NFL eredménykövetés - 5 aktív topik
RedZone week 12
137
14
19:00
Chicago Bears - Minnesota Vikings
35
16
19:00
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
23
9
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
21
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
13
7
22:25
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
GM és Harbaugh HCnek. O: Whit-Mankins-Kalil-pick2-Dagi OL. Palmer maradjon, 85 szintén. Benson csak azért maradjon, mert kevés lesz a draft pick 😊 , ha megy akkor pick3 RB. Coffman és Simpson a pályára.
D: Pick1 DT; pick3 vagy pick4 DE. Odom, Geathers menjen a pecsbe. JoJo, Fanene, Ndukwe és B Johnson maradjon.
Persze ha csak az első sor bejön, már örülnék. Ha ezen kívül jön 2 komoly FA a hiányposztokra és marad JoJo, akkor az már maga a tökély. Egyébként még ez esetben is maradna megoldatlan az S poszt és a 3.-4. körös pick sem egyből kezdő szint, úgyhogy ott is vékonyak lennénk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
nem.ha már a kívánságlista szóba került:
1) új HC és/vagy OC, lényeg hogy az offense új alapokra helyeződjön.
2) Josephnek, Brandon Johnsonnak, Cooknak új szerződés, Chad opciós jogával élnék, a Dagadtéval nem
3) egy meghatározó UT, aki a fal belsejéből is képes veszélyeztetni az irányítót, nagyban segítve a DE-k munkáját is.
4) a fal belsejét is át kell alakítani, egy akár két ember beszerzésével. akár a center poszton is lehetne versenyt generálni, nem megnyugtató a jelenlegi teljesítmény.
5) Rookie QB (ha új alapokra építünk tőlem jöhet az első körben is, de továbbra se hiszem; DLF esetleges fejlődéséről meg zero info)
6) Posluszny
7) összességében szeretnék egy jóval agresszívabb D-t (mint amilyet szerintem látni fogunk vasárnap), és egy, a skill pozíciókban lévő lehetőségeinket sokkal jobban kihasználó offense-t. ha építünk egy jó falat akkor mind1 ki fut vagy passzol, így erre mindenképpen komoly hangsúlyt kell fektetni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Mellesleg nem is kis fizuért.... Szerintetek Benson marad?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Odom mekkora LOL, te édes istenem.az ember még csak azt sem mondhatja el magáról h one year wonder.
több mint 13 éve
85
363
Még egy.Csatlakozom. Adja át a helyét a kevesebbet kereső (és remélhetőleg produktívabb) fiataloknak. Lassan összerakhatunk egy kívánságlistát az offseasonre, kíváncsi vagyok mennyi teljesül az elképzeléseinkből.
Odom placed on IR, Adeyanju re-signed.
Remélem tavasszal release lesz belőle...Mikey
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Még egy.Odom placed on IR, Adeyanju re-signed.
Remélem tavasszal release lesz belőle...
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Owens szeretne maradni jövőre is:"Of course. Like I said, when the opportunity presents itself and everything works out. I don’t know what’s going to happen after this year. I think a lot of rumors are swirling out there about everything, coaching staff and I don’t know. I let all that stuff kind of play itself out. My agent and I will get together after the season and see how it goes."Mondjuk miért is ne akarna, mikor idén kishíján "karrier éve" van. 😛
"If you factor in what I've done this year, and obviously with more time and us getting to know each other," Owens said, "you can only imagine what would happen with this year under our belt."
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Olvastátok Suggs nyilatkozatát CincyJungle-ön?
több mint 13 éve
Report: No Contract Discussions Going On Between Cedric Benson And The Bengals http://sbn.to/hNn0Xusurprise moriri
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Palmert egyébként kétségtelenül nagyon lehúzzák a "szakik", de azért van alapja annak, amiket írnak róla.Szerintem a tavalyi játéka volt az, amit tényleg tud. Game manager, aki ha kell, megtudja nyerni a meccset. De sajnos nem elég konzisztens már ahhoz, hogy rá lehessen építeni 60 percen keresztül - lásd idei év -, viszont fejben nagyon ott tud lenni, amikor kell.
Csak hát a fizetését nem erre kapja...
több mint 13 éve
Mikey
18 751
én hiszek neked. de mitől ? szóval mitől jobb Ő mint bradford/stafford/ryan ?gabtsiNagyon szakmázni nem fogok, de ahogy nekem feltűnt, fejben rettentő erős, szép a mozgása, pontos és mobilis. Nem tudnék belekötni a játékába, pedig majd' minden QB-éba beletudnék.
De Ponderről szinte pont ugyanilyen véleménnyel vagyok, aztán róla azt írják, hogy csak 2-3. körös pick lehet, szóval... 😊
több mint 13 éve
Palmer szerintem nem annyira rossz, mint amilyen a sajtója. Persze messze nem az a kaliber, aminek indult és amennyit fizetünk neki, de egy erős közepes QB. A visszaesését leggyakrabban a sérülésivel magyarázzák, de szerintem az előtte dolgozó srácok teljesítménye sokkal többet számít. A nagy kérdés vele kapcsoltban az, hogy egy jó fal mögött milyen lenne. QB fronton erős a 2011-es class (aminek Mikey kedvence nem annyira örül😊 ). Luck nagyon komoly játékos, nem is vitás, sőt szerintem az arkansasi srác vagy Locker is nagy QB lehet. Ennek ellenére baromság lenne őket húzni.
több mint 13 éve
én hiszek neked. de mitől ? szóval mitől jobb Ő mint bradford/stafford/ryan ?
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Szerintem igen, de én nem értek hozzá... 😊
több mint 13 éve
Te Mikey, és ez a Luck tényleg ilyen korszakos kihagyhatatlan zseni ?
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nem tudom elképzelni én sem a Palmer trade/release dolgot, pont azok miatt, amiket írsz gabtsi.Jelen helyzetben nem érné meg semmilyen szempontból vagy ennek a franchise-nak, vagy a trade partnernek.
1-2 év múlva már esetleg...
több mint 13 éve
85
363
Szerintem Palmernek kellett volna egy minőségi csere hogy a mentora lehessen (lsd Kitna) vagy versenyeztesse kicsit, és akkor ha nagyon szarul játszik le lehetne cserélni jelzésértékűen. Megy a franchise QB szöveg évek óta, és persze nem fogjuk kirúgni vagy elcserélni, de szerintem jobban játszana ha nem lenne ilyen kényelmes helyzetben. Bármit csinál ő fog játszani, Lewiséknak kellett volna a bátorság ahhoz hogy padoztassák egy két negyedre néha (csak ehhez ugye kellett volna egy másik QB ami évek óta nincs).
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
jaja. legalábbis eljegyezte azt a raptor bulát.volt egy pár tweet váltása tegnap v ma QBKillaval, aki nagyon szidta Palmert, legalábbis őt okolta tk minden rosszért, de Chad megvédte, mert szerinte a QB olyan amilyenek az emberek körülötte.
néztem Höri elmélkedését a QB kérdésről, én még mindig nagyobb esélyét látom, hogy Palmer lesz jövőre is a kezdő. most őszintén kinek kellene egy trade során ekkora fizetéssel ?
ha meg top 5ben QB-t húzunk szintén kap egy orbitális fizetést, aztán v jó lesz v nem. vagy egy év holdout.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Egyet tudnék mondani, de az ő érkezésére nullánál is kevesebb az esély. 😕Amúgy ha már Chad, és bulvár, akkor: ha jól olvastam házas ember lesz. 😊
több mint 13 éve
mai kisszínes:Ocho legutóbb 190 yardot és 3 TD-t szerzett a Saints ellen 6 elkapásból:
"My son will have him up in fantasy this week and he won't even flinch," said Payton. "I'll look at the list before I leave and say 'What are you doing?' and he'll say 'I just like the matchup,' he'll tell me."
óriási arc, pont vmi ilyesmi forma kellene nekünk is...
több mint 13 éve
Hosszú idő után minden defensive back edzett!Nulla? Egyszer minden sorozat megszakad 😊
Igaz Ghee csak az oldalvonal mellett végzett limitált edzést, de akkor is.
Várom a tippeket, hogy ennek örömére a Saints elleni meccsen hány játékos fog lesérülni.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Hosszú idő után minden defensive back edzett!Igaz Ghee csak az oldalvonal mellett végzett limitált edzést, de akkor is.
Várom a tippeket, hogy ennek örömére a Saints elleni meccsen hány játékos fog lesérülni.
több mint 13 éve
Josephnek egy nagy hátránya van, hogy a tavalyi éven kívül egy szezont se játszott végig. valami sérülése mindig van.ettől függetlenül egy ilyen corner aki "can cover and lay the wood", nagyon drága. arról nem is beszélve, hogy nélküle Hall sem ugyanaz.
ezért is volt okos a GB, mert kapott egy jófajta signing bonust a cap nélküli évre, a szerződése többi része pedig abszte vállalható. ezzel mi nem fogjuk megúszni, és akkor 2012-ben jöhet Hall....
több mint 13 éve
Komoly aggályaim fogalmazódtak meg JoJo szerződésével kapcsolatban. Remélem az új HC feltételként szabja a kulcsemberek megtartását. Illetve ez hülyeség, olyan HC nálunk szóba se kerül majd, aki feltételeket szab... A Benson, 85, JoJo hármasból, ha csak 2 ember lelép, nagyon durván sok need lesz a holtszezon előtt.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Nem lebecsülve Tramon érdemeit, ez alapján Josephnek 4 évre vagy 60 milla járna... de én még a 4/40 felálláson is meglepődnék erőteljesen...