NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
😓QB, WR első kör ? fakkom kivan ezzel a csapattal.Joey Tribbianitavalyi need végülis 😊Drip
jöhet a mockod 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2014/12/27/report-browns-fine-johnny-manziel-for-being-late-for-treatment/nagyon csalódott vagyok vele kapcsolatban. Én be tudok érni minden nap pontosan a munkahelyemre, pedig nem keresek dollármilliókat, sőt lol... Ráadásul azok után, h. pár napja még azt mondta komolyan odateszi magát.
Gordont meg nem tudom, a hírek szerint nem az első eset. Eddig csak késve érkezett, most viszont az egész walk through-t kihagyta. Nem volt kötelező eltiltani, az biztos, de a csapat meglépte, amit ebben a helyzetben valszeg mindenki megtett volna.
Mary Kay Cabot @MaryKayCabot
I expect #Browns Gordon and legal team to fight this since it could cost him millions. But he missed whole walk-thru, been late other times
több mint 9 éve
QB, WR első kör ? fakkom kivan ezzel a csapattal.Joey Tribbianitavalyi need végülis 😊
több mint 9 éve
Pedig szerintem ez az oka. Vagy véletlen, hogy Gordonnak a maradék egy meccs kellett volna az aktív keretben, hogy a státusza ne változzon meg? És ha belegondolok, akkor ezen a Browns úgy, hogy RFA lesz Gordon, milliókat nyerhet, de ami biztos, hogy plusz egy évet kapnak, ahol ugyebár kis pénzért játszik akkor még az elkapójuk, aki azért bizonyította, hogy képességei alapján top játékos is lehetne. Kőkemény üzlet, kétlem, hogy ilyen kicsi a világ. 😊Nekem meg pont az jött le, hogy így marad Barna.ha valóban ez az oka, akkor Gordon nem fogja annyiban hagyni a dolgot.
Mivel így RFA lesz, nem UFA, sokkal könyebb lesz megtartani.tenorx
Per source, Josh Gordon is exploring options in response to suspension. An appeal through NFLPA is possible. (ProFootballTalk)deyell
De Gordon viszont ezzel pénzt veszít, szóval az sem véletlen, hogy egyre több helyen pletykálják, hogy fellebbezni fog az eltiltás ellen.
több mint 9 éve
Edzetlenül jelent meg az eltiltása után, leszarta, hogy a qb-kkal egy hullámhosszra kerüljön, sztem óriási tehetség a srác, de kurva keményen kellene fogni, hogy értelme legyen. Csak nem lehet...inkább menjen.Nekem meg pont az jött le, hogy így marad Barna.A kérdés Farmer akar-e egy ilyen játékost a keretben. Nem lehet rá építeni. Komolyan, nem bírt ki még egy meetinget ? Két nap múlva vége a szezonnak...Joey Tribbiani
több mint 9 éve
deyell
11 702
Nekem meg pont az jött le, hogy így marad Barna.ha valóban ez az oka, akkor Gordon nem fogja annyiban hagyni a dolgot.
Per source, Josh Gordon is exploring options in response to suspension. An appeal through NFLPA is possible. (ProFootballTalk)
choose life
több mint 9 éve
Nekem meg pont az jött le, hogy így marad Barna.A kérdés Farmer akar-e egy ilyen játékost a keretben. Nem lehet rá építeni. Komolyan, nem bírt ki még egy meetinget ? Két nap múlva vége a szezonnak...
több mint 9 éve
Nekem meg pont az jött le, hogy így marad Barna.Mivel így RFA lesz, nem UFA, sokkal könyebb lesz megtartani.
több mint 9 éve
Josh Gordon ezek szerint sosem fog felnőni....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
no fuckin comment...Browns elevate Phil Bates; suspend Josh Gordon
BEREA, Ohio -- The Cleveland Browns on Saturday elevated WR Phil Bates to the active roster from the practice squad and placed WR Josh Gordon on reserve/suspended by club. General Manager Ray Farmer made the announcement.
Gordon was suspended by the club for violation of team rules. He started all five games he appeared this year and totaled 24 receptions for 303 yards.
Bates is 6-2, 220-pounds and is officially in his first NFL season out of Ohio. Originally signed by Seattle as an undrafted free agent in 2012, Bates made his NFL debut as a reserve with the Seahawks this season and appeared in one game before spending the past eight weeks on the Browns’ practice squad. He will wear No. 89.
szerintem többet nem látjuk Browns mezben. Lombardinak lett igaza, wasted pick.
szerk.
@MikeSilver: I'm told Johnny Manziel and Josh Gordon were both absent from the Browns' walkthrough today.”
QB, WR első kör ? fakkom kivan ezzel a csapattal.
több mint 9 éve
Nem vagyok irigy küldök szívesen ha kell 😀Á, kékesszólású Sütemény jó cucc 😊Joey TribbianiCsaknehogy az legyen...Köszönjük, újabb finoman cizellált gyöngyszemmel lett gazdagabb fórumunk...Csiriba
Futtball Jànost nehezenraktàkbe, azt Kopor Sóval vègezte.sutianap
több mint 9 éve
legutóbb 2007-ben nyertünk Baltimoreban.we have overtime fellas 😀
több mint 9 éve
Á, kékesszólású Sütemény jó cucc 😊Csaknehogy az legyen...Köszönjük, újabb finoman cizellált gyöngyszemmel lett gazdagabb fórumunk...Csiriba
több mint 9 éve
Csaknehogy az legyen...Köszönjük, újabb finoman cizellált gyöngyszemmel lett gazdagabb fórumunk...
több mint 9 éve
Csaknehogy az legyen...Futtball Jànost nehezenraktàkbe, azt Kopor Sóval vègezte.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Tét nélkülinek tűnik, de nem lesz az. Jó írás.www.dawgsbynature.com/2014/12/25/7448889/everything-is-on-the-line-for-cleveland-browns-in-finale-at-baltimore
Shaw kezd, most már hivatalos.
Nate Ulrich @NateUlrichABJ · 1h 1 hour ago
#Browns HC Mike Pettine said QB Connor Shaw will start Sunday
több mint 9 éve
nagyon bírom Pettinet, felüdülés az ilyen Shurmurok után.Szerintem mindkét csapat 100%-on fog pörögni, más-más célokért.VrijbloedAz biztos!
Pettine said with rookie QB, Browns won't "try to win 41-38, more like 3-2."baggio
több mint 9 éve
Szerintem mindkét csapat 100%-on fog pörögni, más-más célokért.VrijbloedAz biztos!
Pettine said with rookie QB, Browns won't "try to win 41-38, more like 3-2."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Nah, én örülök, hogy a sport1 ezt a meccset adja. 😀Nagyon nehéz lesz ellenetek, ebben biztos vagyok. Nektek lelkileg nagyon nagy szükség lenne arra, hogy győzelemmel mehessetek el az off-seasonra, úgy azért más lenne a helyzet, mint egy újabb vereséggel.
Nekünk ugye kötelező a győzelem... És akkor sem biztos a PO. Nem tudom milyen meccset is várjak. Még egyszer olyan rosszul nem fogunk játszani, mint a Texans ellen.
Szerintem mindkét csapat 100%-on fog pörögni, más-más célokért.
több mint 9 éve
Most mondom, hogy ha Shaw kezd vasárnap, akkor egy HoF-er születésének lehetünk szemtanúi.
több mint 9 éve
Azért Browns szurkolóként bátor dolog előre elégedett lenni egy szezonnal 😀Így van, nagyon jó lenne nyerni. Szezon közben megfogadtam magamban, h bármi lesz, elégedett leszek a szezonnal, de ez az utolsó szakasz annyira kilátástalan volt, h már nem biztos, h tudnám tartani ezt az ígéretet, ezen sokat segítene egy esetleges győzelem.gergogergoNyerni kell ! Nem érdekel a drafthely, 8-8at akarok. Nagyon fos lenne ötös vereségszériával zárni.Joey Tribbianirendesen osztják Gilbertet (és kisebb mértékben Johnnyt).teljesen jogosan, Gilbert játéka nekem óriási csalódás volt. A draft után jogosan gondolhattuk, h a Haden-Gilbert páros az egyik, ha nem a legjobb CB páros lesz a ligában.
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/karlos_dansby_says_johnny_manz.htmlJoey Tribbiani
Sport1 honlapján vasárnap 7-től Ravens-Browns lesz!gergogergo
több mint 9 éve
gergogergo
246
Így van, nagyon jó lenne nyerni. Szezon közben megfogadtam magamban, h bármi lesz, elégedett leszek a szezonnal, de ez az utolsó szakasz annyira kilátástalan volt, h már nem biztos, h tudnám tartani ezt az ígéretet, ezen sokat segítene egy esetleges győzelem.Nyerni kell ! Nem érdekel a drafthely, 8-8at akarok. Nagyon fos lenne ötös vereségszériával zárni.Joey Tribbianirendesen osztják Gilbertet (és kisebb mértékben Johnnyt).teljesen jogosan, Gilbert játéka nekem óriási csalódás volt. A draft után jogosan gondolhattuk, h a Haden-Gilbert páros az egyik, ha nem a legjobb CB páros lesz a ligában.
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/karlos_dansby_says_johnny_manz.htmlJoey Tribbiani
több mint 9 éve
Nyerni kell ! Nem érdekel a drafthely, 8-8at akarok. Nagyon fos lenne ötös vereségszériával zárni.rendesen osztják Gilbertet (és kisebb mértékben Johnnyt).teljesen jogosan, Gilbert játéka nekem óriási csalódás volt. A draft után jogosan gondolhattuk, h a Haden-Gilbert páros az egyik, ha nem a legjobb CB páros lesz a ligában.
több mint 9 éve
gergogergo
246
rendesen osztják Gilbertet (és kisebb mértékben Johnnyt).teljesen jogosan, Gilbert játéka nekem óriási csalódás volt. A draft után jogosan gondolhattuk, h a Haden-Gilbert páros az egyik, ha nem a legjobb CB páros lesz a ligában.
Sport1 honlapján vasárnap 7-től Ravens-Browns lesz!