NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
SMS ügy ide vagy oda, miért van bármelyik edzőnél is telefon meccs alatt? Hogy felhívja a nénikéje, hogy sütött neki almás pitét, és mikor megy el érte? Elég furcsa számomra...CsiribaHa Grossi infói pontosak, akkor pont hogy nem volt telefon az edzőknél. Két 'non-football' alkalmazott szidta az trénereket/playcallingot smsben, ez valahogy Shanahanék fülébe jutott. Érthetően nem tetszett nekik a dolog.Joey Tribbiani
Na így már más a leányzó fekvése, sztem félreértettem. Úgy érztem JF miatti média hiszti rendesen átverte még az ott dolgozókat is. Bizonyára nem a csapat edzői körül, edzésén dolgoztak, mert akkor nem beszéltek volna zöldeket.SMS ügy ide vagy oda, miért van bármelyik edzőnél is telefon meccs alatt? Hogy felhívja a nénikéje, hogy sütött neki almás pitét, és mikor megy el érte? Elég furcsa számomra...CsiribaHa Grossi infói pontosak, akkor pont hogy nem volt telefon az edzőknél. Két 'non-football' alkalmazott szidta az trénereket/playcallingot smsben, ez valahogy Shanahanék fülébe jutott. Érthetően nem tetszett nekik a dolog.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
SMS ügy ide vagy oda, miért van bármelyik edzőnél is telefon meccs alatt? Hogy felhívja a nénikéje, hogy sütött neki almás pitét, és mikor megy el érte? Elég furcsa számomra...CsiribaHa Grossi infói pontosak, akkor pont hogy nem volt telefon az edzőknél. Két 'non-football' alkalmazott szidta az trénereket/playcallingot smsben, ez valahogy Shanahanék fülébe jutott. Érthetően nem tetszett nekik a dolog.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
SMS ügy ide vagy oda, miért van bármelyik edzőnél is telefon meccs alatt? Hogy felhívja a nénikéje, hogy sütött neki almás pitét, és mikor megy el érte? Elég furcsa számomra...
több mint 9 éve
Ha Grossinak van igaza, akkor ez az smsezés kb. non-story.Hey Tony: Your best guess? Who was the "high-ranking" member of the Browns’ front office to text down to the sidelines during games with opinions on play calling to OC Kyle Shanahan? Do you think that was the straw that broke the camel’s back?
-- Joe, Palm Desert, CA
Hey Joe: What I’ve seen of the reporting on this story has been incomplete. What I know is that there were non-football personnel texting disparaging remarks about coaching decisions, play-calls and use of players to each other during games. It was like two fans holding texting conversations during games. The problem was the “fans” were team employees who exercised bad judgment. When coaches became aware of what was going on, they were understandably put off and brought it to the attention of GM Ray Farmer. From what I know, it was not a case of texting play suggestions to coaches. But what was going on was inappropriate and symptomatic of the counter-productive culture within the organization that keeps it from winning. I don’t believe it was the main reason Shanahan asked out of his contract, but rather a justification for his desire to seek greener pastures.
több mint 9 éve
Ezt én se értem, annyira örültünk neki hogy megszabadultunk tőle SF-ben, mert ez az éve gyalázatos volt. Viszont előtte azért volt benne valami.Ian Rapoport @RapSheet 1 hr1 hour agonem értem román miért ilyen népszerű, h. mindenki interjúra hívja.
#Browns requested Greg Roman (#49ers), Al Saunders & John DeFilippo (#Raiders) to interview for their OC position. Marc Trestman will, too.empty taxi
Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet 1 hr1 hour agonem értem román miért ilyen népszerű, h. mindenki interjúra hívja.
#Browns requested Greg Roman (#49ers), Al Saunders & John DeFilippo (#Raiders) to interview for their OC position. Marc Trestman will, too.empty taxi
Saunders érdekes, megint teljes sémaváltás lenne, visszatérés a Coryellhez. Nem éppen Jancsifoci erősségeire épít... és állítólag 700 oldalas a playbook, szal esélytelen, h. Johnny ennyi pia mellett megtanulja 😀 (most éppen Aspenben vedel, nem is teszek be képet, mert csak felb@sz)
"Al Saunders was the former WR coach under Don Coryell in San Diego and succeeded him as head coach of the Chargers. The Al Saunders variant is heavily influenced by Coryell and Saunder's former boss, former Coryell assistant and 2 time Redskins coach Joe Gibbs, who's Ace formation (single back, 2 WRs, 1 TE, and 1 H back) was immensely effective in the 1980s. The Saunders variant is a more conservative variant than the Martz version, but also quite complex. It is better suited for a veteran QB. It does not insist on size at WR or HB like the Turner variant and as such has difficulties in short yardage and red zone situations. It does not require a pair of dominant fast WRs like the Martz system and is not as aggressive attacking down the field and as such it does not score as many points as the Martz system. It is a more sound variant than the Martz scheme, offering a little more blocking and more run support for the QB. The Saunders variant pulls in many Coryell concepts that the Turner system eliminated in favor of simplicity."
több mint 9 éve
ez érdekes lesz akkor, amikor vizsgálja a liga azt, hogy a szabályban tiltott kommikációs eszközöket használtak az oldalvonal mellett, amely lényegében arról szól, hogy sms-ben utasítások érkeztek az edzői karhoz játékhívások és egyes játékosok szerepeltetésre. így ki vállal szívesen munkát azon kívül aki megélhetési tréner ?gabtsi
Érdekelne ki volt, Haslam nem "high ranking personnel member", ő kilőve.
több mint 9 éve
ez érdekes lesz akkor, amikor vizsgálja a liga azt, hogy a szabályban tiltott kommikációs eszközöket használtak az oldalvonal mellett, amely lényegében arról szól, hogy sms-ben utasítások érkeztek az edzői karhoz játékhívások és egyes játékosok szerepeltetésre. így ki vállal szívesen munkát azon kívül aki megélhetési tréner ?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet 1 hr1 hour ago#Browns requested Greg Roman (#49ers), Al Saunders & John DeFilippo (#Raiders) to interview for their OC position. Marc Trestman will, too.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sokféle pletykát olvasni, h. miért akart Shanny távozni, én úgy gondolom, ha menni akart akkor jobb ez így. Sztem tud valamit a vater jövőjéről és 2015-ben ismét együtt fognak dolgozni. LA - theOBR @LaneAdkins · 19h 19 hours ago
I'd say Shanahan isn't the biggest TEAM guy, definitely ME guy
Elég sok nevet bedobtak, mint lehetséges utód, Trestman, Weis, DeFilippo, Cavanaugh, Hackett. Én Trestmantől kicsit fáznék, nem annyira karcolt az az offense Chicagoban, pedig volt QB és elit WR-sor is. Weis no comment, Hackettet is rendesen ekézték a Bills-drukkerek. DeFilippo már szimpibb, nem végzett rossz munkát idén Carr-ral. Kérdés mennyit tartana meg a ZBS-ből. Cavanaugh tapasztalt edző, QB-coachnak elfogadnám.
több mint 9 éve
Lehet Haslam akarta nagyon Shanny-t (és Loggainst), már Manzielre gondolva ?Joey Tribbianiespncleveland.com/common/more.php?m=49&action=blog&r=17&post_id=32771
Loggains said that Manziel was the No. 1 quarterback on the Browns’ draft board. “As soon as I decided to come take this job in Cleveland, I knew that our owner liked Johnny a lot,”
espn.go.com/nfl/story/_/id/12136623/offensive-coordinator-kyle-shanahan-leaving-cleveland-browns
Shanahan felt the decision to start Manziel was forced on the coaching staff, and that the yearlong insistence to play him when he wasn't ready wore on Shanahan, the team source said.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Loggains is megy. Lehet beigazolódik az elméletem 😊hát így talán jobb lenne, ha Mike hozna saját embert, aztán lehetne együtt főzni
Azért nagyon kíváncsi leszek a magyarázatra, illetve arra, h. Peti embere jön v. vki más.
Nincs egy nyugis offseason basszameg 😕Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Nagy rizikó volt Johnny, mindenki tudta nem véletlen csúszott a 22. helyig.Mindenki azzal főz ami kéznél van tartja a mondás. Szóval mindenképp oda kell lépni a kisgyerek heréire és alkotni valamit.
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 915
OC out, mondanám hogy falra festettük az ördögöt 1 héttel ezelőtt?! 😀lehet egyszerűbb lett volna egy kezelhető qb-t hozni. Egyetértek azzal, amit anno Soldi (asszem ő) írt, hogy KS kihozott ebből az offenseből mindent, amit ki lehetett. Egy Carr karakterű QB-val ez egy PO esélyes gárda lenne, szerintem, míg JF véleményem szerint vakvágány, az első-két körben húzott QB-k közül a leggyengébb.
Komolyságot megtartva, mindenképp olyan keménykezű OC-t kell hozni aki kordába tudja tartani Johnnyt és kitudja hozni a maxot belőle.P@trik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
OC out, mondanám hogy falra festettük az ördögöt 1 héttel ezelőtt?! 😀Komolyságot megtartva, mindenképp olyan keménykezű OC-t kell hozni aki kordába tudja tartani Johnnyt és kitudja hozni a maxot belőle.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Loggains is megy. Lehet beigazolódik az elméletem 😊Elvileg Shanahan maga kérte, hogy vágják ki.
Azért nagyon kíváncsi leszek a magyarázatra, illetve arra, h. Peti embere jön v. vki más.
Nincs egy nyugis offseason basszameg 😕Joey Tribbiani
több mint 9 éve
vége is az experimentnek?Was a big Manziel supporter there. RT @alexmarvez @Browns also parting ways with QB coach Dowell Loggains, source tells @NFLonFOX
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Loggains is megy. Lehet beigazolódik az elméletem 😊 Azért nagyon kíváncsi leszek a magyarázatra, illetve arra, h. Peti embere jön v. vki más.
Nincs egy nyugis offseason basszameg 😕
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Alex Marvez @alexmarvez 47 s47 másodperccel ezelőttSource tells @NFLonFOX that @Browns are parting ways with OC Kyle Shanahan after 1 season. Announcement is imminent
több mint 9 éve
Az mondjuk érdekelne, h. mekkora beleszólása volt Petinek az offensive staff kialakításába. A védelemnél nincs kérdés, O'Neil, Weaver és Driesbach is dolgozott vele korábban, a másik oldalon viszont az RB és OL edzőt leszámítva nincs sok kapcsolat (velük is csak 1 év közös munka a Baltimorenál). Ez azért okozhat problémákat. Adkins szerint tavaly John DeFilippo (jelenleg Raiders QB coach) volt Pettine elsőszámú kiszemeltje OC posztra. Az Oakland új HC-t keres, így valszeg idén (is) elérhető lesz.
Lehet Haslam akarta nagyon Shanny-t (és Loggainst), már Manzielre gondolva ?
több mint 9 éve
tegnap kijöttek az első igazi Browns-offseason hírek.www.cleveland.com/browns/index.ssf/2015/01/kyle_shanahan_would_consider_e.html#incart_social_feature
cleveland.cbslocal.com/2015/01/06/cbs-sports-nfl-insider-jason-la-canfora-paints-bleak-picture-of-browns-culture-in-berea/#.VKwq3CLQB4M.twitter
Nagyon azért nem kell megijedni, LaCanfora a legrosszabb "insider", Lombardi nagy haverja, aki ugye tavaly ki lett rúgva; Mary Kay pedig 99%-ban mások híreit veszi és írja át, szóval a "forrás" valszeg ugyanaz.
Ettől függetlenül jó lenne egy tényleg nyugis offseason.
több mint 9 éve
jobb esetben elsózzák egy első körösért a Colts... akarom mondani egy qb hiányos csapatnak 😊gondolom kap maximum még 2 évet, aztán lapát.Amadeus91Majd ő tudja mit akar, azt csinálja is, élvezi is, és nyer is. (Ez volt legalábbis az egyetemi fociban.)Sobri JóskaNekem egyszerűen az nem fér a fejembe, hogy mit akartak/akarnak kezdeni vele, baggio
---
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 915
gondolom kap maximum még 2 évet, aztán lapát.Majd ő tudja mit akar, azt csinálja is, élvezi is, és nyer is. (Ez volt legalábbis az egyetemi fociban.)Sobri JóskaNekem egyszerűen az nem fér a fejembe, hogy mit akartak/akarnak kezdeni vele, baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Engem a részletek érdekeltek volna leginkább. Hogy ki mit mond róla pontosan, illetve pontosan mi történt. Mi miatt szart az egészbe, ha egyáltalán volt erre valami akár valós, akár mondvacsinált oka, vagy mi is folyt itt az edzéseken.Egyébként Gilberttel pontosan mi is volt a baj?ez nem elég?😀Rolni
Én annyit olvastam, hogy edzéseken szart bele az egészbe, ahogy meccseken is. Volt még más is?Stez
Mondjuk az valami egészen nevetséges, hogy szerencsétlen Browns lehet, hogy mond a két első körével befürdik, és nem a sérülések miatt, hanem mert mind a két játékos faszkalap.
Viszont drukkolok Desirnek, alapból nem is értettem a mellőzését, de az utolsó meccseken amikor játszott, akkor egész jó volt.