgalmasabbak. 😉Amadeus91Jó, hogy jön az öreg. Egyébként Boling sem vallott szégyent! Hosszú távon jó kilátásai lesznek.Amadeus91Boling nekem egyelőre alig tűnik többek, mint egy ígéretes projekt playa. Remélem idén még bírja szusszal az öreg, jövőre meg összerakjuk Bolingot. Futástámogatásban nagyon kevés még, amit mutatott. Kicsit túl mély volt a víz.nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
de nem is volt katasztrófa. Egyébként is a project playerek izgalmasabbak. 😉Jó, hogy jön az öreg. Egyébként Boling sem vallott szégyent! Hosszú távon jó kilátásai lesznek.Amadeus91Boling nekem egyelőre alig tűnik többek, mint egy ígéretes projekt playa. Remélem idén még bírja szusszal az öreg, jövőre meg összerakjuk Bolingot. Futástámogatásban nagyon kevés még, amit mutatott. Kicsit túl mély volt a víz.nasheem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Fent van az ftp-n a meccs 720p-ben. Este megnézem én is újra 😊
több mint 13 éve
Jó, hogy jön az öreg. Egyébként Boling sem vallott szégyent! Hosszú távon jó kilátásai lesznek.Amadeus91Boling nekem egyelőre alig tűnik többek, mint egy ígéretes projekt playa. Remélem idén még bírja szusszal az öreg, jövőre meg összerakjuk Bolingot. Futástámogatásban nagyon kevés még, amit mutatott. Kicsit túl mély volt a víz.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Jó, hogy jön az öreg. Egyébként Boling sem vallott szégyent! Hosszú távon jó kilátásai lesznek.-1 😀Az a durva, hogy futás ellen is jó. Most is akkor kezdtek ellenünk futni, amikor feljött Sims. Neki valamiért nem megy mostanság.
btw, Geno papa 2.5 sackje (ami inkább 3) 4 meccsen elég impresszív!gabtsi
A másik falba, meg jövő héten már lesz Bobbie, aki úgy hiányzik mint egy falat kenyér. Remélem a Dagi is nyugodtabban játszik majd, ha az öreg lesz mellette.nasheem
több mint 13 éve
-1 😀Az a durva, hogy futás ellen is jó. Most is akkor kezdtek ellenünk futni, amikor feljött Sims. Neki valamiért nem megy mostanság.
btw, Geno papa 2.5 sackje (ami inkább 3) 4 meccsen elég impresszív!gabtsi
A másik falba, meg jövő héten már lesz Bobbie, aki úgy hiányzik mint egy falat kenyér. Remélem a Dagi is nyugodtabban játszik majd, ha az öreg lesz mellette.
több mint 13 éve
nhm
1 254
ez megvan? :http://www.bengals.com/news/article-1/Teammates-praise-Dalton/02653f12-ca37-44c0-bc7b-e28ebdcf2fa3
több mint 13 éve
4 új kezdőnk van idénre a skill posztokra+ új OC, brand new syystem, termesztésen ha még nem megy úgy mint a 4 éve egy rendszerben játszó D-nek. de potenciál úgy tűnik van (Greshamnek micsoda meccse volt!!!), az hogy ki jön-e más kérdés. nagyon de nagyon messze vannak a mi elvárásaink a PO-tól, így öröm és bódottá van.
több mint 13 éve
aztec
1 360
Hiába a ligaelit védelem, a támadóknál van a gond.Ha a jelenleginél csak egy picivel jobb támadósora, de akár csak egy erős közepes lenne, akkor a Bengalsnak szinte sima PO nézne ki
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
-1 😀egyebet nem tudok mondaninekem akkor hányszoros a szorzóm a tippjátékban?sutianap
kérem kapcsolja ki!!gabtsi
btw, Geno papa 2.5 sackje (ami inkább 3) 4 meccsen elég impresszív!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
konkrétan halálosak Hall-lal azon az oldalon. Már tavaly szezon vége fele elkezdett javulni, idén meg magasan a legjobb Safety a csapatban.Egy nyitó kérdés az eheti Bengals- Jaguars összecsapáshoz: Reggie Nelson tényleg ilyen jó lett idén mint amit a statisztikái mutatnak idén(legtöbb szóló tackle; 22, sack, és FF)?iktriadNelson a védelem egyik legjobbja, óriásit javult mióta eligazolt, a legjobb safetynk. Mindenhol ott van, futás ellen nagyon jó, passz ellen sem rossz (bár tegnapi meccsen elejtett egy INTet).MarioAna
több mint 13 éve
egyebet nem tudok mondaninekem akkor hányszoros a szorzóm a tippjátékban?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Az online követésnél tök ki voltam akadva, hogy a szünet előtt miért csináltunk még 3 playt, amikor láthatóan nem akartunk pontot elérni. Egy alibi passz és két futás volt talán. Nem értettem miért próbáltunk pontig jutni vagy miért nem térdeltünk. Utólag zseniális húzásnak tűnik, hogy a hiba után kiküldtük a srácot, hogy a pályán nyugodjon meg, nem a kudarc legyen az öltözőbe menet az utolsó "élménye". Így gondolom sokkal könnyebb volt a második félidőben teendőkre koncentrálni, mintha még rágta volna magát. Lehet, hogy csak belemagyarázom, de ez például szerintem döntő momentum volt. Le a kalappal ML előtt. Tényleg pedagógus.
több mint 13 éve
3 évre. még idén és jövőre van szerződése.(pont mint Marvinnak, akit szintén meg kell dicsérni mert kurva jól meccselt ezúttal, időkéréssel, challange-dzel, fasza volt!!)
több mint 13 éve
férfiasan meg kell vallanom, féltem a Bills meccstől, de ez a defense, ez úgy basz, mint Rocco fénykorában. és nem az a meglepi, hogy ez bennük van, hanem, hogy ki is jön!!!Jut eszembe, Zimmerrel meddig hosszabbítottunk?
csodálatos. csak maradjon így.gabtsi
több mint 13 éve
férfiasan meg kell vallanom, féltem a Bills meccstől, de ez a defense, ez úgy basz, mint Rocco fénykorában. és nem az a meglepi, hogy ez bennük van, hanem, hogy ki is jön!!!A forduló előtt a 3. helyen álltunk, de azt sem nagyon tudtam felfogni. Így meg tényleg nagyon durva. Ráadásul úgy kapunk kevés yardot, hogy relatív sokat van fenn a D. Persze lehet jönni az ellenfelekkel, de tegnap pl a 9ers is bemutatta, hogy mit érnek a PR rangsorok.nasheemegyebet nem tudok mondaniez kemény!!nhm
csodálatos. csak maradjon így.