NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
azért a sisakért a végén kapna Goodelltől 😊de azt hiszem, ez az egy van neki összesen, 8 év alatt.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Polamalu vs Palmer: http://www.youtube.com/watch?v=HB-BVrBTWA8 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
jaja majd egy fejjel magasabb Carson. szobatársak, nagy barátok voltak a USC-n. szerintem két hasonló karakter is. és talán 1 INT-je volt Troynak ellene.gabtsiÉrdekes, hogy azt gondolnám mindig a védőnek előnyösebb, ha nagyon jól ismeri a támadót. Náluk ezek szerint nem így működik, vagy szimplán rosszul gondolom 😊
Ezért örültem, amikor Quinn a Barnákhoz szerződött. Gondoltam innentől kezdve Nedunak van stabilan évi 2-3pickje. Másképp alakult 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
jaja majd egy fejjel magasabb Carson. szobatársak, nagy barátok voltak a USC-n. szerintem két hasonló karakter is. és talán 1 INT-je volt Troynak ellene.
több mint 13 éve
Hall inkább a rövid route-okon jó, ragad a védőre, levakarhatatlan, kiváló technikával játszik, és elnyomni sem könnyű, azonban a deep routoknál gyakran megverik sebességből, míg JJo ennek inkább a fordítottja, jó fizikum, megfelelő gyorsaság, és végsebesség. de rövid passzoknál könnyebb megverni. lásd Colston TD.Köszi a választ. A kép tényleg hatalmas. Ennyivel nagyobb lett volna Palmer? Simán lezúzza 😊
óriasái kép:
gabtsi
több mint 13 éve
Hall inkább a rövid route-okon jó, ragad a védőre, levakarhatatlan, kiváló technikával játszik, és elnyomni sem könnyű, azonban a deep routoknál gyakran megverik sebességből, míg JJo ennek inkább a fordítottja, jó fizikum, megfelelő gyorsaság, és végsebesség. de rövid passzoknál könnyebb megverni. lásd Colston TD.óriasái kép:
több mint 13 éve
egyszerűen fogalmam sincs h mitől tart most itt Whit, idén is kurvajó de tavaly még jobb volt.A turnoverek mellett Wallacetól tartok én is leginkább. Sajnos a safetyk nullát tudnak majd segíteni az ő megfogásában. Hall nem lenne jobb rajta?
illetve tavalyi siker év után senki nem ment, csak lemondás miatt ocho, most meg jó eséllyel ott lesz TO és talán Whit.
Joseph meg gondolom görgeti maga előtt a sérülést, kulcskérdés lesz h Wallacet megegye.gabtsi
több mint 13 éve
egyszerűen fogalmam sincs h mitől tart most itt Whit, idén is kurvajó de tavaly még jobb volt.illetve tavalyi siker év után senki nem ment, csak lemondás miatt ocho, most meg jó eséllyel ott lesz TO és talán Whit.
Joseph meg gondolom görgeti maga előtt a sérülést, kulcskérdés lesz h Wallacet megegye.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
A jó eredmények miatt sok divat Bengals fan lett, és azok nyomják ezerrel a szavazatokat rá.Vagy nem tudom.
több mint 13 éve
Értitek, hogy idén miért fut ennyire jól Whit, ha tavaly esélye sem volt? Jól játszik, de tavaly is rohadt jó volt.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Tackle-ök:202 771 Whitworth (CIN)
171 794 Oher (BAL)
160 017 Long (MIA)
144 317 Ferguson (NYJ)
Elkapók:
340 996 Johnson (HOU)
262 851 Owens (CIN)
258 349 Wayne (IND)
229 532 Boldin (BAL)
Ami fontosabb, szerdai sérültlista:
Did Not Practice: Gresham (non-injury related), Joseph (ankle), Livings (ankle), Scott (illness)
Limited Practice: Owens (knee), Sims (knee)
Joseph... no comment. :/
több mint 13 éve
aztakurva!álmomban nem gondoltam volna.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Whitworth got some big news Wednesday. He's the lone Bengal leading the fans' Pro Bowl balloting at tackle with more than 202,000 votes.Váó.
több mint 13 éve
gyakorlatilag minden Bengals blogon/fórumon közellenség az ember.rendszeresen kárörvendő stílusban ekézi a csapatot. fő munkássága meg tk abból áll, hogy összeollóz cikkekből egy sajátot.
több mint 13 éve
Mondjuk nekem nagyon tetszenek az írásai, szóval valszeg elfogult vagyok, de én nem nagyon érzem azt, hogy húzna valamelyik csapathoz.
több mint 13 éve
hát ennyire ért hozzá 😊a Bengalsról is írt jó ideig. mondom valamelyik cikkében írta.
több mint 13 éve
Walker Cleveland szurkoló, nem tudom hány évig írt csak róluk. Egyébként meg ő az aki rendszeresen lehúzza a Steelerst minden győzelem és/vagy vereség után. Olvass a szezon elejéről cikkeket, ott épp a Bengalsról írt jókat.
több mint 13 éve
Ghee ment IR-re, 4. DB ill a 8. védő a listán.Vincent Rey érkezett a PS-ből. ha jól tévedek nem volt rossz preszezonban.
több mint 13 éve
fúú de rühellem ezt a James Walkert gecc, jó pár hete ignorálom már a blogját most "véletlenül" ráfutottam, de nem kellett volna. felkúrt 3 pillanat alatt.Én kb 2 hónapja töröltem a bookmarkból, ugyan ezen okból. Mindig beleolvastam és mindig rájöttem, hogy nem kellett volna.
azt az okoskodó, pökhendi, kárörvendő kurvaanyádat!
már le se merem írni, hogy minden betűjéből érződik kinek szurkol.gabtsi
Vasashomár, egyértelmű.
több mint 13 éve
még a BB ügy post-folyamaiban "vallotta be" h steelers érzelmű, és hogy ő miként látja.de amúgy tényleg a legrosszabb fajtából, aki még széjjel is rugdalja a döglött oroszlánt aminek előtte a közelébe se mert menni. nonszensz amiket összehord.
több mint 13 éve
legutóbb még Steelers fan volt.gabtsiBrowns-fan legjobb tudomásom szerint. De mindegy is, én sem kedvelem annyira.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
legutóbb még Steelers fan volt.
több mint 13 éve
már le se merem írni, hogy minden betűjéből érződik kinek szurkol.gabtsiNem tudom melyik cikkre gondolsz, de amúgy Browns-fan.
több mint 13 éve
fúú de rühellem ezt a James Walkert gecc, jó pár hete ignorálom már a blogját most "véletlenül" ráfutottam, de nem kellett volna. felkúrt 3 pillanat alatt.azt az okoskodó, pökhendi, kárörvendő kurvaanyádat!
már le se merem írni, hogy minden betűjéből érződik kinek szurkol.