Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ugye nem Shazier?De, például, Shazier tipikus TO-gyár.
Ott vannak csak egy reszenek meg nincs eleg snapszama. A sec.-re meg a futas megolese alapnak, a passrush tovabbi erosodese magaban egy valasz. A jovobeli Qb-val ( remelem AS ), mar nem csak helyt allni kell. Az O a leggyengebb a D oldalan. A vasas O rengeteget segit, ha kicserelnek akkor megneznem a splash playa-kat.
A lenyeg a jovot nezve az oveket vinnem, pedig iden talan nekunk van a legjobb keretunk ( nem vitainditonak ) es megis.
no
Amit Te írsz, az feltételezés. Azt feltételezed, hogy ezek a fiatalok később playmakerek lesznek. Ebben lehet igazad, de ez a jövő zenéje. Szerintem viszont nem tudhatjuk előre, mi lesz a fejlődési pályájuk. Én a jelent nézem és ennek jelenleg nem sok jele van, hogy meg lennének a playmakerek. A DL-ben látom a őket, de hátrébb nem. Pl a sec az full kukának tűnik. Schobert nekem egy jó iparosnak tűnik (kell ilyen is egy csapatba), de nem playmaker.
Amúgy nézzél több Vasas-meccset, inkább a D segíti beindítani az O-t, nem fordítva. 😉 Steelers D > Steelers O. Az elmúlt 2 hétben, amikor konzervatív futballra váltottunk, valóban segítség volt az O, de kb sose tudja lezárni a meccset, az mindig a D-re marad. Keretét tekintve is azt gondolom, hogy a Steelers D a legerősebb a divben, mert itt van a legtöbb átlagon felüli játékos, ráadásul nagyon fiatal egység, amely még mindig javában felfele tart (Tuitt, Watt, Dupree, Hargrave, Davis, Burns - azaz a védelem kezdőjének a fele legfeljebb harmadéves).
Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Egy igazi playmaker kéne még oda (LB-sor), aki tud picket szerezni, fumblit csinálni, szóval, aki igazi splash playeket sinál és élére áll a Def-nek.Erre nem irok, mert en tul pozitiv vagyok a project-el kapcsolatban, a hangulat meg nem az. Amit megertek.
Nekem ez hiányzik a front-7-ből.
Soldados
több mint 8 éve
Egy igazi playmaker kéne még oda (LB-sor), aki tud picket szerezni, fumblit csinálni, szóval, aki igazi splash playeket sinál és élére áll a Def-nek.Nekem ez hiányzik a front-7-ből.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Ugye nem Shazier?Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
Nincs mit ezen túl tárgyalni.
P@trik
Soldados
Ott vannak csak egy reszenek meg nincs eleg snapszama. A sec.-re meg a futas megolese alapnak, a passrush tovabbi erosodese magaban egy valasz. A jovobeli Qb-val ( remelem AS ), mar nem csak helyt allni kell. Az O a leggyengebb a D oldalan. A vasas O rengeteget segit, ha kicserelnek akkor megneznem a splash playa-kat.
A lenyeg a jovot nezve az oveket vinnem, pedig iden talan nekunk van a legjobb keretunk ( nem vitainditonak ) es megis.
több mint 8 éve
Pont most néztem hogy benne vannak a top 10-be tackle szerzésbe. Kirksey 59, Schobert 58-al,Schobert számomra kellemes meglepetés (de még nem elit)MLB nincs elit az tény, de Kirksey és Collins bőven megüti a szintet, sőt...Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
P@trik
Soldados
P@trik
Drip
Szerkesztette: P@trik
több mint 8 éve
Schobert számomra kellemes meglepetés (de még nem elit)MLB nincs elit az tény, de Kirksey és Collins bőven megüti a szintet, sőt...Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
P@trik
Soldados
P@trik
több mint 8 éve
Collins kiralyMLB nincs elit az tény, de Kirksey és Collins bőven megüti a szintet, sőt...Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
P@trik
Soldados
P@trik
több mint 8 éve
És ebben mi a tartalom? Van hozzászólásod a témához is?Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.A kohászok nagysága SB run év(ek)ben bármelyik topik kiemelt témája kell legyen.
thx
Janek
tomi-tomi
Például a hozzád hasonlókat kellene moderálni, akik csak fröcsögni járnak máshova. 😉

több mint 8 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.A kohászok nagysága SB run év(ek)ben bármelyik topik kiemelt témája kell legyen.
thx
Janek
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
MLB nincs elit az tény, de Kirksey és Collins bőven megüti a szintet, sőt...Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
P@trik
Soldados
több mint 8 éve
Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
P@trik

több mint 8 éve
Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.Nincs mit ezen túl tárgyalni.
több mint 8 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.Na ne szórakozzunk már, vagy legalább olvasd el, hogy miről folyik a diskurzus...
thx
Janek
De akkor segítek: volt egy kijelentés, hogy a Brownsé a div legjobb D-je. Nehogy már ne lehessen erre reagálni és bocs hogy benne van a Steelers szó, de az opponálásból nehéz lett volna kihagyni, mert a Steelers (upsz, megint leírtam) a div része...
Szánalmas, máshol játsszál csendőrt, vagy legalább olvasd el miről van szó.

több mint 8 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.thx
több mint 8 éve
Nem mondtam hogy tokeletesek, vannak hianyossagok. Egy kicsivel "kiegyensulyozottabb" agresszivitassal az is jobb lesz-lenne. Es melyik north-os D-ben nincsenek hianyok? Melyik D mutatna jobban az o O-ukkel parban? A playmakerekrol meg annyit, hogy Watt nalunk a LOS-tol 15m-re vedekezne egy TE-n, szoval inkabb coaching-ra teszem a voksom ( persze eltorzitottak az evek 😊 )A Steelersé kimagaslóan a div legjobb D-je. Hibák vannak, de sok a playmaker, akik splash playeket csinálnak. Ez még csak nem is szoros.
no
A passz ellen rettenetes ez a Browns D, így nem lehet a legjobb a divben.

több mint 8 éve
Nem mondtam hogy tokeletesek, vannak hianyossagok. Egy kicsivel "kiegyensulyozottabb" agresszivitassal az is jobb lesz-lenne. Es melyik north-os D-ben nincsenek hianyok? Melyik D mutatna jobban az o O-ukkel parban? A playmakerekrol meg annyit, hogy Watt nalunk a LOS-tol 15m-re vedekezne egy TE-n, szoval inkabb coaching-ra teszem a voksom ( persze eltorzitottak az evek 😊 )Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
no
Soldados
több mint 8 éve
Pedig milyen lett volna, ha kihagyás nélkül vonul vissza. Gyógyulást! Reméljük Garettnek több örömben lesz része egy hasonlóan jó pályafutás során.Ha most visszavonul, akkor elmondhatja, hogy az összes NFL-meccsén kezdett.
dande
több mint 8 éve
Legalább nem a nevükből élnek. 😊Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
no
Soldados
több mint 8 éve
Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados
no

több mint 8 éve
Az a legszörnyűbb, hogy még szakadt tricepsszel is jobban játszana, mint Drango... Valószínűleg Bitonio megy ki LT-be. LG-be meg mehetne Greco, vagy Erving.... oh wait? Hát persze dobtuk őket, elvégre nem fértek fel rosterre....
több mint 8 éve
Ez most nem volt szép 😉Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.Amióta itt van nem jönnek az eredmények, így nélküle megindulhattok felfelé 😊
Drip
bcsarli
több mint 8 éve
Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.Amióta itt van nem jönnek az eredmények, így nélküle megindulhattok felfelé 😊
Drip
több mint 8 éve
Pedig milyen lett volna, ha kihagyás nélkül vonul vissza. Gyógyulást! Reméljük Garettnek több örömben lesz része egy hasonlóan jó pályafutás során.
több mint 8 éve
Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.
több mint 8 éve
ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
no
Soldados