NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Az igaz hogy 1 fecske nem csinál nyarat, de pl a Billsnek se tegnap volt utoljára pozitív mérlege, Evansnek egyedül több elkapott TD-je volt mint nekünk az összes WR-nek. Odellt meg nem kell ecsetelni.Mindenképp WR.Jó szezont futottak, de a csapataik nem igazán léptek előre, sőt... Ami Farmer filozófiáját erősíti 😉Joey Tribbiani
Én nagyon hiányoltam legutóbb is.
Főleg úgy fogja az ember a fejét hogy látta milyen szezont ment pl: Odell,Evans,Watkins,KelvinP@trik
Szívesen látnám bármelyiket nálunk. Remélem idén is lesznek jó alapanyagok.
több mint 9 éve
DL-t FA-ról erősíteném főleg mert lesz pár ígéretes DL név az ezévi FA listán, és a hátsó körökből hoznék utánpótlást a draftról.Prescott marad az egyetemen. Szerintem Cousins érkezése nem lenne rossz. Shaw számomra szimpatikusan játszott vasárnap, lehet benne potenciál, Cousins esetleges érkezése nem tenne neki rosszat verseny szempontjából. WR-t húznál 1/12-re? Vagy 1/19-re? Gondolom mindenképpen kell egy top WR az első körben.VrijbloedWR kell, de a Farmer nyilatkozata után absz. nem vagyok biztos az első körös választásban. Kérdés mi lesz Gordonnal, mit csinálunk a free agency során, etc. A DL-be mindenképpen hoznék valakit, ennyi biztos jelenleg 😊Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Prescott marad az egyetemen. Szerintem Cousins érkezése nem lenne rossz. Shaw számomra szimpatikusan játszott vasárnap, lehet benne potenciál, Cousins esetleges érkezése nem tenne neki rosszat verseny szempontjából. WR-t húznál 1/12-re? Vagy 1/19-re? Gondolom mindenképpen kell egy top WR az első körben.VrijbloedEsetleg Derek Andersont visszahozni? Azon a pár meccsen amin játszott, nekem nagyon tetszett, érett, magabiztos játékot nyújtott. És még azt se lehet mondani, hogy a Panthersben komoly célpontjai lettek volna, sőt. Persze az is igaz, hogy 2-3 meccsen bárki játszhat jól, akár Hoyer is. 😀
És, hát akár Cousins, akár Hoyer, akárki más is legyen, amíg úgy kell játszania - egy képességekben egyébként sem HOF kaliber irányítónak -, hogy állandóan ott van Damokles kardja a feje fölött, hogy 1-2 rossz meccs után azonnal padozik, addig túlélő módban, extra stresszel játszik. Úgy meg nem lehet igazán jó, magabiztos teljesítményt nyújtani hosszabb távon.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Mindenképp WR.Jó szezont futottak, de a csapataik nem igazán léptek előre, sőt... Ami Farmer filozófiáját erősíti 😉
Én nagyon hiányoltam legutóbb is.
Főleg úgy fogja az ember a fejét hogy látta milyen szezont ment pl: Odell,Evans,Watkins,KelvinP@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Mindenképp WR.Én nagyon hiányoltam legutóbb is.
Főleg úgy fogja az ember a fejét hogy látta milyen szezont ment pl: Odell,Evans,Watkins,Kelvin
több mint 9 éve
Prescott marad az egyetemen. Szerintem Cousins érkezése nem lenne rossz. Shaw számomra szimpatikusan játszott vasárnap, lehet benne potenciál, Cousins esetleges érkezése nem tenne neki rosszat verseny szempontjából. WR-t húznál 1/12-re? Vagy 1/19-re? Gondolom mindenképpen kell egy top WR az első körben.VrijbloedWR kell, de a Farmer nyilatkozata után absz. nem vagyok biztos az első körös választásban. Kérdés mi lesz Gordonnal, mit csinálunk a free agency során, etc. A DL-be mindenképpen hoznék valakit, ennyi biztos jelenleg 😊
több mint 9 éve
Prescott marad az egyetemen. Szerintem Cousins érkezése nem lenne rossz. Shaw számomra szimpatikusan játszott vasárnap, lehet benne potenciál, Cousins esetleges érkezése nem tenne neki rosszat verseny szempontjából. WR-t húznál 1/12-re? Vagy 1/19-re? Gondolom mindenképpen kell egy top WR az első körben.Joey nyugtass meg, hogy ez a Cousins trade csak pletyka.Nehéz kérdés. Józanul gondolkodva Mariotaért és Winstonért sem adnék 3 első köröst , márpedig ennél olcsóbban nem lehet őket megszerezni. Ez az opció kilőve.
Szerinted mi lenne a legjobb megoldás QB ügyben?
Draft 1.kör, Trade, FA, Manziel ?Bazzani
Minden részletre kiterjedően scoutolnám viszont a 2. vonalat (Prescott, Grayson, Hundley, Mannion, Petty), hátha valamelyikben van potenciál. A két top 20-as pick elég nagy mozgásteret ad.
Cousins olcsón felőlem jöhet, nem megváltónak érkezne. Ismeri Shanny rendszerét, aránylag fiatal, kezdett már NFL meccsen, kell egy ilyen cserejátékos.
Manci sötét ló, jelenleg Connor Shaw előrébb van a depth charton, ebben biztos vagyok. Semmiképp nem adnám a kezébe a karmesteri pálcát verseny nélkül.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Megvan a jövő évi menetrend, nem lesz könnyű.Sima PO.
Home: Baltimore (10-6), Cincinnati (10-5-1), Pittsburgh (11-5), Denver (12-4), Oakland (3-13), Tennessee (2-14), Arizona (11-5), San Francisco (8-8).
Away: Baltimore (10-6), Cincinnati (10-5-1), Pittsburgh (11-5), Kansas City (9-7), San Diego (9-7), New York Jets (4-12), St. Louis (6-10), Seattle (12-4).gergogergo
BÚÉK!!!
több mint 9 éve
Joey nyugtass meg, hogy ez a Cousins trade csak pletyka.Nehéz kérdés. Józanul gondolkodva Mariotaért és Winstonért sem adnék 3 első köröst , márpedig ennél olcsóbban nem lehet őket megszerezni. Ez az opció kilőve.
Szerinted mi lenne a legjobb megoldás QB ügyben?
Draft 1.kör, Trade, FA, Manziel ?Bazzani
Minden részletre kiterjedően scoutolnám viszont a 2. vonalat (Prescott, Grayson, Hundley, Mannion, Petty), hátha valamelyikben van potenciál. A két top 20-as pick elég nagy mozgásteret ad.
Cousins olcsón felőlem jöhet, nem megváltónak érkezne. Ismeri Shanny rendszerét, aránylag fiatal, kezdett már NFL meccsen, kell egy ilyen cserejátékos.
Manci sötét ló, jelenleg Connor Shaw előrébb van a depth charton, ebben biztos vagyok. Semmiképp nem adnám a kezébe a karmesteri pálcát verseny nélkül.
több mint 9 éve
gergogergo
246
Megvan a jövő évi menetrend, nem lesz könnyű.Home: Baltimore (10-6), Cincinnati (10-5-1), Pittsburgh (11-5), Denver (12-4), Oakland (3-13), Tennessee (2-14), Arizona (11-5), San Francisco (8-8).
Away: Baltimore (10-6), Cincinnati (10-5-1), Pittsburgh (11-5), Kansas City (9-7), San Diego (9-7), New York Jets (4-12), St. Louis (6-10), Seattle (12-4).
több mint 9 éve
Csupán egy Winston trade és még bulikajára se lesz gondja Johnny-nak! 😕)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
A nagy számok törvénye alapján egyszer kell sikerülnie, remélem nem adjuk fel. Btw Cousinsnak örülnék annyit sőt többet tud mint Manczi.Pontosan, erős közepes QB-t is nagyon nehéz találni. 22-szer próbáltuk meg 99 óta, 0 százalékos az arány eddig. 😊A qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Tényleg valami erős közepes qb is elég lenne nekünk, hogy elinduljunk felfele aki mögött ki lehet nevelni egy-két év alatt egy frencsájz qbt. Jelenleg ez lenne Manczi...CsiribaHa a barna színű teljesül, akkor a jelenlegi GM-et leszopnák. Ha a zöld színű is kapásból Hall of fame. Ritka az ilyen...tüsi91
Egybk. Johnny 1 nappal azok után, h. kvázi jackassnek nevezte magát és ismét elmondta sürgősen változtatnia kell ( www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/johnny_manziel_its_about_actio.html már Floridában bulizott ezerrel. Nem lehet eltiltani a partyktól, de az egyik kinti fórumon vki megjegyezte, h. RW a SB győzelem másnapján a felvételeket elemezte.Joey Tribbiani
Manczi sztem bukás lesz pont ezért, mert bort iszik és vizet prédikál... Elvesztettem benne a bizalmam.
több mint 9 éve
Mivel a válaszom nagyon off, ezért priviben küldtem el.Nekünk ez fura lehet, hogy egy 22 éves profi sportolót emberileg kell fejleszteni, de az amerikai kultúra úgy érzem el van maradva még a magyar átlagtól is. (gondolok itt az oktatásbeli különbségekre, egyszerűbben butábbak mint egy magyar.)CsiribaAtyaég, még mindig él ez a sztereotípia? 😀 Nagyon félrevezeted magad, ha a sportoló ösztöndíjas, zömében fekete és latin gettókból kikerülő "főiskolások" alapján ítéled meg az amerikai átlag fiatalságot. Kb. ugyanaz, mintha a cigányság iskolázottságából ítélnéd meg a magyar helyzetet. Az USA a szélsőségek országa, van borzasztó és kiváló példa is mindenre, de összességében összetehetnénk a két kezünket, ha olyan minőségű oktatási rendszerünk lenne, mint a tengeren túlon. 😕peterk2005
több mint 9 éve
Joey nyugtass meg, hogy ez a Cousins trade csak pletyka.Szerinted mi lenne a legjobb megoldás QB ügyben?
Draft 1.kör, Trade, FA, Manziel ?
több mint 9 éve
Én azt nem látom mitől változna meg egyik pillanatról a másikra. Már most is elég forró a lába alatt a talaj, mégsincs semmi biztató lépés. Nehéz lett volna 2-3 hetet kibírni csapatás nélkül? Egyetlen szerencsénk, h. a draftig még van 5 hónap, ha ezt tolja végig nem lesz nehéz döntés. Csak nem jó jel, h. az első szabadnapot így kezdi.
btw, Farmert megkérdezték megbánta-e, h. nem húzott WR-t a drafton.
"I know everyone says I'm stubborn or I'm going to be obstinate about this wide receiver position, but I just think that at the end of the day an offensive line affects every single play of the game,'' he said. "A wide receiver may touch the ball 10 times if he's having a great day, so I just like the idea of 'let's get the guys that affect the game all the time, and let's try and get those guys and make a difference for our football team.' ''
Idén lesz WR Pick félreértés ne essék, de lehet csak a 2. körben v. később.
több mint 9 éve
Ez olyan dolog, hogy valaki vagy olyan mint a jó tejbegríz összeáll fejben és finom. Vagy olyan mint za öt napos zsemle, ami szétesik és sokat kezdeni nem leht vele. Legfeljebb vizet öntünk rá és akkor össze lehet gyúrni valamennyire de másnak nem nagyon jó legfeljebb tölteléknek 😛 Manzi sajnos e felé halad egyenlőre!
több mint 9 éve
Egybk. Johnny 1 nappal azok után, h. kvázi jackassnek nevezte magát és ismét elmondta sürgősen változtatnia kell már Floridában bulizott ezerrel. Nem lehet eltiltani a partyktól, de az egyik kinti fórumon vki megjegyezte, h. RW a SB győzelem másnapján a felvételeket elemezte.Joey TribbianiNa ez az a Leaf mentalitás amit éreztem a srácon. Kiáll, mert tudja, hogy ki kell állnia, belemondja a kamerába, hogy én egy ökör vagyok, és mostantól minden más lesz, majd felveszi a kapucnis pólót, kilép az ajtón, elmormol egy "idiots"-t és azonnal tárcsázza is a haverját, hogy dobjanak be pár sört valahol. Infantilis, nem lehet komolyan venni. 😕
Remélem kisül valami a srácból, mert amúgy ha jó lenne élvezetes lenne nézni a játékát, de nagyon-nagyon szkeptikus vagyok. Szvsz a legjobban akkor járnátok, ha őt is lepasszolnátok valahová amint lehet. Nem biztos, hogy akad még egy olyan marha csapat, mint mi voltunk két éve amikor Richardsont lepasszoltátok nekünk marha jó értéken, de még fele annyiért is jól járnátok szvsz. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Igen, RW-é a tisztán profi hozzá állás, a jövő meg eldönti, hogy JF-nek ezt mennyire sikerül majd a fejébe vernie. Korábban beszéltem egy kollégámmal, aki Cleveland fan, hogy nem szeretném, ha Leaf 2 válna belőle...Pontosan, erős közepes QB-t is nagyon nehéz találni. 22-szer próbáltuk meg 99 óta, 0 százalékos az arány eddig. 😊A qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Tényleg valami erős közepes qb is elég lenne nekünk, hogy elinduljunk felfele aki mögött ki lehet nevelni egy-két év alatt egy frencsájz qbt. Jelenleg ez lenne Manczi...CsiribaHa a barna színű teljesül, akkor a jelenlegi GM-et leszopnák. Ha a zöld színű is kapásból Hall of fame. Ritka az ilyen...tüsi91
Egybk. Johnny 1 nappal azok után, h. kvázi jackassnek nevezte magát és ismét elmondta sürgősen változtatnia kell ( www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/johnny_manziel_its_about_actio.html már Floridában bulizott ezerrel. Nem lehet eltiltani a partyktól, de az egyik kinti fórumon vki megjegyezte, h. RW a SB győzelem másnapján a felvételeket elemezte.Joey Tribbiani
A tehetség, a zseni egy dolog, a 90 x százalékot, meg a szorgalom adja.
több mint 9 éve
Pontosan, erős közepes QB-t is nagyon nehéz találni. 22-szer próbáltuk meg 99 óta, 0 százalékos az arány eddig. 😊A qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Tényleg valami erős közepes qb is elég lenne nekünk, hogy elinduljunk felfele aki mögött ki lehet nevelni egy-két év alatt egy frencsájz qbt. Jelenleg ez lenne Manczi...CsiribaHa a barna színű teljesül, akkor a jelenlegi GM-et leszopnák. Ha a zöld színű is kapásból Hall of fame. Ritka az ilyen...tüsi91
Egybk. Johnny 1 nappal azok után, h. kvázi jackassnek nevezte magát és ismét elmondta sürgősen változtatnia kell ( www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/johnny_manziel_its_about_actio.html már Floridában bulizott ezerrel. Nem lehet eltiltani a partyktól, de az egyik kinti fórumon vki megjegyezte, h. RW a SB győzelem másnapján a felvételeket elemezte.
több mint 9 éve
Nekünk ez fura lehet, hogy egy 22 éves profi sportolót emberileg kell fejleszteni, de az amerikai kultúra úgy érzem el van maradva még a magyar átlagtól is. (gondolok itt az oktatásbeli különbségekre, egyszerűbben butábbak mint egy magyar.)CsiribaAtyaég, még mindig él ez a sztereotípia? 😀 Nagyon félrevezeted magad, ha a sportoló ösztöndíjas, zömében fekete és latin gettókból kikerülő "főiskolások" alapján ítéled meg az amerikai átlag fiatalságot. Kb. ugyanaz, mintha a cigányság iskolázottságából ítélnéd meg a magyar helyzetet. Az USA a szélsőségek országa, van borzasztó és kiváló példa is mindenre, de összességében összetehetnénk a két kezünket, ha olyan minőségű oktatási rendszerünk lenne, mint a tengeren túlon. 😕
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
A qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Tényleg valami erős közepes qb is elég lenne nekünk, hogy elinduljunk felfele aki mögött ki lehet nevelni egy-két év alatt egy frencsájz qbt. Jelenleg ez lenne Manczi...CsiribaHa a barna színű teljesül, akkor a jelenlegi GM-et leszopnák. Ha a zöld színű is kapásból Hall of fame. Ritka az ilyen...
több mint 9 éve
tavaly a Browns a drafton 4. kört ajánlott Kuzinért, de a Redskins 2.-at kértErre gondoltam én is. Egy conditional 5. Kör, ami bizonyos meccsszám után 4. (v. nagyon jó játék esetén akár 3.) lehet. Nekem nagy problémám nem lenne egy ilyen megoldással.
lehet idén ez már átmegysapka
több mint 9 éve
tavaly a Browns a drafton 4. kört ajánlott Kuzinért, de a Redskins 2.-at kértlehet idén ez már átmegy
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Szerintem Kuzin jön Hóhér helyére, Cutler túl drága.Ezt a Cutler igazolást is egyre több helyről hallom, én speciel nem tudom, hogy örülnék-e neki ...DripShanahant se ...DripA qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Csiriba
több mint 9 éve
Ezt a Cutler igazolást is egyre több helyről hallom, én speciel nem tudom, hogy örülnék-e neki ...Shanahant se ...DripA qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Csiriba