Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
"The #Browns are hiring as OC ex-#Raiders QB coach John DeFilippo, source confirms the @alexmarvez report. His work with Derek Carr was noted" - Rapoport
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 9 éve
Koncentráljunk a fontosabb dolgokra: két interjút is lemondtunk (Saunders, Mornhinweg - ez utóbbi alapból fájt volna), Adkins forrásai szerint pedig DeFilippo hamarosan valamilyen szerepet kap a csapatnál. OC v. QB kócs. Akármelyik is, sztem hétvégére összeáll a teljes stáb.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!Rats után sírgyalázás, elvesztettem a fonalat 😀
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?Peter
több mint 9 éve
Ne legyél már ilyen mimóza lelkű, azért csak nem fogod összekönnyezni a kispárnádat?! Ennyi trash simán belefér, sőt kell is, és ha még Joey utálná is a rivális csapatokat, az is az egyéni szuverén dolga!!!!mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.Csiribanem is baj
Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbianinos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊Drip
😛Joey Tribbiani
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?Peter
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!loooool pont Joey az akitől amúgy még egy csapat gyalázását nem hallottam 😀 Nem hinném, hogy ez a Ravens helyet Rats-et mondok annyira gyalázatos lenne, inkább csak egy kis friendly trash talk (legalábbis én mindig annak fogom fel )
több mint 9 éve
Peter
1 224
mond csak,tényleg kell ez a heti két rats-ezés meg shiittsburghözés?odaát tök normálisan beszélünk rólatok (a pitt topicban szintén) pedig valljuk be,azért lenne min röhögni!Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.Csiribanem is baj
Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbianinos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊Drip
😛Joey Tribbiani
ennyire ne azonosuljál már a kintiekkel,ok?vagy mi a következő?mész sírokat gyalázni?
több mint 9 éve
Trestmant en sem banom, sot orulok is, h. a ratshez kerult. A Northban kell a futojatek, o meg azt nem szereti.A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.Csiribanem is baj
A WR-drafttal kapcsolatban kozben beugrott, h. tavaly Cooks volt az elsoszamu celpont a masodik elso koros pickkel, csak ugye a Saints elvitte a 20. helyen. Farmer koran kezdi a mellebeszelest 😛
több mint 9 éve
A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.Csiribanem is baj
Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?Joey Tribbianinos JJ faszán válaszolt már erre 😊 semennyivel. tavaly volt 5 db 1. körös wr idén simán meglehet ugyanez. Ehhez a trióhoz odacsapódik még Cooper meg Green-Beckham is és kész is 😊
több mint 9 éve
A ravens lecsapott Trestman-ra, egy nevet tehát kihúzhatunk.
több mint 9 éve
Martz, omg 😀Szerintem inkabb csak minel tobb koponyat meg akar hallgatni Pettine az offense helyzeterol.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hát nem tudom Martz és Johnny személyisége mennyi passzol egymáshoz.... vélhetően semennyire.Ian Rapoport @RapSheetHehe, ha tényleg Martz lesz, akkor szerintem Johnny ki sem jön innentől kezdve a night club túrájából, azt a playbookot megtanulni... 😀somoskovig
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sourcesempty taxi
Martz Chicagoban egészen remek munkát végzett szerintem, pedig amiből dolgozhatott az... hagyjuk. Cutler ő alatta futotta a két legjobb szezonját, futójáték is egész jó lett, főleg a 2. évére. Csak egy elég elviselhetetlen figura.
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetHehe, ha tényleg Martz lesz, akkor szerintem Johnny ki sem jön innentől kezdve a night club túrájából, azt a playbookot megtanulni... 😀
Here’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sourcesempty taxi
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheetHere’s a wildcard: The #Browns recently interviewed ex-#Rams head coach Mike Martz for their offensive coordinator position, per 2 sources
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
itt teljesen o iranyitana az offenset, a Packersnel McCarthy a playcaller.Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OCempty taxiés miért mondana fel a sajtgyárban Clements? 😊sapka
egybk. nem hiszem, h. az a fo szempont, h. Manzielhez passzoljon az OC. Igen, 7 negyed tovabbra is semmi, de egyelore ugy nez ki nem lehet ra epiteni, en olyat hoznek, aki ezt a kivalo OL-t tokeletesen tudja hasznalni. Ezert orultem volna Callahannek.
több mint 9 éve
Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OCempty taxiés miért mondana fel a sajtgyárban Clements? 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OCempty taxiennek végre van valami rációja, mivel a Packers sokat tanulmányozta 2013 nyarán a Texas A&M játékát, Sumlin coaching clinic-et is tartott a GB stábjának
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Új OC-jelölt: Tom Clements Packers OC
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
semennyivel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
DeFilippo pénteki interjúja jól sikerült, úgy néz ki ő a front runner. Ettől függetlenül minden jelöltet meghallgat Pettine, Saunderst kedden, Lynn-t pedig a Senior Bowlon. Előbbi lehet ugyanúgy senior offensive assistant lesz, mint a Raidersnél.Shanahan barátunk a Falconsnál kötött ki, quitter 😛 Nem lepne meg, ha tényleg a kaotikus QB-helyzettől sokallt volna be...
Drip, ez a Strong, White, Parker trió mennyivel gyengébb a tavalyi felhozatalnál?
több mint 9 éve
DGB 6'5 - Gordon 2.0 😊elég volt a balhés wr-ekből egy életre 😊 Ez a trió viszont nem hangzik rosszul.
vagy aki 6'3- Jaelen Strong,Kevin White, és Devante Parker ... Így tetszés szerinti sorrendbe jöhetnek 😀 1/19-en az egyik tuti bent lesz , 2. körben már neccesebb :/ esetleg Funchess ( ő 6'5)Drip
több mint 9 éve
Nem szomorkodom, h. Gase nálunk nem került szóba, Haslam ezek szerint nem szól bele az OC-keresésbe. Nagy szó az előzmények ismeretében 😛Én Pettine volt emberének örülnék a legjobban. Az ember a saját kollégáiban bízik meg úgyis csak. Shanny meg látszólag a két (kis)pad között a földre esett...
Trestman is Oakland felé kacsintgat, vigyék csak.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Nem szomorkodom, h. Gase nálunk nem került szóba, Haslam ezek szerint nem szól bele az OC-keresésbe. Nagy szó az előzmények ismeretében 😛 Trestman is Oakland felé kacsintgat, vigyék csak.
több mint 9 éve
Egy veterán WR jönni fog(lehet nem is olcsón), plusz Hurnsnek is megszűnik a nagy előnye, hogy már nem Fisch lesz az OC(ő volt a koordinátora a Miamin is), szóval Shortsnak lenne helye a kereten.baszki, eskü tegnap nézegettem a FA elkapókat, mert van egy sejtésem, hogy a draftot megint jegelni fogjuk ilyen szempontból ( középső körök max) és inkább hozunk tapasztalt WR-t. Shortson azonnal megakadtam a szemem 😀 Én örülnék neki nagyon, csak nem tudtam, hogy elengeditek-e ? Gondolom csak úgy szó nélkül nem, szóval hosszabbítani csak akartok vele ?DripSzerintem elengedik, tavaly draftoltak két elkapót a 2. körben + ott van Hurns is. 4. számúnak nem fognak nagy pénzt adni.
Én is örülnék neki, bár ő sem egy égimeszelő, mindenképp kéne egy 6'3 körüli csávó Hawk, Gabi és Benji mellé. Gordonnal már nem nagyon számolok.Joey Tribbiani
Bár szerintem Cecilnek talán teszünk valami ajánlatot, de a GMünk szezonzáró sajtótájékoztatóján nekem nem tűnt úgy, hogy nagyon törni fogja magát az újraigazolásáért.
több mint 9 éve
DGB 6'5 - Gordon 2.0 😊baszki, eskü tegnap nézegettem a FA elkapókat, mert van egy sejtésem, hogy a draftot megint jegelni fogjuk ilyen szempontból ( középső körök max) és inkább hozunk tapasztalt WR-t. Shortson azonnal megakadtam a szemem 😀 Én örülnék neki nagyon, csak nem tudtam, hogy elengeditek-e ? Gondolom csak úgy szó nélkül nem, szóval hosszabbítani csak akartok vele ?DripSzerintem elengedik, tavaly draftoltak két elkapót a 2. körben + ott van Hurns is. 4. számúnak nem fognak nagy pénzt adni.
Én is örülnék neki, bár ő sem egy égimeszelő, mindenképp kéne egy 6'3 körüli csávó Hawk, Gabi és Benji mellé. Gordonnal már nem nagyon számolok.Joey Tribbiani
vagy aki 6'3- Jaelen Strong,Kevin White, és Devante Parker ... Így tetszés szerinti sorrendbe jöhetnek 😀 1/19-en az egyik tuti bent lesz , 2. körben már neccesebb :/ esetleg Funchess ( ő 6'5)
több mint 9 éve
baszki, eskü tegnap nézegettem a FA elkapókat, mert van egy sejtésem, hogy a draftot megint jegelni fogjuk ilyen szempontból ( középső körök max) és inkább hozunk tapasztalt WR-t. Shortson azonnal megakadtam a szemem 😀 Én örülnék neki nagyon, csak nem tudtam, hogy elengeditek-e ? Gondolom csak úgy szó nélkül nem, szóval hosszabbítani csak akartok vele ?DripSzerintem elengedik, tavaly draftoltak két elkapót a 2. körben + ott van Hurns is. 4. számúnak nem fognak nagy pénzt adni.
Én is örülnék neki, bár ő sem egy égimeszelő, mindenképp kéne egy 6'3 körüli csávó Hawk, Gabi és Benji mellé. Gordonnal már nem nagyon számolok.