Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 13 éve
Slow jól beszél mert nem dadog,én is hajlamos vagyok már ilyenkor átmenni menedzserkalkulátorba pedig még nem érdemes.Más;Most hallgattam meg Ryan meccs utáni interjúját és azt mondta hogy több olyan sorozat is volt amikor több playnél Lee hívta a D playeket és állítólag nem is rosszul,nagyon remélem hogy egészséges tud maradni mert akkor nagyon nagy játékos lehet belőle.Ő az egyetlen akiben érzem azt a védelemből hogy a saját posztján akár Ware féle magasságokba is érhet,na majd meglátjuk.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Igazad van. Ami a legfontosabb, hogy a Giants sokkal nehezebb menetrenddel vág neki a hátralevő meccseinek, mint mi és hiába a kedvezőbb tie-breaker az Északkal, nem szabad wild-card helyre játszanunk, ahhoz túl szoros az állás. Mondjuk nem is fogunk 😊ezúton mondok köszönetet a Ninersnek, a Cardinalsnak és... nos, tulajdonképpen a Miaminak is, bár a Skins igazából már forgalommal szemben közlekedik amúgy is.Hát én sem pityeregtem az éjszakai eredmény miatt... 😊
szóval már csak egy meccs a hátrányunk a kékekkel szemben, két meccs az előny a madarak előtt, egyszerűen fantasztikus...slowmotion
Azt azért jegyezzük meg, hogy a továbbjutás egyértelműen a csoporton belüli meccseken fog eldőlni.
A NYG ellen minimum 1-1 kell és akkor még a másik két meccsből is vitézkedni kellene.
ÉS az is jó lenne, ha nem lenne sok-sok meglepetés: pl. a Giants kikapna a felsorolt meccseken, vagy legalább a vereséggel kalkulált derbyket tényleg elbukná (@NO, vs.GB). Illetve jó lenne, ha mi sem szarakodnánk el a győzelemre ítélt találkozókat (WAS, MIA, ARI).
Vagyis ha a következő 3 hétvége úgy megy le, ahogy azt a legtöbben várják/tippelik, akkor meccselőnnyel mehetünk a hajrába (vs. NYG, @TB, vs.PHI, &NYG) és a saját kezünkben lehet a sorsunk. Az utolsó 4 meccsből 3 csoporton belüli élet-halál csörte lesz.
Fontos, hogy a tie breaker-ben jelenleg jobban állunk a CHI-DET duónál, de mi gyakorlatilag végig a főcsoporton belül játszunk (kiv MIA) és ott még sok-sok győzelem szükséges- ellenkező esetben gondba kerülhetünk velük szemben. Szerencsére ez a két csapat is fog még játszani a saját csoprtoján belül, tehát lehet ott is még vereség...
All in all: Izgi lesz, de még bármi lehetVIZILÓ
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
fontos, hogy ha csak a Detroittal mérnek össze minket, akkor rosszabbul állunk velük szemben, merthogy ugye 30:34...ezúton mondok köszönetet a Ninersnek, a Cardinalsnak és... nos, tulajdonképpen a Miaminak is, bár a Skins igazából már forgalommal szemben közlekedik amúgy is.Hát én sem pityeregtem az éjszakai eredmény miatt... 😊
szóval már csak egy meccs a hátrányunk a kékekkel szemben, két meccs az előny a madarak előtt, egyszerűen fantasztikus...slowmotion
Azt azért jegyezzük meg, hogy a továbbjutás egyértelműen a csoporton belüli meccseken fog eldőlni.
A NYG ellen minimum 1-1 kell és akkor még a másik két meccsből is vitézkedni kellene.
ÉS az is jó lenne, ha nem lenne sok-sok meglepetés: pl. a Giants kikapna a felsorolt meccseken, vagy legalább a vereséggel kalkulált derbyket tényleg elbukná (@NO, vs.GB). Illetve jó lenne, ha mi sem szarakodnánk el a győzelemre ítélt találkozókat (WAS, MIA, ARI).
Vagyis ha a következő 3 hétvége úgy megy le, ahogy azt a legtöbben várják/tippelik, akkor meccselőnnyel mehetünk a hajrába (vs. NYG, @TB, vs.PHI, &NYG) és a saját kezünkben lehet a sorsunk. Az utolsó 4 meccsből 3 csoporton belüli élet-halál csörte lesz.
Fontos, hogy a tie breaker-ben jelenleg jobban állunk a CHI-DET duónál, de mi gyakorlatilag végig a főcsoporton belül játszunk (kiv MIA) és ott még sok-sok győzelem szükséges- ellenkező esetben gondba kerülhetünk velük szemben. Szerencsére ez a két csapat is fog még játszani a saját csoprtoján belül, tehát lehet ott is még vereség...
All in all: Izgi lesz, de még bármi lehetVIZILÓ
ilyenkor amúgy még nem szoktam számolni, essünk túl ezen a négy meccsen, és ha 7-5 vagy 8-4 lesz a mérlegünk utána, akkor el lehet kezdeni számolgatni.
több mint 13 éve
VIZILÓ
243
ezúton mondok köszönetet a Ninersnek, a Cardinalsnak és... nos, tulajdonképpen a Miaminak is, bár a Skins igazából már forgalommal szemben közlekedik amúgy is.Hát én sem pityeregtem az éjszakai eredmény miatt... 😊
All in all: Izgi lesz, de még bármi lehet
több mint 13 éve
ezúton mondok köszönetet a Ninersnek, a Cardinalsnak és... nos, tulajdonképpen a Miaminak is, bár a Skins igazából már forgalommal szemben közlekedik amúgy is.szóval már csak egy meccs a hátrányunk a kékekkel szemben, két meccs az előny a madarak előtt, egyszerűen fantasztikus...
több mint 13 éve
Ha jól számolom akkor 6-3 és 5-4,és nekik a következő 3 meccs a Eagles-Saints-Packers....
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
49ers ütötte a Giants-et jóság van.
több mint 13 éve
Perfekt vasárnap. :]
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Csak hogy valami negatívat is írjak.Megint egy 100 yardos futó ezúttal Jackson személyében,nem lesz ez így jó.13 carry 113 yard, 8.8 yard/attempt,ez nagyon harmatos.Nem sok Bills meccset láttam eddig,de gondolom ennél adtak is volna neki több cipelést ha nem végig hátrányban játszanak.Cowboykarcsina de végig hátrányban játszottak, érted...
ez a meccs ugyanaz volt, mint az Eagles-Cowboys, csak kicserélték a szereplőket.
szerk: Jackson miatt kicsit azért örültem, mégiscsak hometown hero, kb az övé is volt a legjobb teljesítmény a Bills-ben
több mint 13 éve
Csak hogy valami negatívat is írjak.Megint egy 100 yardos futó ezúttal Jackson személyében,nem lesz ez így jó.13 carry 113 yard, 8.8 yard/attempt,ez nagyon harmatos.Nem sok Bills meccset láttam eddig,de gondolom ennél adtak is volna neki több cipelést ha nem végig hátrányban játszanak.
több mint 13 éve
Közben a Saints is behúzta a meccsétFalcons ellen, már csak Lionsnak kellene ütni wildcard verseny miatt a Chicagot.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 13 éve
Közben elfogyott azokszigén a Phillynek is,már csak egy NY vereség kéne és tökéletes lenne a hétvége.
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 540
Gratulálok, a mai győzelmetek egyértelműen kimeríti a mészárlás fogalmát.Sok sikert a továbbiakban!
több mint 13 éve
ezzel azért még mondjuk vigyázzunk szerintem,nagyon jókor jött ez a (gyakorlatilag hibátlan)győzelem mert most 2 relatív könnyebb meccs jön de POrol még nagyon korai beszélni.Kíváncsi lettem volna hogy Lee nélkül mit tud a védelem nem jó hogy ennyire leromlott a futás elleni védekezés mióta megsérült. Egyrészt jó hogy ilyen kulcsjátékos és playmaker, de rossz hogy ennyire függünk a játékától :/Háát győztünk is!!! Romo 26/23- a nem rossz! Talán a 2. negyed vége előtt 5 perccel dobta az első rossz passzát... VÁÁÁÚÚÚ ez PO szint!Sabrinatic
Red Zone offense már idejét nem tudom mióta F*s.... Győzni kell ha akarunk beszélni valamiről, de inkozitensek vagyunk szóval bármi lehet. 2 hete nem néztem meccset.Blevi
több mint 13 éve
na, szórakoztató meccs volt.egy részét sajnos elmulasztottam, de asszem 100% volt a RZ mutatónk, nem?
több mint 13 éve
Megmondom őszintén én egy kimondottan szenvedős szoros meccset vártam,de az ilyen jellegű meglepetésekre bármikor kapható vagyok 😊
több mint 13 éve
Kíváncsi lettem volna hogy Lee nélkül mit tud a védelem nem jó hogy ennyire leromlott a futás elleni védekezés mióta megsérült. Egyrészt jó hogy ilyen kulcsjátékos és playmaker, de rossz hogy ennyire függünk a játékától :/Red Zone offense már idejét nem tudom mióta F*s.... Győzni kell ha akarunk beszélni valamiről, de inkozitensek vagyunk szóval bármi lehet. 2 hete nem néztem meccset.
több mint 13 éve
Owusu-Ansah felkerült a PS-ból. Én Harrisre tippeltem volna.gyeekHarris megsérült.
AOA lett átképezve WR-nek.
több mint 13 éve
Owusu-Ansah felkerült a PS-ból. Én Harrisre tippeltem volna.
több mint 13 éve
--Bulvár--avagy lehetne olyan szabály, hogy minden csapatnak kijelölnek egy "vizgyűjtő területet", vagy legyen mondjuk választókörzet, szóval amelyik csapat területén felnő a gyerek, oda fog igazolni.
Hallatlan! Én JJ helyében azonnal visszaküldeném Dallas utcáira Kelsi Reichot és az al-pimpeken keresztül szerznék egy rendes pedigrével rendelkező ribancot!gyeek
szerintem jól járnánk, középiskolai szinten elég erős a foci Tekszászban 😊
több mint 13 éve
--Bulvár--Hallatlan! Én JJ helyében azonnal visszaküldeném Dallas utcáira Kelsi Reichot és az al-pimpeken keresztül szerznék egy rendes pedigrével rendelkező ribancot!
több mint 13 éve
remélem, ez a meccs látványosságban inkább az utolsó Bills elleni találkozónkhoz fog hasonlítani.legalábbis inkább ahhoz, mint az az előttihez.
mondjuk azt nem bánnám, ha nem utolsó másodperces FG kellene a győzelemhez, de manapság nincsenek nagy igényeim...
több mint 13 éve
Most olvastam, hogy a Cowboys Stadium pontos helyén állt egykor Fred Jackson családjának a háza. 😀
több mint 13 éve
látom, a fiúk elkezdték bejáratni a Thanksgiving Day Game-es throwback sisakokat. király.
Nekem nem túl bíztató :SWirtschaftsteil
amúgy tavaly vagy tavalyelőtt Sensabaugh is játszott gipszben, volt is egy elejtett meg egy fogott interception-je
több mint 13 éve
Fred Jackson nemcsakhogy nagyon jó, hanem a leginkább ő fog hazai pályán játszani. Arlingtonban született ugyanis, sőt, a yahoo-n ma olvastam, hogy tulajdonképpen a gyerekkori házukat is elbontották, amikor Jerry viskóját felhúzták a helyére.Jaja, tegnap én is láttam a képet :S
Nekem nem túl bíztató :SWirtschaftsteil
Nagyon kéne egy egészséges Lee, mert Fred Jakson, nagyon jó.
Sztem a győzelemhez 28p vagy afölött kell teljesíteni. Murraytól ismételten 100+ yardos meccset várnék. Védelemtől is jól jönne pár pont.beltazor