Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
(W)Hitnernél jobb S-t sztem nem fogtok találni most már FA-ról vagy draftról, cserébe az idei 4misis fizuja mellé ami felszabadult, keletkezett 4.5 milla dead money....

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Pedig simán elképzelhető egy ilyen:
Helló Hüe vagyok az új vezetőedző, szeretnék egy új tudatú csapatot indítani a következő bajnokságban, irány a SB! Kérlek írd le a motivációidat!

Aztán mén a rosta, egyrészt senki új vezetőedzőnek nem hiányzik, hogy valami régi ember pampogjon a sidelineon, másrészt mindig ki szokták rúgni az összes kiegészítő embert, hogy majd hozhassák a sajátjaikat, ijenez.
sutianap
igen, de amiről meme is írt:
új HC-új GM, jól seper a seprű; de hol vannak a káderek?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Pedig simán elképzelhető egy ilyen:
Helló Hüe vagyok az új vezetőedző, szeretnék egy új tudatú csapatot indítani a következő bajnokságban, irány a SB! Kérlek írd le a motivációidat!

Aztán mén a rosta, egyrészt senki új vezetőedzőnek nem hiányzik, hogy valami régi ember pampogjon a sidelineon, másrészt mindig ki szokták rúgni az összes kiegészítő embert, hogy majd hozhassák a sajátjaikat, ijenez.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Ez most a Moneyball taktika, vagy csak megkérdezték a játékosokat ki akar maradni ?😀
malkav
Schwartz elengedese hiba volt, de ne felejtsuk el, h. ezekkel a jatekosokkal 3-13-as merleg jott ossze. Plusz szinte ligautolso D. Persze, a rendszer, de azert csak Whitner es Gipson es Dansby csinaltak a szereleseket. Ne tegyunk ugy, mintha egy szupersztarokkal teli 14-2-es csapatot kapkodtak volna szet. En is tobbre szamitottam, de a draftot es a kovetkezo offseasont azert meg megvarom. Ha megint nagyon mellenyulunk es jovore is ennyire inaktivak leszunk a szabadugynok piacon, akkor jogos a fika, de kicsit tulzasnak erzem amit kapunk, foleg, h. legalabb iden az egyik legjobb HC-t sikerult behuzni.
Joey Tribbiani
Ne érts félre, csak nem értem azt a mindenkit elengedtek és nem igazoltok senkit dolgot. Mert valahogy fel kell duzzasztani a keretet 90 főre.
malkav
Hoznak valakit a kanadai ligából ócson 😊. Abban igazuk van, hogy ezeket a számokat bárkivel hozzák.....

Igazából tényleg semmi koncepciót nem látok az egész FA-jukban.

- Ha új csapatot építenek, akkor is kellett volna 1-2 jobb napokat megélt veterán, aki átadhatja a szakma alapjait, nem pedig egy morálisan szar csapatba betenni az új csillagokat. Szerintem így az eredmény könyvelhető lesz.

-Csapatépítés az FA-ról.... Hát ez nem lesz az már biztos.

És akkor elértünk újra a fentiekhez.... Hol a koncepció? Milyen alapokat akarnak lerakni?

És igen Joe Jól igazoltatok Hc-t, de....

- Felétek nem egy Hc barát a vezetés ugyebár....

- Hue nem mehet be a támadófalba blokkolni a futónak, vagy elkapni a labdát Wr-ként.

- Kérdés mennyire szólnak bele az igazolásokba / szerintem Hue keze meg van kötve. Ezt egy egyszerű dologra alapozom. Van 2 remek játékos a védelembe akik igazolhatóak lennének, és ismeri is őket tőlünk. Mégsem hívták őket meg még csak interjúra sem. Tudom ő nem védőkordinátor volt, de a meccseket csak nézte ugyebár 😊 / Szóval ha csak nem beszélték meg, hogy kap kb 4-5 évet csapatépítésre, akkor nem értem mi akar ez az egész lenni.....

Bocs a kicsapongásért.... remélem nem bántottam meg vele senkit....
Főlleg, hogy tényleg szeretnék egy kőkemény,kiegyensúlyozott csoportot.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Ez most a Moneyball taktika, vagy csak megkérdezték a játékosokat ki akar maradni ?😀
malkav
Schwartz elengedese hiba volt, de ne felejtsuk el, h. ezekkel a jatekosokkal 3-13-as merleg jott ossze. Plusz szinte ligautolso D. Persze, a rendszer, de azert csak Whitner es Gipson es Dansby csinaltak a szereleseket. Ne tegyunk ugy, mintha egy szupersztarokkal teli 14-2-es csapatot kapkodtak volna szet. En is tobbre szamitottam, de a draftot es a kovetkezo offseasont azert meg megvarom. Ha megint nagyon mellenyulunk es jovore is ennyire inaktivak leszunk a szabadugynok piacon, akkor jogos a fika, de kicsit tulzasnak erzem amit kapunk, foleg, h. legalabb iden az egyik legjobb HC-t sikerult behuzni.
Joey Tribbiani
Ne érts félre, csak nem értem azt a mindenkit elengedtek és nem igazoltok senkit dolgot. Mert valahogy fel kell duzzasztani a keretet 90 főre.
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 666 — Believelander
malkav

Szerkesztette: Joey Tribbiani

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ifo elküldve 😕

7. körösért meg lehetett próbálni, sajnálom, h. ennyire rossz a térde.
Joey Tribbiani
Whitner ment utánna
Drip
Whitner be is rágott, h. miért nem az FA kezdetekor küldtük el... Érhető, de tavalyi játéka után meglepne, ha nagy piaca lenne 😛

Campbell-Poyer safety sor?
Joey Tribbiani
Valaki úgyis összekapkodja. Ifot én is sajnálom amúgy, szurkolok neki

Durva ja, ha így megyünk neki a szezonnak, de legalább megint lett téma szolgáltatva mock draftokhoz😀 Ramsey tuti sokat fog szerepelni ezekben ... 😒

több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Gyöngyszem komment az egyik oldalon..."Cleveland should release the Browns" 😀
több mint 9 éve
Ifo elküldve 😕

Joey Tribbiani
Whitner ment utánna
Drip
Whitner be is rágott, h. miért nem az FA kezdetekor küldtük el... Érhető, de tavalyi játéka után meglepne, ha nagy piaca lenne 😛

Campbell-Poyer safety sor?

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Ifo elküldve 😕

Joey Tribbiani
Whitner ment utánna

több mint 9 éve
Ifo elküldve 😕

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 340 — settenke1976@gmail.com
Szokásos draft tracker; sajnos az egy v. kétévente esedékes rezsimváltás miatt megint a sötétben tapogatózunk, h. mennyit is jelent egy találkozó/privát workout/etc.. Az mindenesetre jó jel, h. már 5 elkapó utazott Bereaba, ilyen vizitből ugye max. 30 lehet és talán ezek a leginkább beszédes meetingek, főleg a középső és hátsó körös prospecteket illetően.

www.dawgsbynature.com/2016/4/1/11345388/tracking-the-cleveland-browns-2016-nfl-draft-interests
Joey Tribbiani
Látszik, hogy próbálnak minden eshetőségre felkészülni, az előttünk választó/választók függvényében. Ezek szerint qb-t vagy elöl húzunk vagy nagyon hátul 2. pickünk valszeg WR lesz és utána OL majd defense építgetés. Érdekes a Joey Bosa, vagy Myles Jack érdeklődésünk, akik mindketten jó játékosok de esélyünk sincs megszerezni őket, mert egyik se fog lecsúszni hozzánk.
több mint 9 éve
Szokásos draft tracker; sajnos az egy v. kétévente esedékes rezsimváltás miatt megint a sötétben tapogatózunk, h. mennyit is jelent egy találkozó/privát workout/etc.. Az mindenesetre jó jel, h. már 5 elkapó utazott Bereaba, ilyen vizitből ugye max. 30 lehet és talán ezek a leginkább beszédes meetingek, főleg a középső és hátsó körös prospecteket illetően.

www.dawgsbynature.com/2016/4/1/11345388/tracking-the-cleveland-browns-2016-nfl-draft-interests

több mint 9 éve
Vegre egy edzo aki erti mirol is szol ez a liga.

“Everything we do is about the quarterback.”Hue
 www.clevelandbrowns.com/news/article-5/Hue-Jackson-Everything-we-do-is-about-the-quarterback/c29841f7-cd8b-4419-b938-cf554f3c80de

több mint 9 éve
Ezt a csatornát ismeritek? Vannak kemény dolgok 😀
 www.youtube.com/watch?v=sZcf-O49rHg
Höri
Mike Polk!!!
 www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8
Legalább neki elég jól megy mostanság, ha már szeretett Brownsának nem. 😊
iktriad
Ezt a rágalmazást kikérem magamnak! Hogy-hogy nem megy jól a Brownsnak?!?!?! Hetek óta ki sem kaptunk. Ezt szeretem az off seasonben 😀
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 740 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri
Mike Polk!!!
 www.youtube.com/watch?v=tRBDMMVctu8
Legalább neki elég jól megy mostanság, ha már szeretett Brownsának nem. 😊
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 9 éve
Lehet, hogy a kisebbséghez tartozom, de én hiszek benne, hogy ez már végre elég lecke volt ennek a lükének (és elég lecke lesz a mi Bryant-ünknek is, aki előtt ott lehetett volna Gordon példája, de hát nem az eszéért szeretjük), de ha nem akkor az ember tényleg legyint egyet, mert aki így veszni hagyja ezt a hatalmas tehetséget, az menjen a büdös francba 😊
Klaci79
Az a baj, h. ezt mondtuk a 10 meccses eltiltas utan is, aztan par het eleg volt ahhoz, h. ujra megszegje a szabalyokat. Ha ezt az evet kihuzza balhe nelkul, akkor talan el lehet kezdeni bizakodni.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 894
valami mintha hiányozna előle, nem is tudom..talán az OL?
petey
Thomas-Bitonio-Erving-Greco-Pasztor jelenleg. Ez az ötös még mindig bőven megüti a ligaátlagot, játszott már újonc QB gyengébb fal előtt is. Csere nincs, az tény, de a dratról lehet dolgozni a problémán.

Nagyobb probléma, h. kinek dobál majd a QB, ott Barnidge mellett tényleg nincs opció.
Joey Tribbiani
Gordon?
Bazzani
RG-nál is nagyobb lutri... hatalmas bónusz lenne, de egyelőre ennyi. 1 cigi és újabb év kihagyás, erre nem lehet építeni.
Joey Tribbiani
Lehet, hogy a kisebbséghez tartozom, de én hiszek benne, hogy ez már végre elég lecke volt ennek a lükének (és elég lecke lesz a mi Bryant-ünknek is, aki előtt ott lehetett volna Gordon példája, de hát nem az eszéért szeretjük), de ha nem akkor az ember tényleg legyint egyet, mert aki így veszni hagyja ezt a hatalmas tehetséget, az menjen a büdös francba 😊
több mint 9 éve
Túl van sztem beszélve a téma, szerencsére alig 1 hónap és kiderül. Csiribának jó lenne amúgy, ha nem QB-t húznánk, mert akkor tuti elérhető lenne a top2 közül valaki a 9ersnek 😛
Joey Tribbiani
Szamomra mindket csapat egyforman kedves, mindkettot ugyanolyan figyelemmel kovetem, es valoban, ezen a drafton akarmit is valsztunk mi ugyis fog jutni valami nekunk is 😀
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 169 — Csodabogár
Túl van sztem beszélve a téma, szerencsére alig 1 hónap és kiderül. Csiribának jó lenne amúgy, ha nem QB-t húznánk, mert akkor tuti elérhető lenne a top2 közül valaki a 9ersnek 😛

Joey Tribbiani
kicsit túl nagy a hájp itt Goff/wentz miatt nem? 😀 személy szerint egy erősebb QB classban Goff/Wentz nem is lenne első körös. amúgy én nem pattintanék eret ha kimenne mindkettő, mivel mi 7-re is tudnánk húzni impact játékost.

én mint írtam Tunsilt tartanám logikus lépésnek, mivel egy franchise OT alapja a rebuildnek. mögötte meg RG3 is el tudna karcolni.
a Boys is draftról építette fel a falat, és hát nem lett rossz fogalmazzunk úgy. 😊

több mint 9 éve
valami mintha hiányozna előle, nem is tudom..talán az OL?
petey
Thomas-Bitonio-Erving-Greco-Pasztor jelenleg. Ez az ötös még mindig bőven megüti a ligaátlagot, játszott már újonc QB gyengébb fal előtt is. Csere nincs, az tény, de a dratról lehet dolgozni a problémán.

Nagyobb probléma, h. kinek dobál majd a QB, ott Barnidge mellett tényleg nincs opció.
Joey Tribbiani
Gordon?
Bazzani
RG-nál is nagyobb lutri... hatalmas bónusz lenne, de egyelőre ennyi. 1 cigi és újabb év kihagyás, erre nem lehet építeni.

több mint 9 éve

Én nem bízom RG-ben, túl könnyen jött, gyanúsan nulla volt iránta az érdeklődés. Fejben és fizikailag is szét van esve. Bejöhet persze, de emiatt kihagyni egy potenciális FR QB-t? És nem a class 3./4. irányítóját, hanem a legjobbat...
Az ilyen letrade, RT, RB gondolatoktól meg továbbra is forog a gyomrom, kis túlzással ezt csináljuk mióta követem a dolgot, ahelyett, h. az egyértelműt lépnénk néha. Sanchez-letrade, Julio-letrade, futó 1/3-ra, a két fal folyamatos építése, merthogy ott dőlnek el a meccsek közben meg a WR és TE-posztok teljes ignorálása...

30 nap 😊

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon szurkolok RG III-nak, az "álomforgatókönyv", hogy Gordon visszatérhet, és talán egymásnak is segítve túllépnek mindketten karrierjük eddigi részén, és tolnak egy egy király szezont. Nagyon jót tenne az NFL-nek és Clevelandnek is, ha a Browns felerősödne (nem is PO, de egy 8-8as szezon). Szvsz így hogy ment Mack és Schwarz is, imádkozni kell, hogy Tunsil csússzon, ha meg ő az 1/1, akkor inkább letrade. Esetleg Ramsey (bár nekem nem füllik a fogam top5ben a DB húzáshoz). Ha már jött RG III, akkor 2/1en hoznám Lynch-et ha lecsúszik, vagy 3.körben Cook. Full egyetértek Amadeussal, ha RG III egészséges tud maradni, akkor sokkal jobb QB lehet, mint az idei top prospectek (sztem). Aztán lehet már egy sima kitámasztásnál szétszakad a térde, láttuk szegény Palmernek mennyi kellett hozzá :S
Mindenesetre szurkolok a két ex baylorinak meg nektek is 😊

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."