NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
419
54
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Nagy gratula a mai Whez. És sok sikert a szezonhoz. A Dalton-Green kombó több mint ígéretes. Bár nekünk lenne egy ilyen Wrünk.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Hudson túlélte a waivers-t és s PSbe került, ahonnan Big Shirleyt raktuk ki.nasheemEzt egyébként nem igazán értem. Lévén O'Donnell kanadai, 9 ember lehetne PS-ban.
szerk.: http://www.cincyjungle.com/2011/10/7/2476112/grading-the-trenches-bengals-o-line-after-four-games#storyjump
Jó kis elemzés az O-line eddigi 4 meccséről. Jelen esetben szépen mutatják a számok, hogy Whitworth elit T és hogy az RG poszt sajnos nem volt megoldott a Boling-McGlynn duóval.
"Cedric Benson has run behind a Fullback on 50 plays. He is averaging 4.9-yards per carry in those attempts. On plays without a Fullback (23 attempts), Benson is averaging 3.4- yards per carry."
Pressley 4 prez!!
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Ezt nekünk honnan kéne tudnunk?Szerintem még maguk Lewisék sem tudják.
De ha fogadnom kéne, Reyre és Milesra tennék.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Egyébként ha Rivers és Jones visszatér, kik mennek majd a rosterről?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hudson túlélte a waivers-t és s PSbe került, ahonnan Big Shirleyt raktuk ki.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Szerintem megint az offense-n múlik majd minden. A D megeszi reggelire Gabbert-t.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Jegyezzük meg, hogy csak valami betegség miatt.Mays?Amadeus91Limited volt ő is.nasheem
Jennings és Moch tuti nem játszik Jacksonville-ben, Miles kérdéses. Mindenki más hadra fogható.
Hatalmas lenne 5 meccs után pozitív mutatóval állni.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Hobson-féle számmisztika:ennyi
Total of 34 #Bengals players on the 53 born after 1983, last time their defense was ranked No. 1nasheem
több mint 13 éve
Hobson-féle számmisztika:Total of 34 #Bengals players on the 53 born after 1983, last time their defense was ranked No. 1
több mint 13 éve
Mays?Amadeus91Limited volt ő is.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Williams aktiválva, Hudson kivágva.A tegnapi edzésen egyébként Jennings egyáltalán nem, valamint Miles, Moch és Smith csak limitáltan vett részt.
(Smithnél foot problémát írnak, remélhetőleg nem a bal lábfeje...)
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Jajam, nagyon várom a Jax ellenit, hogy mit mutat megint Hawkins.
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Brownnak egy zacskó szotyi ára is nagy összeg.Mindenki kedvence, off. snap counts against Bills: http://www.cincyjungle.com/2011/10/6/2473486/bengals-offensive-snap-breakdown-against-the-buffalo-bills
Hawkins királyul tolta. 6 snap, 2 rec, 43 yds. 😊
Scott 11 snap. Kíváncsi vagyok, Lewis hányszor vállalja még magára az év során, hogy az ő hibája Scott nagy mértékű mellőzése.
+ szerk.: itt van a def. snap counts is: http://www.cincyjungle.com/2011/10/6/2473512/bengals-defensive-count-against-the-buffalo-bills
Mike Johnson, Atkins és Dunlap volt legtöbbet pályán a D-line-ból.
Gyakorlatilag végig 2 LB-vel tolta a csapat (helló Manny!), és 3 safetyvel, Wilson 39/57.
De hát ugye a spread ellen ez már csak így működik.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Mays még elválik. Amúgy ez a fedett edzőpálya most ennyire nagy összeg, vagy szívatásképpen nem húzza fel Brown?
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Ennyi. 😊 És ezt gyakorlatilag bárkiről el tudnánk mondani....
Oké, én Maysről, Jonesról és Livingsről nem. 😛
több mint 13 éve
Akkor összefoglalnám a Huber témában beérkezett válaszokat: Kevin mi így szeretünk! 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 755
Marvin nagyon konkrét volt, az indoor facility kérdésre:Háháá, imádom az efféle válaszokat!!
"It’s something that they’re in the process of trying to make some movement on at some point and when it happens, it happens,"
hát köszi!gabtsi
Huber: szerintem simán jó, hangtime-ja nagyszerű, hogy néha rövidet rúg... hát az sokszor azért is van, mert közelről kell rúgnia. Az kétségtelen, hogy nem a legerősebb lábú P a ligában, de amíg igen kis átlaggal hordják vissza a puntjait, addig ez engem nem zavar.
több mint 13 éve
Marvin nagyon konkrét volt, az indoor facility kérdésre:Ezt meg is tanultam kívülről. Klasszikus időnyerő mondat, bármikor bármire mondhatod. Jól jönnek az ilyenek.
"It’s something that they’re in the process of trying to make some movement on at some point and when it happens, it happens,"
hát köszi!gabtsi
több mint 13 éve
Marvin nagyon konkrét volt, az indoor facility kérdésre:"It’s something that they’re in the process of trying to make some movement on at some point and when it happens, it happens,"
hát köszi!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
az előszezonban rúgott egy 77 yardosat. az sztem bőven jó lesz 😊
több mint 13 éve
Huberrel nekem sebajom, nem biztos h mindig jó ha Hanoiba rúgja a lasztit, ha nagyobb a hangtime előbb ér oda a cover team.gabtsiJa, ezért is van, hogy alig hordják vissza a rúgásait. Lechler a jó példa közel 56 yard-ra rúg átlagban, de a nettója ugyan úgy 39, mint Huberé. Azért persze jó lenne ha egyszer (mondjuk a Vasas ellen) a saját 10esünkről vágná in20-ra 😊
több mint 13 éve
Tatenek már több 10+ yardos visszahordása volt, mint Cosbynak az egész tavalyi szezonban, de az igazán nagy play még nem jött össze, de erről nem csak ő tehet.Huberrel nekem sebajom, nem biztos h mindig jó ha Hanoiba rúgja a lasztit, ha nagyobb a hangtime előbb ér oda a cover team.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 914
Tate? A 16 kísérletével ligaelső, de az átlaga a 27. helyre jó csak. Akar, de nem tud... Szerencsére labdabiztos (kop-kop), bár néha rossz nézni mibe megy bele.Szerintem Huber a legkisebb bajunk.
Ha már punt. Huberen nem igazodom el. Nagyon örültem, amikor Larsont végre lecseréltük, de többet vártam.
Huber puntjait átlag átlag 5,4 yarddal hordják vissza (pontosabban ennyi a nettó-bruttó különbség), ami elég jó. Így hiába rúg viszonylag rövidet, a nettója majdnem annyi, mint a dinamitlábú Lechleré. 25 puntjából 9 volt 20on belül. Ebben csak Rocca jobb nála. Nem rossz számok, de azért hiányolom, hogy amikor szorult helyzetben vagyunk nem rúgja át a pályát. Illetve a az átlagai alig jobbak, mint a kiutált Larsoné volt.
Ti milyennek látjátok?nasheem
Tate alapjáraton nem rossz visszahordó és nem rossz elkapó, valamiért nem tud meglépni a labdákkal, igaz blokkokat sem nagyon kap. Nyakába zuhan a fél csapat. Hawkins meg hatalmas playa lehet, totál meglepődtem...amit az első elkapásánál is produkált, WOW.