Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
le a sisakkal és le az elffelhanyinger. lassan tenyleg minden varazsat elveszti ez a csapat.
cleveland.cbslocal.com/2015/02/17/browns-to-unveil-new-logo-next-week/baggio
ha nem elf, ezt meg nagy nehezen le tudnam nyelni, csak ne egy rohadt bulldog-fej legyen. de inkabb ezt sem.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
le a sisakkal és le az elffelpedig milyen jó lett vóna a törpe gumihattyúval.........
cleveland.cbslocal.com/2015/02/17/browns-to-unveil-new-logo-next-week/baggio
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
le a sisakkal és le az elffelcleveland.cbslocal.com/2015/02/17/browns-to-unveil-new-logo-next-week/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ti kire tennétek franchise taget (a Brownsnál 😀), van valaki aki egyáltalán megérné? Én nem használnám ki a lehetőséget vagy Cameron ha nagyon muszáj.
több mint 9 éve
boring-season- 4. köröst ajánlottunk Kuzinért tavaly az offseasonben, a Skins másodikat akart, szerencsére az utóbbi már nem tetszett Farmernek
- a Seahawks bepróbálkozott egy Harvin-Cameron trade-ajánlattal, ezt sem komálta Ray. Btw, ha Jordan lelép - amire elég nagy az esély - Seattleben szívesen látnám, legalább egy szimpi csapathoz igazolna.
- Joe Thomas Pro Bowl meze bekerült a Pro Football HOF-ba, ő az első OL, aki 8 szezon alatt 8 hawaiiiiii szereplést hozott össze.
- az egyik kinti fórumban ezt olvastam (a csávó forrásai néha megbízhatóak, de persze 95%, h. semmi alapja a dolognak 😛)
The Browns and Manziel's team have both been working hard, behind the scenes, to secure his final plane ticket out of Cleveland. It's a delicate process because it's illegal at this time.
I was told today that the Browns "have a buyer" and everyone on board will sign off on the move.
Expect a new little QB in the NFC South next season, with the move likely being made on March 10 or shortly thereafter. realphipps
több mint 9 éve
... és mindeközben Gyöngyösön, izé Klívlendben Hoyer szeretne maradni, látja ő is, hogy vakok között a félszemű is király 😀Farmer fejében is megfordult Mariota. Mi lesz vajon?metaxa17ahogy még másik min. 20 GM-nek. Két első körössel nem olyan meglepő, h. minden lehetőségen elgondolkoznak.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Farmer fejében is megfordult Mariota. Mi lesz vajon?metaxa17ahogy még másik min. 20 GM-nek. Két első körössel nem olyan meglepő, h. minden lehetőségen elgondolkoznak.
több mint 9 éve
nem mellesleg Mariota a leendő új QB edzővel (Kevin O'Connell) készül január közepe óta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
metaxa17
306
Farmer fejében is megfordult Mariota. Mi lesz vajon?
több mint 9 éve
Istenem mennyi a párhuzam Frisco és Cleveland között... ott is a tulaj balfaszkodik, viszont ott legalább nem iszik az irányító 😀Csiribamég 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Istenem mennyi a párhuzam Frisco és Cleveland között... ott is a tulaj balfaszkodik, viszont ott legalább nem iszik az irányító 😀Nem is ez a legnagyobb gond, hanem Haslam... a tulajt pedig sajnos nem lehet kirúgni. Nem gondoltam volna, h. valaha visszasírom Randy Lernert.Joey Tribbianiha ez a csapat és stáb felcserél Mariotáért, én felhagyok végleg az nfl követésével, az biztos xDez olyan mintha a volga sofőr akarna lenni a megyei nagyvállalat elnöke... tényleg vicc ami itt folyikCsiriba
ami számomra mindig elképesztő, hogy ilyen nem egyszer van: "The GM wants to coach the team and have input on play calling" - és még soha nem sült el ez jól...baggio
több mint 9 éve
Nem is ez a legnagyobb gond, hanem Haslam... a tulajt pedig sajnos nem lehet kirúgni. Nem gondoltam volna, h. valaha visszasírom Randy Lernert.ha ez a csapat és stáb felcserél Mariotáért, én felhagyok végleg az nfl követésével, az biztos xDez olyan mintha a volga sofőr akarna lenni a megyei nagyvállalat elnöke... tényleg vicc ami itt folyikCsiriba
ami számomra mindig elképesztő, hogy ilyen nem egyszer van: "The GM wants to coach the team and have input on play calling" - és még soha nem sült el ez jól...baggio
több mint 9 éve
ha ez a csapat és stáb felcserél Mariotáért, én felhagyok végleg az nfl követésével, az biztos xDez olyan mintha a volga sofőr akarna lenni a megyei nagyvállalat elnöke... tényleg vicc ami itt folyik
több mint 9 éve
ha ez a csapat és stáb felcserél Mariotáért, én felhagyok végleg az nfl követésével, az biztos xDami számomra mindig elképesztő, hogy ilyen nem egyszer van: "The GM wants to coach the team and have input on play calling" - és még soha nem sült el ez jól...
---
több mint 9 éve
bár Lacanfora a forrás, de ennyi kamut ő sem tud összehozni. Gyász ami itt megy, tényleg hagyni kéne az egészet.www.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/25038103/browns-mess-with-gordon-manziel-starts-with-owner-haslams-mismanagement
több mint 9 éve
bazz, összeírtam két nevet 😀, szerencsétlen flótás Gordonon gondolkoztam közben 😊azt olvastam Horton volt az üzenet küldözgető 😊, még annóebben meg pont az van, h. Farmer nem bírt magával.
és várhatóan nfl büntetés lesz belőle 😮sapka
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/02/cleveland_browns_ray_farmer_su.html?hootPostID=fd962aa5bf962bbe15673e5a6d742205
Gordon 1 év, Johnny rehab, Farmer eltiltás. Jól indul az offseason :#Joey Tribbiani
igen Farmerről van szó
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
azt olvastam Horton volt az üzenet küldözgető 😊, még annóebben meg pont az van, h. Farmer nem bírt magával.
és várhatóan nfl büntetés lesz belőle 😮sapka
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/02/cleveland_browns_ray_farmer_su.html?hootPostID=fd962aa5bf962bbe15673e5a6d742205
Gordon 1 év, Johnny rehab, Farmer eltiltás. Jól indul az offseason :#
több mint 9 éve
azt olvastam Horton volt az üzenet küldözgető 😊, még annóés várhatóan nfl büntetés lesz belőle 😮
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
ha minden igaz megpróbáltok a 2 db első körössel elindulni Marcsiért.Amadeus91szokásos offseason pletyka, sok alapja nincs.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 915
ha minden igaz megpróbáltok a 2 db első körössel elindulni Marcsiért.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 915
Josh Gordon 2015-ben végig eltiltva. Done.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Vagy összeállítunk egy motiváló pakkot JF-nek, pl egy td egy feles, egy int -1 dl tömény, fumble -5 sör, minden futott 10yard 1 sör, superbowl győzelem: tetszés szerint rendezhet egy hetes partit 😀 😀 😀No problem, ott van Kruger meg Haden, majd felváltva irányítanak 😊 Gimibe úgyis QB-k voltak 😀Dripvagy összegyurmázzuk az összes ammot és megyünk Marinéniért.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
No problem, ott van Kruger meg Haden, majd felváltva irányítanak 😊 Gimibe úgyis QB-k voltak 😀Dripvagy összegyurmázzuk az összes ammot és megyünk Marinéniért.
több mint 9 éve
No problem, ott van Kruger meg Haden, majd felváltva irányítanak 😊 Gimibe úgyis QB-k voltak 😀
több mint 9 éve
Tony Grossi @TonyGrossi · 2h 2 hours ago23 évesen "kezelésre" járni a "problémájával" azért... A baj nem kicsi...
#Browns GM Ray Farmer on Johnny Manziel getting treatment: We respect Johnny's initiative &will fully support him throughout this process.
Lehet nem csak a pia a gond, nem lepne meg, ha mást is tolna JF 😕
LA - theOBR @LaneAdkins · 1h 1 hour ago
Have to get a QB, can’t and won’t wait on Manziel, anything from him is a bonus at this point RT @NSmith022: @LaneAdkins @MTpointguard
www.dawgsbynature.com/2015/2/2/7963103/johnny-manziel-has-entered-treatment-for-areas-in-which-he-needs-toJoey Tribbiani