Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ugye nem Shazier?
Ott vannak csak egy reszenek meg nincs eleg snapszama. A sec.-re meg a futas megolese alapnak, a passrush tovabbi erosodese magaban egy valasz. A jovobeli Qb-val ( remelem AS ), mar nem csak helyt allni kell. Az O a leggyengebb a D oldalan. A vasas O rengeteget segit, ha kicserelnek akkor megneznem a splash playa-kat.
A lenyeg a jovot nezve az oveket vinnem, pedig iden talan nekunk van a legjobb keretunk ( nem vitainditonak ) es megis.
no
De, például, Shazier tipikus TO-gyár.

Amit Te írsz, az feltételezés. Azt feltételezed, hogy ezek a fiatalok később playmakerek lesznek. Ebben lehet igazad, de ez a jövő zenéje. Szerintem viszont nem tudhatjuk előre, mi lesz a fejlődési pályájuk. Én a jelent nézem és ennek jelenleg nem sok jele van, hogy meg lennének a playmakerek. A DL-ben látom a őket, de hátrébb nem. Pl a sec az full kukának tűnik. Schobert nekem egy jó iparosnak tűnik (kell ilyen is egy csapatba), de nem playmaker.

Amúgy nézzél több Vasas-meccset, inkább a D segíti beindítani az O-t, nem fordítva. 😉 Steelers D > Steelers O. Az elmúlt 2 hétben, amikor konzervatív futballra váltottunk, valóban segítség volt az O, de kb sose tudja lezárni a meccset, az mindig a D-re marad. Keretét tekintve is azt gondolom, hogy a Steelers D a legerősebb a divben, mert itt van a legtöbb átlagon felüli játékos, ráadásul nagyon fiatal egység, amely még mindig javában felfele tart (Tuitt, Watt, Dupree, Hargrave, Davis, Burns - azaz a védelem kezdőjének a fele legfeljebb harmadéves).

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Egy igazi playmaker kéne még oda (LB-sor), aki tud picket szerezni, fumblit csinálni, szóval, aki igazi splash playeket sinál és élére áll a Def-nek.

Nekem ez hiányzik a front-7-ből.
Soldados
Erre nem irok, mert en tul pozitiv vagyok a project-el kapcsolatban, a hangulat meg nem az. Amit megertek.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy igazi playmaker kéne még oda (LB-sor), aki tud picket szerezni, fumblit csinálni, szóval, aki igazi splash playeket sinál és élére áll a Def-nek.

Nekem ez hiányzik a front-7-ből.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.
Nincs mit ezen túl tárgyalni.
P@trik
Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
Soldados
Ugye nem Shazier?
Ott vannak csak egy reszenek meg nincs eleg snapszama. A sec.-re meg a futas megolese alapnak, a passrush tovabbi erosodese magaban egy valasz. A jovobeli Qb-val ( remelem AS ), mar nem csak helyt allni kell. Az O a leggyengebb a D oldalan. A vasas O rengeteget segit, ha kicserelnek akkor megneznem a splash playa-kat.
A lenyeg a jovot nezve az oveket vinnem, pedig iden talan nekunk van a legjobb keretunk ( nem vitainditonak ) es megis.
több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Front seven felveszi a versenyt a vasassal, secondary az nálunk kuka, abba sokkal jobbak.
P@trik
Én speciel inkább a DL-re mondanám ezt. Nekem a Browns LB-sorból nagyon hiányzik egy pusztító és/vagy egy igazi playmaker.
Soldados
MLB nincs elit az tény, de Kirksey és Collins bőven megüti a szintet, sőt...
P@trik
Schobert számomra kellemes meglepetés (de még nem elit)
Drip
Pont most néztem hogy benne vannak a top 10-be tackle szerzésbe. Kirksey 59, Schobert 58-al,

Szerkesztette: P@trik
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
P@trik
Soldados
P@trik
Schobert számomra kellemes meglepetés (de még nem elit)

több mint 8 éve
P@trik
Soldados
P@trik
Collins kiraly
több mint 8 éve
Kéretik nem itt megtárgyalni a vasas nagyságát és elképesztő erejét.
thx
Janek
A kohászok nagysága SB run év(ek)ben bármelyik topik kiemelt témája kell legyen.
tomi-tomi
És ebben mi a tartalom? Van hozzászólásod a témához is?

Például a hozzád hasonlókat kellene moderálni, akik csak fröcsögni járnak máshova. 😉

több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
thx
Janek
A kohászok nagysága SB run év(ek)ben bármelyik topik kiemelt témája kell legyen.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
P@trik
Soldados
több mint 8 éve
P@trik

több mint 8 éve
több mint 8 éve
thx
Janek
Na ne szórakozzunk már, vagy legalább olvasd el, hogy miről folyik a diskurzus...

De akkor segítek: volt egy kijelentés, hogy a Brownsé a div legjobb D-je. Nehogy már ne lehessen erre reagálni és bocs hogy benne van a Steelers szó, de az opponálásból nehéz lett volna kihagyni, mert a Steelers (upsz, megint leírtam) a div része...

Szánalmas, máshol játsszál csendőrt, vagy legalább olvasd el miről van szó.

több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
thx

több mint 8 éve
Nem mondtam hogy tokeletesek, vannak hianyossagok. Egy kicsivel "kiegyensulyozottabb" agresszivitassal az is jobb lesz-lenne. Es melyik north-os D-ben nincsenek hianyok? Melyik D mutatna jobban az o O-ukkel parban? A playmakerekrol meg annyit, hogy Watt nalunk a LOS-tol 15m-re vedekezne egy TE-n, szoval inkabb coaching-ra teszem a voksom ( persze eltorzitottak az evek 😊 )
no
A Steelersé kimagaslóan a div legjobb D-je. Hibák vannak, de sok a playmaker, akik splash playeket csinálnak. Ez még csak nem is szoros.

A passz ellen rettenetes ez a Browns D, így nem lehet a legjobb a divben.

több mint 8 éve
A D popec, egy-ket playa es top tier mar most a csoport legjobbja,
no
Ez elég vicces kijelentés volt. 😊
Soldados
ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.
no
Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.
Soldados
Nem mondtam hogy tokeletesek, vannak hianyossagok. Egy kicsivel "kiegyensulyozottabb" agresszivitassal az is jobb lesz-lenne. Es melyik north-os D-ben nincsenek hianyok? Melyik D mutatna jobban az o O-ukkel parban? A playmakerekrol meg annyit, hogy Watt nalunk a LOS-tol 15m-re vedekezne egy TE-n, szoval inkabb coaching-ra teszem a voksom ( persze eltorzitottak az evek 😊 )
több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 47 611 — Whoops, looks like something went wrong.
Pedig milyen lett volna, ha kihagyás nélkül vonul vissza. Gyógyulást! Reméljük Garettnek több örömben lesz része egy hasonlóan jó pályafutás során.
dande
Ha most visszavonul, akkor elmondhatja, hogy az összes NFL-meccsén kezdett.

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
no
Soldados
ilyen vicces vagyok. Ha valasztanom kellene az oveket valasztanam. Fiatalok, tehetsegesek, jo edzo.
no
Jó coaching van mögötte, emiatt el tud tüntetni hiányosságokat, de még sok lyuk van benne, nincsenek igazi playmakerek, talán csak 1-2. Ez messze van még a jó védelemtől. A futás elleni védelem, ami tetszik, passz ellen viszont konkrétan szörnyű.
Soldados
Legalább nem a nevükből élnek. 😊
több mint 8 éve
no
Soldados
no

több mint 8 éve
zsutu Cleveland Browns 785
Az a legszörnyűbb, hogy még szakadt tricepsszel is jobban játszana, mint Drango...
Valószínűleg Bitonio megy ki LT-be. LG-be meg mehetne Greco, vagy Erving.... oh wait? Hát persze dobtuk őket, elvégre nem fértek fel rosterre....
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.
Drip
Amióta itt van nem jönnek az eredmények, így nélküle megindulhattok felfelé 😊
bcsarli
Ez most nem volt szép 😉
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Browns left tackle Joe Thomas suffered a torn left triceps Sunday against the Titans and is expected to miss the remainder of the season.
Drip
Amióta itt van nem jönnek az eredmények, így nélküle megindulhattok felfelé 😊

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 295 — Így remélem megfelelek nektek.....
Pedig milyen lett volna, ha kihagyás nélkül vonul vissza. Gyógyulást! Reméljük Garettnek több örömben lesz része egy hasonlóan jó pályafutás során.
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard

több mint 8 éve
no
Soldados