Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 6 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 045 — Believelander
Ez mi? Mióta fikázza a saját játékosát egy HC a médiában? Hue komolyan rohadj meg. Először Kizer, most Crowell.

@KeithBritton86
#Browns Hue Jackson on Crowell: "We have to do a better job of making sure he's involved that way. Let's move on to the Chicago game. Just because you run for 59 yards don't mean that....all 5 of us could have run through that hole. Being inspired to run is breaking tackles..."

Nem nézek meccset jövőre, ha marad az tuti.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 6 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 087 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Senki nem került be tőlünk pro bowl jelöltbe.
Én Joe Schobert-et hiányolom, ő volt kb a legjobb játékosunk idén.
Liga elit tackle gyáros lett .
P@trik
mondjuk Schobert még messze van szvsz a pro bowl szinttől, de jó munkásgyerek az biztos. Nem mintha nagyon érdekelne a PB de ha van valaki akit beküldhetnénk illetve backupként szóba jöhet az szerintem Duke.

több mint 6 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 179 — settenke1976@gmail.com
P@trik
Ezen azért annyira nem csodálkozom, egy nulla győzelmes csapatból ne legyen már senki pro bowler. Kivéve Joe Thomast. Mert ő sérülten is a legjobb.
több mint 6 éve
zsutu Cleveland Browns 785
P@trik
Thomas pro bowl streakjának is vége 😕
több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 690 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres

Szerkesztette: P@trik
több mint 6 éve
Ahogy a múlt héten is mondtam, nem nézek meccset míg ez a két világtalan ( a hue-kizer páros) a városban van. Fantasztikus volt, hogy nem stresszeltem, csak hétfőn reggel rezignáltam tudomásul vettem, hogy újabb L. Már az összefoglalót se volt kedvem megnézni. Nem érzem, hogy veszítettem volna bármit is. A csapat mellett kitartok, de emelett a két semmirekellő mellett nem. Takarodjanak.
több mint 6 éve
Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕
zsutu
Nem lehetsz annyira fiatal (és egyben hosszú életű), hogy ez ne legyen igaz 😊
bcsarli
Utolsó PO győzelmünk idején még anyum pocakjában pihentem.
zsutu
Nincs kedvem utána nézni hogy az mikor volt.
Jelen állás szerint talán lesz annyi PO győzelmetek életed során, mint Brady-nek SB 😊
bcsarli
Annyit segítek hogy mióta újraalapították a franchiset egy győzelmünk se volt, sőt csak egyetlen árva wild card meccs.
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 598 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Belenéztem a meccsünk összefoglalójába bár ne tettem volna... Kifejezetten zavaró már számomra az h más csapatok mennyire alapértelmezettnek vesznek egy győzelmet pl: pats drukkerek elégedetten csettintenek a győzelem után, hogy oké szép volt... Ha mi csináltuk volna ilyet az minimum felért volna egy super bowl győzelemmel, de hát mi mindig a f*sz másik oldalán vagyunk... Lehet jönni azzal h megfordul a világ rendbe de biztos vagyok benne hogy Brady több gyűrűvel fog visszavonulni mint ahogy SB győzelmünk lesz életem folyamán 😕
zsutu
bcsarli
zsutu
Nincs kedvem utána nézni hogy az mikor volt.
Jelen állás szerint talán lesz annyi PO győzelmetek életed során, mint Brady-nek SB 😊

több mint 6 éve
zsutu
bcsarli
több mint 6 éve
On the bright side: jelenleg 1/1 és 1/4. A Texans következő két ellenfele Steelers és @Colts, garantált a top5-ös pick onnan is.

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 598 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
zsutu

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 6 éve

Szerkesztette: zsutu
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 858
Hue raus!

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 250
Mikor legutóbb nem jutottunk be a rájátszásba, (2008), egy csapat 0-16-tal végzett.

Bocsi, mi sem örülünk neki.
több mint 6 éve
Ez a "csapat" és főleg Hue 1-15-ről képes volt visszafejlődni. Remélem kiürül jövőre a stadion ha tényleg marad. Erre nincsenek szavak.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 796 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.instagram.com/p/BcvnjV6g0sk/
Csiriba
Ebből is látszik, hogy manapság nincs elég Erő a Brownsban.
több mint 6 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 858
Csiriba
bocsánat, de rég nevettem ekkorát.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Csiriba
És az az 1 is csoda... Tragédia ami a franchisenál folyik 😕
több mint 6 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/25008487_138556176846846_5067016143089172480_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=5y8-XUx-_McQ7kNvgEmZtX_&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AYCLBfVNfugSutIQEK5y94cWilS5F_yrUCEkNRdmDszVZw&oe=673A8FB3
SportsCenter on Instagram: "The Force has not been with the Browns."
352K likes, 6,955 comments - sportscenter on December 15, 2017: "The Force has not been with the Browns.".
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 545 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez annyira nem mókás 😕
dande
félre ne érts, távol álljon tőlem, hogy bárki sérülésén viccelődjek, itt sokkal inkább a clevelendi inkompetencia áll a középpontban
Drip
Tudom, nem is neked írtam, nem is feltételeztem, hogy ezért tetted be.😉

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 087 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ez annyira nem mókás 😕
dande
félre ne érts, távol álljon tőlem, hogy bárki sérülésén viccelődjek, itt sokkal inkább a clevelendi inkompetencia áll a középpontban

több mint 6 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 690 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
WR Bryce Treggs és DE Tyrone Holmes is kivágva.
Dorsey munkába állt és szórja ki a hulladékot.
P@trik
Akkor ezeket a neveket érdemes megjegyezni, mert hamarosan nagy karriert futnak be más csapatnál? .)
Vagy ez már nem az a Browns 😊
bcsarli
A lehetőséget megkapták.
több mint 6 éve
P@trik
Akkor ezeket a neveket érdemes megjegyezni, mert hamarosan nagy karriert futnak be más csapatnál? .)
Vagy ez már nem az a Browns 😊

több mint 6 éve
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 545 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez annyira nem mókás 😕