NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Charles Clay a legújabb célpont, a Bills is hajt rá. Transition tagelte a Dolphins, tehát nem kapnak semmit, ha hozzánk jön, de matchelhetik az ajánlatunkat. Csak éppen simán tudunk annyit adni, ami nekik sok :cool:Ahogy az idei FA piac alakulását nézem, simán kaphat valami brutál összeget Clay. Főleg úgy, hogy zsé van rendesen.
Do it, Ray !Joey Tribbiani
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Thad Lewis in da house 😊 Roper QB-ja volt a Duke-nálbaggioIsmerős, Shurmur idehozta amikor itt volt. Kezdett is egy meccsen 🏈
Mostmár megnyugodtam, QB kérdés pipa...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Thad Lewis in da house 😊 Roper QB-ja volt a Duke-nál
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
egy exBrown, Hoyer aláírt a Houstonhoz 2 év 10 milla 4.75 garantáltért. Szerintem nem ért annyit, de lehet van benne még annyi szusz, hogy megdolgozzon a pénzéért. Nem tudom nálunk miért esett vissza látványosan a teljesítménye (senki nem foglalkozott vele pedig megért volna egy misét) de szerintem ő is összeveszett az off coorddal.
több mint 9 éve
Jabaal Sheard aláírt a Pats-hez.
több mint 9 éve
Marlon Moore-t újraigazoltuk. Majdnem leestem a székről...Joey TribbianiEgy bajnok csapat építését mindig az alapoknál kell kezdeni 😀
több mint 9 éve
Marlon Moore-t újraigazoltuk. Majdnem leestem a székről...
több mint 9 éve
rovid osszefoglalo a tegnapi naprol:AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 9 éve
helyes...csak legyen már egészségesJust a reminder: because DL Phil Taylor was not released prior to 4 PM ET, his $5.477 million salary is now fully guaranteed for the 2015 season. He will remain a member of the club in 2015.DBNJoey Tribbiani
több mint 9 éve
Just a reminder: because DL Phil Taylor was not released prior to 4 PM ET, his $5.477 million salary is now fully guaranteed for the 2015 season. He will remain a member of the club in 2015.DBN
több mint 9 éve
Charles Clay a legújabb célpont, a Bills is hajt rá. Transition tagelte a Dolphins, tehát nem kapnak semmit, ha hozzánk jön, de matchelhetik az ajánlatunkat. Csak éppen simán tudunk annyit adni, ami nekik sok :cool: Do it, Ray !
több mint 9 éve
Várok én is valami jóó hírt.Itt egy két helyen leszakadt a plafon már Rams-nél meg Eagles-nél stb...
Lehetne nálunk is valami, lóvé van bőven.
több mint 9 éve
egyetértek, Desir remélhetőleg 10ed ennyiért lesz hasonló vagy kicsit gyengébb.Skrine megkapta, amit akart (6M/év), ennyiért nekünk nem kellett.Joey Tribbianivalahol azért érthető, én nem bánom legalábbis.
Cecil hírét várom még nagyonDrip
több mint 9 éve
Skrine megkapta, amit akart (6M/év), ennyiért nekünk nem kellett.Joey Tribbianivalahol azért érthető, én nem bánom legalábbis.
Cecil hírét várom még nagyon
több mint 9 éve
Skrine megkapta, amit akart (6M/év), ennyiért nekünk nem kellett.
több mint 9 éve
Egyik szemem örül, a másik meg mosolyog, Hartline biztos hogy hasznára lesz a csapatnak és egy BUSTer játékoson is sikerült túladnunk 😀Knighton, Dan Williams, Kenrick Ellis, Morgan, Shorts, Holmes, Clay.
Egyébként nem értem miért nem vagyunk aktívabbak az FA piacon, van keretünk, kellenek az emberek, és ahogy elnézem az idén szinte bárkit meg lehet szerezni 😀 (seacocks-saincc tréd)Csiriba
Egy ilyen névsor tetszene 😊
több mint 9 éve
Egyik szemem örül, a másik meg mosolyog, Hartline biztos hogy hasznára lesz a csapatnak és egy BUSTer játékoson is sikerült túladnunk 😀Egyébként nem értem miért nem vagyunk aktívabbak az FA piacon, van keretünk, kellenek az emberek, és ahogy elnézem az idén szinte bárkit meg lehet szerezni 😀 (seacocks-saincc tréd)
több mint 9 éve
Skrine elment, Jets.A TE jelöltünk is marad a Broncosnál.
LA - theOBR @LaneAdkins · 20m 20 minutes ago
Is this where we insert Johnny Manziel for Drew Brees
Hát 😀
több mint 9 éve
Ha esetleg még nem lett volna:Hawkins a The Players Tribube-ben.
www.theplayerstribune.com/andrew-hawkins-road-to-the-nfl-part-one/
www.theplayerstribune.com/andrew-hawkins-road-to-the-nfl-part-two/
több mint 9 éve
Trent Colet buktuk 😕 Pedig ő is helyi gyerek 😊update: lehet mégsem.
Adam Caplan ✔ @caplannfl
Follow
Trent Cole does not have a deal with the #Colts, per league source. Several teams still remain interested.
LA - theOBR @LaneAdkins · 57m 57 minutes ago
Kicking it up a notch lands Cole with options
Revis nem jön, nem meglepő.
LA - theOBR @LaneAdkins · 10m 10 minutes ago
Browns discussion on Revis was short and sweet
LA - theOBR @LaneAdkins · 9m 9 minutes ago
Not happening unless we see a drastic change of direction by Revis RT @brandon_broa: @LaneAdkins so that means not a chance?
több mint 9 éve
Úgy rendszer miatt eltűnt a pályáról. De ha a tavaly előtti formáját hozza, király idénye lehet. Sok sikert hozzá. Én bírtam.Brian Hartline érkezett, 2 évre 6 millió dollárért. Szerintem kifejezetten jó deal.mustainekirály ! Sejthető volt, én is örülök neki 😊Drip
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Brian Hartline érkezett, 2 évre 6 millió dollárért. Szerintem kifejezetten jó deal.mustainekirály ! Sejthető volt, én is örülök neki 😊
több mint 9 éve
jol hangzik, de nem hiszem, h. ez egy meghatarozo ok.Tősgyökeres ohioi gyerek, Cantonban született, Ohio State-re járt.empty taxivagy az, h. nem McCown/Manziel hanem egy normalis QB fog dobalni neki ? Eredetileg arrol volt szo, h. premier iranyitoval akar dolgozni...Joey TribbianiCool. Remeljuk jobban bevalik, mint a legutobbi jonak kinezo ex-Dolphins WR (Bess). Masodik szamunak tokeletes, ennyi penzert meg foleg.nem gondojjuk, hogy az volt a csalihal, hogy ha jól megy a matek, lehetsz elsőszámú is? hümm.......sutianap
Ilyen is van, pedig a Pats, Bears, Texans trio is nyomult.
LA - theOBR@LaneAdkins · 9 hrs9 hours ago
Am told Hartline left money on the table to sign w/CLE after Browns stepped to the plateJoey Tribbiani
több mint 9 éve
Tősgyökeres ohioi gyerek, Cantonban született, Ohio State-re járt.vagy az, h. nem McCown/Manziel hanem egy normalis QB fog dobalni neki ? Eredetileg arrol volt szo, h. premier iranyitoval akar dolgozni...Joey TribbianiCool. Remeljuk jobban bevalik, mint a legutobbi jonak kinezo ex-Dolphins WR (Bess). Masodik szamunak tokeletes, ennyi penzert meg foleg.nem gondojjuk, hogy az volt a csalihal, hogy ha jól megy a matek, lehetsz elsőszámú is? hümm.......sutianap
Ilyen is van, pedig a Pats, Bears, Texans trio is nyomult.
LA - theOBR@LaneAdkins · 9 hrs9 hours ago
Am told Hartline left money on the table to sign w/CLE after Browns stepped to the plateJoey Tribbiani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...