Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
- Ezek a bírók elég gyengécskék, mindkét oldalra bőven tévedtek, utolsó negyedben szopattak minket, egyenlőtlen volt a megítélés a 4. negyedben, mondjuk h hazai pálya, de megcsináltuk,
Blevi
Nem védem a játékvezetőket, de sajnos a zászlók jelentős része teljesen jogos volt. Olyan látványos hibák voltak MA TD-je előtt, amit sokkal alacsonyabb szinten is észre kell venni... És 1-2 alkalommal nagyon közeli volt a szitu ahhoz, hogy jogos legyen a Giants reklamációja (1-2 DPI szituban)
Azt sem állítom, hogy a NY-nak mindent bedobtak, de valahogy az az érzésem évek óta, hogy mi nem tudunk "kicsit holdingolni"... Akkora holdingok mennek, hogy a nagymuter is kiszúrja fent a stadion legtetején....
A sok apró, koncentrációt érintő butaságot kell megelőzni (FS, DOG) és máris csak 5-6 zászló maradt - az meg elfogadható.

Nem tudom néztétek-e már: rajtunk kívül nincs 100%-os csapat az NFL-ben! 😊 😊 😊 😊 😊 😊VIZILÓ
Nem vitatom a ránk dobott zászlók jogosságát, de én (nyilvan elfogultsagbol is) tudtam volna dobni a Giants O-linera holdingot. Összességében nekem az egész bíráskodás amatőrnek sőt gagyinak tűnt.Blevi
nyilván nem amatőr, meg gagyi, mert ezek a bírók korábbi NFL-bírók és NCAA-sporik, szóval van tapasztalatuk.
amit meg kell szokniuk, az a pár speciális szabály, és a tempó, meg hogy itt kicsit fineszesebb játékosok vannak, mint az egyetemi bajnokságban, szóval kevésbé nyilvánvalóan is tudnak szabálytalankodni.

így is, úgy is 7 bíró jut 22 játékosra, nem vehetnek észre mindent.

mondjuk az, amit a Giants fórumon bemásoltak Kiwitől, az kicsit olyan fürdőskurvás picsogás (ti. "Gyermekkorom óta nem fogtak ennyit"), ha JPP mondja, akkor még megértem, de jelezném, hogy még mindig 0 büntetés ment náluk holdingra, bár persze teljesen valószínű, hogy két béna tackle meg egy tight end 0 fogással állítja meg a Ware-Spencer-Butler triót. aha.
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
 www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Under-The-Lights-Cowboys-Get-Revenge/795a5027-8efa-4d78-bbce-9055c817eb01
Egy kilenc perces kis videó, ami végig követi az eseményeket szeptember elejétől egészen a meccsig, és még egy kis meccs utáni locker room is van benne. Szerintem érdemes megnézni.
több mint 13 éve
Blevi 8 862 — Lions & Cowboys fan
- Ezek a bírók elég gyengécskék, mindkét oldalra bőven tévedtek, utolsó negyedben szopattak minket, egyenlőtlen volt a megítélés a 4. negyedben, mondjuk h hazai pálya, de megcsináltuk,
Blevi
Nem védem a játékvezetőket, de sajnos a zászlók jelentős része teljesen jogos volt. Olyan látványos hibák voltak MA TD-je előtt, amit sokkal alacsonyabb szinten is észre kell venni... És 1-2 alkalommal nagyon közeli volt a szitu ahhoz, hogy jogos legyen a Giants reklamációja (1-2 DPI szituban)
Azt sem állítom, hogy a NY-nak mindent bedobtak, de valahogy az az érzésem évek óta, hogy mi nem tudunk "kicsit holdingolni"... Akkora holdingok mennek, hogy a nagymuter is kiszúrja fent a stadion legtetején....
A sok apró, koncentrációt érintő butaságot kell megelőzni (FS, DOG) és máris csak 5-6 zászló maradt - az meg elfogadható.

Nem tudom néztétek-e már: rajtunk kívül nincs 100%-os csapat az NFL-ben! 😊 😊 😊 😊 😊 😊VIZILÓ
Nem vitatom a ránk dobott zászlók jogosságát, de én (nyilvan elfogultsagbol is) tudtam volna doni a Giants O-linera holdingot. Összességében nekem az egész bíráskodás amatőrnek sőt gagyinak tűnt.
több mint 13 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Blevi

Nem tudom néztétek-e már: rajtunk kívül nincs 100%-os csapat az NFL-ben! 😊 😊 😊 😊 😊 😊
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 867 — Pfizer & Moderna fan
Kritizálni hétfőn kellene, mert még nincs összehasonlítási alap. Senki sem tudja, hogy a többi csapat, hogy fog szerepelni.

több mint 13 éve
Wittenért komolyan aggódom. Tudom, hogy vasember, kapitány és még holtan is játszik, de pihentetni kéne. Persze, a jelenléte a pályán nagyon fontos, de többet érne, ha november-decemberben pörögne százon.Dzsokijuing
jövő vasárnap játszunk legközelebb. az annyit tesz, hogy egy hétig nem edz, jövő szerdán munkába áll (mintha most vasárnap lenne a meccsünk a szerda helyett), és jól lesz.
addig meg gondolom naponta betolják az MRI-készülékbe, az orvos jobban fog emlékezni Witten lépe kinézetére, mint a saját gyerekeiére...
több mint 13 éve
szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.slowmotion
Basszus, erre majdnem nyomtam egy lájkot, aztán inkább mégse 😀
Rataxes
ha nem külditek el Dawkinst, akkor nem írtam volna ezt. akkor csak a Skinst savaztam volna 😀
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 490 — Saturday Night Lights
Wittenért komolyan aggódom. Tudom, hogy vasember, kapitány és még holtan is játszik, de pihentetni kéne. Persze, a jelenléte a pályán nagyon fontos, de többet érne, ha november-decemberben pörögne százon.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Azért meg kell hagyni hogy a D-linebol csak JPP volt igazán jó. többiek el-el tűntek.
több mint 13 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Egyébként még egy kérdés igirls szurkolónknak, hogy mennyivel tartja jobbnak a saját DLine-ját a Giants-énél, amelyik majd úgy fel fogja törölni a mi OLine-unkat? Talán, ha egy JPP+Tuck+Osi triót üzemi hőfokon tartottunk, talán menni fog ez a Babin-Cole jégtánc kettőssel is. 😀
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.slowmotion
Basszus, erre majdnem nyomtam egy lájkot, aztán inkább mégse 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Gratulálok!

Jobbak voltatok minden tekintetben!

Külön gratula az edzői stábotoknak, hogy megsejtették, a cserebíróknál több is bele fog férni DPI és holding terén, mint az NFL-es profiknál. Ezzel éltetek is rendesen. Nekünk is ezt kellett volna csinálnunkG-men
Nézted a meccsen az LT-tek hogy dolgozott? MAjdnem megfulladtak a rushereink. Mindkét irányba tragédia volt.
több mint 13 éve
Na megnéztem a meccset.
+ győztünk és megérdemletük
+ Védelem jó volt tetszett, még a goal line szitut is kihúzták az első félidőben, két komoly driveja volt a Giantsnek, ami elviselhető, Lee iszonyat ahogy irányítja a védelmet
+ Dez és Ogi is jó volt
+ WARE 100+ sack fölött
+Romo jó volt, az INT csúnya volt, de ez nice volt tőle
+ szerencsénk is volt
+/- Claiborne kicsit szenvedett de én nem vártam tőle egyből a megváltást, összességében nem rossz elsőre a szereplése
+/- az offense-nek voltak szenvedős időszakai, kétarcú még mindig (első félidő vs második), Vickers jó igazolás volt
- Center poszt és maga a támadófal borzalom + Costa is lesérült, Cook nem volt reménytelenül szar legalább => kibaszott büntetések False start 6 db (wtf???) 2 delay the game…..2 holding
- Witten nem mozgott túl egészségesen remélem nem lesz baj
- Tyront csúnyán szopatták/ JPP sajnos igencsak állat..
több mint 13 éve
Kezdeném a 2 csapat Olinejával : Tragikus volt , mind2 oldalon , nem kritizálni akaroma dallas-t vagy a giantset , de ezzel a teljesítménnyel dicsérni se lehet egyiket se ... plusz a false start bemozdulások meg az időben el nem indított játékok (közrejátszott persze a hangos tömeg is)érvágóak is lehettek volna. Ezt most tényleg nem elfogultságból , de az eagles fal ezeken az OL-ken úgy átmenne mint kés a vajon. Dallas szemszögéből : Witten borzalmas volt... Inkább raktak volna be egy egézséges cserét , mint őt.... A szabálytalanságok majdnem fele rajta ment el. (Holding , False Start) persze ezezk majdnem mind Jason Pierre Paul számlájára irhatóak. Hogy valami jót is mondjak : Remek volt az elkapó arzenál , a Giants secondary megvolt lőve ha passzról volt szó. Ogletree nagyon kellemesen meglepett. Austin haloványan kezdett , de látszik azért a közte és Romo közti bizalom. Romo király volt , őt ennyivel le is tudnám. Murrayt meg hagyjuk . A defensbben a fal nem volt valami jó , Ware bácsi ügyes volt de semmi extra , ware meg ilyen. Lee meg szerelgetett. A secondary elképesztő volt , nekem nagyon tetszett. Carr szerintem nyugodtan a legjobb volt a védelemben , passzt nem engedett jóformán , és aki levédekezik egy hakeem nickset az már valaki. Claiborne-t nem szidom , még szoknia kell a közeget. És nagyjából , ennyit mondhatok. Bár nem szeretem a Dallast de ez akkor is nagyon jó meccs volt . És azért izgultam hogy a giantsnek ne sikerüljön a végső fordítás.Petikievak01
nem baj, ha megnézed a csoportellenfeleket, de hidd el, nem bántásból mondom azt: nem árt tájékozódni, mielőtt...
tehenész részről valószínűleg az is hozzájárult az OL gyengeségéhez, hogy kb a negyedik játéktól (nem drive-tól, hanem játéktól) egy olyan ember állt be centerbe, akit kb öt napja igazolt le a csapat. ez nagyjából annyit jelentett, hogy annak az embernek, akinek a block assignmentet kellene kiosztania, fingja se volt arról, hogy mit és hogyan kellene kiosztani.
amúgy megnéztem a meccset kétszer, és azon gondolkoztam, hogy a false startok egy része nem írható-e annak a számlájára, hogy Cook később adta fel a labdát, mint ahogy Costával megszokták. ha a T ezzel a kiszámolós módszerrel indul, hogy JPP ne tudja megkerülni, akkor simán belenézhet pár false start-ba, mire összerázódnak...

Witten, hát izé... tudod, őt úgy hívják, hogy Kapitány. nem véletlenül van odabaszarintva a mellkasára a C betű, azt jelenti, hogy nagyobb istenség, mint egy csomó - amúgy kiváló - játékos. tudod, életében egyetlen meccset hagyott ki, amikor eltört az állkapcsa még úgy huszonegy évesen. az se volt nagy látvány, konkrétan a törés után még fent maradt játszani, és csak akkor jött le a pályáról, amikor lecserélték. szóval ott tartunk, hogy Witten egy istenség. az a helyzet, hogy az ő jelenléte még sérülten is akkora lökést tud adni a csapatnak, amit Eagles és Skins szurkolóként nem lehet még csak elképzelni sem, mert arrafelé nincsenek ilyen játékosok.

amúgy hogy a péniszben jön össze az, hogy valaki az Eaglesnek és a Skinsnek is szurkol? ez kb olyan, mintha valaki egyszerre lenne Újpest- és Fradi drukker, ugye érted?

szóval persze hogy Wittenen ment el a szabálytalanságok majdnem fele (13 majdnem fele az legyen mondjuk 6, ami egész pontos becslés, lévén hogy Wittenre 2,00 büntetést fújtak összesen, ez nem baj persze, csak azok a fránya tények...)
az meg, hogy ki milyen teljesítményt nyújtott, pfff... Nicks, Claiborne, Austin, Dez mind sérültek voltak tulajdonképpen legalább a training camp fele alatt (Austin konkrétan egyetlen snapet nem játszott szerintem preseasonben), a Giants secondary meg persze hogy meg volt lőve, ha kb a negyedik számú CB kezdett, akit sérülés miatt váltott fel az ötödik, a hatodik stb.

hidd el, ezek a csapatok ettől valószínűleg csak jobbak lesznek, ami majd akkor lesz gond, ha alkalomadtán éppen a másik két csoportellenfél száját törlik el, aki nem más, mint...

szóval béke meg minden, de szerintem legközelebb akkor kezdd el bírálni a riválisok csapatát, ha van valami alapja is a savazásnak. mondjuk, ha esetleg a Te csapatod már nyert valamit.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 594 — Grady Judd fan
Na akkor jöjjön egy kis negatívum. 13 büntetésből 86 yardot kaptunk, ez azért elég kemény. Viszont hogy ennek ellenére nyertünk, és ilyen jól meneteltünk az csak a csapatot dicséri.Wirtschaftsteil
Inkább 12, Smith az INT után nagyon szépen mutatta be a horse-collar tacklet, ha az nincs akkor 7-0ra megy el a Giants és talán minden máshogy alakul...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
Gratulációm a győzelemhez , de persze van pár észrevételem nekem is a meccsel kapcsolatban. Bár nem szimpatizálok egyik csapattal se , sőt nagyon nem szeretem őket , de a kickoffot megkellett néznem élőben. Kezdeném a 2 csapat Olinejával : Tragikus volt , mind2 oldalon , nem kritizálni akaroma dallas-t vagy a giantset , de ezzel a teljesítménnyel dicsérni se lehet egyiket se ... plusz a false start bemozdulások meg az időben el nem indított játékok (közrejátszott persze a hangos tömeg is)érvágóak is lehettek volna. Ezt most tényleg nem elfogultságból , de az eagles fal ezeken az OL-ken úgy átmenne mint kés a vajon. Dallas szemszögéből : Witten borzalmas volt... Inkább raktak volna be egy egézséges cserét , mint őt.... A szabálytalanságok majdnem fele rajta ment el. (Holding , False Start) persze ezezk majdnem mind Jason Pierre Paul számlájára irhatóak. Hogy valami jót is mondjak : Remek volt az elkapó arzenál , a Giants secondary megvolt lőve ha passzról volt szó. Ogletree nagyon kellemesen meglepett. Austin haloványan kezdett , de látszik azért a közte és Romo közti bizalom. Romo király volt , őt ennyivel le is tudnám. Murrayt meg hagyjuk . A defensbben a fal nem volt valami jó , Ware bácsi ügyes volt de semmi extra , ware meg ilyen. Lee meg szerelgetett. A secondary elképesztő volt , nekem nagyon tetszett. Carr szerintem nyugodtan a legjobb volt a védelemben , passzt nem engedett jóformán , és aki levédekezik egy hakeem nickset az már valaki. Claiborne-t nem szidom , még szoknia kell a közeget. És nagyjából , ennyit mondhatok. Bár nem szeretem a Dallast de ez akkor is nagyon jó meccs volt . És azért izgultam hogy a giantsnek ne sikerüljön a végső fordítás.

több mint 13 éve
Na akkor jöjjön egy kis negatívum. 13 büntetésből 86 yardot kaptunk, ez azért elég kemény. Viszont hogy ennek ellenére nyertünk, és ilyen jól meneteltünk az csak a csapatot dicséri.Wirtschaftsteil
mondhatni cowboys sajátosság.. nagyon sok büntit kapunk, sztem ezzel már kalkulálnak a csapatnál 😊

több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Na akkor jöjjön egy kis negatívum. 13 büntetésből 86 yardot kaptunk, ez azért elég kemény. Viszont hogy ennek ellenére nyertünk, és ilyen jól meneteltünk az csak a csapatot dicséri.
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Nekem ebből a szempontból az tetszett amikor Romo a 3. TD passzát adta Austinnak.
Majd felrobban a Cowboys kispadja az örömtől (ahogy sokunk a tv előtt is) és ő egy nyugodt mutatóújjal nyugtázta a történteket. Zseniális.
több mint 13 éve
Az sem volt semmi, amikor JJ mutatta, hogy igen ez jó volt 😀

több mint 13 éve
institucio Dallas Cowboys 177 — Cowboys Fan
Éledezik az erdő. 😀
Az LB sor elit. Murray 100+ yardja ellenére viszont runblockba még van mit javulnunk, ellenben Robinsont úgy érzem nem fogjuk hiányolni.
több mint 13 éve
Ja és két név, akik kedvenceim lesznek:
DeMarco Murray és Sean LeeVIZILÓ
miért, eddig nem voltak azok?! 😊
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Gratulálok!

Jobbak voltatok minden tekintetben!

Külön gratula az edzői stábotoknak, hogy megsejtették, a cserebíróknál több is bele fog férni DPI és holding terén, mint az NFL-es profiknál. Ezzel éltetek is rendesen. Nekünk is ezt kellett volna csinálnunk
több mint 13 éve
Ja és két név, akik kedvenceim lesznek:
DeMarco Murray és Sean Lee
több mint 13 éve
GYŐZELEEEEM!
"Sajnos" csak a második félidőt láttam, de azt megérte.
Az első félidő még erősen döcögött labda mindkét oldalán - bár az bíztató, hogy a Giants csak egy FG-ig jutott 30 perc alatt. Az O csinált 1st downt-okat, nem 3 kísérlet után adták le a zsugát... (az első ütésváltást kivéve)
A második félidőben kb. minden drive-ból pontot szereztünk, ami bíztató. Nagyon tetszett, hogy végre volt futójáték! Meg az is, hogy a liga egyik legjobb pass rush-a ellen nem csak passzolni akartunk, mint az elmúlt x évben... (kb így lehet semlegesíteni apass rush-t) Vickers nagyon jól blokkolt, egyszer irányt is mutatott:o)))), hasznos volt - szükség van rá. Nagyon pozitív, hogy nyílvánvaló futószituból (FB+ 2TE formációk) is sikerült annyit futni, amire szükség volt.
Romo is pontos volt és sokszor jól is mozgott ki a zsebből. Az OL nem tündökölt, de azért nem kezdők ellen játszottak - ha minden meccsen csak kicsit javulgatnak, összeszoknak, (és nincs millió sérülés), akkor van potenciál a brigádban. (Az nagyon beszédes stat volt, hogy alig van olyan ember, aki tavaly is ugyanott játszott...) Az O jóval kiegyensúlyozottabb volt, mint tavaly, nálunk volt a labda, égettük az időt is +2 TD-nél, ami látszott is a végén, időzavarba került a NYG.
Valahol legbelül éreztem ezt a győzelmet (a párom este megnyugtatott, hogy felesleges felkelni, most elkapjuk az Óriásokat😊) - örülök, hogy össze is jött. nagyon jó így kezdeni, még sokat érhet ez a csoporton belüli W. (mentálisan mindenképpen)
K... álmos vagyok, de megérte az a kihagyott 3 óra alvás!