Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Teljesen egyetértek az előttem szolokkal, teljesen kilátástalan amit láttunk eddig, fogalma nincs a stábnak mit kezdjünk Manziellel és egyéb újakkal, marad peti jövőre megszánunk egy újabb nyugdíjas QB-t?Esetleg új edző? új QB? elhozzunk Cardelt vagy Cookot vagy Boykint? ismerjük a QB átkunk.
Halott a futás, elhozzuk Fournette vagy Chubb-ot? azzal se váltjuk meg a világot.
Nem látom megmondom őszintén a kiutat.
több mint 10 éve
"When Haden had to leave briefly, Johnson Bademosi received snaps at cornerback before Justin Gilbert."hahaha😀
több mint 10 éve
Még ma is elég pipa vagyok a vereség, de főleg a 'defense' játéka miatt. Nézegettem a snap számokat ( www.dawgsbynature.com/2015/9/28/9406329/browns-week-3-offensive-snap-counts-vs-raiders + www.dawgsbynature.com/2015/9/28/9406333/browns-week-3-defensive-snap-counts-vs-raiders) és sajnos realizálnom kellett, h. ez bizony többségében már Pettine (és Farmer) csapata, az általuk igazolt/draftolt játékosok vannak fölényben. Mindkét egységben 19-19 játékos lépett pályára vasárnap, a támadóknál 13, a védőknél 10 a Pet által kukázottak száma. Nincs helye a kifogásoknak.Minden szavával egyetértek, én kb semmi esélyt nem látok a Chargers elleni meccsre, negyedik legtöbb yardot szerzik az NFL-ben, a futásuk is középmezőny, ami az jelenti, hogy minket még rommá is futnak, de azon nagyon meglennék lepve ha Rivers nem passzolná szét a védelmünket! A védelmük is top10-es ha a yardokat nézzük, és passz ellen meg a harmadikok, futni meg úgyse tudunk 😀 nem láttam a SD meccseit, de pusztán a statokra meg a hazai pályára hagyatkozva, borítékolható a zakó!
Mi volt a cél és mit sikerült összehozni 1.5 év alatt?
- fussunk jól, ha már nincs QB. Eredmény: ahogy Patrik írta, 39 yard, 2.8-as avg.. Mind yardokban, mind átlagban bottom 10 a csapat. A futókat még annyira nem is ekézném, viszont az OL... Mack és Bitonio árnyékuk önmaguknak. Nevetséges, h. ott ül Erving a padon (btw, négy első körös pickünk volt elmúlt két évben, közülük 3 padozik !!!!), amikor sorozatban a harmadik meccsen akadozik minden, ami offensive line. Ennyire gyenge edzéseken? Greco és Schwartz sem játszanak pro bowl szinten, bőven lenne kit kiszorítani...
- építsünk fel egy elit secondaryt press coverre alapozva. Eredmény: Haden ellen mindenki karrier napot tart. PFF infó: Haden allowed a reception on all six targets when he was in coverage on Cooper. Overall, he gave up 87 yards and also missed two tackles on the former Alabama standout. Derek Carr had a passer rating of 118.8 when targeting Haden, which is tied for the highest figure on the Browns defense..
Elnézve amit a Jets ellen is művelt asszem nem túlzás kijelenteni, h. nem fekszik neki a rendszer. Az edzői kar sem alkalmazkodik, ahogy Marshallon, úgy Cooperen sem nagyon láttam double coveraget.
Az elit corner duó másik tagja? Justin Gilbert ! 0 snap idén !
Whitnerről se feledkezzünk meg, aki ennek a rezsimnek a nagy igazolása. Teljesen használhatatlan. Missed tackle hegyek, pass coverben is nulla (pedig ugye pont ezért hoztuk, h. majd a TE-k ellen jobb lesz, mint Ward).
- állítsuk meg a futást. Nem akarom túlragozni, mindenki tudja mennyi muníciót fektettünk a futás elleni védekezés javításába az elmúlt években. Ehhez képest 160 yardot hoznak ellenünk meccsenként, majdnem 5-ös átlaggal. Nem lehet, h. a sémával van itt is baj, Mr. Peti? Ilyen gyenge tacklingot utoljára Crennel idején láttam. Jöttek a hírek, h. mennyire lájtos volt a TC, asszem visszanyalt a fagyi.
Remélem én reagálom túl a dolgokat, de semmit sem lépett előre a csapat tavaly óta. A Chargers elleni tényleg az uccsó esély (meglepően szenvednek idén ők is), ha az sem jön össze nem látom hogyan nyerünk meccset a 14. hétig (SF otthon, azt talán behúzzuk).
Joey Tribbiani
Szerkesztette: Bad 31

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Még ma is elég pipa vagyok a vereség, de főleg a 'defense' játéka miatt. Nézegettem a snap számokat ( www.dawgsbynature.com/2015/9/28/9406329/browns-week-3-offensive-snap-counts-vs-raiders + www.dawgsbynature.com/2015/9/28/9406333/browns-week-3-defensive-snap-counts-vs-raiders) és sajnos realizálnom kellett, h. ez bizony többségében már Pettine (és Farmer) csapata, az általuk igazolt/draftolt játékosok vannak fölényben. Mindkét egységben 19-19 játékos lépett pályára vasárnap, a támadóknál 13, a védőknél 10 a Pet által kukázottak száma. Nincs helye a kifogásoknak.Mi volt a cél és mit sikerült összehozni 1.5 év alatt?
- fussunk jól, ha már nincs QB. Eredmény: ahogy Patrik írta, 39 yard, 2.8-as avg.. Mind yardokban, mind átlagban bottom 10 a csapat. A futókat még annyira nem is ekézném, viszont az OL... Mack és Bitonio árnyékuk önmaguknak. Nevetséges, h. ott ül Erving a padon (btw, négy első körös pickünk volt elmúlt két évben, közülük 3 padozik !!!!), amikor sorozatban a harmadik meccsen akadozik minden, ami offensive line. Ennyire gyenge edzéseken? Greco és Schwartz sem játszanak pro bowl szinten, bőven lenne kit kiszorítani...
- építsünk fel egy elit secondaryt press coverre alapozva. Eredmény: Haden ellen mindenki karrier napot tart. PFF infó: Haden allowed a reception on all six targets when he was in coverage on Cooper. Overall, he gave up 87 yards and also missed two tackles on the former Alabama standout. Derek Carr had a passer rating of 118.8 when targeting Haden, which is tied for the highest figure on the Browns defense..
Elnézve amit a Jets ellen is művelt asszem nem túlzás kijelenteni, h. nem fekszik neki a rendszer. Az edzői kar sem alkalmazkodik, ahogy Marshallon, úgy Cooperen sem nagyon láttam double coveraget.
Az elit corner duó másik tagja? Justin Gilbert ! 0 snap idén !
Whitnerről se feledkezzünk meg, aki ennek a rezsimnek a nagy igazolása. Teljesen használhatatlan. Missed tackle hegyek, pass coverben is nulla (pedig ugye pont ezért hoztuk, h. majd a TE-k ellen jobb lesz, mint Ward).
- állítsuk meg a futást. Nem akarom túlragozni, mindenki tudja mennyi muníciót fektettünk a futás elleni védekezés javításába az elmúlt években. Ehhez képest 160 yardot hoznak ellenünk meccsenként, majdnem 5-ös átlaggal. Nem lehet, h. a sémával van itt is baj, Mr. Peti? Ilyen gyenge tacklingot utoljára Crennel idején láttam. Jöttek a hírek, h. mennyire lájtos volt a TC, asszem visszanyalt a fagyi.
Remélem én reagálom túl a dolgokat, de semmit sem lépett előre a csapat tavaly óta. A Chargers elleni tényleg az uccsó esély (meglepően szenvednek idén ők is), ha az sem jön össze nem látom hogyan nyerünk meccset a 14. hétig (SF otthon, azt talán behúzzuk).
Szerkesztette: Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Amúgy ez a 39 futott yardunk, nem tudom hogy sírjak vagy nevessek?!
több mint 10 éve
Nagyon nem volt jó a játék, persze lehet mondani h jöttünk fel szépen ezt aláírom, de az első félidőbe volt 3 értelmes passzunk?!így van, QB-draft, edzőcsere, sosem lépünk egyről a kettőre, hányinger.
Védelem világát nem tudja, Sheltont fogják nagyon nem tud villogni, WReket nem tudtuk tartani, futás védekezés se volt jó.
QB kérdés továbbra is gond, volt nagy vita erről pár napja kilett vesézve, megmondom őszintén nem tudom mi lenne megoldás, de ha belegondolok hogy könnyen előfordulhat hogy X héten belül megint QB draft fog jönni mint téma hányinger kerülget.
Az edző csere kérdésről nem is beszélve.
Főleg azért bosszant hogy nem megy a csapatnak mert Big Ben minusz, Ravens 0-3....
P@trik
Drip írta skypeon, h. ő mindenképp kitartana Pettine mellett, lehet tényleg ez a megoldás, nem lehet egy-két évente rendszert váltani. Inkább lehet O'Neil szerepén kéne elgondolkodni és hozni egy kicsit más felfogású DC-t.
több mint 10 éve
Nagyon nem volt jó a játék, persze lehet mondani h jöttünk fel szépen ezt aláírom, de az első félidőbe volt 3 értelmes passzunk?!Védelem világát nem tudja, Sheltont fogják nagyon nem tud villogni, WReket nem tudtuk tartani, futás védekezés se volt jó.
QB kérdés továbbra is gond, volt nagy vita erről pár napja kilett vesézve, megmondom őszintén nem tudom mi lenne megoldás, de ha belegondolok hogy könnyen előfordulhat hogy X héten belül megint QB draft fog jönni mint téma hányinger kerülget.
Az edző csere kérdésről nem is beszélve.
Főleg azért bosszant hogy nem megy a csapatnak mert Big Ben minusz, Ravens 0-3....
több mint 10 éve
A defense megint bőven 100 futott yard felett szopott. Az OL 1 yardról nem tud lyukat nyitni. És a legfontosabb pillanatban enged sacket. Elvileg ezek a csapat erősségei, nem McCown, aki meccsben tartott az utolsó másodpercig. Futójáték nulla, Barnidge és Hartline előtt viszont le a kalappal. Az a Benji fumbli is kurva rosszkor jött.McCown szarul kezdett de a második félidőben sokat javult a játéka, és megint a "kukázott" offense volt az amire kevesebb lehet a panasz, mert amit a védelem művel, az vicc. Haden megint szopóágon volt, röhejes miss tackle-ök. Petine szerintem könnyen lehet uccsó szezonját tölti itt, egy védő szakembertől elvárnám, hogy összekovácsoljon legalább egy közepes védelmet!
1/1 nem hiszem, de aggasztó, h. a védelem ennyire nem áll össze.
Joey Tribbiani

több mint 10 éve
Mekkón nem volt rossz ma, egy-két esetben hozhatott volna gyorsabban is döntést, pl az első negyed elején ha két másodperccel hamarabb adja a labdát akkor Barnidge rendesen meg tudta volna fogni, de mindegy már ez így alakult.A defense egyébként 150 yard fölött engedett ma, ami túl sok nekünk. Vagy a futójátékot vagy a passz játékot el kell venni az ellenféltől akkor lehet keresni valónk. És a Benji féle hibák nem férnek bele. De vajon hogy tudták kiszedni alóla a labdát mikor ráfeküdt, ezt nem értettem.
több mint 10 éve
Cooper egyre esélyesebb,hogy játszikkár, h. a rossz Cooper játszik nálunk (:
Drip
több mint 10 éve
A defense megint bőven 100 futott yard felett szopott. Az OL 1 yardról nem tud lyukat nyitni. És a legfontosabb pillanatban enged sacket. Elvileg ezek a csapat erősségei, nem McCown, aki meccsben tartott az utolsó másodpercig. Futójáték nulla, Barnidge és Hartline előtt viszont le a kalappal. Az a Benji fumbli is kurva rosszkor jött. 1/1 nem hiszem, de aggasztó, h. a védelem ennyire nem áll össze.
több mint 10 éve
Nos amíg ez a védelem nem javul egy közepes nfl szintre, addig nem lesz esélyünk rendes (plusszos v nullás) szezont játszani. Viszont biztos a helyünk a top5-ben a drafton...
több mint 10 éve
Cooper egyre esélyesebb,hogy játszik
több mint 10 éve
K'Waun agyrázkódás miatt csatlakozott a Turbin, Solomon duóhoz, biztosan kihagyja a meccset. Desir lesz a 3. számú. Gilbert megint összeszedett egy kisebb sérülést, limitált volt csütörtökön és pénteken is. Desmond Bryant játéka is kérdéses, egész héten nem edzett egy vállsérülés miatt, Hughes (és Cooper) pótolhatják.Gilbert már igazán játszhatna, idén eldől, hogy kuka e vagy lesz még belőle valami, vagy már eldőlt?! 😊
Joey

több mint 10 éve
K'Waun agyrázkódás miatt csatlakozott a Turbin, Solomon duóhoz, biztosan kihagyja a meccset. Desir lesz a 3. számú. Gilbert megint összeszedett egy kisebb sérülést, limitált volt csütörtökön és pénteken is. Desmond Bryant játéka is kérdéses, egész héten nem edzett egy vállsérülés miatt, Hughes (és Cooper) pótolhatják.
több mint 10 éve
nem terveztem megvédeni Rexyt, csak érdeklődtemBiztos nem csak az SB-t, de azért arra csak emlékszem, hogy nem Rexiről volt híres az a Bears, azért a 73.9-es QB rate csak árulkodó!őszintén srácok, hány Bears meccset láttatok abból a szezonból a Sbon kívül?Most komolyan nem esett le, hogy én is erre céloztam?[Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Azt a világtalan távirányítót a védelme vezette a SB-be. Inkább. De ez már off volt erősen, elnézést.
Bad31
Csiriba
Bad31
sapka
Bad31
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Biztos nem csak az SB-t, de azért arra csak emlékszem, hogy nem Rexiről volt híres az a Bears, azért a 73.9-es QB rate csak árulkodó!őszintén srácok, hány Bears meccset láttatok abból a szezonból a Sbon kívül?Most komolyan nem esett le, hogy én is erre céloztam?[Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Azt a világtalan távirányítót a védelme vezette a SB-be. Inkább. De ez már off volt erősen, elnézést.
Bad31
Csiriba
Bad31
sapka

több mint 10 éve
őszintén srácok, hány Bears meccset láttatok abból a szezonból a Sbon kívül?Most komolyan nem esett le, hogy én is erre céloztam?[Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Azt a világtalan távirányítót a védelme vezette a SB-be. Inkább. De ez már off volt erősen, elnézést.
Bad31
Csiriba
Bad31
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Most komolyan nem esett le, hogy én is erre céloztam?[Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Azt a világtalan távirányítót a védelme vezette a SB-be. Inkább. De ez már off volt erősen, elnézést.
Bad31
Csiriba

több mint 10 éve
[Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Azt a világtalan távirányítót a védelme vezette a SB-be. Inkább. De ez már off volt erősen, elnézést.
Bad31
több mint 10 éve
mellékesen Isten Éltesse Pettine-t 😊
több mint 10 éve
Csak arra céloztam, hogy valahol tökm1 melyik végén fogod meg a dolgokat, ahhhoz sikeres legyél kell a jó D, a jó futójáték meg a top10es qb is...Itt a QB nem volt kérdés. Két irány volt: felfegyerezni a QB-t, vagy erősíteni a csapat védelmét és főleg a falakat. Utóbbi mellett döntöttek - sztem helyesen.Igen, meg egy top 10 QBPont ezért nem célpontokat szereztetek az off-seasonban, mert erős, elit védelem kell az igazi sikerekhez.A stabil nálam nem egyenlő a liga elittel már bocs! És nálunk még a stabil is kérdéses kb! És Ravens, Cowboys, Packers, vagy akár a Steelers, Flacko, Romo, Rodgers, Rhoetlisberger!!! Szerintem nem is kell tovább fejteni mire gondolok! Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Mai napig (a leg)sikeres(ebb) kombó az erős védelem kiváló futójátékkal ötvözve: 49 ers 3 éven át ment legalább főcsop döntőig, a Seahawks 2 SB-t játszott így, de meg lehet nézni a Ravens-t, vagy a Cowboys-t.Na igen, de mennyivel jobb lenne ha lenne táptalaj egy QB-nak, azért a foci erősen elvan tolódva a passz irányába már, a stabil védelem + futójáték kicsit idejét múlt hozzáállás szerintem, és azért láttuk, hogy egy Gordon féle elkapó mennyit is ér a pályán. Lehet kicsit ez a gond a védelem szakértős főedzőkkel, nem haladnak a korral, vagy csak akik hozzánk jönnek nem 😀 összetett ez a téma, én biztos arra gyúrnék, hogy ha már klasszis QB-t nehéz találni, akkor legyen neki két olyan célpontja mint mondjuk 2007-ben volt, B17 meg Fucking soldier Winslow Jr. akik azért kitudnak húzni a szarból egy közepes irányítót!Na jó de ez akkor milyen terv? Ok nem Manzi az, akkor jövőre QB draft megint, és utána meg talán WR vagy TE, ennyire nem érezheti biztosnak a helyét Pettine, és ha tényleg így van, hogy szándékosan nem építi ki az elkapó gárdát Manzinak akkor meg egy undorító önző hozzáállás.Nem Johnnyval akarnak kibaszni, csak szerintuk a gyozelem kulcsa a ket fal, stabil futojatek es egy iranyito, aki vigyaz a labdara. Nem fognak leterni errol az utrol csak azert, h. megkonnyitsek a QB-dolgat (nyilvan egy eros fal es jo RB is segit, de elkapok nelkul azert nehez).. Farmer nem szivesen huz elol WR-t, mondvan meccsenkent 6-7 ertekelheto megmozdulasa van, nem ugy mint egy DL/OL jatekosnak vagy eppen CB-nek.
Bad31
En azt mondom, h. sokkal iranyito-centrikusabban is meg lehetett volna kozeliteni ezt az offseasont. Persze az erme masik oldala, h. par honapja meg azt sem lehetett tudni, h. Johnny mit valaszt; a sorosuveget v. a focilabdat.
Joey
Bad31
Az utóbbi években csak a Saints és a tavalyi Pats nyert SB-t azzal, hogy kiváló O kiváló QB-val. (A Packers is akkor nyert SB-t, amikor az adott évben elit védelme volt)
Soldados
Bad31
A mondandóm lényege pedig az volt, hogy nem idejét múlt az elit D+ brutál futójáték, sőt, mai napig ez a legsikeresebb kombó.
Soldados
peach
Soldados
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Itt a QB nem volt kérdés. Két irány volt: felfegyerezni a QB-t, vagy erősíteni a csapat védelmét és főleg a falakat. Utóbbi mellett döntöttek - sztem helyesen.Igen, meg egy top 10 QBPont ezért nem célpontokat szereztetek az off-seasonban, mert erős, elit védelem kell az igazi sikerekhez.A stabil nálam nem egyenlő a liga elittel már bocs! És nálunk még a stabil is kérdéses kb! És Ravens, Cowboys, Packers, vagy akár a Steelers, Flacko, Romo, Rodgers, Rhoetlisberger!!! Szerintem nem is kell tovább fejteni mire gondolok! Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Mai napig (a leg)sikeres(ebb) kombó az erős védelem kiváló futójátékkal ötvözve: 49 ers 3 éven át ment legalább főcsop döntőig, a Seahawks 2 SB-t játszott így, de meg lehet nézni a Ravens-t, vagy a Cowboys-t.Na igen, de mennyivel jobb lenne ha lenne táptalaj egy QB-nak, azért a foci erősen elvan tolódva a passz irányába már, a stabil védelem + futójáték kicsit idejét múlt hozzáállás szerintem, és azért láttuk, hogy egy Gordon féle elkapó mennyit is ér a pályán. Lehet kicsit ez a gond a védelem szakértős főedzőkkel, nem haladnak a korral, vagy csak akik hozzánk jönnek nem 😀 összetett ez a téma, én biztos arra gyúrnék, hogy ha már klasszis QB-t nehéz találni, akkor legyen neki két olyan célpontja mint mondjuk 2007-ben volt, B17 meg Fucking soldier Winslow Jr. akik azért kitudnak húzni a szarból egy közepes irányítót!Na jó de ez akkor milyen terv? Ok nem Manzi az, akkor jövőre QB draft megint, és utána meg talán WR vagy TE, ennyire nem érezheti biztosnak a helyét Pettine, és ha tényleg így van, hogy szándékosan nem építi ki az elkapó gárdát Manzinak akkor meg egy undorító önző hozzáállás.Nem Johnnyval akarnak kibaszni, csak szerintuk a gyozelem kulcsa a ket fal, stabil futojatek es egy iranyito, aki vigyaz a labdara. Nem fognak leterni errol az utrol csak azert, h. megkonnyitsek a QB-dolgat (nyilvan egy eros fal es jo RB is segit, de elkapok nelkul azert nehez).. Farmer nem szivesen huz elol WR-t, mondvan meccsenkent 6-7 ertekelheto megmozdulasa van, nem ugy mint egy DL/OL jatekosnak vagy eppen CB-nek.
Bad31
En azt mondom, h. sokkal iranyito-centrikusabban is meg lehetett volna kozeliteni ezt az offseasont. Persze az erme masik oldala, h. par honapja meg azt sem lehetett tudni, h. Johnny mit valaszt; a sorosuveget v. a focilabdat.
Joey
Bad31
Az utóbbi években csak a Saints és a tavalyi Pats nyert SB-t azzal, hogy kiváló O kiváló QB-val. (A Packers is akkor nyert SB-t, amikor az adott évben elit védelme volt)
Soldados
Bad31
A mondandóm lényege pedig az volt, hogy nem idejét múlt az elit D+ brutál futójáték, sőt, mai napig ez a legsikeresebb kombó.
Soldados
peach

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Igen, meg egy top 10 QBPont ezért nem célpontokat szereztetek az off-seasonban, mert erős, elit védelem kell az igazi sikerekhez.A stabil nálam nem egyenlő a liga elittel már bocs! És nálunk még a stabil is kérdéses kb! És Ravens, Cowboys, Packers, vagy akár a Steelers, Flacko, Romo, Rodgers, Rhoetlisberger!!! Szerintem nem is kell tovább fejteni mire gondolok! Persze egy Grossman is a SB-be vezette a Bears-t, de azért nem ez a jellemző, és mondom stabil nem egyenlő a ligaelittel!Mai napig (a leg)sikeres(ebb) kombó az erős védelem kiváló futójátékkal ötvözve: 49 ers 3 éven át ment legalább főcsop döntőig, a Seahawks 2 SB-t játszott így, de meg lehet nézni a Ravens-t, vagy a Cowboys-t.Na igen, de mennyivel jobb lenne ha lenne táptalaj egy QB-nak, azért a foci erősen elvan tolódva a passz irányába már, a stabil védelem + futójáték kicsit idejét múlt hozzáállás szerintem, és azért láttuk, hogy egy Gordon féle elkapó mennyit is ér a pályán. Lehet kicsit ez a gond a védelem szakértős főedzőkkel, nem haladnak a korral, vagy csak akik hozzánk jönnek nem 😀 összetett ez a téma, én biztos arra gyúrnék, hogy ha már klasszis QB-t nehéz találni, akkor legyen neki két olyan célpontja mint mondjuk 2007-ben volt, B17 meg Fucking soldier Winslow Jr. akik azért kitudnak húzni a szarból egy közepes irányítót!Na jó de ez akkor milyen terv? Ok nem Manzi az, akkor jövőre QB draft megint, és utána meg talán WR vagy TE, ennyire nem érezheti biztosnak a helyét Pettine, és ha tényleg így van, hogy szándékosan nem építi ki az elkapó gárdát Manzinak akkor meg egy undorító önző hozzáállás.Nem Johnnyval akarnak kibaszni, csak szerintuk a gyozelem kulcsa a ket fal, stabil futojatek es egy iranyito, aki vigyaz a labdara. Nem fognak leterni errol az utrol csak azert, h. megkonnyitsek a QB-dolgat (nyilvan egy eros fal es jo RB is segit, de elkapok nelkul azert nehez).. Farmer nem szivesen huz elol WR-t, mondvan meccsenkent 6-7 ertekelheto megmozdulasa van, nem ugy mint egy DL/OL jatekosnak vagy eppen CB-nek.
Bad31
Joey
Bad31
Soldados
Bad31
Soldados
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...