Cleveland Browns

41 feliratkozó

13 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 778 — Believelander
Azért az adja, h pass block win rate-be második legjobb az OL. Két meccs kicsi minta, de a tavalyi után plusz két újonccal a kezdőben egy posztot megért.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
2 napja
Nem lesz 0-17, a többit meglátjuk jövő héten. Voltak szokásos Browns dolgok, mint a 4. kísérletek (az egyiknél ugye false start), elhibázott szerelések, de volt fejlődés a Jagshez képest. Körbenéztem az eredményeken, amikor az óriás mágus Ben Johnsonnak is vannak 3 pontos meccsei, akkor becsüljünk meg minden W-t. Stefa is erősen kezdett Atlantában...
Joey Tribbiani
Durva lesz, amit mondok, de igaz: Atlantában még szarabb a QB helyzet, mint itt.
empty taxi
oké, de facebookon szembe jött velem a sajttáj, ahol az volt kiemelve, mint fő üzenet Stefától: "We got to play better"

6 év után is ezt mondogatta itt. Legalább Monken nem egy robot, lásd lejjebb.

Szerkesztette: Joey Tribbiani

2 napja
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 402 — settenke1976@gmail.com
Nem lesz 0-17, a többit meglátjuk jövő héten. Voltak szokásos Browns dolgok, mint a 4. kísérletek (az egyiknél ugye false start), elhibázott szerelések, de volt fejlődés a Jagshez képest. Körbenéztem az eredményeken, amikor az óriás mágus Ben Johnsonnak is vannak 3 pontos meccsei, akkor becsüljünk meg minden W-t. Stefa is erősen kezdett Atlantában...
Joey Tribbiani
Durva lesz, amit mondok, de igaz: Atlantában még szarabb a QB helyzet, mint itt.
empty taxi
szerencsétlen Stefa, elkergeti innen az eddigi egyetlen egy épkézláb QB-t (Mayfield), majd utána elmegy egy olyan csapathoz ahol még rosszabb a helyzet? Ennyire szerencsétlen nem lehet egy év edzője 😀 😀 😀
2 napja
ktms Cleveland Browns 751
Browns are gonna Browns.’ Fuck that!

Ezt baromira adom.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
2 napja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 639 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hát erre én se számítottam őszintén. A védelem sokkal jobb volt mintha rájöttek volna ,hogy szezon van 😀
Az offense viszont még mindig gatya, DW-t a skill playerek mentették meg. A Boston - Concepcion duo rohadt jó lesz / lenne.
Verse lehetne jobb de egyelőre még nincs pánik mód.

2 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 427 — NFL bracket champion '26
Joey Tribbiani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
2 napja

2 napja
Ezzel most DW megmentette az állását, de Monken papa calljai sokszor érdekesek voltak, pl 4. és 1 a saját 36on...
Ugyanakkor ez egy nagyon váratlan győzelem volt az enervált TB ellen. Most h a reményeink majdnem feléledtek jövő héten a panthers majd jól szétcincálja a bajuszkáinkat...
3 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 060 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
 x.com/MaryKayCabot/status/2101771591717646389
3 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 060 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Akármi lesz a vége ennél rosszabbra számítottam, arra biztosan nem hogy 20 pont felett szerzünk. Pedig rohadt döcögős az offense, de a Boston, Concepcion, Fannin, Judkins négyes bíztató. A védelem is összekapta magát, Graham sack, jó lesz ő. De az egész DL tetszik.
A Tampa papíron sokkal előrébb jár, a pályán ez nem látszik, Mayfieldért a mai játéka alapján szerintem senki sem tradelne.
Joey Tribbiani
Hát a futás blokkolással nem vagyok én elégedett alig van értelmes futó játék, de a play hívások is siralmasok Monken papa nem villog. Így csak kitoljuk Watson szenvedését.

Védelem sokat javult az tény. Viszont én pont hogy inkább azt látom h baromira középszerű a DL egy ilyen iparos egység lett nulla kiemelkedővel.
3 napja
Akármi lesz a vége ennél rosszabbra számítottam, arra biztosan nem hogy 20 pont felett szerzünk. Pedig rohadt döcögős az offense, de a Boston, Concepcion, Fannin, Judkins négyes bíztató. A védelem is összekapta magát, Graham sack, jó lesz ő. De az egész DL tetszik.
A Tampa papíron sokkal előrébb jár, a pályán ez nem látszik, Mayfieldért a mai játéka alapján szerintem senki sem tradelne.

3 napja
Hat a vedelem legalabb magahoz tert latszolag
R3ZZ
fogjuk rá, de így is rengeteg elhibázott szerelés volt.
3 napja
R3ZZ Cleveland Browns 172
Hat a vedelem legalabb magahoz tert latszolag
3 napja
1,24 az odds a tampára mint múlhéten a jagsra.
Tehát ugyan azt várja a piac mint a múlthétre, hogy rommá leszünk verve.
Erre minden edély meg is van mert jobb csapat a tampa és van egy bosszúvágyra éhező Mayfield.
6 napja
újabb szimpatikus nyilatkozat. Senki sem vár 400 yardot és 5TD-t, már az is előrelépés lenne ha nem az elmúlt 10 év legrosszabb QB teljesítményét tenné le az asztalra.

7 napja

és nem volt olyan szar az OL. Egyszerűen Watson sack mágnes, lassú, nem tud olvasni.

8 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 768 — Chiefs GM
Természetesen Watson lett a forduló legszarabb QBja (PFF), sőt ez volt a legrosszabb meccse a Brownsban. Ha nincs az a garbage time TD talán minden idők legszarabb teljesítménye is összejön.
Joey Tribbiani
nem láttam a meccset, de olyan nincs, hogy cooper rushnál lehet szarabbul játszani ezt a posztot... 😀
peach
Mondanám, hogy nézd meg, de pár napon belül egy Rush és egy Watson performansz még a legnagyobb ellenségemnek sem 😊
8 napja
peach Atlanta Falcons 16 167 — a new hope (again)
Természetesen Watson lett a forduló legszarabb QBja (PFF), sőt ez volt a legrosszabb meccse a Brownsban. Ha nincs az a garbage time TD talán minden idők legszarabb teljesítménye is összejön.
Joey Tribbiani
nem láttam a meccset, de olyan nincs, hogy cooper rushnál lehet szarabbul játszani ezt a posztot... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 napja

9 napja
Egy kicsit lattam BM-et es persze elorebb lenne vele a csapat, de realisabb lesz a remeny egy rookie-val, mintha o lenne itt hogy barmoi osszejohetne. Ennel persze sokkal jobb es addigra kell elkuldeni monkent is.
no
nehéz eladni 30 év szopás után a reményt, de főleg amiatt hogy még mindig ezt a senkiházi DW-t kell nézni, akit 6 éve próbálnak lenyomni a torkunkon, úgy h. az első 10 meccse után látszott, hogy minden elveszett abból, ami Houstonban benne volt.

nekem ne mondja senki, hogy Shedeur ennél szarabb. Inkább nézek egy másodévest, hátha kijön belőle valami, mint ezt a szerencsétlent.

Monkent egy dolog menti meg, ha tényleg tökös lesz, és a Bucs elleni után leültetni watsont. Megnéztük, kapott egy utolsó utánit, de ami elég, az elég.
Joey Tribbiani
Monken azt nyilatkozta, hogy nem azért várt ilyen sokáig h HC lehessen h aztán csak veszítsen. Szóval ha DW veszélyezteti az állását akkor DW megy padozni, és elviszi a balhét Monken papa helyett. Teljesen jogosan. De ha Sanders is balfék lesz akkor Monken papa meg szét teszi a kezét h hát kérem, én mindent megpróbáltam, de szarból nem lehet várat építeni.
9 napja
no Baltimore Ravens 9 207
Ki most a 2. QB ? Gabriel vagy a legendás Shedűr?
LanceVance
ha monken latta volna hogy dobtam bele a kontenerbe az air fryer-t 20m-rol a gyujtoudvaron akkor mar lehet en lennek.
9 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 900
Ki most a 2. QB ? Gabriel vagy a legendás Shedűr?

9 napja
Egy kicsit lattam BM-et es persze elorebb lenne vele a csapat, de realisabb lesz a remeny egy rookie-val, mintha o lenne itt hogy barmoi osszejohetne. Ennel persze sokkal jobb es addigra kell elkuldeni monkent is.
no
nehéz eladni 30 év szopás után a reményt, de főleg amiatt hogy még mindig ezt a senkiházi DW-t kell nézni, akit 6 éve próbálnak lenyomni a torkunkon, úgy h. az első 10 meccse után látszott, hogy minden elveszett abból, ami Houstonban benne volt.

nekem ne mondja senki, hogy Shedeur ennél szarabb. Inkább nézek egy másodévest, hátha kijön belőle valami, mint ezt a szerencsétlent.

Monkent egy dolog menti meg, ha tényleg tökös lesz, és a Bucs elleni után leültetni watsont. Megnéztük, kapott egy utolsó utánit, de ami elég, az elég.
Joey Tribbiani
Azt nem tudom hogy jo hir vagy sem, de le fogja ultetni ha szar lesz a jatek. Es majd amikor az is szar lesz akkor jon a korforgo.

Ajovo ev lesz a fontos, iden csak egy jo hosszu edzotabor foci nev alatt. Persze odadorgolve par csoportrivalisnak, ahogy kell. 😊
9 napja
no

9 napja