Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
@BarstoolBigCat: Browns logo change. We went from Orange to a little more Orange, and our dog got Rabies t.co/3HWg3ocIPi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Schefter szerint megegyeztetek McCownnal. #championship
több mint 9 éve
Jeremy Fowler @ JFowlerESPNSőt, állítólag Lovie 3. körért még Glennont is eladná. Browns érdeklődik is iránta. Persze ez tudtommal nem lett megerősítve.
Josh McCown is visiting the Browns today and tomorrow, I'm told.
Ha nem kezdonek hozzuk, minimalis garantalttal felolem johet, jelenleg Connor Shaw az egyetlen QB a rosteren, egy veteran mindenkepp kell.Joey Tribbiani
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Jeremy Fowler @ JFowlerESPN Josh McCown is visiting the Browns today and tomorrow, I'm told.
Ha nem kezdonek hozzuk, minimalis garantalttal felolem johet, jelenleg Connor Shaw az egyetlen QB a rosteren, egy veteran mindenkepp kell.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Kampman
28 366
Komoly brainstorming lehetett, míg kijöttek az új logóval 😊
több mint 9 éve
BTW, Ginn FA lett, remélem rámozdulunk. Legrosszabb esetben lesz egy jó visszahordónk. Helyi gyerek 😊Joey TribbianiNem biztos hogy mindenki ezt gondolja, sajnos nem tudok neki megbocsátani a friscoi hibája miatt...
több mint 9 éve
Az új mezeket április 14-én, kedden, helyi idő szerint 19.30-kor mutatják be.igen FB-n én is jókat röhögtem, hogy mindenki fikázza ezt a logót 😀 Nekem személy szerint bejön
Alec Scheiner ezt mondta erről:
"The logo changes were pretty simplistic, but the uniform changes will be much more drastic."
Viccesek a kinti fórumok, eddig mindenki azon sírt, h. Haslam biztos ezt is elbassza és drasztikusan megváltoztatja az ikonikus sisakot, most meg megy a sírás, h. nem történt semmi 😊Joey Tribbiani
több mint 9 éve
BTW, Ginn FA lett, remélem rámozdulunk. Legrosszabb esetben lesz egy jó visszahordónk. Helyi gyerek 😊
több mint 9 éve
mongyuk ződbe elég engribőrcös lennne, mer így még talán kutya, vagy kutyagyesznyó, de ződbe mingyár egyértelmű lenneMi csak ne mondjunk semmit. Nekünk még csak egyedi logónk sincsen 😊GNGshawnkamég ez jól is nézne ki 😉metaxa17
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Az új mezeket április 14-én, kedden, helyi idő szerint 19.30-kor mutatják be. Alec Scheiner ezt mondta erről:
"The logo changes were pretty simplistic, but the uniform changes will be much more drastic."
Viccesek a kinti fórumok, eddig mindenki azon sírt, h. Haslam biztos ezt is elbassza és drasztikusan megváltoztatja az ikonikus sisakot, most meg megy a sírás, h. nem történt semmi 😊
több mint 9 éve
GNG
241
Mi csak ne mondjunk semmit. Nekünk még csak egyedi logónk sincsen 😊shawnkamég ez jól is nézne ki 😉metaxa17
több mint 9 éve
Hát igen, csak a legutóbbi változás óta nagyon felpörgött a marketing gépezet, ezért várt mindenki komolyabb módosítást. De ami jó, azon minek változtatni ugye 😊ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.Joey TribbianiMondjuk sejthető volt szerintem, hogy nem egy zsír új logo lesz, azért az elmúlt években is ha megnézzük a logo változást csak a sisakon babráltak apró dolgokat.
A mez újítás viszont mindig tetszik, csak ne menjünk el túl modern irányba 😊Drip
A mezbe remélem kicsit komolyabban belenyúlnak, van pár faszán kinéző verzió a fórumokban. A színek maradjanak, ennyi a lényeg.
több mint 9 éve
Cleveland Browns, én így szeretlek! 😀
több mint 9 éve
több mint 9 éve
több mint 9 éve
50 shades of orange
több mint 9 éve
micsoda változás xDA Bengals kéri vissza a narancssárgáját. 😀
baggio
több mint 9 éve
micsoda változás xD---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.Joey TribbianiMondjuk sejthető volt szerintem, hogy nem egy zsír új logo lesz, azért az elmúlt években is ha megnézzük a logo változást csak a sisakon babráltak apró dolgokat.
A mez újítás viszont mindig tetszik, csak ne menjünk el túl modern irányba 😊
több mint 9 éve
ma CET 16 korul derul ki az uj logo, de a hirek szerint tul van hypeolva a dolog, marad a sisak, csak erosebb szinekkel (ebbol majd a mezre is lehet kovetkeztetni) es mas beallitasban. Ha ez igaz, orulok, h. Haslam nem aldoz fel mindent a tobb bevetelert.
több mint 9 éve
akkor ezt megbeszéltük 😊egybk. ha nem Mariota az 1/1 (oda tényleg nagyon drága lenne felmenni), akkor én nem bánnám az idei 12, 19 + jövő évi első köröst érte. Annyira jól választunk a draft elején (Trich, Weeden, Gilbert, Johnny), h. lehet jobban járunk, ha összegyúrjuk a pickeket :p Aztán ki tudja, lehet a Raiders olcsóbban is eladná az 1/4-et, annyira gyenge az a roster.
több mint 9 éve
NoHa ennyire felkapott lett mostanság a QB kérdés, szerintem nyugodtan ellehetne gondolkozni Hundley-n is 1/19-nél ha benn van még.majd Drip nyilatkozik róla, de én tőle nagyon fázom. Első körben semmiképp.
Combine-on is elég meggyőző volt.P@trik
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2015-os_prospect_ismertetok_2014Joey Tribbiani
Way
!
több mint 9 éve
Én még mindig inkább Hundleyt vinném mint, trade Bradfordért, akit megint kb 3 meccs után széttörnek és ugyan ott vagyunk ahol a part szakad. Rams drukkerek se dőlnének a kardjukba ha elmenne ahogy olvasom...