Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 12 éve
egy olyan irányító elég lenne, aki nem veszti el a meccseket. ez a weeden gyerek több int-et dob mint td-t.Meglátjuk meddig megy a Chiefs, azért a postseason más kvház. Mikor jutott utoljára game manager QB superbowlba ? Grossman és kb. ennyi.
a kansasnél smith sem egy szupersztár qb, de arra elég, hogy lehozzák a meccseket. az elkapók megvannak, a védelem elit, tényleg csak egy qb draft és super bowl.😀
Zolee23
Én az idei szezonnal kapcs. is óvatos vagyok, most jön a schedule brutális része. Bôven benne van, h. a köv. 4 meccset bukjuk.
Shurmur elsô szezonjában egybk. 6 meccs után 3-3 volt a mérleg, onnan lett 4-12 a végére :-/
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
egy olyan irányító elég lenne, aki nem veszti el a meccseket. ez a weeden gyerek több int-et dob mint td-t.a kansasnél smith sem egy szupersztár qb, de arra elég, hogy lehozzák a meccseket. az elkapók megvannak, a védelem elit, tényleg csak egy qb draft és super bowl.😀
ja, és akkor már de'anthony thomast is el lehetne hozni a drafton, mondjuk erre még nincs konkrét scenariom.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Megnéztem a háromból két győztes Barna-meccset. És elgondolkodtam, mi lehet az oka, hogy ez a csapat 2007 után ismét életjelet ad magáról a semmiből, de mielőtt mélyen szántó gondolatokba bonyolódtam volna egy név ugrott be: Ray Horton. Hát ennyiben is maradtam.Azért a semmiből kicsit túlzás, a védelemmel komolyabb probléma Jauron alatt sem volt, de tény, h. min. 2 szintet léptünk Hortonnal 😊 Ebben mondjuk nagy szerepe van a FO-nak is, komolyan megerősítették a front7-t, ami ugye kulcsfontosságú a jó 3-4-hez + nem tradeltek el senkit, így depth is van. Az offense valóban átlag alatti, de itt is látok fejlődést, 2-3 1st down-t a driveok többségében sikerül összekukázni, aminek köszönhetően a védelem nem fárad el a 4. negyedre (time of Possession, Browns: 29:48 ellenfelek: 30:11).
Soldados
QB kell, ez nem kérdés.
több mint 12 éve
ez nem komoly remélemMosolyogtam, mikor két napja Schefter bedobta twitteren a hírt. Miért pont most beszélt volna a két csapat ? (Mario Manningham coming off PUP, Crabtree slated to return in Nov.) Azt el tudom képzelni, h. a T-Rich trade után Baalke felhívta Bannert (aki elmondta, minden ajánlatot meghallgatnak, de ez még nem jelenti azt, h. el is fogadják...) és ez az infó most jutott el a médiához. Schefter is annyit tweetelt, h. beszélt valamikor a két csapat. Semmi konkrétum. Nincs sok hírértéke a dolognak.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000258614/article/josh-gordon-the-subject-of-browns49ers-trade-talksZolee23
több mint 12 éve
ez nem komoly remélemI know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Megnéztem a háromból két győztes Barna-meccset. És elgondolkodtam, mi lehet az oka, hogy ez a csapat 2007 után ismét életjelet ad magáról a semmiből, de mielőtt mélyen szántó gondolatokba bonyolódtam volna egy név ugrott be: Ray Horton. Hát ennyiben is maradtam.Egyszer írtam a div sajátos stílusjegyéről (Defense wins the division). Ha emlékeztek rá, akkor ez éppen idevág. Ebben a div-ben jó védelem kell, akkor lehet meccseket nyerni, anélkül egyszerűen nem megy. Hát most megvan, rögtön nem is kell túl sok a támadóktól, s máris ott ficeregtek 3 W-vel a csoport élén.
A jó D a div-ben mindig elég lesz pár győzelemhez, netán az élmezőnyéhez is, sőt a PO-közeli állapotot tud előidézni, de ehhez kell hozzátenni egy legalább közepes O-t, hogy az egész ligát tekintve is komoly tényező legyen a csapat az elit D-vel. Akkor végre (már akinek 😀) ismét térképen lennétek. A köv. off-seasonban bárhonnan, de vmi tényleg épkézláb QB-t kell leakasztani, s máris ti lesztek a csoport urai (a Bengals-szal együtt).
Hajrá! Már csak azért is mert jó nézni ezt a Defense-t 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Amúgy ez a fullbarna szett először volt a csapaton. Nekem bejött, bár a pink csukák kicsit rontottak az összképen. 😊ez volt a legkúlabb kombó, remélem visszahozza Banner.
twitter.com/sbnation/status/385925735015120896/photo/1Mingo
több mint 12 éve
Lolz micsoda hollywoodi dráma megy itt... Hoyer jött, Hoyer ment 😕 Na innentől duplán érdekes lesz, mihez kezd Weeden ...Dripnagyon sajnálom Hoyer-t, de annyi mindenképp kiderült, h. backupként lehet rá számítani. Weeden felejtős, készüljünk a QB-draftra.
több mint 12 éve
Amúgy ez a fullbarna szett először volt a csapaton. Nekem bejött, bár a pink csukák kicsit rontottak az összképen. 😊 twitter.com/sbnation/status/385925735015120896/photo/1
több mint 12 éve
1 év.... sajnálom, elindulhatott volna a karrierje, de szerintem itt vége is lett/lehet neki.
több mint 12 éve
Hoyer will need at 9-12 months to recover. ._. Browns have no interest in Freeman, the Cleveland will scour the street to find a 3rd quarterback. :p
több mint 12 éve
Lolz micsoda hollywoodi dráma megy itt... Hoyer jött, Hoyer ment 😕 Na innentől duplán érdekes lesz, mihez kezd Weeden ...
több mint 12 éve
Ez a sérülés teljes mértékig Manuel hülyeségéből jött össze. Ha kifut, ahogy azt a legtöbb irányító megteszi, akkor semmiféle sérülés sem lett volna az esetből.Csak magának köszönheti. Egy védő pedig nyilván ütni fog, mindenkit, mert ez a dolga.
több mint 12 éve
Gipson egy UDFA safety tavalyról, ô kb. minden meccsen a kezdô helyért küzd.pedig el lehet hinni. kiütötték a Browns irányítóját, erre a védőik megfogadták, hogy ők meg kiütik a Billsét. mikor összejött, ünnepeltek, lásd Gipson fist pump. egy hasonló volt tavaly a Panthers - Raiders meccsen, Kelly el is ismerte nyilatkozatban, csak akkor nem jött össze a revans. félreértés ne legyen, nem ítélem el a Browns védőit, ha ez igaz.deyellBullshit.Joey TribbianiAdam Schefter @AdamSchefter 11mnem is arról beszélt.
Bills OL Eric Wood calls Browns defenders "classless" after injury to EJ Manuel.
teljesen tiszta hit volt, nem tudom miről beszél Wood. Joey Tribbiani
“The hit was fine,” Wood told ESPN.com. “What ticked me off was the way [the Browns] acted afterwards. I hope our defense never acts that way when they injure an opposing quarterback. You have to show some class in that situation.” Wood says Cleveland safety T.J. Ward yelled that the Browns were “going to get him” after Manuel went down. Ward denies that he said that.deyell
Manuel megfutotta a 1st downt, aztán + 2 yardért kockáztatta az egészségét. Még mindig nem látom ebben mi volt övön aluli. A 'going to get him' mióta jelent szándékos sérülésokozást ? Szerencsétlen incidens volt, ahogy a Hoyer-injury is. Sajnos errôl is szól a foci.
több mint 12 éve
pedig el lehet hinni. kiütötték a Browns irányítóját, erre a védőik megfogadták, hogy ők meg kiütik a Billsét. mikor összejött, ünnepeltek, lásd Gipson fist pump. egy hasonló volt tavaly a Panthers - Raiders meccsen, Kelly el is ismerte nyilatkozatban, csak akkor nem jött össze a revans. félreértés ne legyen, nem ítélem el a Browns védőit, ha ez igaz.Bullshit.Joey TribbianiAdam Schefter @AdamSchefter 11mnem is arról beszélt.
Bills OL Eric Wood calls Browns defenders "classless" after injury to EJ Manuel.
“The hit was fine,” Wood told ESPN.com. “What ticked me off was the way [the Browns] acted afterwards. I hope our defense never acts that way when they injure an opposing quarterback. You have to show some class in that situation.” Wood says Cleveland safety T.J. Ward yelled that the Browns were “going to get him” after Manuel went down. Ward denies that he said that.deyell
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Bullshit.Adam Schefter @AdamSchefter 11mnem is arról beszélt.
több mint 12 éve
According to Tony Grossi of ESPNCleveland.com, the Browns have crossed former Buccaneers starter Josh Freeman off the list of potential roster replacements for Brian Hoyerprofootballtalk.nbcsports.com/2013/10/04/browns-not-expected-to-join-the-josh-freeman-chase/
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Nálunk is szóba került Freeman, de semmi komoly egyelőre.www.cleveland.com/browns/index.ssf/2013/10/should_the_browns_sign_free-ag.html
Bryant viszont állítólag rendben van. (Y)
több mint 12 éve
Egy Vikingtől ne kérj ilyet! 😀Freeman már nálatok is téma 😊KmetyGforrás ?Joey Tribbiani
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 11mnem is arról beszélt.
“The hit was fine,” Wood told ESPN.com. “What ticked me off was the way [the Browns] acted afterwards. I hope our defense never acts that way when they injure an opposing quarterback. You have to show some class in that situation.” Wood says Cleveland safety T.J. Ward yelled that the Browns were “going to get him” after Manuel went down. Ward denies that he said that.
buhloone mindstate
több mint 12 éve
Haslamnak tetszett a tegnapi...Joey TribbianiCsúnyán be lehet tépve az öreg, de annyi baj legyen.. Gordon csak hadd irigykedjen.. 😛
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 11mBills OL Eric Wood calls Browns defenders "classless" after injury to EJ Manuel.
teljesen tiszta hit volt, nem tudom miről beszél Wood.
Haslamnak tetszett a tegnapi W 😊
több mint 12 éve
Freeman már nálatok is téma 😊KmetyGforrás ?
több mint 12 éve
Freeman már nálatok is téma 😊
több mint 12 éve
Coach Rob Chudzinski confirmed Brian Hoyer's Friday morning MRI revealed a torn right ACL and he is done for the season.😥 😥 😥 😥 😥