Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát, az a disszidens helye lett volna...Végül McGovern - IR és Chunn lett belőle.Az számomra egyértelmű volt. 😛 Kifelejtettem az említését, de úgy gondoltam azok a nevek a PS-t fogják feldagasztani, ahhoz pedig valakinek onnan kell távoznia.Íme a practice squad. A nagy hiányzó számomra Justin Phillips (LB) akit a Raiders vitt a gyakorló csapatba. Hiányozni nem fog ugyan, de az edzők feladták a reményt Mike White fejlődését illetően. Mellettük Ricky Walker (DT) és Nate Hall (LB) a nagyobb nevek akik lemaradtak, de amint IR-re kerül Connor McGovern és Luke Gifford, valamelyikőjük még bekerülhet.Gifford IR-re kerülésével inkább Cedrick Wilson visszatérését várom
QB Clayton Thorson (Eagles)
WR Cedrick Wilson
DL Daniel Wise
RB Jordan Chunn
CB Mike Jackson
CB Donovan Olumba
TE Cole Hikutini (Vikings)
LB Chris Covington
RB Mike Weber
OL Mitch Hyatt
gyeek
rva
gyeek
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Elore szolok, szamoljatok azzal, hogy Zeke nem lep palyara iden, mivel behuztam fantasyben. Akit en behuzok, az vagy visszavonul, vagy megserul, vagy tortenik valami csoda.Ezek szerint te kibaszásból fentezizel? 0_o
Stez
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Elore szolok, szamoljatok azzal, hogy Zeke nem lep palyara iden, mivel behuztam fantasyben. Akit en behuzok, az vagy visszavonul, vagy megserul, vagy tortenik valami csoda.
több mint 6 éve
Végül McGovern - IR és Chunn lett belőle.Az számomra egyértelmű volt. 😛 Kifelejtettem az említését, de úgy gondoltam azok a nevek a PS-t fogják feldagasztani, ahhoz pedig valakinek onnan kell távoznia.Íme a practice squad. A nagy hiányzó számomra Justin Phillips (LB) akit a Raiders vitt a gyakorló csapatba. Hiányozni nem fog ugyan, de az edzők feladták a reményt Mike White fejlődését illetően. Mellettük Ricky Walker (DT) és Nate Hall (LB) a nagyobb nevek akik lemaradtak, de amint IR-re kerül Connor McGovern és Luke Gifford, valamelyikőjük még bekerülhet.Gifford IR-re kerülésével inkább Cedrick Wilson visszatérését várom
WR Cedrick Wilson
DL Daniel Wise
RB Jordan Chunn
CB Mike Jackson
CB Donovan Olumba
LB Chris Covington
RB Mike Weber
OL Mitch Hyatt
gyeek
rva
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Cowboys WR Amari Cooper (foot) is back practicing for the first time in almost a month. - MachotaÉs hopp:
Wide receiver Amari Cooper, right guard Zack Martin, left tackle Tyron Smith and linebacker Sean Lee were all practicing, as they prepare for the opener against the Giants. - Árcsi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Csak hogy a futkározónkról is legyen egy cikk.profootballtalk.nbcsports.com/2019/09/02/structure-not-dollars-currently-impede-the-ezekiel-elliott-deal/
több mint 6 éve
Az számomra egyértelmű volt. 😛 Kifelejtettem az említését, de úgy gondoltam azok a nevek a PS-t fogják feldagasztani, ahhoz pedig valakinek onnan kell távoznia.Íme a practice squad. A nagy hiányzó számomra Justin Phillips (LB) akit a Raiders vitt a gyakorló csapatba. Hiányozni nem fog ugyan, de az edzők feladták a reményt Mike White fejlődését illetően. Mellettük Ricky Walker (DT) és Nate Hall (LB) a nagyobb nevek akik lemaradtak, de amint IR-re kerül Connor McGovern és Luke Gifford, valamelyikőjük még bekerülhet.Gifford IR-re kerülésével inkább Cedrick Wilson visszatérését várom
WR Cedrick Wilson
DL Daniel Wise
RB Jordan Chunn
CB Mike Jackson
CB Donovan Olumba
LB Chris Covington
RB Mike Weber
OL Mitch Hyatt
gyeek
rva
több mint 6 éve
Íme a practice squad. A nagy hiányzó számomra Justin Phillips (LB) akit a Raiders vitt a gyakorló csapatba. Hiányozni nem fog ugyan, de az edzők feladták a reményt Mike White fejlődését illetően. Mellettük Ricky Walker (DT) és Nate Hall (LB) a nagyobb nevek akik lemaradtak, de amint IR-re kerül Connor McGovern és Luke Gifford, valamelyikőjük még bekerülhet.Gifford IR-re kerülésével inkább Cedrick Wilson visszatérését várom
WR Cedrick Wilson
DL Daniel Wise
RB Jordan Chunn
CB Mike Jackson
CB Donovan Olumba
LB Chris Covington
RB Mike Weber
OL Mitch Hyatt
gyeek
több mint 6 éve
Íme a practice squad. A nagy hiányzó számomra Justin Phillips (LB) akit a Raiders vitt a gyakorló csapatba. Hiányozni nem fog ugyan, de az edzők feladták a reményt Mike White fejlődését illetően. Mellettük Ricky Walker (DT) és Nate Hall (LB) a nagyobb nevek akik lemaradtak, de amint IR-re kerül Connor McGovern és Luke Gifford, valamelyikőjük még bekerülhet. QB Clayton Thorson (Eagles)
WR Cedrick Wilson
DL Daniel Wise
RB Jordan Chunn
CB Mike Jackson
CB Donovan Olumba
LB Chris Covington
RB Mike Weber
OL Mitch Hyatt
több mint 6 éve
Engem a törtető törpe, téged valaki más. 😊BocsKantavár, az a legjobb! Szerintem Albee arra utal, hogy zsinórban a második hétvégén is befűztek minket.Állítólag megegyeztünk a ráningbek 😂 úrral...forrás?
Albee
slowmotion
gyeek
Lehet, befűztek....
Albee
több mint 6 éve
BocsKantavár, az a legjobb! Szerintem Albee arra utal, hogy zsinórban a második hétvégén is befűztek minket.Állítólag megegyeztünk a ráningbek 😂 úrral...forrás?
Albee
slowmotion
gyeek
Lehet, befűztek....
több mint 6 éve
Kantavár, az a legjobb! Szerintem Albee arra utal, hogy zsinórban a második hétvégén is befűztek minket.Állítólag megegyeztünk a ráningbek 😂 úrral...forrás?
Albee
slowmotion
több mint 6 éve
Állítólag megegyeztünk a ráningbek 😂 úrral...forrás?
Albee
több mint 6 éve
Állítólag megegyeztünk a ráningbek 😂 úrral...
több mint 6 éve
Pollard a 20-as mezszámra, mig Morris a 32-re, Wilson pedig a 26-ra vált az alalpszakaszban.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Összefoglaló lista a cutokról. Tegnapi, de lusta voltam akkor foglalkozni vele, folyamatosan frissítik. www.bloggingtheboys.com/2019/8/30/20839579/2019-dallas-cowboys-roster-cuts-tracker
több mint 6 éve
Jon'vea Johnson IR vállsérülés miatt. Ott biztonságban lesz.E hétvégén is beharangozzák Zeke szerződésének nyélbe ütését. Továbbra is várom. Legutóbbi hír a törtető törpe Adam Scheftertől származik.
több mint 6 éve
twitter.com/GehlkenNFL/status/1167538463840899072
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Elliott nem játszik a nyitányon......kíváncsi vagyok kinek kell engednie hamarabb- Nyilván ez az eredményektől is függ.nyugtával a napot.
dande
közel a nyitány, de szerintem a megegyezés sincs már messze. persze ha Faulk hülyeségekkel tömi a srác fejét, akkor nyilván nem lesz egyhamar megállapodás, de ahogy Jerry Jones mindig mondta, deadlines make contracts, és jelen esetben az a hatodik hét, mert 8 meccs kell ahhoz, hogy egy összegyűjtött szezonnak minősüljön Ellliott számára, különben semmit nem ért el, csak egy évvel öregebb lett.
több mint 6 éve
Elliott nem játszik a nyitányon......kíváncsi vagyok kinek kell engednie hamarabb- Nyilván ez az eredményektől is függ.Ez így nem igaz. Jones csak annyit mondott, hogy szerinte ki fog hagyni pár meccset. (Jerry Jones said he expects holdout RB Ezekiel Elliott to miss games.)
dande
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Elliott nem játszik a nyitányon......kíváncsi vagyok kinek kell engednie hamarabb- Nyilván ez az eredményektől is függ.
több mint 6 éve
Wilsonnak valami nagyon rossznak kellett volna lennie. Neki szerintem megvolt mult heten is.Csak a statot nezve, Donoven Wilson megint lopott egy labdat.Olumba is, de Wilson úgy tűnik egyértelműen bejátszotta magát az 53-ba.
beltazor
4 meccsen 3 INT azért még akkor is megsüvegelendő dolog, ha csak előszezonról beszélünk.
rva
több mint 6 éve
Nem mintha sokat jelentene......de rookiként Eric Weddle volt aki utoljára 3 INT-et tudott az előszezonban.Csak a statot nezve, Donoven Wilson megint lopott egy labdat.Olumba is, de Wilson úgy tűnik egyértelműen bejátszotta magát az 53-ba.
beltazor
4 meccsen 3 INT azért még akkor is megsüvegelendő dolog, ha csak előszezonról beszélünk.
rva
Aki meg Boys-ként hasonlót tudott az Tyler Patmon volt. Mondjuk ő finoman szólva se robbant be az élvonalba.
több mint 6 éve
Csak a statot nezve, Donoven Wilson megint lopott egy labdat.Olumba is, de Wilson úgy tűnik egyértelműen bejátszotta magát az 53-ba.
beltazor
több mint 6 éve
Csak a statot nezve, Donoven Wilson megint lopott egy labdat.