NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
szóval azt gondolom, hogy a steelers falának jobb oldalán lehet keresnivalónk. adams nemtudom játszik-e, de ha igen nyilván nem 100%-os állapotban teszi, ha nem akkor az RT poszt minimum kérdőjeles. szóval Dunlap ismét bizonyíthat, és ha tényleg akkora gamer mint amilyennek mondják, akkor ennél nincs nagyobb a szezonban.Egyelőre későbbre hagyták a dolgot vele kapcsolatban, enyhe bokaszalag húzódást írnak, de én szkeptikus vagyok. Mindenesetre lyaukas a falunk, mint az ementáli, ezt könnyen kihasználhatjátok.
gabtsi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
érdekes gondolat:Dave Wanndstedt stepping down (to avoid the perverbial axe) as the head coach of Pitt. Welp, we know where Marvin is headed….
:/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Dunlapnak nagyon örülök. Az utóbbi 3 meccsen teljesen rendben volt a játéka és nem csak a sackek miatt. Futás ellen is egész megbízható volt, ami pedig nagyon nem ment neki a holtszezonban. Ha ő és Atkins tovább fejlődik, akkor jövőre már legalább közepes mutatóink lehetnek pass rushban. Rohadt fontos, hogy ebben legyen előrelépés.Ettől függetlenül egy Fairleyt elviselnék Peko mellett középen.
JT észrevételei DE témakörben: http://www.allproblogger.com/2010/12/07/dunlap-made-his-case-now-its-mj93s-turn/
Vasas? Flaccot levitték párszor, de ha Palmer legalább annyi időt kap, mint ő, akkor lesz pár hosszú drive-unk pontokkal a végén. Igazából az O-tól ennyi kell, a többit bízzuk a D-re. Úgyis ott dől majd el.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Igazából Dunlap (és Atkins) legutóbbi meccsen mutatott játéka azért biztató, mert a Saints O-line azért nem rossz pass protection terén, már ha jól gondolom.szvsz a liga legjobb faláról beszélünk, egyénileg több poszton is az elitbe tartozó emberekkel, és mint egység is kiválóan működnek közre.
Mikey
szóval azt gondolom, hogy a steelers falának jobb oldalán lehet keresnivalónk. adams nemtudom játszik-e, de ha igen nyilván nem 100%-os állapotban teszi, ha nem akkor az RT poszt minimum kérdőjeles. szóval Dunlap ismét bizonyíthat, és ha tényleg akkora gamer mint amilyennek mondják, akkor ennél nincs nagyobb a szezonban.
a tazra kell nagyon figyelni, bár Palmernek nem megy rosszul az egykori szobatársa ellen, de ha visszalép akkor figyelni kell, ha blitzel akkor meg támadni a cornereket.
több mint 13 éve
Igazából Dunlap (és Atkins) legutóbbi meccsen mutatott játéka azért biztató, mert a Saints O-line azért nem rossz pass protection terén, már ha jól gondolom.persze de még igy is jobb, mint a tavalyi fal 😂
Ez a Dunlap, Mike Johnson, Atkins trió jó lehet, csak hát idő kell nekik, ami egyébként falemberek esetében nem szokatlan.
(Miattuk sem hoznék egyébként én domináns D-linemant, utalva itt egy korábbi, jó értelemben vett vitánkra.)
A Vasas fala pedig nagyságrendekkel rosszabb elméletben a Saintsénél, tehát illene a pinavadásznak néhány kellemetlen pillanatot okozni Dunlapnek, Atkinsnek és Johnsonnak.
Persze úgyse lesz így, mert miért lenne.Mikey
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Igazából Dunlap (és Atkins) legutóbbi meccsen mutatott játéka azért biztató, mert a Saints O-line azért nem rossz pass protection terén, már ha jól gondolom.Ez a Dunlap, Mike Johnson, Atkins trió jó lehet, csak hát idő kell nekik, ami egyébként falemberek esetében nem szokatlan.
(Miattuk sem hoznék egyébként én domináns D-linemant, utalva itt egy korábbi, jó értelemben vett vitánkra.)
A Vasas fala pedig nagyságrendekkel rosszabb elméletben a Saintsénél, tehát illene a pinavadászt megkergetni pár alkalommal.
Persze úgyse lesz így, mert miért lenne.
több mint 13 éve
Carlos Dunlap recorded 3.5 quarterback sacks in his previous two games and 4.5 quarterbacks sacks in his previous four games. Dunlap also has at least a quarterback hit or pressure in every game dating back to the team's November 8 loss to the Pittsburgh Steelers.Geno Atkins is rated as the team's best pass rusher by Pro Football Focus with 13 quarterback pressures, five quarterback hits and 1.5 quarterbacks. Even Michael Johnson has been coming around recently with four passes batted at the line of scrimmage between the Bills and Jets -- with four stops against the Jets constituting a negative offensive play -- and at least one quarterback pressure in five of his previous six games.
Marvin nagyon jókat mondott, különösen Dunlappal kapcsolatban. bár kicsit a csöcsihez hasonlította ami nem biztos h pozitív, de a fejlődés elvitathatatlan. és reméljük jövőre ez csak hatványozódni fog. kulcskérdés a pass rush és sajna ebben nagyon gyengén szerepeltünk eddig.
vasárnap is nagyon fontos lesz, hogy legyen nyomás a röfin, mert félelmetes homályokra képes nyomás alatt, bár azt el kell ismerni, hogy most a Ravens ellen is rengeteg playt mentett meg, úgyhogy nem lesz elég csak a nyomás, földre kell vinni.
a labda másik oldalán is a pass rush megállítása lesz a legfontosabb, ha lesz ideje palmernek ezt a secondaryt kivégzi, futni nem nagyon lehet főleg a mi interoior line-unk mögött, illetve ezen Dline ellen. de ha a ravens egy kicsit pontosabban játszik ők is nyerhettek volna.
közel nem verhetetlen a steelers, jó lenne bizonyítani. de geci nehéz lesz
több mint 13 éve
LOLgabtsiÉn is ezt mondom a mantrádra A többi meg tény..
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
első meccsen is geci jók voltak, kb annyira tartok tőlük most is.Mondjuk múltkor is itt volt a nagyarc, hogy sima lesz nektek. Meg a bírózás még mindig vicces, miután hivatalosan is bocsánatot kértek azért, amikor 3 egymást követő büntivel fél pályát haladtatok a bíróknak köszönhetően. Szóval még a bírók se tudták megnyeretni a meccset veletek, de persze nyilván nekünk nem kell félni, hogy bírók nélkül jajj mi lesz😀😀😀D
aztán nehogy megvicceljünk titeket, mert nekünk már kb csak ez van hátra. kiváncsi leszek bírók nélkül fog e menni. bár nem hiszem h nélkülük kell játszanotok.gabtsi
több mint 13 éve
adekvált??? wtf?Nem értünk mi hozzá gabtsi. Ha értenénk, Vasas szurkolók lennénk. 😊Mikeyaz még kevés, legfeljebb Soldi
a szurkolás nem agytevékenység, hanem nem-adekvált emocionális kisülés, hibás azonosulási metódus - mint mikor a kislibák követnek valami melákot, akiről azt hiszik az annyuk - rossz bevésődés
Konrad Lorenz
én pölö bevéstem egy falember méretű nagy fekete fickót, aki futott - követtem. erre elvittek a vágóhidra 😛sutianap
több mint 13 éve
http://www.allproblogger.com/2010/12/06/a-mess-only-cam-newton-can-fix/Tipikus college star. Biztos lesz pár jó szezonja a profik között is, mert tényleg ügyes gyerek, de kettézúzom a monitort, ha őt húzzuk az elején. CP jobb volt, jobb és még 1-2 évig jobb is marad.
John Thornton is min lehet rajta...gabtsi
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Innen tanácsolnám neki, hogy szokjon le hamar.
több mint 13 éve
http://www.allproblogger.com/2010/12/06/a-mess-only-cam-newton-can-fix/John Thornton is min lehet rajta...
több mint 13 éve
😂 bakker, most már vedd be a gyógyszered!Nem értünk mi hozzá gabtsi. Ha értenénk, Vasas szurkolók lennénk. 😊Mikeyaz még kevés, legfeljebb Soldi
a szurkolás nem agytevékenység, hanem nem-adekvált emocionális kisülés, hibás azonosulási metódus - mint mikor a kislibák követnek valami melákot, akiről azt hiszik az annyuk - rossz bevésődés
Konrad Lorenz
én pölö bevéstem egy falember méretű nagy fekete fickót, aki futott - követtem. erre elvittek a vágóhidra 😛sutianap
több mint 13 éve
Nem értünk mi hozzá gabtsi. Ha értenénk, Vasas szurkolók lennénk. 😊Mikeyaz még kevés, legfeljebb Soldi
Konrad Lorenz
én pölö bevéstem egy falember méretű nagy fekete fickót, aki futott - követtem. erre elvittek a vágóhidra 😛
több mint 13 éve
Na ezért szeretem a Vasas elleni meccseket. Jobb a felvezetés és az utózönge, mint maga a meccs 😊nasheemÉs még csak hétfő van 😂
több mint 13 éve
Na ezért szeretem a Vasas elleni meccseket. Jobb a felvezetés és az utózönge, mint maga a meccs 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nem értünk mi hozzá gabtsi. Ha értenénk, Vasas szurkolók lennénk. 😊
több mint 13 éve
hidd el hogy a mi fiainkat jobban látjuk. (bár én szerintem a tieiteket is 😊 )
több mint 13 éve
A tegnapi játékot látva én is bízom abban, hogy szoros meccs lesz.tutti szoros lesz, BB kábé mint a tojótyúk úgy totyog, még jó hogy 7es fallal játszunk, igy ugye folyamatosan csak 3WR-es felállás megy - viszont a blokk után elég ha kiszabadul valaki a LOS-ról, érts BÁRKI - s mivel folyamatos nyomásgyakorlás van ezért ülni fognak a lukban. Wallace pölö a második félidőben a folyamatos 9ycatch-cseivel,és minden driveban van futás és futás. Arians most formában van és a kiforditott agya szüleményei működnek.
De szvsz pont nem Palmer a gyenge pont most. Inkább az, hogy nincs Benson, és nincs olyan védelem, amely 60 percen át tudna teljesíteni.Mikey
a ST-nk viszont a visszahordásoknál életveszélyes lehet, sajna
hidd el CP a zúzott csont,amit nyomkodni fogunk
több mint 13 éve
jah bár futni ezek ellen amúgy se lehet, bár ettől függetlenül a sok carryre szükség lesz, hogy pihenhessen a D.jó lenne már két félidőn keresztül teljesíteni 3rd downon. ha tud pihenni a D és megfelelően koncentrálnak VÉGIG akkor nem lehet gond. ilyen szempontból talán segített a tegnapi vereség, tuti hogy az egész D felpaprikázódott. csak jól süljön el.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
A tegnapi játékot látva én is bízom abban, hogy szoros meccs lesz.De szvsz pont nem Palmer a gyenge pont most. Inkább az, hogy nincs Benson, és nincs olyan védelem, amely 60 percen át tudna teljesíteni.
több mint 13 éve
első meccsen is geci jók voltak, kb annyira tartok tőlük most is.aztán nehogy megvicceljünk titeket, mert nekünk már kb csak ez van hátra. kiváncsi leszek bírók nélkül fog e menni. bár nem hiszem h nélkülük kell játszanotok.