Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Egyetértek,nem attól lesz egy csapat topic "jó" hogy 300 oldalas hsz lavina van már szeptemberre,van egy viszonylag állandó kemény mag meg olyanok is akik ujabbak vagy ritkábban írnak de meglátásom szerint semmiben sem vagyunk elmaradva a a többi topichoz képest,nincs semmi gond a kis (szurkolói)csapatunkkal :cool: 😊Cowboykarcsi
Végül is nem vagyunk olyan kevesen 😊 gyeek, Cowboykarcsi, Dzsokijuing, Blevi, Viziló slowmotion én 😊 + ebben a hónapban bővültünk 2 új fórumozó kollégával Sabrinatic, Wirtschaftsteilbeltazor
mondjuk én most kicsit gonosz leszek, de lehet, hogy a leendő új fórumtársakat én becserélném egy hatodik Lombardira 😀slowmotion
Én akár a meglévőket is 😀 😛 Na jó nem 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 642 — Cowboys fan
Végül is nem vagyunk olyan kevesen 😊 gyeek, Cowboykarcsi, Dzsokijuing, Blevi, Viziló slowmotion én 😊 + ebben a hónapban bővültünk 2 új fórumozó kollégával Sabrinatic, Wirtschaftsteilbeltazor
mondjuk én most kicsit gonosz leszek, de lehet, hogy a leendő új fórumtársakat én becserélném egy hatodik Lombardira 😀slowmotion
ÁMEN!!!

De csak nagyon duzzogva... 😀 😀 😀
Pedig lassan kellene, mert a Want six? - We do! című pólóim kezdenek kifakulni, és le kellene őket cserélni újabbra... 😉VIZILÓ
ezekben a nehéz időkben szerintem simán el kellett volna adnod valami Vasas szurkernek...
több mint 13 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Egyetértek,nem attól lesz egy csapat topic "jó" hogy 300 oldalas hsz lavina van már szeptemberre,van egy viszonylag állandó kemény mag meg olyanok is akik ujabbak vagy ritkábban írnak de meglátásom szerint semmiben sem vagyunk elmaradva a a többi topichoz képest,nincs semmi gond a kis (szurkolói)csapatunkkal :cool: 😊Cowboykarcsi
ÁMEN!!!

De csak nagyon duzzogva... 😀 😀 😀
Pedig lassan kellene, mert a Want six? - We do! című pólóim kezdenek kifakulni, és le kellene őket cserélni újabbra... 😉
több mint 13 éve
mondjuk én most kicsit gonosz leszek, de lehet, hogy a leendő új fórumtársakat én becserélném egy hatodik Lombardira 😀
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Végül is nem vagyunk olyan kevesen 😊 gyeek, Cowboykarcsi, Dzsokijuing, Blevi, Viziló slowmotion én 😊 + ebben a hónapban bővültünk 2 új fórumozó kollégával Sabrinatic, Wirtschaftsteil

több mint 13 éve
Egyetértek,nem attól lesz egy csapat topic "jó" hogy 300 oldalas hsz lavina van már szeptemberre,van egy viszonylag állandó kemény mag meg olyanok is akik ujabbak vagy ritkábban írnak de meglátásom szerint semmiben sem vagyunk elmaradva a a többi topichoz képest,nincs semmi gond a kis (szurkolói)csapatunkkal :cool: 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Ennyire senkit sem érdekel a köv. meccsünk? Két jó futóval futunk-e vagy dobunk, főleg hogy most a was védelem fene futásokra számít? S S. Lee játszik majd fáslival vagy nem?
Vagy ennyire lefutott, hogy elég csak kimennünk a pályára, mert most olyan jók vagyunk? Azt azért nem hiszem...
Let's hard attack, Boys!Sabrinatic
jobb ha tudod, hogy ide csak divatszurkolók járnak.
vasárnap délelőtt benézünk ide, meg meccs után, egyébként senkit sem érdekel az amerikai foci.
ez csak olyan izé... olyan trendi, érted 😊slowmotion
És sajnos ez nem vicc. Amerika csapatának igen gyér a fórumaktivitása, igaza van Sabrinaticnak.Dzsokijuing
azért remélem, nem oszlatják fel a csapatot... szerintem azért valahol az is jó, ha nem írunk bele csak azért, hogy elcsépelt közhelyeket pufogtassunk.
én speciel nagyon várom a vasárnapi meccset, de kicsit félek, mert itt csak veszítenivalónk van. másrészről viszont a munka-gyerek párosítás mellett nem tudom tartani a lépést azokkal, akik minden fél órában fellépnek a bowl.hu-ra, ez van.
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
Ennyire senkit sem érdekel a köv. meccsünk? Két jó futóval futunk-e vagy dobunk, főleg hogy most a was védelem fene futásokra számít? S S. Lee játszik majd fáslival vagy nem?
Vagy ennyire lefutott, hogy elég csak kimennünk a pályára, mert most olyan jók vagyunk? Azt azért nem hiszem...
vasárnap délelőtt benézünk ide, meg meccs után, egyébként senkit sem érdekel az amerikai foci.
ez csak olyan izé... olyan trendi, érted 😊slowmotion
És sajnos ez nem vicc. Amerika csapatának igen gyér a fórumaktivitása, igaza van Sabrinaticnak.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
elég lesz kiküldeni a mezeket 😊 sima liba. 😊beltazor
mezeket fel? max. pompomlányokét! 😀 De tényleg, mit vártok? Én pont most verném a labdát az elkapók felé inkább.Sabrinatic
én 50-50% hoznám ki. ha megy a futás nyomatni kell.beltazor
nekem mindegy hogy mit csinálunk, csak JG jöjjön rá hamar, mit érdemes nyomatni.
ha ez csak a harmadik negyedben sikerülne, az gáz lenne.
több mint 13 éve
ez csak olyan izé... olyan trendi, érted 😊
több mint 13 éve
elég lesz kiküldeni a mezeket 😊 sima liba. 😊beltazor
mezeket fel? max. pompomlányokét! 😀 De tényleg, mit vártok? Én pont most verném a labdát az elkapók felé inkább.Sabrinatic
én 50-50% hoznám ki. ha megy a futás nyomatni kell.

több mint 13 éve
elég lesz kiküldeni a mezeket 😊 sima liba. 😊

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Robinson anno 75pick volt, csodálkozok hogy ilyen könnyen kirakták minden honnan.
Az is igaz hogy eddig ez a legjobb szezonja 440 yarddal és 4TDvel.

Vagy lehet hogy Romo-val passzolnak össze?beltazor
Robinson nagyon jó playa, de sérülékenysége miatt óvatosak voltak vele csapatok. Így sajnos mi is kiraktuk még preseason után. :/
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Azon lepődtem volna meg ha nem Murray maradt volna,az elmúlt 3-4 meccsen jobb futójátékot nem hiszem h lehetett volna produkálni.

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
Na most volt a sportcenterben,hogy Jones visszatér,de Murray marad a kezdő 😊

több mint 13 éve
így van,meg is látszott a mozgásán,az biztos hogy gyönyörű volt ahogy odatette Robinsonnak,pont a mellére gyakorlatilag csak fel kellett emelni a kezeit.

több mint 13 éve

Jerry Jones called him "a thing of beauty" and Jason Witten said he turned in "probably the best game I've seen him play."
Szeretnék még jó sok meccs végén ilyen arcot látni 😊
És az nfl.com-on is van egy cikk a következő címmel: Staubach/Dorsett ... Aikman/Smith ... Romo/Murray?Wirtschaftsteil
am ha jól tom(erősítsetek meg bene) ez volt az első meccs, amin nem volt Romon az a kevlár.
Robinsonnak ment is egy hosszú... 😊

több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123

Jerry Jones called him "a thing of beauty" and Jason Witten said he turned in "probably the best game I've seen him play."
Szeretnék még jó sok meccs végén ilyen arcot látni 😊
És az nfl.com-on is van egy cikk a következő címmel: Staubach/Dorsett ... Aikman/Smith ... Romo/Murray?
több mint 13 éve
Robinson anno 75pick volt, csodálkozok hogy ilyen könnyen kirakták minden honnan.
Az is igaz hogy eddig ez a legjobb szezonja 440 yarddal és 4TDvel.

Vagy lehet hogy Romo-val passzolnak össze?

több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Háttööö, most ez nem igen ellenetek irányult, hanem magunk ellen 😀 Mondjuk gondolom örültök, hogy pont ellenünk kaptatok ki, mikor ilyen ótvarok vagyunk 😀
Bár reménykedem, de gyanús, hogy most is vissza tudjátok majd adni.Desert Eagle .5o
Azt a meccset nézve esélye se volt a Cowboysnak, rég volt ilyen. Viszont utána két hétre (minimum) kifogyott az emocionális/fizikális üzemanyag látszólag, pürrhoszi győzelem volt az így utólag. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Csak szólok hogy amikor utoljára kaptunk ehhez hasonló verést tőletek,utánna az is csúnyán meg lett bosszulva szóval én nem magyaráznék 😛Cowboykarcsi
igen, de csak következő évben.
mondjuk akkor háromszor vertük le rajtuk... 😊
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Háttööö, most ez nem igen ellenetek irányult, hanem magunk ellen 😀 Mondjuk gondolom örültök, hogy pont ellenünk kaptatok ki, mikor ilyen ótvarok vagyunk 😀
Bár reménykedem, de gyanús, hogy most is vissza tudjátok majd adni.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Csak szólok hogy amikor utoljára kaptunk ehhez hasonló verést tőletek,utánna az is csúnyán meg lett bosszulva szóval én nem magyaráznék 😛

több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Hát mi mindent megteszünk, hogy kijavítsuk, azt, hogy lemészároltunk titeket. Csak hogy nehogy jobban utáljatok minket, mint rendesen. 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Tegnap a Cin-Pit meccs mellett a ti derbiteket néztem. Nem semmi milyen "szutyok" kis rookie futót akasztottatok le,élmény nézni a játékát.