NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
153
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
72
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
62
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
42
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
18
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Williams ennyire jó corner lenne?Jelenleg a GB secondary legmegbízhatóbb embere 😊. Papíron Woodson ugye jobb, de Tramon nagyon sokszor fogja az 1. számú WR-t, és nem teljesít rosszul...meg hozzátartozik az is, hogy Green Bay-ben saját emberekből építkeznek, ha Tramon szar lenne akkor is hosszíbbítanánk vele 😀, de így hogy meglepően sokat fejlődött, megéri a pénzét 😊.
Most kezdtem el aggódni Joseph miatt...
Szerk.:
Stitser a Sam Swank, Nick Novak, Garrett Lindholm (who?) triónál bizonyult jobbnak tegnap, ezért kapott ő szerződést.
Érdekes, hogy Brownt és Reedet meg sem kerestük ezek szerint.Mikey
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Williams ennyire jó corner lenne?Most kezdtem el aggódni Joseph miatt...
Szerk.:
Stitser a Sam Swank, Nick Novak, Garrett Lindholm (who?) triónál bizonyult jobbnak tegnap, ezért kapott ő szerződést.
Érdekes, hogy Brownt és Reedet meg sem kerestük ezek szerint.
több mint 13 éve
a Packers szerződést hosszabbított, a 2nd cornerrel, irányadónak sztem elég jó a közelgő (???) Joseph dealhez:Bob McGinn of the Milwaukee Journal-Sentinel reports the team signed cornerback Tramon Williams to a four-year, $41.25 million contract that runs through 2014. Much of the money is up front.
Williams received a $6 million signing bonus and his salary increased this year to $14,376,333. Basically, Williams is one of the highest paid players in the league this year so the Packers can avoid cap hits in future years.
Williams will earn roster bonuses of $2.5 million in 2011, $2.8 million in 2012 and $300,000 in both 2013 and 2014.
valahogy így működik egy hatékony franchise, vannak kétségeim hogy mi egy ilyen összeget megadnánk e JJo-nak. pedig kellene.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
hát ezek a practice squad move-ok teljesen jelentéktelenek. pl olvasom h ez a develin még DE volt az egyetemen, itt most mint fullback jelölik.bricoe-t aktiválta a tampa, hát kiváncsi leszek.
John Torton legutóbbi posztját ajánlom figyelmetekbe, a kommentekben is értékel pár embert, és marvinról is van szó:
http://www.allproblogger.com/2010/11/29/a-top-5-dt/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Az edzéseket nem látjuk, úgyhogy bízzunk benne, hogy volt. Hatása mondjuk konkrétan nulla lesz, bár lehet hogy Stitser vagy ki, egy igazi csiszolatlan gyémánt 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Semmi?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
K Aaron Pettrey waived, K Clint Stitser signed.ezeknek most mi az értelme? :/
FB Joe Tronzo waived, FB James Develin and LB Tim Knicky signed.
WTF?Mikey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 751
K Aaron Pettrey waived, K Clint Stitser signed.FB Joe Tronzo waived, FB James Develin and LB Tim Knicky signed.
WTF?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
A szezon legizgalmasabb kérdése számunkra a draft maradt. Jelenleg így állunk:Először Bryan Williams -nek olvastam. 😀 Smash
http://www.gbnreport.com/weeklydraftorder.html
A Panthers valószínűleg befut az 1/1re, de az 1/2-ért hatalmas harc lesz a Lions, a Bills és közöttünk. Szerintem mi "nyerjük".
Egyébként új kedvenckét találtam magamnak a jövő évi boardra: Ryan Williams RB a Virginia Tech-ből. Ő simán bent lehet a második kör elején is. Ott már mernék RBt húzni. Az első pick meg mehet a falra.nasheem
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Majd szombaton nézd a liblingedet az én kedvenceim ellen az ACC döntőn. 😉MikeyJa-ja nézem majd. Nem nagy kedvencem a Hokies, de most szépen focit játszanak.
Felőlem nyerhet a Seminoles, ha 150 yardot fut Williams 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Majd szombaton nézd a liblingedet az én kedvenceim ellen az ACC döntőn. 😉
több mint 13 éve
Ez persze igaz, de ettől még tetszik a srác 😊 Messze a draft, én meg most kezdek csak egyetemi focit nézegetni ilyen szemmel, úgyhogy hetente lesznek új és új liblingjeim. Az ő közös jellemzőjük, hogy soha nem kerülnek hozzánk😊A Panthers valószínűleg befut az 1/1re, de az 1/2-ért hatalmas harc lesz a Lions, a Bills és közöttünk. Szerintem mi "nyerjük".CAR, DET, CIN. Szvsz ez lesz a Top3 sorrendje.
Egyébként új kedvenckét találtam magamnak a jövő évi boardra: Ryan Williams RB a Virginia Tech-ből. Ő simán bent lehet a második kör elején is. Ott már mernék RBt húzni. Az első pick meg mehet a falra.nasheem
Scott mellé inkább egy nagydarab futó kéne, nem?Mikey
NDuke volt az egyetlen kivétel.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
A Panthers valószínűleg befut az 1/1re, de az 1/2-ért hatalmas harc lesz a Lions, a Bills és közöttünk. Szerintem mi "nyerjük".CAR, DET, CIN. Szvsz ez lesz a Top3 sorrendje.
Scott mellé inkább egy nagydarab futó kéne, nem?
több mint 13 éve
Egy hír Blikk megbízhatósággal:http://redzonetalk.rantsports.com/20101128-bengals-chad-ochocinco-to-retire-after-this-season/
több mint 13 éve
Bocsesz, javítottam.A Panthers valószínűleg befut az 1/2re, de az 1/2-ért hatalmas harc lesz a Lions, a Bills és közöttünk. Szerintem mi "nyerjük".nasheemLehet h csak nekem nem teljesen tiszta de nem 1/1-et akartál írni a Panthers-hez? 😊Joco
több mint 13 éve
A Panthers valószínűleg befut az 1/2re, de az 1/2-ért hatalmas harc lesz a Lions, a Bills és közöttünk. Szerintem mi "nyerjük".nasheemLehet h csak nekem nem teljesen tiszta de nem 1/1-et akartál írni a Panthers-hez? 😊
több mint 13 éve
A szezon legizgalmasabb kérdése számunkra a draft maradt. Jelenleg így állunk:http://www.gbnreport.com/weeklydraftorder.html
A Panthers valószínűleg befut az 1/1re, de az 1/2-ért hatalmas harc lesz a Lions, a Bills és közöttünk. Szerintem mi "nyerjük".
Egyébként új kedvenckét találtam magamnak a jövő évi boardra: Ryan Williams RB a Virginia Tech-ből. Ő simán bent lehet a második kör elején is. Ott már mernék RBt húzni. Az első pick meg mehet a falra.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Brownt váltotta Reed a Vasasnál, igaz?nasheemIgaz.
Ami miatt nem is kéne szimpatikusnak lennie, de nekem ő már csak Texans rúgóként van meg, ergo az. 😊
több mint 13 éve
Hát ja. Bizonyára nem véletlenül keresték meg 2 hete... :mad:Úgy tűnik csak csoport rivális rugók érdeklik Lewisékat 😊 Brownt váltotta Reed a Vasasnál, igaz?
Egyébként én Brownt szeretném.Mikey
Hauschkától az isten mentsen meg bennünket, Swankot nem ismerem, úgyhogy ha a 4ből kell választani, nálam is Brown a nyerő.
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Hát ja. Bizonyára nem véletlenül keresték meg 2 hete... :mad:Egyébként én Brownt szeretném.
több mint 13 éve
Én nem olvastam semmi újat jelöltekről, csak annyit, hogy ma lesz 'állásinterjú'.Tippelünk? Szerintem Reed. Merthogy miért ne köpnénk fel és állnánk alá. Jó az...
Személy szerint engem meglepne, ha nem a Reed, Brown, Hauschka, Swank négyesből kerülne ki az új kicker.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 751
Én nem olvastam semmi újat jelöltekről, csak annyit, hogy ma lesz 'állásinterjú'.Személy szerint engem meglepne, ha nem a Reed, Brown, Hauschka, Swank négyesből kerülne ki az új kicker.
több mint 13 éve
Így igaz, Nugent minimum rendben volt. Egyébként kicker fronton mi hír az új jelöltekről?AFC North figyelő 12. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1740SoldadosNugenttel kapcsolatban én nem értek egyet. Szerintem jó igazolás volt.
4 FG-t hagyott ki, abból kettőt 50+ yardról, onnan pedig kilehet.
Egy 40+ yardosat pedig blokkoltak.
Azaz van egy 40+ yardos kihagyottja, ami az ő lelkén szárad, de egyszer mindenki hibázhat.
Azon kívül kickoffokban messze karrierátlaga fölött teljesített.
Hogy megsérült, az pedig pech.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 751
AFC North figyelő 12. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1740SoldadosNugenttel kapcsolatban én nem értek egyet. Szerintem jó igazolás volt.
4 FG-t hagyott ki, abból kettőt 50+ yardról, onnan pedig kilehet.
Egy 40+ yardosat pedig blokkoltak.
Azaz van egy 40+ yardos kihagyottja, ami az ő lelkén szárad, de egyszer mindenki hibázhat.
Azon kívül kickoffokban messze karrierátlaga fölött teljesített.
Hogy megsérült, az pedig pech.