Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 9 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
"The #Browns are hiring as OC ex-#Raiders QB coach John DeFilippo, source confirms the @alexmarvez report. His work with Derek Carr was noted" - Rapoport

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Koncentráljunk a fontosabb dolgokra: két interjút is lemondtunk (Saunders, Mornhinweg - ez utóbbi alapból fájt volna), Adkins forrásai szerint pedig DeFilippo hamarosan valamilyen szerepet kap a csapatnál. OC v. QB kócs. Akármelyik is, sztem hétvégére összeáll a teljes stáb.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?Peter
Rats után sírgyalázás, elvesztettem a fonalat 😀

több mint 9 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.Csiriba
nem is baj

Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbiani
nos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊Drip
Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.

😛Joey Tribbiani
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?Peter
Ne legyél már ilyen mimóza lelkű, azért csak nem fogod összekönnyezni a kispárnádat?! Ennyi trash simán belefér, sőt kell is, és ha még Joey utálná is a rivális csapatokat, az is az egyéni szuverén dolga!!!!

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
loooool pont Joey az akitől amúgy még egy csapat gyalázását nem hallottam 😀 Nem hinném, hogy ez a Ravens helyet Rats-et mondok annyira gyalázatos lenne, inkább csak egy kis friendly trash talk (legalábbis én mindig annak fogom fel )

több mint 9 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
nem is baj

Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbiani
nos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊Drip
Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.

😛Joey Tribbiani
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?

több mint 9 éve
nem is baj

A WR-drafttal kapcsolatban kozben beugrott, h. tavaly Cooks volt az elsoszamu celpont a masodik elso koros pickkel, csak ugye a Saints elvitte a 20. helyen. Farmer koran kezdi a mellebeszelest 😛

több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
nem is baj

nos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.
több mint 9 éve
Martz, omg 😀

Szerintem inkabb csak minel tobb koponyat meg akar hallgatni Pettine az offense helyzeterol.

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sourcesempty taxi
Hehe, ha tényleg Martz lesz, akkor szerintem Johnny ki sem jön innentől kezdve a night club túrájából, azt a playbookot megtanulni... 😀somoskovig
Hát nem tudom Martz és Johnny személyisége mennyi passzol egymáshoz.... vélhetően semennyire.

Martz Chicagoban egészen remek munkát végzett szerintem, pedig amiből dolgozhatott az... hagyjuk. Cutler ő alatta futotta a két legjobb szezonját, futójáték is egész jó lett, főleg a 2. évére. Csak egy elég elviselhetetlen figura.
több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 321 — 49ers GM
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sourcesempty taxi
Hehe, ha tényleg Martz lesz, akkor szerintem Johnny ki sem jön innentől kezdve a night club túrájából, azt a playbookot megtanulni... 😀

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sources

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OCempty taxi
és miért mondana fel a sajtgyárban Clements? 😊sapka
itt teljesen o iranyitana az offenset, a Packersnel McCarthy a playcaller.

egybk. nem hiszem, h. az a fo szempont, h. Manzielhez passzoljon az OC. Igen, 7 negyed tovabbra is semmi, de egyelore ugy nez ki nem lehet ra epiteni, en olyat hoznek, aki ezt a kivalo OL-t tokeletesen tudja hasznalni. Ezert orultem volna Callahannek.

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
és miért mondana fel a sajtgyárban Clements? 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 504 — no es importante
ennek végre van valami rációja, mivel a Packers sokat tanulmányozta 2013 nyarán a Texas A&M játékát, Sumlin coaching clinic-et is tartott a GB stábjának

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 407 — Lájkold a zsűrit!
Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 504 — no es importante
semennyivel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
DeFilippo pénteki interjúja jól sikerült, úgy néz ki ő a front runner. Ettől függetlenül minden jelöltet meghallgat Pettine, Saunderst kedden, Lynn-t pedig a Senior Bowlon. Előbbi lehet ugyanúgy senior offensive assistant lesz, mint a Raidersnél.

Shanahan barátunk a Falconsnál kötött ki, quitter 😛 Nem lepne meg, ha tényleg a kaotikus QB-helyzettől sokallt volna be...

Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?

több mint 9 éve
DGB 6'5 - Gordon 2.0 😊
vagy aki 6'3- Jaelen Strong,Kevin White, és Devante Parker ... Így tetszés szerinti sorrendbe jöhetnek 😀 1/19-en az egyik tuti bent lesz , 2. körben már neccesebb :/ esetleg Funchess ( ő 6'5)Drip
elég volt a balhés wr-ekből egy életre 😊 Ez a trió viszont nem hangzik rosszul.

több mint 9 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 187 — settenke1976@gmail.com
Nem szomorkodom, h. Gase nálunk nem került szóba, Haslam ezek szerint nem szól bele az OC-keresésbe. Nagy szó az előzmények ismeretében 😛

Trestman is Oakland felé kacsintgat, vigyék csak.Joey Tribbiani
Én Pettine volt emberének örülnék a legjobban. Az ember a saját kollégáiban bízik meg úgyis csak. Shanny meg látszólag a két (kis)pad között a földre esett...
több mint 9 éve
Nem szomorkodom, h. Gase nálunk nem került szóba, Haslam ezek szerint nem szól bele az OC-keresésbe. Nagy szó az előzmények ismeretében 😛

Trestman is Oakland felé kacsintgat, vigyék csak.

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 851 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
baszki, eskü tegnap nézegettem a FA elkapókat, mert van egy sejtésem, hogy a draftot megint jegelni fogjuk ilyen szempontból ( középső körök max) és inkább hozunk tapasztalt WR-t. Shortson azonnal megakadtam a szemem 😀 Én örülnék neki nagyon, csak nem tudtam, hogy elengeditek-e ? Gondolom csak úgy szó nélkül nem, szóval hosszabbítani csak akartok vele ?Drip
Szerintem elengedik, tavaly draftoltak két elkapót a 2. körben + ott van Hurns is. 4. számúnak nem fognak nagy pénzt adni.

Én is örülnék neki, bár ő sem egy égimeszelő, mindenképp kéne egy 6'3 körüli csávó Hawk, Gabi és Benji mellé. Gordonnal már nem nagyon számolok.Joey Tribbiani
Egy veterán WR jönni fog(lehet nem is olcsón), plusz Hurnsnek is megszűnik a nagy előnye, hogy már nem Fisch lesz az OC(ő volt a koordinátora a Miamin is), szóval Shortsnak lenne helye a kereten.
Bár szerintem Cecilnek talán teszünk valami ajánlatot, de a GMünk szezonzáró sajtótájékoztatóján nekem nem tűnt úgy, hogy nagyon törni fogja magát az újraigazolásáért.
több mint 9 éve
baszki, eskü tegnap nézegettem a FA elkapókat, mert van egy sejtésem, hogy a draftot megint jegelni fogjuk ilyen szempontból ( középső körök max) és inkább hozunk tapasztalt WR-t. Shortson azonnal megakadtam a szemem 😀 Én örülnék neki nagyon, csak nem tudtam, hogy elengeditek-e ? Gondolom csak úgy szó nélkül nem, szóval hosszabbítani csak akartok vele ?Drip
Szerintem elengedik, tavaly draftoltak két elkapót a 2. körben + ott van Hurns is. 4. számúnak nem fognak nagy pénzt adni.

Én is örülnék neki, bár ő sem egy égimeszelő, mindenképp kéne egy 6'3 körüli csávó Hawk, Gabi és Benji mellé. Gordonnal már nem nagyon számolok.Joey Tribbiani
DGB 6'5 - Gordon 2.0 😊
vagy aki 6'3- Jaelen Strong,Kevin White, és Devante Parker ... Így tetszés szerinti sorrendbe jöhetnek 😀 1/19-en az egyik tuti bent lesz , 2. körben már neccesebb :/ esetleg Funchess ( ő 6'5)

több mint 9 éve

Én is örülnék neki, bár ő sem egy égimeszelő, mindenképp kéne egy 6'3 körüli csávó Hawk, Gabi és Benji mellé. Gordonnal már nem nagyon számolok.