NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 9 éve
Tőlem gyött, mive a wazingtont is követem, így mán kifigyeltem a pasast... 😉Jó irányítót nem fogunk tudni Draftolni, mert az első 10 csapatból 3-4 csapat iránytó problémával küzd, szóval a jókat elfogják vinni.Ez sajnos minden évben így van, aki top5ben draftol általában QB-gondokkal küzd. Idén ráadásul a két legjobb irányítónál is bőven van kérdőjel.
Így az egyik lehetőség az ha Manziel és Shanahan összehaverkodik és valami jobbat alkotnak jövőre,
vagy OC csere. Manzielt nem fogják kirakni.P@trik
De továbbra sem értem honnan jött ez az OC csere, előbb rúgnám ki O'Neilt vagy Tábort, mint Shannyt 😊 qb nélkül, rookie futókkal, papíron bottom5 wr-sorral, TE nélkül szerintem ez pofás teljesítmény volt. Mackről ne is beszéljünk.Joey Tribbiani
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Jó irányítót nem fogunk tudni Draftolni, mert az első 10 csapatból 3-4 csapat iránytó problémával küzd, szóval a jókat elfogják vinni.Ez sajnos minden évben így van, aki top5ben draftol általában QB-gondokkal küzd. Idén ráadásul a két legjobb irányítónál is bőven van kérdőjel.
Így az egyik lehetőség az ha Manziel és Shanahan összehaverkodik és valami jobbat alkotnak jövőre,
vagy OC csere. Manzielt nem fogják kirakni.P@trik
De továbbra sem értem honnan jött ez az OC csere, előbb rúgnám ki O'Neilt vagy Tábort, mint Shannyt 😊 qb nélkül, rookie futókkal, papíron bottom5 wr-sorral, TE nélkül szerintem ez pofás teljesítmény volt. Mackről ne is beszéljünk.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 9 éve
Shanahant se ...DripNem kell, hogy kirakják, kap egy zsíros ajánlatot a niners és megpattan, ott nem kell ovisokat babusgatni, nézni, hogy ki késik meg ki nem. Ott aztán kreatívkodhat kedvére.
Manzinak biztos adnak még egy esélyt, Gordonkára nem vennék mérget. Nagyon helyes hogy Pettine meg akarja fogni az öltözőt, különben a fejére nőnek. Sokuk még gyerek, irányt kell nekik mutatni, emberileg is fejleszteni őket. Nekünk ez fura lehet, hogy egy 22 éves profi sportolót emberileg kell fejleszteni, de az amerikai kultúra úgy érzem el van maradva még a magyar átlagtól is. (gondolok itt az oktatásbeli különbségekre, egyszerűbben butábbak mint egy magyar.)
A qb kérdést én is FA-ról oldanám meg, de nem Cutlerrel 😀 Tényleg valami erős közepes qb is elég lenne nekünk, hogy elinduljunk felfele aki mögött ki lehet nevelni egy-két év alatt egy frencsájz qbt. Jelenleg ez lenne Manczi...
több mint 9 éve
Jó irányítót nem fogunk tudni Draftolni, mert az első 10 csapatból 3-4 csapat iránytó problémával küzd, szóval a jókat elfogják vinni.Így az egyik lehetőség az ha Manziel és Shanahan összehaverkodik és valami jobbat alkotnak jövőre,
vagy OC csere. Manzielt nem fogják kirakni.
több mint 9 éve
Sok érdekeset mondott Pettine tegnap, főleg a QB keresésről. Mert hogy lesz, ez biztos. Van ami sosem változik 😊Szerintem leginkább csak rendet és fegyelmet szeretne és így jelez, figyelmeztet. Van egy öltöző, ahol a csapat legfontosabb játékosa (QB), akibe sokat fektettek (1. kör) egy éretlen kölyök, egy másik nagyon fontos játékosa (Gordon) szintén az. Ez kihat a hangulatra, a fegyelemre. Ha egy ennyi embert foglalkoztató "vállalkozásban" nincs fegyelem, néhány alkalmazott "csak úgy elalszik", meg másnaposan nem megy be dolgozni, az a vállalkozás morálisan leépül, mert a többiek is előbb-utóbb átveszik ezt a hozzáállást.
www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/mike_pettine_cleveland_browns_1.htmlJoey Tribbiani
Manziel a pályán sem NFL kész, de úgy tűnik Pettine-nek még fejben is NFL késszé kell gyúrnia a srácot. Nem irigylem... Jonny Football nyilatkozatai, reakciói, viselkedése alapján mintha egy Ryan Leaf 2.-t látnék. Ugyanaz az infantilizmus árad belőle, mint annak idején Leafből...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
az ég világon semmi gond nincs Shanahannel.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
Nem igazán értem ezt az "új kreatív OC" témát.Kyle fiú nyomott egy négybekezdéses playbookot, ami ment az első meccseken, aztán összeomlott a futás és szépen lassan mindenünk leépül nem sokára elmúlik..... hiperkarma jellegű érzés kerített hatalmába. Persze Hólyag meg Focijancsi se tettek hozzá, de OC részről se nagyon tudta megoldani a dolgokat, mostmán tecc érteni?
Azért üdv a topikban persze 😀Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Nem igazán értem ezt az "új kreatív OC" témát. Azért üdv a topikban persze 😀
több mint 9 éve
Az irányító problémát én már csak szokásosnak tekintem.Egyszerűen nem tud a csapat találni egy értelmeset, én már annak is örülnék ha valami közepes képességű de stabil irányítót találnánk nem kell megváltsa a világot,csak hogy ne minden évbe ez legyen a sláger téma.
Hoyer egyértelműen nem megfelelő, volt egy jó fél szezonja de nem kell tőle sokat várni.
Manziel nagy kérdőjel, nagyon nagy mellénnyel jött az NFL-be, látni lehetett meccseken hogy tipikusan ráutaznak és utána a $$ oltás.Édes kevés volt amit láttunk tőle, de úgy gondolom hogy egy új kreatív OC-vel lehet még belőle valami.
A jövő évi draftot nem irányítóra kell elpazarolni.
több mint 9 éve
Sok érdekeset mondott Pettine tegnap, főleg a QB keresésről. Mert hogy lesz, ez biztos. Van ami sosem változik 😊 www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/mike_pettine_cleveland_browns_1.html
több mint 9 éve
Kell egy OC, amíg volt Makk és működött a futás addig el lehetett élni a Los mögött, szerintem Mancinger is elélt volna. Ultrasürgős valami fantáziával bíró OC beszerzése, mer hat meccs elég volt és utána csak filézetek a D-k.sutianapszerintem nincs gond Shannyvel, QB és C nélkül ez nem működik.Joey Tribbiani
Pedzegetik, hogy a Niners vinné Shannyt, nem tudom hogy örüljek-e neki vagy sem. Az első pár meccsen tényleg jó volt az offense, de Mack kidőlése után vagy azzal egy időben teljesen kiismertek minket a defensek, és alig tudtunk pontokat szerezni, míg az offense játékunk nem változott, vagy amit változtattak nem működött.Kell egy OC, amíg volt Makk és működött a futás addig el lehetett élni a Los mögött, szerintem Mancinger is elélt volna. Ultrasürgős valami fantáziával bíró OC beszerzése, mer hat meccs elég volt és utána csak filézetek a D-k.sutianapszerintem nincs gond Shannyvel, QB és C nélkül ez nem működik.Joey Tribbiani
több mint 9 éve
Ez teljesen egyértelmű. amit lehetett, kihozta ebből az O-ból.Kell egy OC, amíg volt Makk és működött a futás addig el lehetett élni a Los mögött, szerintem Mancinger is elélt volna. Ultrasürgős valami fantáziával bíró OC beszerzése, mer hat meccs elég volt és utána csak filézetek a D-k.sutianapszerintem nincs gond Shannyvel, QB és C nélkül ez nem működik.Joey Tribbiani
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Kell egy OC, amíg volt Makk és működött a futás addig el lehetett élni a Los mögött, szerintem Mancinger is elélt volna. Ultrasürgős valami fantáziával bíró OC beszerzése, mer hat meccs elég volt és utána csak filézetek a D-k.sutianapszerintem nincs gond Shannyvel, QB és C nélkül ez nem működik.
több mint 9 éve
azért jó végre kimaradni a black mondayből...
több mint 9 éve
Kell egy OC, amíg volt Makk és működött a futás addig el lehetett élni a Los mögött, szerintem Mancinger is elélt volna. Ultrasürgős valami fantáziával bíró OC beszerzése, mer hat meccs elég volt és utána csak filézetek a D-k.
több mint 9 éve
gergogergo
246
Pár gondolat az elmúlt szezonról. Az elmúlt évekhez képest eredményesebb szezont tudhatunk magunk mögött, de a szezon utolsó harmadában mutatott játék óriási csalódás volt, e miatt nem igazán tudom azt mondani, h elégedett vagyok a szezonnal. Idén sajnos a sérülések sem kerülték el a csapatot, több kulcsjátékos dőlt ki több meccsre vagy a teljes szezonra (Mack, Gipson, Taylor és ide sorolnám még Armonty Bryant-et is, aki sokat fejlődött nagyon bíztató játékot mutatott az elején), a Def line pl nem állt fel szerintem két egymás utáni meccsre ugyanúgy, én ezért a gyengébb futás elleni védelmet a sok sérülésnek tudom be. Az O a szezon elején meglepően jó volt, annak ellenére, h mennyire gyenge WR sorral kezdtük az idényt, aztán Mack sérülése után látványos visszaesés történt itt, Gordon visszatérése pedig nem hogy lendített volna a csapaton, sokkal inkább zavarodott volt a támadóegység, már-már erőlködve kereste Hoyer Gordont a passzokkal. Az ST sem tudott pluszt adni, egy értelmes visszahordás volt a szezonban, ami TD-vel zárult, azt is visszafújták sárga zászlóval, Benjamin, aki elég termékeny visszahordó volt tavaly, idén semmi értékelhetőt nem mutatott itt (csapat szinten idén a 3. legkevesebb yard punt visszahordás után a miénk), viszont 3 elkapott TD-vel ő volt a legjobb.A Draftot ha jól emlékszem olyan A, B közöttire értékelte a sajtó, még itt a fórumon is többnyire elégedettek voltunk, bár a WR pick nagyon hiányzott, most viszont a mutatott játék alapján nálam ez egy erős D-s osztályzat… A 4. picket annak tudatában cseréltük már el, h tudtuk, h Gordont eltiltották, így jött Watkins helyett Gilbert, akiről azt gondolhattuk, h Hadennel ligaelit CB párost fog alkotni, ennek ellenére egy értékelhető INT-et felmutatva nagy mellényúlásnak gondolom most őt, az újoncok közül ő a legnagyobb csalódás. Manziel-el legalább azt elértük, h felkavartuk az állóvizet, végre rivaldafénybe került a csapat. Nekem személy szerint sose tartozott a kedvenceim közé, fenntartással fogadtam a draftolását, én végig Hoyer párti voltam, aztán egy kicsit megbabonázott engem is azzal az egyetlen TD-vel, amit futott a Bills ellen, de gyorsan visszarángatott a földre a borzalmas másfél meccsével, amikor is megkapta az esélyt. Egyelőre nem írnám őt le, de sokat elárul az elmúlt hetekben megjelent cikkek róla, h mennyire nem vette komolyan a munkát, ma már az elcseréléséről is hallani. A draftolt játékosokból Bitonio stabilitást adott az O line-nak, míg Kirksey hozott egy szolid teljesítményt. Volt három UDFA játékos, akik kellemes meglepetések voltak, Crowell, Gabriel és Williams. Crow végül 8 futott TD-vel zárt, ezzel nálam ő volt a legjobb újonc játékosunk, pedig 3. sz. futónak indult, Gabriel a szezon elején nagyon tetszett, de Gordon visszatérésével elfelejtettük őt, míg Williams csak kiszorított egy első körös CB-t. Számomra a legnagyobb csalódás Cameron játéka volt, akitől azt vártam, h Gordon távolléte miatt ligaelit TE-é válik idén, ennek ellenére fele annyi yardot és negyed annyi (tavaly 80, idén 24!) elkapást hozott össze, persze a sérülései hátráltathatták a teljesítményét, de aki új szerződésért küzd, attól többet várna az ember (bár a sokadik agyrázkódása után hallani azt is, h abbahagyja a focit). Az igazolások közül Dansby hozta a rutint a D-ben, féltem, h Jacksont nem tudjuk kellőképpen pótolni, de úgy gondolom, h vele jól jártunk, ellenben a másik rutinos játékos, Whitnerről már nem mondható ez el, Ward sokkal jobb volt előtte. Két év elteltével Mingo sem győzött meg, h jó választás volt, bár róla kiderült, h egy vállsérülés hátráltatta egész szezonban, így viszont az egyetlen értékelhető pass rusher játékosunk Kruger volt, aki a tavalyi csalódást keltő szezon után 11 sack-el zárt, ezért nálam ő volt az idény legjobb Browns játékosa, a legstabilabb teljesítményt ő nyújtotta az idény során véleményem szerint. Összesen 21 INT-el zártuk az idényt, ami a 2. legjobb teljesítmény volt a ligában, de sajnos a támadóegység ennek a nagy százalékát nem tudta pontokra váltani, így ez csak egy szép statisztika maradt.
A jövő évi draftra a lemez ugyanaz, mint eddig, kell egy franchise QB,mert Manziel nem lesz az és kell egy megbízható elkapó,mert úgy látszik, h Gordonra se lehet számítani hosszútávon, de mindenképp bíztató, h idén a draft téma nem a 4. hét után került elő,hanem csak a szezon végén. A jövő bíztató csak találjuk már meg azt a vacak QB-t…
több mint 9 éve
A szezon túl biztatóan kezdődött, és túl keserűen fejeződött be. Továbbra is keressük a megváltó irányítónkat, és legalább egy jó elkapónkat, előre lépés ezen a területen nem történt. A csapat többi része alakul mint púpos gyerek a prés alatt, de a qb és wr kérdés nagy probléma továbbra is.Nem a 7-9 a gáz, hanem ahogy kialakult ez a mérleg, a szezon vége ismét olyan "Browns"-os lett :/ Mindig azt érzem, hogy egy helyben toporgunk!
Érdekes, hogy a szezon vége felé milyen sok probléma adódott az újoncokkal, renitensekkel. JF továbbra is azt hiszi hogy az egyetemi bajnokságban van, Gordont továbbra is a rossz szokásai vezérlik és Gilbert akiből lassan bust lesz is beállt a renitensek közé. Ő szintén túl lazán veszi az egészet, szerintem nem tetszik neki Pettine és ő majd megmutatja neki. Nem lesz szerencséje, mert az öltözőben rendet fog tartani az edző, és sztem a kövi szezon után repülni fog ha nem mutat fel valami teljesítményt.
A 7-9es szezon nem gáz, ettől rosszabbakhoz szoktam hozzá. Nem kell pánikolni szerintem jövőre ezzel az edzővel tudunk fejlődni.Csiriba
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 9 éve
A 12. és 19. pick a miénk. Csak annyit kérek, h. legalább az egyikkel sikerüljön minimum backup szintű játékost húzni 😊 TRich, Weeden, Gilbert, Manziel, jó lenne, ha az 1. körösökből is építkezne a csapat.Haslam keményen beszólt a "renitenseknek". Remélem ő is tanul a hibáiból és ezek után hagyja az illetékeseket draftolni. www.cleveland.com/browns/index.ssf/2014/12/jimmy_haslam_cleveland_browns_1.html#incart_big-photo
Nehéz elhinni, h. ekkora gyökér ez a Manziel, Gilbert, Gordon trió. Még szerencse, h. vannak Dansbyk, Hadenek, Thomasok is a csapatban.
több mint 9 éve
| ...they made the move because a homeless man told Haslam to "draft Manziel. |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
A szezon túl biztatóan kezdődött, és túl keserűen fejeződött be. Továbbra is keressük a megváltó irányítónkat, és legalább egy jó elkapónkat, előre lépés ezen a területen nem történt. A csapat többi része alakul mint púpos gyerek a prés alatt, de a qb és wr kérdés nagy probléma továbbra is.Érdekes, hogy a szezon vége felé milyen sok probléma adódott az újoncokkal, renitensekkel. JF továbbra is azt hiszi hogy az egyetemi bajnokságban van, Gordont továbbra is a rossz szokásai vezérlik és Gilbert akiből lassan bust lesz is beállt a renitensek közé. Ő szintén túl lazán veszi az egészet, szerintem nem tetszik neki Pettine és ő majd megmutatja neki. Nem lesz szerencséje, mert az öltözőben rendet fog tartani az edző, és sztem a kövi szezon után repülni fog ha nem mutat fel valami teljesítményt.
A 7-9es szezon nem gáz, ettől rosszabbakhoz szoktam hozzá. Nem kell pánikolni szerintem jövőre ezzel az edzővel tudunk fejlődni.
több mint 9 éve
nahát, Pettine nem lesz kirúgva 😀
több mint 9 éve
Shaw teljesen elfogadhatóan játszott, szimpatikus bemutatkozás, ütöttük, vágtuk szegényt, rengeteg tapasztalatot szerzett ma.
több mint 9 éve
Majd jövőre. Szerintem jó úton járunk.
több mint 9 éve
fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/q87/s720x720/10863916_850268828369835_4470463135033258137_o.jpgVrijbloed8 dolláros jegy 😀