NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
122
11
19:00
RedZone week 12
57
10
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
51
8
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
43
12
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
20
5
Indianapolis Colts - Detroit Lions
6
6
Houston Texans - Tennessee Titans
5
4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Naphosszat lehetne erről vitázni Soldi, és úgyse értenénk egyet, de még az álláspontjaink se nagyon közelednének egy korábbi vitánkból kiindulva, szóval én ennél jobban nem mélyednék bele a témába.Csak annyit írok, hogy ez kőkemény üzlet is, így érdeke a ligának, hogy a népszerűbb, több bevételt hozó csapatok nyerjenek. Néha odadobhatnak egy-egy csontot, hogy nem így van, de hosszútávon, általánosságban márpedig de. (NHL-ből említhetném a kedvenc csapatomat is akár erre tökéletes példaként. 2007-ben kicsit megsegítették őket, de azóta ott szopatják, ahol tudják.)
Félreértés ne essék, nem fogom én másra a Bengals idei szánalmas szereplését, mert megverik ők saját magukat is, de voltak eléggé zavaró, és meccset befolyásoló ítéletek idén is. Volt a Steelers elleni meccs is, de sokkal több ítélet született a Bengals kárára, mint javára.
Na de ez itt off is, meg tényleg nem is akarok belemenni nagyon, mert nagyon távol állnak az álláspontjaink.
több mint 14 éve
A zebrákkal kapcsolatban én abban hiszek, hogy "könnyebb" a nagyok javára tévedni. Nem szándékosan, nem csalva, hanem leginkább tudat alatt. A tartósan gyenge csapatok és kisebb "piacok" kárára így kicsit többet is tévednek, de korántsem annyit, hogy ne lehessen miattuk kimászni a posványból. A ligának természetesen semmi köze nincs ehhez.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Persze, mert a Steelers itt (értsd: NFL) olyan, mint az NHL-ben a Red Wings. MINDENKI ellene van, a komisszárral az élen. Ezáltal ellenük még a kicsiket is tolják.Ez nem igaz. A Fins ellen mi voltunk a mákosak, de a Bengals ellen liga által elismerten egymás után 2 téves ítéletet hoztak a bírók a Bengals javára. Mint mondtam, a dolgok kiegyenlítődnek. Ráadásul a másik mondásom, hogy ha elég jó vagy, akkor a bírói tévedések ellenére is nyersz 60 perc alatt. Ezért nem is szoktam velük foglalkozni, a zebrák a pálya tartozékai.
Ettől még általánosságban igaz marad, hogy mindig segíteni fogják a jobb csapatokat, hogy véletlenül se legyen upset.Mikey
A liga pedig nem akar ilyen vagy olyan SB-t. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll, hogy elitcsapat legyen. Lásd Colts és Pats egyaránt 2000-es években lett az. De le is lehet süllyedni (a la Raiders, Frisco). Az NFL nem "szól bele" a folyamatokba, ez félremagyarázás.
A Bengals (és Lions) egész egyszerűen nem jó most, nem PO-csapat. De lehetősége megvan, hogy azzá váljon, az NFL a bírók által nem fogja megakadályozni. A Colts-Pats "derbi" egy jelentéktelen meccs volt 2000 előtt. És? A magyarázatotok szerint ezek a csapatok sose nőhettlék volna ki magukat, de mégis megtették.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
A korszakok változnak, a Frisco egyszer nagy csapat volt, most nem az, a Colts sehol nem volt egy időben, most elitcsapat ennek minden előnyével. Az NFL nem "akar" ilyen vagy olyan döntőt. Akkor olyan csapatok, mint Cards sosem játszhattak volna SB-t. Persze az elitcsapatok TALÁN élveznek bizonyos előnyöket, de az elitcsapatok megdolgoztak ezért a státuszért. De az ajtó MINDENKI előtt nyitva áll, hogy elitcsapat legyen, az NFL ebbe nem szól bele. És bizony a Bengalsnak is voltak olyan meccsei, amikor kapott hátszelet. Bár idén nem sok Lions meccset láttam (2-t), de egyiken sem fújtak ellenük.Ez itt off,de a Lionsnál mikor fognak kiegyenlítődni?UgyeTe sem gondolod komolyan,hogy a liga a Bengals vagy Lions szintű csapatokat fogja a bírókon keresztül segíteni?Ez azért nagyon hülyeség... Pl a Bengals elég nagy hazai pályát kapott a Steelers ellen.
Bazzani
Ahogy mondani szokták, a bírói tévedések az idény folyamán, de hosszútávon mindenképpen, kiegyenlítődnek.Soldados
Nameg persze,biztos hagyna az NFL egy Lions-Bengals SB-t.
Azért ennyire hülye én sem vagyok...Bazzani
Összességében tehát ezek butaságok, csak a rossz eredményeket félremagyarázni vágyó, kissé elfogult drukkerek mondják ezt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Persze, mert a Steelers itt (értsd: NFL) olyan, mint az NHL-ben a Red Wings. MINDENKI ellene van, a komisszárral az élen. Ezáltal ellenük még a kicsiket is tolják.Ettől még általánosságban igaz marad, hogy mindig segíteni fogják a jobb csapatokat, hogy véletlenül se legyen upset.
több mint 14 éve
Ez itt off,de a Lionsnál mikor fognak kiegyenlítődni?Ez azért nagyon hülyeség... Pl a Bengals elég nagy hazai pályát kapott a Steelers ellen.Valami ilyen válaszra számítottam, köszönöm.MikeyUgyeTe sem gondolod komolyan,hogy a liga a Bengals vagy Lions szintű csapatokat fogja a bírókon keresztül segíteni?
Bazzani
Ahogy mondani szokták, a bírói tévedések az idény folyamán, de hosszútávon mindenképpen, kiegyenlítődnek.Soldados
Nameg persze,biztos hagyna az NFL egy Lions-Bengals SB-t.
Azért ennyire hülye én sem vagyok...
több mint 14 éve
Ez azért nagyon hülyeség... Pl a Bengals elég nagy hazai pályát kapott a Steelers ellen, de a Ravens ellen is nekik fújtak. 😉Valami ilyen válaszra számítottam, köszönöm.MikeyUgyeTe sem gondolod komolyan,hogy a liga a Bengals vagy Lions szintű csapatokat fogja a bírókon keresztül segíteni?
Bazzani
Ahogy mondani szokták, a bírói tévedések az idény folyamán, de hosszútávon mindenképpen, kiegyenlítődnek.
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Dehogy gondolok én ilyet, nem vagyok naiv...
több mint 14 éve
Valami ilyen válaszra számítottam, köszönöm.MikeyUgyeTe sem gondolod komolyan,hogy a liga a Bengals vagy Lions szintű csapatokat fogja a bírókon keresztül segíteni?
Az embereknek/nézettségnek a Pats,Jets,Colts,Cowboys stb csapatok csatái kellenek a rájátszásban bármi áron.
Ha kell vállalhatatlan csalások árán,de vissza kell nyomni a kiscsapatokat a posványba.
Ehhez a dologhoz méltó társ a Faragó Ricsi féle teljesen elfogulatlan Jetsnek szurkolás és társai.
Így van kitalálva.
több mint 14 éve
Erre mondom én azt, hogy az ilyen ember ne akarjon csapatot.arrúl nem is beszélve hogy a cirkuszból kell megcsinálni az eladásokat - igy viszont nem is olyan hülye, és T.O. totál illik bele, csak eljácca a szerepét - MackóÚr meg zsebel. Hát nem is tudom mit mondjak ha igy van, akkor szánni való, tényleg jobban járnátok egy szép hosszú nekrológgal.
Nem azért, mert én csak eredményekben tudok gondolkodni - éppen ellenkezőleg - hanem mert ennek így nem sok értelme van. Már szakmailag.
Emberileg persze van, mert ő megél belőle, 53 játékosa szintén, és én is szeretem ezt a csapatot. Csak hát azért mindenki szeretné, ha sikeres is lenne a csapat.
No mindegy, ez van. Lesz ez még így se. 😊Mikey
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Erre mondom én azt, hogy az ilyen ember ne akarjon csapatot.Nem azért, mert én csak eredményekben tudok gondolkodni - éppen ellenkezőleg - hanem mert ennek így nem sok értelme van. Már szakmailag.
Emberileg persze van, mert ő megél belőle, 53 játékosa szintén, és én is szeretem ezt a csapatot. Csak hát azért mindenki szeretné, ha sikeres is lenne a csapat.
No mindegy, ez van. Lesz ez még így se. 😊
több mint 14 éve
Más sportból is tudnék tökéletes példát felhozni arra, amikor a tulajdonosnak nem esik (esett) le, hogy egy jó eredményeket elérő csapatból még több pénzt tud kivenni... igazából ez nem is hozzá nem értés, hanem szimpla debilség. Vagy csóróság, de akkor meg ne akarjon csapatot az illető.MikeyA gond az, hogy ez a biztos és ez van most. Mármint ér annyit a klub, amennyit és évente hoz pár tízest a családnak. Ha lenne másból is bevétel (illetve lenne más fejőstehén), akkor gyúrhatnának arra, hogy a franchise többet érjen és idővel jóval többet is lehessen belőle kivenni. Ez viszont sokkal nehezebb pálya és nem is hoz azonnal eredményt. Megoldás lehetne, hogy eladják a klubot, de akkor nincs napi szereplés a médiában, nincs meghívó az összes zártkörű high-end zsúrra, stb.
Egyszer talán majd lesz másképp.
(OFF: Az európai fociban a kedvenc csapatom dettó ebben a helyzetben vergődik évek óta. Én az ilyen klubokra bukom 😊 )
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Valami ilyen válaszra számítottam, köszönöm.
több mint 14 éve
Finoman fogalmazva vicces döntések... Sztem ezzel mindent elmondtam.Sztem hangyányit hozzáér a fehérhez a lába...SoldadosA Jets safetyjéről és a Cincy nemsafetyjéről mi a véleményed? Már ha láttad.
Azok engem személy szerint jobban foglalkoztattak, mert ezt én is úgy láttam, hogy egy hangyafasznyit rálóg a fehérre Chad sarka.Mikey
De az Ocho elkapásnál sztem jó döntés született, a safetyknél nem.
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Sztem hangyányit hozzáér a fehérhez a lába...SoldadosA Jets safetyjéről és a Cincy nemsafetyjéről mi a véleményed? Már ha láttad.
Azok engem személy szerint jobban foglalkoztattak, mert ezt én is úgy láttam, hogy egy hangyafasznyit rálóg a fehérre Chad sarka.
több mint 14 éve
az tipikusan az az eset, hogy ha a pályán megadja akkor visszanézés után is TD, de én a nem TD-n se tudok vitatkozni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
kicsit vissza a csütörtökhöz...A köcsög zebra aki ott áll 2 lépésre kint látta. Utána a lassítás már nem volt egyértelmű. HA a képet megnézed ez van vagy 2cm. Az még HDben sem tiszta. Egyébként nekem is úgy tűnt csípte a vonalat a sarka, oszt még sem. Kár érte.
ittvan feketén-fehéren... nem igaz hogy nem volt döntő bizonyíték arról hogy bent volt e a lába vagy sem... 😒
buzi bírók...rush999
több mint 14 éve
Sztem hangyányit hozzáér a fehérhez a lába...
több mint 14 éve
kicsit vissza a csütörtökhöz...ittvan feketén-fehéren... nem igaz hogy nem volt döntő bizonyíték arról hogy bent volt e a lába vagy sem... 😒
buzi bírók...
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Más sportból is tudnék tökéletes példát felhozni arra, amikor a tulajdonosnak nem esik (esett) le, hogy egy jó eredményeket elérő csapatból még több pénzt tud kivenni... igazából ez nem is hozzá nem értés, hanem szimpla debilség. Vagy csóróság, de akkor meg ne akarjon csapatot az illető.
több mint 14 éve
hát ja, de halált nem kívánok senkinek.ezér mi??
egyébként úgy tudom, hogy Katie Blackburn GM párti.gabtsi
http://bengals.enquirer.com/img/photos/2000/06/062500blackburn.jpg
kiszorithatná Palmert, 😉
azért Csiroki Adams se az az egyszerű lélek, és nem tette meg a bizonyos szivességet a pacsker feldobására. Gondolom Fish lerakna egy hosszú listát, aztán lehet gondolni Micimackónak, mer ugye győzes frencsájz többet ér, vagy ez még nem esett le??
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Én sem kívánok neki semmi ilyet. Ennyi emberség szorult belém... csak más "megoldás" nemigen látszik.Én is úgy tudom amúgy...
több mint 14 éve
hát ja, de halált nem kívánok senkinek.egyébként úgy tudom, hogy Katie Blackburn GM párti.
több mint 14 éve
Mikey
18 751
Az egyébként egészen elképesztő, hogy 20 év szopás alatt sem látta be Brown, hogy ez így nem oké.Vagy nem is akarja belátni, ami mindennél rosszabb.
Akkor viszont minél előbb történhetne valami olyan esemény, hogy tulajdonosváltásra kerüljön sor.
több mint 14 éve
Gabtsi, mik az akadályai a Fisher ügyletnek?sutianapaz objektív körülmények. úgy nem lehet győztes csapatot építeni, hogy a tulajdonos/menedzsment célja, hogy az egyetlen családi bevételi forrást jelentő franchise-ból kivegyék azt az évi 30-40 millió dollárt ami kell, hogy elkaristoljanak.
olyan alap dolgok hiányoznak (pl scoutok, fedett edzőpálya, GM, úgy átalában: pénz), amik nélkül, egy komoly edző max magát kinevettetni jönne, akkor meg minek. emellett Mike Brown számtalan kérdésbe - nulla szakértelem ellenére - nem enged beleszólást, és ez akár a játékoskeretet is érintheti, ami szintén nem az edzők álma.
ez egy amatőr franchise, ahova majd jön valaki a lehetőség miatt, hogy egy - tökmind1melyik - nfl csapatnál HC állást kapott, aztán vagy szerencsénk lesz vele és nem szopunk egyfolytában (mint Lewis alatt), vagy jön vmi fasz és folyamatosan az idei nihil lesz.
én meg Frisco szurkoló leszek 😕