Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
The #Cowboys & RB Ezekiel Elliott agree on a 6-year, $90M extension that makes him the highest-paid RB in the NFL. Roughly half guaranteed. In all, it's $103M over 8 years—the 1st Cowboy to eclipse $100M in total value, the richest RB contract.
Beki
Bocsi lehet csak szőrszálhasogatás, de ha jól rémlik Tyron Smith anno 108 milliós szeződést írt alá szintén 8 évre így elvileg ő az első 100 millás Cowboy.
kapitnono
Az ő szerződése néhány misi híján nem érte el a 100at.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Vagy meg fog serulni a harmadik heten, vagy az evezred stealjet huztam 1/9-en fantasyben.
Igen, lehet nezegetni a szabadugynok futokat. XD
Stez
Nem tudok pontos adatok mondani, de a babona minimum az én hozzáállásom miatt az egyik legelenyészőbb faktor ebben a témában. Enyhe túlzással hasba tudnék rúgni egy várandós fiatal özvegyet a jinx szó láttán.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
The #Cowboys & RB Ezekiel Elliott agree on a 6-year, $90M extension that makes him the highest-paid RB in the NFL. Roughly half guaranteed. In all, it's $103M over 8 years—the 1st Cowboy to eclipse $100M in total value, the richest RB contract.
Beki
Bocsi lehet csak szőrszálhasogatás, de ha jól rémlik Tyron Smith anno 108 milliós szeződést írt alá szintén 8 évre így elvileg ő az első 100 millás Cowboy.
kapitnono
Hát ha itt hozzáadták a rookie szerződésének értékét, akkor igazad lesz.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 278 — WHO DAT!!!!
Beki

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 48 357 — Whoops, looks like something went wrong.
Vagy meg fog serulni a harmadik heten, vagy az evezred stealjet huztam 1/9-en fantasyben.
Igen, lehet nezegetni a szabadugynok futokat. XD

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Én rohadtul sokallom ezt a pénzt Collinsért. Egész eddig arról volt szó, hogy a szezon végét megvárjuk vele, mit virít idén. Erre megkapja most a nagy lóvét. Nem is értem.
Ami Zeke-et illeti, hát nem is tudom... sok a lé, de ha valaki, akkor Ő megéri. Viszont ha tényleg 6 évre szerződünk vele, akkor el kellene kezdeni nem agyonhasználni...
Antonius
Nem lepődnéké meg, ha ezzel a húzással is próbálták kiugrasztani a nyulat a bokorból.
gyeek
Volt egy vélemény kint, hogy Colombo érkeztével feljavult Collins is.
Szerintem McGrovern mellizom-szakadása is tényező lehetett.
Azért nem olyan rossz, 3(2)+3 éves a konstrukció, idén 10 helyett 4,2 a caphit. Jaylon Smith-ére hajaz. Mányifik!
 www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/lael-collins-17403/

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Én rohadtul sokallom ezt a pénzt Collinsért. Egész eddig arról volt szó, hogy a szezon végét megvárjuk vele, mit virít idén. Erre megkapja most a nagy lóvét. Nem is értem.
Ami Zeke-et illeti, hát nem is tudom... sok a lé, de ha valaki, akkor Ő megéri. Viszont ha tényleg 6 évre szerződünk vele, akkor el kellene kezdeni nem agyonhasználni...
Antonius
Nem lepődnéké meg, ha ezzel a húzással is próbálták kiugrasztani a nyulat a bokorból.

több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 743

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 292 — NFL bracket champion '26
::😊))))))
Baze...
Nóó fuxaááájjj
Collins....
Picsába....
:😊))))

pbs.twimg.com/media/EDj6JLPX4AM-vV8.jpg
Charlie Firpo
 www.youtube.com/watch?v=tezjI5j9z8U

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
::😊))))))
Baze...
Nóó fuxaááájjj
Collins....
Picsába....
:😊))))

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Kamu az egesz, nem adtam el Zeke-et fantasyben, holdout lesz.
Stez
A család már a központban, Zeke a repülőn azügynőkével, jő haza. Estére alá is írják, nincs itt semmi látnivaló!
Anya estére kandzsa lesz a gandzsától!
Charlie Firpo
Vagy a Dallas hazahivta, mert eladta a Coltsnak Hoyerert. <3
Stez
Hoyer (The Destroyer) - egy jó játékos! A Kócba való!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Stez
A család már a központban, Zeke a repülőn azügynőkével, jő haza. Estére alá is írják, nincs itt semmi látnivaló!
Charlie Firpo
Vagy a Dallas hazahivta, mert eladta a Coltsnak Hoyerert. <3

több mint 6 éve
Stez

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Najóvan......
dande
Akarsz róla beszélni?
gyeek
Úgy értem, hogy akkor ez is letudva😊 Mondjuk kicsit soknak érzem, de Jerry bá pénze. Most már csak Prescott kell s akkor 100 évre megvan a gerinc. Utána Garrettnek virítani kell vagy jöhet pl Richard.
dande
A jól értesültek már most tudni vélik, hogy ez egy 2+4 éves szerződés lesz...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 951 — Így remélem megfelelek nektek.....
Najóvan......
dande
Akarsz róla beszélni?
gyeek
Úgy értem, hogy akkor ez is letudva😊 Mondjuk kicsit soknak érzem, de Jerry bá pénze. Most már csak Prescott kell s akkor 100 évre megvan a gerinc. Utána Garrettnek virítani kell vagy jöhet pl Richard.
több mint 6 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1168896823739715588
dande
Eleg sokat hibazik ehhez a fizeteshez.

Na majd meglatjuk...
Byron is kaphatna
beltazor
...Már csak Prescott van vissza, aki NEM, ismétlem NEM akar a legjobban fizetett QB lenni a ligában...
Charlie Firpo
Egyrészt ki tudja, másrészt azért Ő messze is van attól, hogy a legjobb, vagy legalább az egyik legjobb legyen a posztján liga szinten. Elliottnak meg ez volt a fő “ütőkártya” a kezében, hogy minimum top3 játékos liga szinten.

Ezzel együtt baromi sok pénz, ha tényleg igaz.
Cowboykarcsi90
Az elmúlt két hétben 3 magyar műsorban is hallottam ezt, mint tényt. Amit már többször cáfoltak, csak az ide nem ért el. Meg olyan jól is hangzik, hogy az irányító túlértékeli magát.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 550 — …not me…Im in my prime!
dande

Na majd meglatjuk...
Byron is kaphatna
beltazor
...Már csak Prescott van vissza, aki NEM, ismétlem NEM akar a legjobban fizetett QB lenni a ligában...
Charlie Firpo
Egyrészt ki tudja, másrészt azért Ő messze is van attól, hogy a legjobb, vagy legalább az egyik legjobb legyen a posztján liga szinten. Elliottnak meg ez volt a fő “ütőkártya” a kezében, hogy minimum top3 játékos liga szinten.

Ezzel együtt baromi sok pénz, ha tényleg igaz.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Najóvan......
dande
Akarsz róla beszélni?

több mint 6 éve
dande

Na majd meglatjuk...
Byron is kaphatna
beltazor
Vállműtét után talán megvárják a teljes felépülését. De ha vele is 'Jaylon'-t kötünk, akkor jöhet ő is! 😊

Már csak Prescott van vissza, aki NEM, ismétlem NEM akar a legjobban fizetett QB lenni a ligában és NEM, ismétlem NEM akar holdout-olni.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
A zsenit meg kell fizetni.
Ahhoz képest, hogy volt már 8 év, 100 millió fölötti elképzelés is...
Lássuk meg, hogy szétszálazva hogy néz ki.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 951 — Így remélem megfelelek nektek.....
Najóvan......
több mint 6 éve
 twitter.com/ProFootballTalk/status/1168916073623826432

több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 951 — Pfizer & Moderna fan
dande

Na majd meglatjuk...
Byron is kaphatna