Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Jelenleg azt mondom hogy első köröst nem áldoznék OLinemanért.Amennyire év elején gyengének tűnt ez az egység,nos azóta igenis igaza lett Rednek és azt kell hogy mondjam hogy egy nagyon faszányos kis (nem mellesleg fiatal)támadó falunk van,mind runblockin mind passprotecton tekintetében.Nem mondom hogy nem kellene depth de első körös draft választást ha Így marad a fal teljesítménye biztos nem áldoznék rá.Mindenhol OG-t írnak. Decastrot-t vagy Gleen-t. De sztem nem rossz a fal belső réssze.beltazorDolphins meccsen még feltűnt egy érdekes dolog.Bármennyire is jó volt a nyomás Mooron, rendre eltudta passzolni. Drafton érik a CB vagy SS (Baron) húzása.beltazorEgy Newman még mindig jó a háznál, Scandrickkel hosszabbítottak, szerintem megvárják Jenkins mit alkot, de eddig neki is jó idénye van. Nem hiszem hogy eldobnának egy első körös picket CBre. A safety viszont nagyonis elképzelhető, ha van megfelelő ember első kör vége felé. Igazából mindegy is melyik, Sensabaugh remélhetőleg végre megkapja a hosszútávú szerződését, ő minkét poszton játszik. Ha Spencer túl sokat kérne (szerződés-év!), akkor egy OLB is benne van a pakliban.gyeek
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Murray-t választották november hónap legjobb offensive rookie-jának.vassadiGrat neki,eléggé egyértelmű volt 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Murray-t választották november hónap legjobb offensive rookie-jának.
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Ma még Austin és Fiammetta se edz, de Austint elképzelhetőnek tartják a Cards ellen 😊
több mint 13 éve
Mindenhol OG-t írnak. Decastrot-t vagy Gleen-t. De sztem nem rossz a fal belső réssze.Dolphins meccsen még feltűnt egy érdekes dolog.Bármennyire is jó volt a nyomás Mooron, rendre eltudta passzolni. Drafton érik a CB vagy SS (Baron) húzása.beltazorEgy Newman még mindig jó a háznál, Scandrickkel hosszabbítottak, szerintem megvárják Jenkins mit alkot, de eddig neki is jó idénye van. Nem hiszem hogy eldobnának egy első körös picket CBre. A safety viszont nagyonis elképzelhető, ha van megfelelő ember első kör vége felé. Igazából mindegy is melyik, Sensabaugh remélhetőleg végre megkapja a hosszútávú szerződését, ő minkét poszton játszik. Ha Spencer túl sokat kérne (szerződés-év!), akkor egy OLB is benne van a pakliban.gyeek
több mint 13 éve
Dolphins meccsen még feltűnt egy érdekes dolog.Bármennyire is jó volt a nyomás Mooron, rendre eltudta passzolni. Drafton érik a CB vagy SS (Baron) húzása.beltazorEgy Newman még mindig jó a háznál, Scandrickkel hosszabbítottak, szerintem megvárják Jenkins mit alkot, de eddig neki is jó idénye van. Nem hiszem hogy eldobnának egy első körös picket CBre. A safety viszont nagyonis elképzelhető, ha van megfelelő ember első kör vége felé. Igazából mindegy is melyik, Sensabaugh remélhetőleg végre megkapja a hosszútávú szerződését, ő minkét poszton játszik. Ha Spencer túl sokat kérne (szerződés-év!), akkor egy OLB is benne van a pakliban.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
+1Cards... Az elmúét néhány évben jó dolgok nem származtak az ellenük játszott meccsekből. Nagy mumusok. :/Ha Dez megint megsérül, elásom a csapatvezetést a sivatagban.Dzsokijuing
Közben kissé felkavarodott a massza a rosteren. Fiammetta továbbra is kétséges mivel nem tudják mi a nyavalyája, helyére felkerült a PSből Chapas. A keretben Owusu-Ansahnak adja át a helyét, ő meg megy vissza a PSbe. Punt return: Bryant. 😛gyeek
Az eddigi két legkomolyabb sérülése mind a return gameben történt(tavaly Colts ellen,idén a Jets ellen),remélem hogy ez csak időleges megoldás mert Ansahát ki kellett rakni hogy Chapast felhozhassuk,ha Fiammetta vissza tud térni remélhetőleg ujjra vissza kerül majd minden a helyére.
több mint 13 éve
Dolphins meccsen még feltűnt egy érdekes dolog.Bármennyire is jó volt a nyomás Mooron, rendre eltudta passzolni. Drafton érik a CB vagy SS (Baron) húzása.
több mint 13 éve
nem félek a nagy nevű returnerektől, ellenünk szerintem még egyikük sem csinált return TD-t.Cards... Az elmúét néhány évben jó dolgok nem származtak az ellenük játszott meccsekből. Nagy mumusok. :/ha nem rúgjuk oda PP-nek a labdát, akkor nem hiszem hogy baj lesz.beltazor
Közben kissé felkavarodott a massza a rosteren. Fiammetta továbbra is kétséges mivel nem tudják mi a nyavalyája, helyére felkerült a PSből Chapas. A keretben Owusu-Ansahnak adja át a helyét, ő meg megy vissza a PSbe. Punt return: Bryant. 😛gyeek
ok, hosszabb return volt már (Banks, tavaly Mariani), de igazából egyetlen dolog a fontos: az ember ne rúgja túl a coverage unit-ot. monjduk ez alapszabály, aztán mégsem mindig sikerül betartani 😊
több mint 13 éve
Cards... Az elmúét néhány évben jó dolgok nem származtak az ellenük játszott meccsekből. Nagy mumusok. :/Ha Dez megint megsérül, elásom a csapatvezetést a sivatagban.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Cards... Az elmúét néhány évben jó dolgok nem származtak az ellenük játszott meccsekből. Nagy mumusok. :/ha nem rúgjuk oda PP-nek a labdát, akkor nem hiszem hogy baj lesz.
több mint 13 éve
Cards... Az elmúét néhány évben jó dolgok nem származtak az ellenük játszott meccsekből. Nagy mumusok. :/Közben kissé felkavarodott a massza a rosteren. Fiammetta továbbra is kétséges mivel nem tudják mi a nyavalyája, helyére felkerült a PSből Chapas. A keretben Owusu-Ansahnak adja át a helyét, ő meg megy vissza a PSbe. Punt return: Bryant. 😛
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
ha esetleg nyerünk a Cards ellen, a Giants meg kikapna a Packerstől, akkor lényegében 11-én éjszaka, hazai pályán lehetne bebiztosítani a csoportgyőzelmet.Ha mindez teljesülne és végre mi hoznánk egy igazi ki-ki meccset, akkor követve a Giants példáját, meg sem állnánk a Super Bowl győzelemig 😊
persze ehhez nyerni kell a Cards ellen, a Packersnek meg a Giants ellen.slowmotion
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
ha esetleg nyerünk a Cards ellen, a Giants meg kikapna a Packerstől, akkor lényegében 11-én éjszaka, hazai pályán lehetne bebiztosítani a csoportgyőzelmet.én nem tartom elképzelhetetlenek, hogy az ucsó fordulóban ki-ki meccset fogunk játszani a Giantal.beltazorNagyon emlegeti az összes Eagles drukker azt a karácsonyi meccset a Cowboys Stadionban,emlékeznek rá mi jött az utolsó ilyen méretű 'boys verés után....Be vagytok gyulladva mi? 😀 Amúgy köszi tesó remélem a srácokon nem fog múlni(bár egyébként én a Giantset semmiképp nem írnám még le,de jelenleg egyértelműen kedvező helyzetben vagyunk)CowboykarcsiHa még két hétig mutatná agyrázkódás tüneteit a Giants csapata az elég lenne.gyeek
persze ehhez nyerni kell a Cards ellen, a Packersnek meg a Giants ellen.
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Hát bízom benne hogy megkímélnek a fiúk a ki-ki meccstől 😊 Ha minden jól megy jövő héten már 2 meccsel kellene vezetnünk. Ugye ezen kívül lesz még 2 Giants meccs egy itt, egy ott (meg is elégednék az 1-1-gyel). Manningham jelenleg sérült, ha az első meccsünkön még nem játszik, akkor mindenképpen jobb helyzetben fogunk állni. Na meg jó lenne ha addig leszednék a kötést Lee-ről és Miles is visszatérne közénk 😊én nem tartom elképzelhetetlenek, hogy az ucsó fordulóban ki-ki meccset fogunk játszani a Giantal.beltazorNagyon emlegeti az összes Eagles drukker azt a karácsonyi meccset a Cowboys Stadionban,emlékeznek rá mi jött az utolsó ilyen méretű 'boys verés után....Be vagytok gyulladva mi? 😀 Amúgy köszi tesó remélem a srácokon nem fog múlni(bár egyébként én a Giantset semmiképp nem írnám még le,de jelenleg egyértelműen kedvező helyzetben vagyunk)CowboykarcsiHa még két hétig mutatná agyrázkódás tüneteit a Giants csapata az elég lenne.gyeek
több mint 13 éve
én nem tartom elképzelhetetlenek, hogy az ucsó fordulóban ki-ki meccset fogunk játszani a Giantal.Ha még két hétig mutatná agyrázkódás tüneteit a Giants csapata az elég lenne.gyeekHát srácok ha most nem nyeritek meg a csoportot... Még a két Giants elleni vereség vagy az egyik s a másik ellenünk 😛 is belefér úgyhogy további sikeres szezont!dandeNagyon emlegeti az összes Eagles drukker azt a karácsonyi meccset a Cowboys Stadionban,emlékeznek rá mi jött az utolsó ilyen méretű 'boys verés után....Be vagytok gyulladva mi? 😀 Amúgy köszi tesó remélem a srácokon nem fog múlni(bár egyébként én a Giantset semmiképp nem írnám még le,de jelenleg egyértelműen kedvező helyzetben vagyunk)Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Ha még két hétig mutatná agyrázkódás tüneteit a Giants csapata az elég lenne.Hát srácok ha most nem nyeritek meg a csoportot... Még a két Giants elleni vereség vagy az egyik s a másik ellenünk 😛 is belefér úgyhogy további sikeres szezont!dandeNagyon emlegeti az összes Eagles drukker azt a karácsonyi meccset a Cowboys Stadionban,emlékeznek rá mi jött az utolsó ilyen méretű 'boys verés után....Be vagytok gyulladva mi? 😀 Amúgy köszi tesó remélem a srácokon nem fog múlni(bár egyébként én a Giantset semmiképp nem írnám még le,de jelenleg egyértelműen kedvező helyzetben vagyunk)Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Hát srácok ha most nem nyeritek meg a csoportot... Még a két Giants elleni vereség vagy az egyik s a másik ellenünk 😛 is belefér úgyhogy további sikeres szezont!dandeNagyon emlegeti az összes Eagles drukker azt a karácsonyi meccset a Cowboys Stadionban,emlékeznek rá mi jött az utolsó ilyen méretű 'boys verés után....Be vagytok gyulladva mi? 😀 Amúgy köszi tesó remélem a srácokon nem fog múlni(bár egyébként én a Giantset semmiképp nem írnám még le,de jelenleg egyértelműen kedvező helyzetben vagyunk)
több mint 13 éve
Hát srácok ha most nem nyeritek meg a csoportot... Még a két Giants elleni vereség vagy az egyik s a másik ellenünk 😛 is belefér úgyhogy további sikeres szezont!
több mint 13 éve
Direkt nem akartam így előre hiénáskodni,hiszek benne hogy a karma egy kurva,mind tudjuk és nagyon könnyen megtréfálja az embert,de így most már azért mégis csak, köszi Saints,köszi Pats 😊
több mint 13 éve
Hát igen minden kívánságom így jöjjön be.Na ez is bejött 😛 és még hátra van a Saints-NYG.. jó kabala vagyok 😂 😂 😂
Győzelem + habnak Ware előzze meg Jaredet. :cool: 😊 😊
Akkor a heti adag: Győzelem a Dolphins ellen, Bears,Giants,Falcons,Lions négyesből legalább 2 kapjon ki. 😊Kroos
amíg bejön minden héten kívánok valamit.
ha a NYG nyer, 6 csapat állna 7:4-el.
több mint 13 éve
Jenkis már valószínű visszatérhet az Arizona ellen, Austin meg nem. Mondjuk Austint inkább a Giants ellen várnám inkább vissza. :/
Egy-két érdekes gondolat
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82474d86/article/romo-carrying-the-cowboys-unlike-49ers-smith-week-12-notes?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
Az első félidőt láttam csak de eredménykövetőzni nem fogok egy ideig, az tuti. Egész meccsen ment a mákos cowboys, ha a miamit FG-n tartjuk az elbaszott offense nem pedig j D#.
Giants szurkolókkal semmi bajom, de tegnap többen eredménykövettek mint a mi 😀
Mindegy egy máker túlhájpolt fos csapat vagyunk. 😛
több mint 13 éve
akkor bocs a rossz példáért erről már el is felejtkeztem,de gondolom ettől függetlenül a mondanivalóm még átjött.aha.Romonak a 4. legjobb a passer ratingje 😊 Én amúgy kicsit félek, hogy ha ilyeneket cseszünk el, mint most, amit egy Miami ellen esetleg még megtehetünk, de egy Giants ellen már nem..WirtschaftsteilAz ilyen összehasonlításoknak nem sok értelme van szerintem 😉 Ezt a logikát követve,mi simán vertük a Rasmt,a Rams verte a Saintst,tehát mi gyakorlatilag lemészárolnánk Breest meg a csapatát.Nem valószínű.Azt kell megverni aki szembejön,és az meg már nem számít különösebben hogy 1 ponttal vagy 41 ponttal,(majdnem)ugyanez vereségnél is,a W az W,az L meg L,ennyi ami a lényeg.Persze diskurzusnak jó hasonlitgatni hogy melyik csapat ellen hogy játszottunk,de ebből messzemenő következtetéseket nem lehet vagy legalábbis nem érdemes levonni.
Másik példa.2009.Beszarós,vértpisálós győzlem a 4-12es Skins ellen(a 7-6ra gondolok),vagy OT győzelem a szintén 4-12es Chiefs ellen,aztán meg mi vettük el a 13-0val álló Saints veretlenségét,ráadásul idegenben.De meg is fordíthatjuk,2008 megverjük a 12-4es Giantset 20-7re,ugyhogy gyakorlatilag a D minden fegyvertét kicsavarta a Gmenek kezéből,de ugyan ebben az évben kikaptunk a(talán 34-14re?) már pontosan nem is tudom mennyire harmat gyenge Ramstől,aknek az Offense annyiból állt akkortájt hogy Steven Jackson és kész.Látod?Ahogy Red is mindig mondja,mindig az aktuális meccsere kell koncentrálni és ott megpróbálni a lehető legjobbat nyújtani,lényegtelen hogy mit játszottál az előző héten és ki ellen.Cowboykarcsi
de akkor a Rams ellen Brad Johnson volt a QB, merthogy Romo ujja előző héten, a Cards ellen eltörött.
akkor, amikor McBriar és tulajdonképpen Felix is kidőlt egész évre.slowmotion
több mint 13 éve
aha.Romonak a 4. legjobb a passer ratingje 😊 Én amúgy kicsit félek, hogy ha ilyeneket cseszünk el, mint most, amit egy Miami ellen esetleg még megtehetünk, de egy Giants ellen már nem..WirtschaftsteilAz ilyen összehasonlításoknak nem sok értelme van szerintem 😉 Ezt a logikát követve,mi simán vertük a Rasmt,a Rams verte a Saintst,tehát mi gyakorlatilag lemészárolnánk Breest meg a csapatát.Nem valószínű.Azt kell megverni aki szembejön,és az meg már nem számít különösebben hogy 1 ponttal vagy 41 ponttal,(majdnem)ugyanez vereségnél is,a W az W,az L meg L,ennyi ami a lényeg.Persze diskurzusnak jó hasonlitgatni hogy melyik csapat ellen hogy játszottunk,de ebből messzemenő következtetéseket nem lehet vagy legalábbis nem érdemes levonni.
Másik példa.2009.Beszarós,vértpisálós győzlem a 4-12es Skins ellen(a 7-6ra gondolok),vagy OT győzelem a szintén 4-12es Chiefs ellen,aztán meg mi vettük el a 13-0val álló Saints veretlenségét,ráadásul idegenben.De meg is fordíthatjuk,2008 megverjük a 12-4es Giantset 20-7re,ugyhogy gyakorlatilag a D minden fegyvertét kicsavarta a Gmenek kezéből,de ugyan ebben az évben kikaptunk a(talán 34-14re?) már pontosan nem is tudom mennyire harmat gyenge Ramstől,aknek az Offense annyiból állt akkortájt hogy Steven Jackson és kész.Látod?Ahogy Red is mindig mondja,mindig az aktuális meccsere kell koncentrálni és ott megpróbálni a lehető legjobbat nyújtani,lényegtelen hogy mit játszottál az előző héten és ki ellen.Cowboykarcsi
de akkor a Rams ellen Brad Johnson volt a QB, merthogy Romo ujja előző héten, a Cards ellen eltörött.
akkor, amikor McBriar és tulajdonképpen Felix is kidőlt egész évre.