Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 oi66.tinypic.com/2w676up.jpg

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pff
zsutu
abban bíznak, hogy Gruden volt a hülye, nem ő

több mint 9 éve
zsutu Cleveland Browns 785
jöhet a mezes kép
Höri

mustaine
(Josh) McCown hiányzik róla, mivel ezzel tuti hogy megy a Jetsbe szerintem.
több mint 9 éve
Kérlek titeket adjatok már egy LOGIKUS magyarázatot arra, hogy minek hoztuk ide? Semmi értelme... ez... ez.... pff
több mint 9 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 333 — Chalk Dawk fan
jöhet a mezes kép
Höri

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jöhet a mezes kép

több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 487 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
biztos jót fog tenni az egójának, ha 1/2-re húznak rá egy QB-t 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
RGIII érkezik.
Beki
...
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
RGIII érkezik.
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Teljesen off, de most Boweról ment a beszélgetés, ezért rácheckoltam wikipedian (szokásom ilyenkor olvasgatni a playerekről).

Ezen a mondaton nagyon röhögtem 😀
Bowe drew comparisons to Hines Ward.He was selected 23rd overall by the Kansas City Chiefs. Alongside his former teammates JaMarcus Russell and Craig Davis, the trio became the first quarterback/wide receiving group to be selected in the first round of the draft.

Mennyire bejött a teljes trió 😊

Egyébként a QB padoztatáshoz, főleg Bazzanihoz. Igen, láttuk már, hogy nem jön be a padoztatás, ahogy azt is láttuk már, hogy bejön (Rodgers?). De, azt is láttuk már, hogy bejön a rögtön kezdés, meg azt is, hogy nem.
Sajnos nincs második esély, nem lehet utána megnézni, hogy mi történt volna, ha padoztatjuk a srácot.
Én ebben az esetben azt vallom, hogy abszolút csapat és játékos függő a dolog.
tenorx
Azért Bowe nem volt mindig kutyaütő.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
ó mily' ironikus lenne ha végül mégis nálunk kötne ki 😊

több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 666 — Believelander
A Jetset érdekelné McCown abban az esetben, ha leigazolnánk Róbertet. Úgy tűnik Hue az 1/2-es rookie + 30 alatti veterán kombóban gondolkodik, legyen az Kaep v. Árcsi.
A kérdés tényleg az, h. RG mennyire lenne jó csapattárs, én továbbra is attól tartok, h. nagy lenne a fúrás-faragás. Neki itt bizonyítani kell, egy Redskins utáni Browns bukót már nehezen nyelne le a liga. Josh barátunk ezzel szemben többször elmondta, h. nem zavarja a padozás, mindenben segítené az újonc irányítót.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Craig Robertson(LB)---->Saints
több mint 9 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
Teljesen off, de most Boweról ment a beszélgetés, ezért rácheckoltam wikipedian (szokásom ilyenkor olvasgatni a playerekről).

Ezen a mondaton nagyon röhögtem 😀
Bowe drew comparisons to Hines Ward.He was selected 23rd overall by the Kansas City Chiefs. Alongside his former teammates JaMarcus Russell and Craig Davis, the trio became the first quarterback/wide receiving group to be selected in the first round of the draft.

Mennyire bejött a teljes trió 😊

Egyébként a QB padoztatáshoz, főleg Bazzanihoz. Igen, láttuk már, hogy nem jön be a padoztatás, ahogy azt is láttuk már, hogy bejön (Rodgers?). De, azt is láttuk már, hogy bejön a rögtön kezdés, meg azt is, hogy nem.
Sajnos nincs második esély, nem lehet utána megnézni, hogy mi történt volna, ha padoztatjuk a srácot.
Én ebben az esetben azt vallom, hogy abszolút csapat és játékos függő a dolog.
több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 340 — settenke1976@gmail.com
Kérdés miért nem jó nektek egy Fitzmagic ingyen?
Janek
mert már van egy 33 plusszos irányítónk olcsóbban.

RGIII? Biztos nem tenném egy rookie QB elé/mögé. Elé ne mert szar, mögé pedig mert nem a legjobb csapattárs. Szenvedjen vele más pls.
Joey Tribbiani
Úgy nézz ki felénk közeledik...
zsutu
es egyesek meg Kaeptol feltek... hiaba, ez itt Cleveland, mindig van lejjebb...
Csiriba
Mindkét opció ugyanolyan szar.

De még nem írt alá, ki tudja.
Joey Tribbiani
RG3nak kezdő munkát nem adnék, és a hozzáállása és a sérülése után még a Kaep szintet sem üti meg.
több mint 9 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 946 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Legalább nem kéne picket adni érte, aztán ha Hue Daltonból embert faragott hátha belőle is tud...
több mint 9 éve
Janek

RGIII? Biztos nem tenném egy rookie QB elé/mögé. Elé ne mert szar, mögé pedig mert nem a legjobb csapattárs. Szenvedjen vele más pls.
Joey Tribbiani
zsutu
Csiriba
Mindkét opció ugyanolyan szar.

De még nem írt alá, ki tudja.

több mint 9 éve
Janek

Joey Tribbiani
zsutu

Szerkesztette: Csiriba
több mint 9 éve
Janek

Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Janek

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 9 éve
Egyre több a pletyka RGIII-ról, mondjuk ő olcsóbb (megoldás!?) lenne mint Kaep.
P@trik
Ha ló nincs jó a szamár is stratégia, kérdés mennyire működik. RG3-nek volt tehetsége, kérdés a sérülések mennyire limitálták, és vajon vissza vett-e már az arcából...
több mint 9 éve
Egyre több a pletyka RGIII-ról, mondjuk ő olcsóbb (megoldás!?) lenne mint Kaep.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
RGIII jött vizitre.
P@trik
hát ha Robiban látják a megoldást...persze ez egyelőre egy kis offseason gumicsont, ha már Kap nem állt kötélnek.
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/20/browns-are-making-calls-to-gather-info-about-robert-griffin-iii/
petey
igazából ez várható volt, hogy Kaep után RG3 is szóba jön ... én nem parázok

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 169 — Csodabogár
RGIII jött vizitre.
P@trik
hát ha Robiban látják a megoldást...persze ez egyelőre egy kis offseason gumicsont, ha már Kap nem állt kötélnek.
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/03/20/browns-are-making-calls-to-gather-info-about-robert-griffin-iii/