Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez mi? Mióta fikázza a saját játékosát egy HC a médiában? Hue komolyan rohadj meg. Először Kizer, most Crowell.@KeithBritton86
#Browns Hue Jackson on Crowell: "We have to do a better job of making sure he's involved that way. Let's move on to the Chicago game. Just because you run for 59 yards don't mean that....all 5 of us could have run through that hole. Being inspired to run is breaking tackles..."
Nem nézek meccset jövőre, ha marad az tuti.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Senki nem került be tőlünk pro bowl jelöltbe.mondjuk Schobert még messze van szvsz a pro bowl szinttől, de jó munkásgyerek az biztos. Nem mintha nagyon érdekelne a PB de ha van valaki akit beküldhetnénk illetve backupként szóba jöhet az szerintem Duke.
Én Joe Schobert-et hiányolom, ő volt kb a legjobb játékosunk idén.
Liga elit tackle gyáros lett .
P@trik
több mint 6 éve
Senki nem került be tőlünk pro bowl jelöltbe.Ezen azért annyira nem csodálkozom, egy nulla győzelmes csapatból ne legyen már senki pro bowler. Kivéve Joe Thomast. Mert ő sérülten is a legjobb.
P@trik
több mint 6 éve
zsutu
785
Senki nem került be tőlünk pro bowl jelöltbe.Thomas pro bowl streakjának is vége 😕
P@trik
több mint 6 éve
Ahogy a múlt héten is mondtam, nem nézek meccset míg ez a két világtalan ( a hue-kizer páros) a városban van. Fantasztikus volt, hogy nem stresszeltem, csak hétfőn reggel rezignáltam tudomásul vettem, hogy újabb L. Már az összefoglalót se volt kedvem megnézni. Nem érzem, hogy veszítettem volna bármit is. A csapat mellett kitartok, de emelett a két semmirekellő mellett nem. Takarodjanak.
több mint 6 éve
zsutu
785
Annyit segítek hogy mióta újraalapították a franchiset egy győzelmünk se volt, sőt csak egyetlen árva wild card meccs.Nincs kedvem utána nézni hogy az mikor volt.Utolsó PO győzelmünk idején még anyum pocakjában pihentem.Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕Nem lehetsz annyira fiatal (és egyben hosszú életű), hogy ez ne legyen igaz 😊
zsutu
bcsarli
zsutu
Jelen állás szerint talán lesz annyi PO győzelmetek életed során, mint Brady-nek SB 😊
bcsarli
több mint 6 éve
Nincs kedvem utána nézni hogy az mikor volt.Utolsó PO győzelmünk idején még anyum pocakjában pihentem.Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕Nem lehetsz annyira fiatal (és egyben hosszú életű), hogy ez ne legyen igaz 😊
zsutu
bcsarli
zsutu
Jelen állás szerint talán lesz annyi PO győzelmetek életed során, mint Brady-nek SB 😊
több mint 6 éve
zsutu
785
Utolsó PO győzelmünk idején még anyum pocakjában pihentem.Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕Nem lehetsz annyira fiatal (és egyben hosszú életű), hogy ez ne legyen igaz 😊
zsutu
bcsarli
több mint 6 éve
On the bright side: jelenleg 1/1 és 1/4. A Texans következő két ellenfele Steelers és @Colts, garantált a top5-ös pick onnan is.
több mint 6 éve
Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕Nem lehetsz annyira fiatal (és egyben hosszú életű), hogy ez ne legyen igaz 😊
zsutu
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 6 éve
zsutu
785
Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕
Szerkesztette: zsutu
több mint 6 éve
Kampman
28 250
Mikor legutóbb nem jutottunk be a rájátszásba, (2008), egy csapat 0-16-tal végzett.Bocsi, mi sem örülünk neki.
több mint 6 éve
Ez a "csapat" és főleg Hue 1-15-ről képes volt visszafejlődni. Remélem kiürül jövőre a stadion ha tényleg marad. Erre nincsenek szavak.
több mint 6 éve
www.instagram.com/p/BcvnjV6g0sk/Ebből is látszik, hogy manapság nincs elég Erő a Brownsban.
Csiriba
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 858
www.instagram.com/p/BcvnjV6g0sk/bocsánat, de rég nevettem ekkorát.
Csiriba
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
zsutu
785
www.instagram.com/p/BcvnjV6g0sk/És az az 1 is csoda... Tragédia ami a franchisenál folyik 😕
Csiriba
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Tudom, nem is neked írtam, nem is feltételeztem, hogy ezért tetted be.😉Ez annyira nem mókás 😕félre ne érts, távol álljon tőlem, hogy bárki sérülésén viccelődjek, itt sokkal inkább a clevelendi inkompetencia áll a középpontban
dande
Drip
Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Ez annyira nem mókás 😕félre ne érts, távol álljon tőlem, hogy bárki sérülésén viccelődjek, itt sokkal inkább a clevelendi inkompetencia áll a középpontban
dande
több mint 6 éve
A lehetőséget megkapták.WR Bryce Treggs és DE Tyrone Holmes is kivágva.Akkor ezeket a neveket érdemes megjegyezni, mert hamarosan nagy karriert futnak be más csapatnál? .)
Dorsey munkába állt és szórja ki a hulladékot.
P@trik
Vagy ez már nem az a Browns 😊
bcsarli
több mint 6 éve
WR Bryce Treggs és DE Tyrone Holmes is kivágva.Akkor ezeket a neveket érdemes megjegyezni, mert hamarosan nagy karriert futnak be más csapatnál? .)
Dorsey munkába állt és szórja ki a hulladékot.
P@trik
Vagy ez már nem az a Browns 😊
több mint 6 éve
WR Bryce Treggs és DE Tyrone Holmes is kivágva.Dorsey munkába állt és szórja ki a hulladékot.
több mint 6 éve
Ez annyira nem mókás 😕