Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
GO COWBOYS!!!! Remélem Romo,Murray tovább folytatja a megkezdett utat és persze Ware és a többiek is!!! :cool:
több mint 13 éve
Na az jó lesz,kíváncsian várom, ha meg van a hely az már majdnem a mennyország 😀 Jó étvágyat, jó szurkolást!!! 😉
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
Kezdek izgulni az esti meccs miatt...Majd mesélek róla!
De jó lenne amerikában lenni, pulykát zabálni és egész nap nézni a meccseket, csak egyszer ha átélhetném 😛Kroos
Éppen helyet keresünk az általad leírt tevékenységhez - tessék nyugodtan sajnálni, nem annyira könnyű.... 😂
több mint 13 éve
Kezdek izgulni az esti meccs miatt...De jó lenne amerikában lenni, pulykát zabálni és egész nap nézni a meccseket, csak egyszer ha átélhetném 😛
több mint 13 éve
Orton waivernél a Cowboys is benne volt a pakliban, a Bears előtt.gyeekaztán ment a Főnökökhöz, gondolom Faragu Ricsi most örömtáncot lejt vagy mi
több mint 13 éve
ez itt most OFF, de: Choice megint talált magának csapatot, most éppen a Buffalo szerződtette le, Fred Jackson (IR) helyére
több mint 13 éve
Orton waivernél a Cowboys is benne volt a pakliban, a Bears előtt.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Ezért szeressük,ezért a mentalitásért,nem hiába horom a szavait az aláírásomban 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
észrevettétek, hogy Ryan hogy együtt él a játékkal? Newmann picknél olyan volt mint ha ő kapta volna le, és vitte be 😊Was elleni meccsen is, intenzíven élte meg a hosszabbításban lévő védekezést 😊
több mint 13 éve
+1,miért ne szóltél előbb,szívesen csatlakoztam volna már előbb is 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Sziasztok! Megalakult a Dallas Cowboys Hungary a Facebookon, aki szereti a cowboyokat lépjen nyugodtan be!krisz0621Teljesítve 😉
több mint 13 éve
dinkaaa
1 044
Sziasztok! Megalakult a Dallas Cowboys Hungary a Facebookon, aki szereti a cowboyokat lépjen nyugodtan be!
több mint 13 éve
az első hét meccsen nem volt red zone offense. mostmár van. vegyétek figyelembe 😊Venturaha pontosak akarunk lenni, akkor az elsőhét meccsen nekünk se nagyon volt 😀
több mint 13 éve
És én mikor írtam le őket?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gyeek;péntek hajnalban jön 'phins 😀 Szóval lesz meccs,ráadásul van egy olyan érzésem hogy az sem lesz sokkal simább.Még egy kis stat,ez volt idén a harmadik 27-24es meccsünk,a két hosszabbításosat nyertük,a Jets ellen pedig buktunk ezzel az eredménnyel.CowboykarcsiA Miami 7 buta után most 3x nyert,szóval nem leìrni őket ! De győzni kell😀
több mint 13 éve
az első hét meccsen nem volt red zone offense. mostmár van. vegyétek figyelembe 😊
több mint 13 éve
igen aztán írtam köv. kommentbe, ha nyerjük a meccseket, nem kell nézegetni semerre 😉Hát igen minden kívánságom így jöjjön be.szerintem ne ess túlzásokba.
Győzelem + habnak Ware előzze meg Jaredet. :cool: 😊 😊
Akkor a heti adag: Győzelem a Dolphins ellen, Bears,Giants,Falcons,Lions négyesből legalább 2 kapjon ki. 😊Kroos
simán elég, ha mi nyerünk.
jobb úgy elérni valamit, hogy Te nyersz, mintha úgy éred el, ha a riválisod veszít. persze az eredmény ugyanaz, de legalább elmondhatod magadról, hogy saját erőből tartasz ott, ahol.slowmotion
ez csak ilyen kívánság volt, mert bejött a győzelmes és a Wares kérésem is 😊 😛
több mint 13 éve
Hát igen minden kívánságom így jöjjön be.szerintem ne ess túlzásokba.
Akkor a heti adag: Győzelem a Dolphins ellen, Bears,Giants,Falcons,Lions négyesből legalább 2 kapjon ki. 😊Kroos
simán elég, ha mi nyerünk.
jobb úgy elérni valamit, hogy Te nyersz, mintha úgy éred el, ha a riválisod veszít. persze az eredmény ugyanaz, de legalább elmondhatod magadról, hogy saját erőből tartasz ott, ahol.
több mint 13 éve
😀szerintem 3-4eznek ők is,de nem biztosCowboykarcsiGyeek;péntek hajnalban jön 'phins 😀 Szóval lesz meccs,ráadásul van egy olyan érzésem hogy az sem lesz sokkal simább.Még egy kis stat,ez volt idén a harmadik 27-24es meccsünk,a két hosszabbításosat nyertük,a Jets ellen pedig buktunk ezzel az eredménnyel.Cowboykarcsijaja, tényleg, csütörtökön éjszaka Cowboys I. - Cowboys II. meccs, legalább nem kell sokat aludni.
remélem, Fiammetta hamar meggyógyul, mert Phillips sajnos nem ugyanaz a szint pass blockingban.
amúgy ismét bebizonyosodott, hogy a 3-4-es ellenfeleket nem szeressük, Miami mit is játszik?slowmotion
csak nem tettem oda a szmájlit, de nyugodtan oda lehet képzelni
Miami is legalább azóta 3-4-es, amióta átment oda a Parcells-brancs, de lehet hogy már korábban átálltak rá
több mint 13 éve
Nehéz lesz szerintem, de csak a győzelem játszik.Green Bay játszik a Lionssal és a Giantssel is, de félek h kienged lassan a Green Bay...remélem nem így lesz. Lions elkaphatja akár...
mindegy ha nyerjük a köv. meccseket,nem kell nézegetni semerre. :cool:
Ja és azért figyelmeztető a Bills 41 yardnyi futása, Fred Jackoson 17 yard :o
több mint 13 éve
elvileg ezek a csapatok 3-4esek:szerintem 3-4eznek ők is,de nem biztosCowboykarcsiGyeek;péntek hajnalban jön 'phins 😀 Szóval lesz meccs,ráadásul van egy olyan érzésem hogy az sem lesz sokkal simább.Még egy kis stat,ez volt idén a harmadik 27-24es meccsünk,a két hosszabbításosat nyertük,a Jets ellen pedig buktunk ezzel az eredménnyel.Cowboykarcsijaja, tényleg, csütörtökön éjszaka Cowboys I. - Cowboys II. meccs, legalább nem kell sokat aludni.
remélem, Fiammetta hamar meggyógyul, mert Phillips sajnos nem ugyanaz a szint pass blockingban.
amúgy ismét bebizonyosodott, hogy a 3-4-es ellenfeleket nem szeressük, Miami mit is játszik?slowmotion
Arizona Cardinals
Dallas Cowboys
Green Bay Packers
Houston Texans
Kansas City Chiefs
Miami Dolphins
New York Jets
Pittsburgh Steelers
San Diego Chargers
San Francisco 49ers
Washington Redskins
Buffalo Bills
több mint 13 éve
szerintem 3-4eznek ők is,de nem biztosGyeek;péntek hajnalban jön 'phins 😀 Szóval lesz meccs,ráadásul van egy olyan érzésem hogy az sem lesz sokkal simább.Még egy kis stat,ez volt idén a harmadik 27-24es meccsünk,a két hosszabbításosat nyertük,a Jets ellen pedig buktunk ezzel az eredménnyel.Cowboykarcsijaja, tényleg, csütörtökön éjszaka Cowboys I. - Cowboys II. meccs, legalább nem kell sokat aludni.
több mint 13 éve
Hát igen minden kívánságom így jöjjön be.Csütörtökön
1 meccs a Lion- Greean Bay lesz, utána jövünk mi.
Megnéztem a Dolphins győzelmét és bár sorozatban győznek, nem olyan erősek.
2pick mind felpattanó labda volt, ezekből elég jó helyről indulhattak. Volt egy spec team által szerzett TD is.
Támadósorukat meglehet állítani. Védelmüket nehezebb falat lesz, de talán a Was defnél gyengébb...
több mint 13 éve
Hát igen minden kívánságom így jöjjön be.Győzelem + habnak Ware előzze meg Jaredet. :cool: 😊 😊
Akkor a heti adag: Győzelem a Dolphins ellen, Bears,Giants,Falcons,Lions négyesből legalább 2 kapjon ki. 😊
több mint 13 éve
J Allenek nem volt sack-je 😀 Ware vezeti a listát 😀