Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 13 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 329 — Patriots fan
Grat nektek!

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na így jó menni dolgozni 😊 nem erre számítottam de így sem rossz.az elején nagyon döcögött de utána nagyon össze állt a csapat. Costa beszarás hogy megint megsérült,Cook viszont meglepően jól helytesitette,összességében a támadófal a második félidőre nagyon jó volt. Smith nagyon meg lett hülyítve egyszer kétszer de azért JPP ellen talán annyira nem gáz,Romo akkor volt a legjobb amikor szükség volt rá,Murrayt imádom,Brynat is jó volt,Austin hihetetlen mód együtt van Romoval,Ogi nagyon meglepett kíváncsi vagyok rá tudja e ezt tartani.Witten nagyon karcos volt de megmutatta hogy miért ő Mr Cowboy 2

A védelem valami zseni volt. Ware már irni sem kell,7dik éve,Lee mindenütt ott van,Hatcher nagyot robbanthat idén,ugy ahogy van a front7 végig ott volt.A legjobbat a végére hagytam a secondaryt.Mo egy kcisit bizonytalankodott az elején de kb a második félidőtől megbízható teljesítményt hozott(Cruz persze sokat segített),Carr-t már most imádom,hihetetlen a faszi,ahogy terrorizálta Nickset és főleg Hixont,iszonyat fizikális tapadós CB. Eli 250 passzolt yard,ezt se hittem volna meccs előtt.ST pipa szépen helyt álltak.

Persze voltak azért negatívumok is.Rengeteg bünti,bár nyilván ez aOline tapasztalatlansága miatt is. Smith nagyon meglett verve nem egyszer ráadásul csinált vagy 4 FSt. Tackle ,ez az amiben még mindig lesz hova fejlődni,Claiborneról TD kaptunk emiatt,Lee múlton hogy nem 2őt.Sensinek is volt egy két nagyon ronda megmozdulása.

Hát most ennyi így hirtelenjében,szép volt fiúk! 😊

Nagyon tetszett még hogy nagyon kemény volt a csapat mentálisan pedig volt olyan amikor nagyon féltem hogy össze dőlnek,főleg az utolsó holodingnál,az olyan cowboysos lett volna hogy megcsináljuk de vissza fujják szabálytalanság miatt. De nem így lett 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
yee-haa!
(csak stílusosan, a lent posztolt képre válaszként)
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
YEPP!!!!!!! Megérdemeltük, Ogletree,Romo,Murray nagy volt, de hozta mindenki amit kell. Csak az a sok büntetés, magunknak tettük nehézzé ezekkel...
Csak így tovább!!!!!!! GO COWS!!!!!!!

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Austin!!Ti meg tele vagytok pesszimizmussal...
több mint 13 éve
Ogletree!!! Dupla! Nice game!
több mint 13 éve
Ogletree!! Már nagyon kellett ez a TD!
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 594 — Grady Judd fan
"Witten's activation comes as a shock." Csak én nem lepődtem meg? 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
Holnapi ismétlésre próbálok gyúrni, ma akartam megnézni de a meló miatt nem fér bele sajnos. Támadófal remélem legalább köze!pesen szerepel, mert Dez meg Austin elintéz ennél bőven jobb secondaryt is.
Remélem a D# is ott lesz a szeren. 😊

Gyerünk srácok!
több mint 13 éve
ringo kid Dallas Cowboys USC Trojans 12
Na megkezdődik a szezon, már nagyon vártam, ennél jobb kezdés nem is lehetne nagyon, főleg ha nyernénk!
A csapat gyengébb nem lett, erősödtünk, de van 1-2 lyukas poszt+ sérülések nem hiányoznak, főleg 1-2 sovány poszton!
Éjszakás vagyok így tökéletes időzítés lesz.
GO COWS!!!!!!!!!!Kroos
Nekem pont pihenni kellene, gondoltam alszom a meccs előtt pár órát mert holnap kemény napom lesz, de képtelen vagyok nagyon várom már! Gyengébbek tényleg nem lettünk, és a sérülések ellenére is nagyon bízom benne, hogy nyerni fogunk!

Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na megkezdődik a szezon, már nagyon vártam, ennél jobb kezdés nem is lehetne nagyon, főleg ha nyernénk!
A csapat gyengébb nem lett, erősödtünk, de van 1-2 lyukas poszt+ sérülések nem hiányoznak, főleg 1-2 sovány poszton!
Éjszakás vagyok így tökéletes időzítés lesz.
GO COWS!!!!!!!!!!

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
ez azért elég gonosz 😀
Wirtschaftsteil
nem gonosz, hanem gagyi. ez az ottani Blikk?
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
ez azért elég gonosz 😀

több mint 13 éve
Tavaly sem volt jobb a fal és otthon elvertük a Giants-et az más kérdés hogy a D# agyonveretett minket. Ahol tavaly gyengék voltunk (CB-k)ott sokat javultunk, plusz a Giants sec nem valami acélos jelenleg.
Ettől függetlenül Én is zakót várok, mivel évek óta szívunk ellenük ha megérdeljük ha nem.Blevi
Mondjuk az utolsó győzelmünket pont a Meadowlands-en szereztük még Red első meccsén. én ebben sem hiszek feltétlenül hogy hoztunk két CB-t és ez megoldotta minden bajunkat a D-ben.A fal idén is gyenge depth szempontjából,Ratlif kezd elhasználódni,Jenkinsre igenis szükség lenne. bizakodjunk.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Tavaly sem volt jobb a fal és otthon elvertük a Giants-et az más kérdés hogy a D# agyonveretett minket. Ahol tavaly gyengék voltunk (CB-k)ott sokat javultunk, plusz a Giants sec nem valami acélos jelenleg.
Ettől függetenül Én is zakót várok, mivel évek óta szívunk ellenük ha megérdeljük ha nem.
több mint 13 éve
Nem tudom,én szerdára nagyon azt érzem hogy egy szoros meccsen bukunk.évek óta szenvedünk a Giants - főleg Eli - ellen akik most csúcsformában vannak,amióta bejött ez a előző év bajnoka kezdi a szezont mindig a regnáló bajnok nyert,és ami miatt a leginkább azt mondom hogy mi vagyunk az esélytelenebbek,ahol mi most a leggyengébbnek tűnünk ott egy ligaelit védőfallal szemben kéne majd helytállni.

De már nagyon várom a szezont hogy láthassam a srácokat,jósolgatni viszont nem tudnék vagy csak ilyen tudálékoskodást tudok kipréselni mint fentebb.Legyen má' csütörtök hajnal! Go Cowboys!

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Kicsit furcsa nekem h szinte mindenhol underdogok vagyunk. Sehol nem olvastam még hogy PO várna tőlünk bármelyik szagértő....
Sztem tavalyhoz képest javultunk, és akkor sem sokon múlott a dolog. :/Blevi
pont most írtam az Eagles topikba. 😀
több mint 13 éve
Kicsit furcsa nekem h szinte mindenhol underdogok vagyunk. Sehol nem olvastam még hogy PO várna tőlünk bármelyik szagértő....
Sztem tavalyhoz képest javultunk, és akkor sem sokon múlott a dolog. :/
több mint 13 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-fantasy/0ap2000000058029/NFL-Fantasy-Live-The-value-of-Romo?module=HP11_content_stream

Bár fantasy, de érdekesek az összehasonlítások.
több mint 13 éve
Nagyjából mi várható nálatok, kik azok akik nem tudnak majd pályára lépni?Asbee
Ratliff és Matt Johnson biztos nem lép pályára. Witten és McCray valószínűleg nem játszik. Jenkins , Wilber és Holmes kérdéses. A többiek több mint valószínű, hogy játszanak.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nagyjából mi várható nálatok, kik azok akik nem tudnak majd pályára lépni?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
És bármilyen gépen lehet nézni?
Mármint otthon is szoktam meg munkában isJanek
bejelentkezős a cucc, tehát ha az belépő eszközön megvannak a szükséges feltételek, akkor gondolom igen.

vannak korlátozások (területi jellegűek), de azok leginkább az USA és csatolt területeire, valamint Nagy-Britannia és pár területére vonatkozik.

sávszélesség-minimum:
A broadband internet connection (DSL/cable or higher) of 750 kbps or higher is needed for NFL Game Pass. If you have an internet connection speed of 2.0 Mbps or higher and your computer meets the requirements below, you will be able to enjoy NFL Game Pass at its highest video quality.

konfiguráció-minimum:
- Intel Pentium 4 2.33GHz or higher or equivalent AMD processor with a minimum of 512MB of memory and 64MB of video RAM.
- One of the following operating systems: Windows 7, Windows XP, Windows Vista, or Windows Media Center Edition.
- Microsoft Internet Explorer, or Mozilla Firefox
- Macromedia Flash Player 10.1
- Video adapter and monitor: Super VGA (1024x768) or higher.

egyébként pedig itt a FAQ:
 gamepass.support.nfl.com/SportSelect.dbml?&&DB_OEM_ID=22900&SPID=44867&SPSID=669232
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
És bármilyen gépen lehet nézni?
Mármint otthon is szoktam meg munkában is

több mint 13 éve
ja az megvolt, hogy megtettem pár random számot hatoslottón, ebből bejött Romo, Austin és Murray? 😊
(sajnos 2-es és 8-as most nincs rosteren, a 36-os Silvánál meg van fontosabb láncszem is, mondjuk Carr 😀)
több mint 13 éve
Mennyibe kerül egyébként a game pass?Tocy
egy csapatos 110$, szezon 130$, fullextra 200$.
az első kettő csak az alapszakaszra szól, a harmadik teljes szezonra.

de ugye a rájátszásban gondolom minden meccset közvetíteni fog a s1/s2.