NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mojokong hihetetlenül eltalálta:De rossz az ucsó mondat😊 Egyébként tényleg jó kis szösszenet.
With the season mercifully wrapping up, and the impending labor doom darkening the horizon for next year, this game is Marvin's Last Stand, the Battle of Little Big Ben, the fight for Middle Earth! When a person knows their effort will not result in their desired goal—when they have undoubtedly failed—the fighter-types give it one last furious push to prove their nobility as opponents—the gunslinger who takes out a few more bad guys as he bleeds from his gut. That's what I wanna see from the Bengals this weekend. They have lost the season, presumably their head coach and any and all enthusiasm from their city. There is nothing left to lose. Do it for Marvin, do it for us, or do it because your professional football players and coaches. Make this your Super Bowl. Everybody hates the Steelers—they're like parking tickets or having gum on your shoes; do it in the name of good fighting evil!gabtsi
Amúgy szerintem a motivációval sosincs baj, ha rangadóról van szó, de önmagában az nem mindig elég.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Minden meccsen láttam eddig bent 4-5 alkalommal Coffmant, persze labda még véletlenül sem ment felé.De remélem ma fog, és lesz elkapása is.
Vagy Shipley lesz nagyon sokat foglalkoztatva, amit végül is nem bánnék.
Örülnék, ha az O-line ma is olyan jó lenne pass protection terén, mint az utóbbi 2-3 meccsen volt. Nagy dolog lenne a Vasas védelme ellen.
több mint 13 éve
Gresham jó eséllyel nem játszik holnap, mert még mindig Oklahomában tartózkodik a nagymamája halála miatt.Nagyon fog hiányozni. Sok ideje nem lesz Palmernek nézelődni, úgyhogy az egyik legsűrűbben használt célpont lett volna. Coffman vajh mennyi snappet kap?
Hát nem örülnék, ha tényleg nem játszana, de ugye a család mindenekelőtt.Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Gresham jó eséllyel nem játszik holnap, mert még mindig Oklahomában tartózkodik a nagymamája halála miatt.Hát nem örülnék, ha tényleg nem játszana, de ugye a család mindenekelőtt.
több mint 13 éve
Mojokong hihetetlenül eltalálta:With the season mercifully wrapping up, and the impending labor doom darkening the horizon for next year, this game is Marvin's Last Stand, the Battle of Little Big Ben, the fight for Middle Earth! When a person knows their effort will not result in their desired goal—when they have undoubtedly failed—the fighter-types give it one last furious push to prove their nobility as opponents—the gunslinger who takes out a few more bad guys as he bleeds from his gut. That's what I wanna see from the Bengals this weekend. They have lost the season, presumably their head coach and any and all enthusiasm from their city. There is nothing left to lose. Do it for Marvin, do it for us, or do it because your professional football players and coaches. Make this your Super Bowl. Everybody hates the Steelers—they're like parking tickets or having gum on your shoes; do it in the name of good fighting evil!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Konkrétan a Steelers elleni hisztijére gondoltam, ahogy gabtsi is írta.Soldadoskb ezzel kapcsolatban nyilatkozta most:
"We know what's going to happen," Ochocinco said. "Dick (defensive coordinator LeBeau) dictates where the ball goes, and that's the way it works. I just need to be patient. My time will come."
több mint 13 éve
egyedül a Steelers meccsen hisztizett, ott egy kicsit elszakadt a cérna (rá nem jellemző módon) ezért pihent egy-néhány playt.wow én meg egy bomba Hampton sack-re gondoltam, csak egyre - az elég lesz egész meccsre :cool:
btw, azt álmodtam az éjjel h Dunlap 4.5 sacket mutat be holnap.gabtsi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Konkrétan a Steelers elleni hisztijére gondoltam, ahogy gabtsi is írta.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
egyedül a Steelers meccsen hisztizett, ott egy kicsit elszakadt a cérna (rá nem jellemző módon) ezért pihent egy-néhány playt.btw, azt álmodtam az éjjel h Dunlap 4.5 sacket mutat be holnap.
több mint 13 éve
Jó lett, mint mindig, de egy kérdésem lenne. Chad idén hisztizett valamikor, és csak kimaradt nekem, vagy nem az idei évre gondoltál vele kapcsolatban?MikeyVolt néhány meccs, ahol morcos volt, de lehet azt nem tudtam eldönteni, hogy az eredménytelenség miatt, vagy mert nem kapott labdát. Nyilatkozatai közül egyre emlékszem, ahol annyit mondott, hogy ő nem tud mást csinálni, mint tisztára játszani magát. Ezt meg is teszi. Ez mondjuk még messze van a hiszti kategóriától. Teljesen jól viseli a háttérbe szorulását és az eredménytelenséget is. Respekt.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
miért sérült valamely wr, h aktív lesz ?gabtsiCsak levezettem, hogy két hosszú ideje kívánt dolog megtörtént már a héten, és egy harmadik, talán a legesélytelenebb megtörténése az maga lenne az álom. 😊
AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803SoldadosJó lett, mint mindig, de egy kérdésem lenne. Chad idén hisztizett valamikor, és csak kimaradt nekem, vagy nem az idei évre gondoltál vele kapcsolatban?
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
miért sérült valamely wr, h aktív lesz ?
több mint 13 éve
Mikey
18 751
A legutóbbi meccsen láthattuk Mathist játszani.Ma rosterre került végre egy FB.
Ha vasárnap lesz elkapása Simpsonnak, nem is tudom micsinálok.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Úgy látszik, minden héten sorsot húznak a cornerek, és aki veszít, az IR-re kerül. Most éppen Murray.De legalább Pressley rosterre került végre valahára.
több mint 13 éve
Erre csak ennyit reagálnék: Tom Nelson >>> Reggie NelsonIgen, többek között ezért érthetetlen. Remélhetőleg ez is előbb utóbb helyére kerül, mint a Living-Mathis téma.
Egyébként, Collins kezd RT-ben kedvenc Rolink helyett a Vasas ellen. Juhú.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Matchday Injury ReportDoubtful: Murray (ankle)
Questionable: Joseph (ankle)
Probable: Cook (shoulder), Dunlap (hip), Livings (ankle), Maualuga (shoulder), Owens (knee), Sims (knee)
NAGYON jó lenne, ha JoJo szombaton hirtelenjében rendbe jönne.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Erre csak ennyit reagálnék: Tom Nelson >>> Reggie NelsonEgyébként, Collins kezd RT-ben kedvenc Rolink helyett a Vasas ellen. Juhú.
több mint 13 éve
hát ott el is temethetjük magunkat, főleg ha reggie nelson fog majd neki besegíteni.gabtsiR Nelsont ti is katasztrofálisnak látjátok? Érthetetlen miért erőltetjük. Vékonyak vagyunk most DBben, de szinte bárki jobb lenne helyette.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
...ilyenkor értékeli az ember igazán, hogy egyébként van egy Chris Crocker nevezetű játékos kedvenc csapatában. :rolleyes:
több mint 13 éve
hát ott el is temethetjük magunkat, főleg ha reggie nelson fog majd neki besegíteni.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Tényleg RIP, de engem jobban zavar Greshamnél Joseph nem edzése.Qrva bokasérülés.
Bele sem merek gondolni, hogy Wade fogja Wallace-t.
több mint 13 éve
Gresham nagyanyja meghalt ezért nem edzett sem tegnap sem tegnapelőtt, rip meg minden, de kurvára remélem h ma már visszatér.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Kis bulvár: Dhani Jones among Forbes’ best-dressed athletesA két celebünk milyen irigy lehet most, hú. 😛