Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 668 — Believelander
AFC North figyelő 12. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1740Soldados
Fujita nagyon underrated. A védelem vezére, 51 tackle (csak Roth csinált többet az LB-k közül, de ő az összes meccsen játszott), 3.5 sack, 2 forced fumble. Ez az eléldegél, meg nem játszik kiemelkedően rá spec. nem igaz.

Clifton Smith cut, érkezett Jordan Norwood (tavaly UDFA-ként végigcsinálta a TC-t bei uns, majd 11 hét practice squad).

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AFC North figyelő 12. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1740

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Azért az utolsó drive-ot Jake csinálta meg, 5/5 50+ yard, és akkor álltatok meg, amikor elkezdtetek futni.

A legnagyobb hülyesége az első félidő végi fumble volt, de azt megúsztátok. A pick six a WR hibája miatt jöhetett össze.Jakehomer
2 meccs - 2 pick six. Kellett hozzá Massa (aki többször is szar route-ot futott), de egymás után 2 INT a saját térfélen kicsit sok. Érdekes, McCoy vhogy elkerülte ezeket a helyzeteket. Ok, az utolsó drive szép volt, de ezt DA is hozta, 1 jó negyed aztán semmi.

több mint 15 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Hillist FA-ról szedtétek, vagy cetlit adtatok érte?
Mit meg nem adnék egy ilyen futóért...Sebii
A Quinn trade keretében érkezett, így utólag kiderült, jó csere volt 😂

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 15 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 950
Hillist FA-ról szedtétek, vagy cetlit adtatok érte?
Mit meg nem adnék egy ilyen futóért...
több mint 15 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Azért az utolsó drive-ot Jake csinálta meg, 5/5 50+ yard, és akkor álltatok meg, amikor elkezdtetek futni.

A legnagyobb hülyesége az első félidő végi fumble volt, de azt megúsztátok. A pick six a WR hibája miatt jöhetett össze.

Tepper takarodj!
több mint 15 éve
Kardiac kids!!! Brutálisan izgalmas meccseket játszunk idén, és végre most meg is nyertünk egy ilyen kiélezett meccset. Azért, hogy őszinte legyek a Saints és a Pats legyőzése, és egy Jets-től elszenvedett hosszabbításos vereség után, elég szánalmas, hogy a liga egyik leggyengébb csapatát így tudjuk csak elverni. Úgy látszik nekünk mindegy ki az ellenfél, akkor is csak az utolsó percekben dől el a meccs 😀 Hillis meg... nem ismétlem önmagam :cool:Bad31
Delhomme 1.5 jó negyed, aztán 0. Int aztán a köv. driveban pick six, audible után sack, fumble. Moore fumbli a 2 yardoson. Hillis kurva jó, de a 4&1 nem jön össze...

A védelem is, 32 yardos futás 40mp-el a vége előtt ?! Végre behúztunk egy szoros meccset, de ennyi hiba más csapat ellen nem fér bele, az tuti.

A Panthersnek grat., a védelem a 2. félidőben fasza volt, lett pressure, jöttek is a hibák Jake-től.

több mint 15 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Végét láttam.
Hillis ma is állatkodott :cool: , jó helyre került. 😊
Grat.
több mint 15 éve
Kardiac kids!!! Brutálisan izgalmas meccseket játszunk idén, és végre most meg is nyertünk egy ilyen kiélezett meccset. Azért, hogy őszinte legyek a Saints és a Pats legyőzése, és egy Jets-től elszenvedett hosszabbításos vereség után, elég szánalmas, hogy a liga egyik leggyengébb csapatát így tudjuk csak elverni. Úgy látszik nekünk mindegy ki az ellenfél, akkor is csak az utolsó percekben dől el a meccs 😀 Hillis meg... nem ismétlem önmagam :cool:

több mint 15 éve
game day 😊

idén először negatív mérlegű csapat lesz az ellenfél, must win, főleg Mangini-nek. A Panthers offense ligautolsó, átlag 128 yardot futnak ellenük, ezt tényleg be kell húzni.

több mint 15 éve
Persze én se mondtam, hogy gond lenne a hozzáállásával, csak már látom magam előtt azt a pulyka fejét ahogy sackelik, meg dobja a homályokat 😕 de ne legyen igazam!Bad31
1-9 a Panthers, szinte minden offense kategóriában utolsók, 2 jó drive elég lehet Jaketől, annyi meg csak összejön 😉

Hodges új szerződést kapott, + 2 év. Valóban jó idén, övé a legtöbb in10 yard punt (11).

sérültlista: McCoy, Wright és Cribbs nagyon necces, Womack és Adams viszont újra ott lehet a pályán.

out: Fujita
doubtful: McCoy, Wright
questionable: Adams, Barton, Coleman, Cribbs, Rogers, Watson
probable: Womack

Igen, a DL öreg, de ott sztem van olyan minőség, hogy 1-2 évig még el karistoljon, de igazi látványos előrelépést sztem egy ILB-OLB páros hozna. Én ezt a draftot áldoznám az LB-corpra és később egy proyect DL-embert húznék és a jövő évi drafton húznék korai DL-t. Az LB-corp sztem erőn felül teljesít, mert nincs benne igazi minőségi játékos, egysségként mégis egész jól elkaristol. A DL szvsz viszont nem rossz, csak kicsit öregecske és ezáltal sérülékeny (a la Steelers sad). De kis szerencsével ott még van a tankban, ugyanakkor ezt az LB-corpot hosszútávon (értsd: még 1 évre) nem tartom működőképesnek.Soldados
Szerintem meg pont az LB-sor az, ami még jó pár évig elkarcolhat. A Fujita, Roth, Gocong trió bőven jó, Benard szerencsére nem 1 year wonder ,idén is 6.5 sack. Egy ILB kellene nagyon, amíg Gocong a 30+ tackle mellett 1 sacket + 3 pass defet is csinált, addig Bartonnál ez a szám 0/0 (+ ugye kva lassú). Jackson szerződése lejár, Maiava az egész szezonban IR-en volt, Trusnik és Costanzo pedig nagyon messze van a kezdő szinttől.

DE-t már tavaly is majdnem draftoltunk, csak a Falcons elvitte Corey Peters-t a 3/83-as pickkel. (ezért jött McCoy kettővel utána 😉 ) Nick Fairley-t el tudnám képzelni, tegnap elég jól zúzott.

több mint 15 éve
Ráadásul a Panthers ellen- ritka ironikus és furcsa meccs lesz...iktriad
F*szom ki van már ezzel a sok sérüléssel :/ hány irányítónk lesz még, és ha már sérült McCoy miért nem Wallace kezd, még mindig lábadozik vagy mi?Bad31
Wallace még nem 100%-os. Egybk. Delhomme hozzáállásával nincs gond, jó mentor lehet. "The kid's playing well, and he is going to be the future of the Cleveland Browns. I understand that. So it's a great opportunity about it. I am excited about it, I will say that."Joey Tribbiani
Persze én se mondtam, hogy gond lenne a hozzáállásával, csak már látom magam előtt azt a pulyka fejét ahogy sackelik, meg dobja a homályokat 😕 de ne legyen igazam!

több mint 15 éve
McCoy -> high ankle sprain, out. Delhomme kezd.

unom...Joey Tribbiani
F*szom ki van már ezzel a sok sérüléssel :/ hány irányítónk lesz még, és ha már sérült McCoy miért nem Wallace kezd, még mindig lábadozik vagy mi?Bad31
Wallace még nem 100%-os. Egybk. Delhomme hozzáállásával nincs gond, jó mentor lehet. "The kid's playing well, and he is going to be the future of the Cleveland Browns. I understand that. So it's a great opportunity about it. I am excited about it, I will say that."

több mint 15 éve

unom...Joey Tribbiani
F*szom ki van már ezzel a sok sérüléssel :/ hány irányítónk lesz még, és ha már sérült McCoy miért nem Wallace kezd, még mindig lábadozik vagy mi?

több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

unom...Joey Tribbiani
Ráadásul a Panthers ellen- ritka ironikus és furcsa meccs lesz...
több mint 15 éve

unom...

több mint 15 éve
AFC North figyelő - 11. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1703Soldados
a needekről: WR, ILB, OLB, eddig ok. De sztem az elkapó után a legfontosabb egy klasszis DE. Leírtuk már párszor, öreg a D-fal, Robaire IR-en, Big Baby kb. az összes edzésről hiányzik, Schaefering absz. nem rossz, de inkább csak backup.Joey Tribbiani
"védelemben a fal megfelelő, talán fiatalítás jöhetne szóba" - by Soldi, AFC North figyelő 11. hét. 😊

Igen, a DL öreg, de ott sztem van olyan minőség, hogy 1-2 évig még el karistoljon, de igazi látványos előrelépést sztem egy ILB-OLB páros hozna. Én ezt a draftot áldoznám az LB-corpra és később egy proyect DL-embert húznék és a jövő évi drafton húznék korai DL-t. Az LB-corp sztem erőn felül teljesít, mert nincs benne igazi minőségi játékos, egysségként mégis egész jól elkaristol. A DL szvsz viszont nem rossz, csak kicsit öregecske és ezáltal sérülékeny (a la Steelers 😕). De kis szerencsével ott még van a tankban, ugyanakkor ezt az LB-corpot hosszútávon (értsd: még 1 évre) nem tartom működőképesnek.Soldados
Korábban már írtunk erről Joey-val, én is az LB-corpot tartom gyengébbnek, de a két hiányosságot igazából egy offseasonban is lehet orvosolni, esetleg egy jó FA-val a DL-be!

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
AFC North figyelő - 11. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1703Soldados
a needekről: WR, ILB, OLB, eddig ok. De sztem az elkapó után a legfontosabb egy klasszis DE. Leírtuk már párszor, öreg a D-fal, Robaire IR-en, Big Baby kb. az összes edzésről hiányzik, Schaefering absz. nem rossz, de inkább csak backup.Joey Tribbiani
"védelemben a fal megfelelő, talán fiatalítás jöhetne szóba" - by Soldi, AFC North figyelő 11. hét. 😊

Igen, a DL öreg, de ott sztem van olyan minőség, hogy 1-2 évig még el karistoljon, de igazi látványos előrelépést sztem egy ILB-OLB páros hozna. Én ezt a draftot áldoznám az LB-corpra és később egy proyect DL-embert húznék és a jövő évi drafton húznék korai DL-t. Az LB-corp sztem erőn felül teljesít, mert nincs benne igazi minőségi játékos, egysségként mégis egész jól elkaristol. A DL szvsz viszont nem rossz, csak kicsit öregecske és ezáltal sérülékeny (a la Steelers 😕). De kis szerencsével ott még van a tankban, ugyanakkor ezt az LB-corpot hosszútávon (értsd: még 1 évre) nem tartom működőképesnek.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
a needekről: WR, ILB, OLB, eddig ok. De sztem az elkapó után a legfontosabb egy klasszis DE. Leírtuk már párszor, öreg a D-fal, Robaire IR-en, Big Baby kb. az összes edzésről hiányzik, Schaefering absz. nem rossz, de inkább csak backup.

több mint 15 éve
AFC North figyelő - 11. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1703

több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
6 turnover, 10 pont... Az offense kemény -9 yardot "haladt", 0 completion, 0 1st down. Igazából nem is a Jax D volt elit, hanem az O-fal szánalmas. Mondjuk ha azt nézem, h. ez már az 5. RG-RT páros idén, nem olyan meglepő. (1. Womack-St. Clair, 2. Womack - Pashos, 3. Yates - Womack, 4. Lauvao - Womack, 5. Lauvao - St. Clair...).Joey Tribbiani
Azzal hogy kivettük Hillis-t mint futót (48 yard/2.3-as átlag -kicsit karcol a RunD-nk mostanság- Arian Foster se evett meg sok sót 1 héttel ezelőtt....) és nem volt Cribbs (trükkös játékoknak igy már alapból reszeltek) egydimenziós lett a játékotok; és Tucker (ex clevelandi DC; most nálunk teljesíti Jack utásitásait ugyanezen a poszton...) szórta McCoyra a blitzeket; amibe 6-szor bele is nézett.
Plusz idén a futball istenei fogják a kezünket; de rendesen 😀iktriad
ismerjük Tuckert, de azért köszi 😉 Ez a McCoy belenézett a blitzekbe enyhe ferdítés, pillanatok alatt összeomlott a fal, absz. nem volt meg az összhang, ami vmennyire természetes (sajnos), Lauvao most volt először kezdő, St. Clair meg 5 hét után tért vissza. Persze ettől még grat. a 6 sackhez, megérdemeltétek a W-t, ennyi turnovert ki kell használni.Joey Tribbiani
Azért ne feledjük el azt se; hogy Knghton sokszor dominált Alex Mack-el szemben.
több mint 15 éve
Nem láttam a meccseteket sajnos. Hogy a francba tudtatok kikapni 6-1-es TO-mutatóval...? :/Soldados
6 turnover, 10 pont... Az offense kemény -9 yardot "haladt", 0 completion, 0 1st down. Igazából nem is a Jax D volt elit, hanem az O-fal szánalmas. Mondjuk ha azt nézem, h. ez már az 5. RG-RT páros idén, nem olyan meglepő. (1. Womack-St. Clair, 2. Womack - Pashos, 3. Yates - Womack, 4. Lauvao - Womack, 5. Lauvao - St. Clair...).Joey Tribbiani
Azzal hogy kivettük Hillis-t mint futót (48 yard/2.3-as átlag -kicsit karcol a RunD-nk mostanság- Arian Foster se evett meg sok sót 1 héttel ezelőtt....) és nem volt Cribbs (trükkös játékoknak igy már alapból reszeltek) egydimenziós lett a játékotok; és Tucker (ex clevelandi DC; most nálunk teljesíti Jack utásitásait ugyanezen a poszton...) szórta McCoyra a blitzeket; amibe 6-szor bele is nézett.
Plusz idén a futball istenei fogják a kezünket; de rendesen 😀iktriad
ismerjük Tuckert, de azért köszi 😉 Ez a McCoy belenézett a blitzekbe enyhe ferdítés, pillanatok alatt összeomlott a fal, absz. nem volt meg az összhang, ami vmennyire természetes (sajnos), Lauvao most volt először kezdő, St. Clair meg 5 hét után tért vissza. Persze ettől még grat. a 6 sackhez, megérdemeltétek a W-t, ennyi turnovert ki kell használni.

több mint 15 éve
Nem láttam a meccseteket sajnos. Hogy a francba tudtatok kikapni 6-1-es TO-mutatóval...? :/Soldados
Plusz idén a futball istenei fogják a kezünket; de rendesen 😀
több mint 15 éve
6 turnover, 10 pont... Az offense kemény -9 yardot "haladt", 0 completion, 0 1st down. Igazából nem is a Jax D volt elit, hanem az O-fal szánalmas. Mondjuk ha azt nézem, h. ez már az 5. RG-RT páros idén, nem olyan meglepő. (1. Womack-St. Clair, 2. Womack - Pashos, 3. Yates - Womack, 4. Lauvao - Womack, 5. Lauvao - St. Clair...).

több mint 15 éve
Nem láttam a meccseteket sajnos. Hogy a francba tudtatok kikapni 6-1-es TO-mutatóval...? :/