Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
"So honored to be a Cleveland Brown. I can’t wait to get to work." -JF

Hát én q boldog vagyok ezzel az első körrel! 🏈 🏈

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Azt mondtam régebben, hogy én leszek az első, aki röhögni fog azon a csapaton, aki behúzza Manzielt.
Igazság szerint itt viszont már ez egy jó pick volt, ezt kellett tenni és az elmúlt évek után kijár már a Brownsnak is valami pozitív fordulat. 😊

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát nekem rohadtul bejött, amit ma alakítottatok, Gordon miatt amúgy is nézegettelek titeket, most már még inkább. Hajrá Foci Jani 😊

több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Szèp munka uraim, most tényleg gyöhet a zabriskie point

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Na hát ez nagyon jó első kör volt, grat az FO-nak!!! Egyikükről se tudok semmit, csak amit itt írtatok és beleolvastam, hát Manziel-t majd meglátjuk, hogy él meg az NFL-ben hogy ilyen mélynövésű, hátha Brees lesz belőle 😀

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 11 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 980
football jani in da house, megérkezett a fehér gengszter

meg is rendeltem a képen látható pólót

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Quinn és Weeden is a 22-dik választással kötött ki Clevelandben, good luck Johnny!

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Csak meg lett Johnny 😊 és még a Mockom is majdnem ül kicsit szerepcsere történt 😀
Örülök mint majom a farkának !

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 017 — Axel Foley
Welcome, Johnny !!

Ha most sem fordul meg a szerencse, akkor soha.Joey Tribbiani
Gilbert+JF+egy jövő évi első körös pick
Szép.

több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Welcome, Johnny !!

Ha most sem fordul meg a szerencse, akkor soha.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 259 — no es importante
hajrá Browns! 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard
azért remélem nem megyünk fel 10 helyet Manzielért. 26-on elgondolkodnék, de szerintem Teddy előrébb van a boardon ^ ^Joey Tribbiani
főleg, hogy Johnny kapja a hype-ot rendesen ... Teddy-ről meg semmi szó nem esik ... az egyik tuti lejön 26-ig, és akkor azt mondom, hogy a Gilbert pick is zseniálisDrip
jaja. Teddy ezek után álom lenne, mi szól ellene? Kicsi a keze és szar volt a ProDayen ? 😊

Egybk. az OT-k közül ki maradt még, aki elég atletikus lehet a zone blockinghoz ? Van olyan, aki behúzható 26-on?Joey Tribbiani
Moses simán megéri a 26-ot ... Kouandijo már nem biztos

több mint 11 éve
azért remélem nem megyünk fel 10 helyet Manzielért. 26-on elgondolkodnék, de szerintem Teddy előrébb van a boardon ^ ^Joey Tribbiani
főleg, hogy Johnny kapja a hype-ot rendesen ... Teddy-ről meg semmi szó nem esik ... az egyik tuti lejön 26-ig, és akkor azt mondom, hogy a Gilbert pick is zseniálisDrip
jaja. Teddy ezek után álom lenne, mi szól ellene? Kicsi a keze és szar volt a ProDayen ? 😊

Egybk. az OT-k közül ki maradt még, aki elég atletikus lehet a zone blockinghoz ? Van olyan, aki behúzható 26-on?

több mint 11 éve
főleg, hogy Johnny kapja a hype-ot rendesen ... Teddy-ről meg semmi szó nem esik ... az egyik tuti lejön 26-ig, és akkor azt mondom, hogy a Gilbert pick is zseniális

több mint 11 éve
Lane Adkins szerint Lewan-ért jöttünk volna fel 11-re, nem Dzsoniért.

több mint 11 éve
azért remélem nem megyünk fel 10 helyet Manzielért. 26-on elgondolkodnék, de szerintem Teddy előrébb van a boardon ^ ^

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Jó pick, és nem is csak egy nagyon jó CB-t kaptok, hanem egy elit returnert is.

Az egy hely felmozgást én sem igazán értem, kíváncsi vagyok, mivel magyarázzák majd, de egy 5. körrel beáldozása egyáltalán nem vészes, bőven van pickje a csapatnak.vassadi
érdekes döntés volt, de lehet pont ez a kulcs, h. bőven van még pick. Konkrétan 6db az 5. kör előtt. Lehet úgy gondolkodtak, h. ennyi rookie úgysem fér el a rosteren, egy 5th roundert meg megér, h. tuti meglegyen a kiszemelt.Joey Tribbiani
Igen, plusz a Lions pickjét látva, simán el tudom képzelni, hogy ők inkább feljöttek volna pár helyet Gilbertért.
több mint 11 éve

Az egy hely felmozgást én sem igazán értem, kíváncsi vagyok, mivel magyarázzák majd, de egy 5. körrel beáldozása egyáltalán nem vészes, bőven van pickje a csapatnak.vassadi
érdekes döntés volt, de lehet pont ez a kulcs, h. bőven van még pick. Konkrétan 6db az 5. kör előtt. Lehet úgy gondolkodtak, h. ennyi rookie úgysem fér el a rosteren, egy 5th roundert meg megér, h. tuti meglegyen a kiszemelt.

több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770

Az egy hely felmozgást én sem igazán értem, kíváncsi vagyok, mivel magyarázzák majd, de egy 5. körrel beáldozása egyáltalán nem vészes, bőven van pickje a csapatnak.
több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
yessss 😀

ott az első körös CB, Petinek ez kell. Nagyon tetszik a pick.Joey Tribbiani
Én is CB-t húztam volna, de szerintem felesleges volt egy helyet felmenni érte az idei 5. kört beáldozva.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
yessss 😀

ott az első körös CB, Petinek ez kell. Nagyon tetszik a pick.

több mint 11 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nice, összejött a trade a Buffaloval, ott jöhet egy CB.

Jövő évi első és negyedik kör. Zseniális 😊Joey Tribbiani
Jó tréd volt. 😊 Jövőre is lesz 2 magas picketek! 😛 Na jó, nem gúnyolódok, mert igazából csak egy jó QB kéne ide, de nagyon, meg ez a tréd tényleg jó nektek, főleg, hogy jelen állás szerint a Bills jövőre sem lesz túl magas (20 feletti) pick.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 11 éve
Nice, összejött a trade a Buffaloval, ott jöhet egy CB.

Jövő évi első és negyedik kör. Zseniális 😊

több mint 11 éve
Robinson kiment, kicsit cumi 😕 Más OL-t nehezen tudok elképzelni, Bortles? :cool:

több mint 11 éve
Utolsó évében 3-4-es sémát futtatott a Badgers.Vassadi
Köszi, nem voltam biztos benne, így nem akartam hülyeséget beírni.
Ez egy tévhit Sims-szel kapcsolatban...Vassadi
Ezt pedig bevallom nem néztem utánna, hogy mennyivel mérlegelt nekem eleve a WVU meccseiről maradt meg soványkának

Ja igen és Ellington... nyílván nem őt akarnám elsődlegesen, de Hawkins ellenére szívesen látnám a csapatba 😊 Persze attól még No2. wr nem lenne, szóval sok ráció nincs benne 😀