Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Én is pislogtam rajta párat. Ha így megy tovább a fejlődése, még idén All-Pro lesz, de ez leányálom. De reálisan tekintve a tényállást, jó eséllyel kiszorítja a GOATot a kezdőből legkésőbb jövőre. Még amikor draftolták, sokan kicsit le is szólták, hogy hát kellett volna safety depth a Cowboysnak, de ez a srác a 6. körben...? A fene se hitte volna, hogy ő lesz a legnagyobb szenzáció az idei draft classból TC végén.Egy lista a liga UDFA-jainak (nem szó szerint értem):ez mekkora már:
www.pff.com/news/pro-pff-rankings-the-top-25-rookies-through-week-3-of-the-2019-nfl-preseason?utm_source=cj&utm_medium=affiliate&utm_campaign=cjaff&cjevent=1fd21f23c8e711e9808500930a18050d
plusz a listázott Cowboys játékosok szebb pillanatai:
twitter.com/DannyPhantom24/status/1166178291264282624
gyeek
"1. S DONOVAN WILSON, DALLAS COWBOYS – 93.7
With two of his three overall game grades surpassing 90.0, Donovan Wilson has gotten the attention of everyone at PFF, and he should be getting everyone else’s attention too. Of his three targets in coverage, Wilson has intercepted two of them."
3 felé menő passz volt, abból kettőt leszedett (és nem ő a WR 😀)
ha alapszakaszban is így menne neki, akkor páran letennék a scouting kártyájukat, mert a srác hatodik körös (#213 választás) és van jövője a csapatnál, mert a Kris Richard által preferált testméretekkel rendelkezik (6'1", 207lbs)
rva
Brett Mahert le kéne cserélni:
www4.pictures.zimbio.com/gi/Carli+Lloyd+Entertainment+Weekly+Hosts+Annual+1CzAli6O_y-l.jpg
Martín Automatica szerint is menne neki, tuti biznisz.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Egy lista a liga UDFA-jainak (nem szó szerint értem):ez mekkora már:
www.pff.com/news/pro-pff-rankings-the-top-25-rookies-through-week-3-of-the-2019-nfl-preseason?utm_source=cj&utm_medium=affiliate&utm_campaign=cjaff&cjevent=1fd21f23c8e711e9808500930a18050d
gyeek
"1. S DONOVAN WILSON, DALLAS COWBOYS – 93.7
With two of his three overall game grades surpassing 90.0, Donovan Wilson has gotten the attention of everyone at PFF, and he should be getting everyone else’s attention too. Of his three targets in coverage, Wilson has intercepted two of them."
3 felé menő passz volt, abból kettőt leszedett (és nem ő a WR 😀)
ha alapszakaszban is így menne neki, akkor páran letennék a scouting kártyájukat, mert a srác hatodik körös (#213 választás) és van jövője a csapatnál, mert a Kris Richard által preferált testméretekkel rendelkezik (6'1", 207lbs)
Szerkesztette: rva
több mint 6 éve
Egy lista a liga UDFA-jainak (nem szó szerint értem):www.pff.com/news/pro-pff-rankings-the-top-25-rookies-through-week-3-of-the-2019-nfl-preseason?utm_source=cj&utm_medium=affiliate&utm_campaign=cjaff&cjevent=1fd21f23c8e711e9808500930a18050d
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Gordon is egy "örök" eltiltásból jöhet vissza, gondolom ez eleve precedens, de még ugye a fű használata és annak indokai is nagyon hasonlóak, szóval én azt mondanám látok reális lehetőséget, hogy visszajöjjön.esetleg egy Gregory reinstatement? Josh Gordon már kapott lehetőségetAnnyira nem figyeltem, ez precedens lenne? Mármint hogy depresszióra füvezett, és ezt orvosi alapon kvázi elnézik.
rva
Charlie Firpo
más kérdés, hogy nem fogják most nyomatni, mert a front seven amúgy is tele van... úgy tűnik a Lions 3-4-re állásával a "feleslegessé vált" Hyder nálunk pont jó helyen köt ki, és a 2016-os 8 sack-es szezont nem a legyek hordták össze (szerződés: 1 év, 1 millió), ott van D-Law és Robert Quinn (1 év, 8 millió), Taco Charlton, meg Armstrong ... és ezek csak az endek, nincs köztük a tackle-nek listázott, de szélre kicsúszó Crawford vagy Hill.
szóval tuti nehéz lenne neki helyet találni most, míg mindenki egészséges.
elkiabálom, de hát én már csak ilyen vagyok: ez az utóbbi idők legdurvább rostere, alig várom, hogy pályára lépjenek!
több mint 6 éve
esetleg egy Gregory reinstatement? Josh Gordon már kapott lehetőségetAnnyira nem figyeltem, ez precedens lenne? Mármint hogy depresszióra füvezett, és ezt orvosi alapon kvázi elnézik.
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
esetleg egy Gregory reinstatement? Josh Gordon már kapott lehetőséget
több mint 6 éve
Demarcus Lawrence és Byron Jones is lekerült a PUP-listáról, alakul ez.Már csak T. Crawford-ot kellene kiszurkolni, hogy ne kapjon eltiltást.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Jó fallal, jó elkapókkal egy jó futó igazán veszélyes fegyver tud lenni. Hát még kettő.Azért csak más a poszt és a hatâs a játékra, ha tetszik, ha nem. Hiába futkorászik annyit Elliott a végeredmény kevésbé függ tőle. Tavaly pl Barkley mind a két meccsen szanszét futott minket, mégis mind a 2x mi nyertünk. Nehéz ezt belátni, de ez van.Azért pl. Wentz kapott már szerződést ennek ellenére.Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
ezt minden rookie elfogadja, így működik a rendszer...
rva
100yard
dande
(Írjad már alá azt a 4 évre 60,5-et, de farnehezet, aztán lövészárok.)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Ez már egy találóbb párhuzam 😉 Akkor nem szóltam 😊Gurley is három év után kapott hosszabbítástAzért csak más a poszt és a hatâs a játékra, ha tetszik, ha nem. Hiába futkorászik annyit Elliott a végeredmény kevésbé függ tőle. Tavaly pl Barkley mind a két meccsen szanszét futott minket, mégis mind a 2x mi nyertünk. Nehéz ezt belátni, de ez van.Azért pl. Wentz kapott már szerződést ennek ellenére.Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
rva
100yard
dande
slowmotion
több mint 6 éve
Gurley is három év után kapott hosszabbítástAzért csak más a poszt és a hatâs a játékra, ha tetszik, ha nem. Hiába futkorászik annyit Elliott a végeredmény kevésbé függ tőle. Tavaly pl Barkley mind a két meccsen szanszét futott minket, mégis mind a 2x mi nyertünk. Nehéz ezt belátni, de ez van.Azért pl. Wentz kapott már szerződést ennek ellenére.Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
rva
100yard
dande
több mint 6 éve
Azért csak más a poszt és a hatâs a játékra, ha tetszik, ha nem. Hiába futkorászik annyit Elliott a végeredmény kevésbé függ tőle. Tavaly pl Barkley mind a két meccsen szanszét futott minket, mégis mind a 2x mi nyertünk. Nehéz ezt belátni, de ez van.Azért pl. Wentz kapott már szerződést ennek ellenére.Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
rva
100yard
több mint 6 éve
ott az FO elément a pofonnak, az átlag 32 milliót amennyit Wentz aláírt mostanra úgy tűnik az egész Cowboys twitter aláírná Dak esetében... ha Zeke is belement volna hasonlóba, akkor nem lenne holdout...Azért pl. Wentz kapott már szerződést ennek ellenére.Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
rva
100yard
több mint 6 éve
Azért pl. Wentz kapott már szerződést ennek ellenére.Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
rva
több mint 6 éve
Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.tudta nagyon jól, hogy ha az első körben draftolják, akkor 4+1 évre szotyiért kell játszani
100yard
több mint 6 éve
Valahol őt is meg lehet érteni. A három ligában eltöltött évében vezette a ligát megszerzett yardokban ( és a harmadik év sem rajta múlt). Nyilván úgy gondolja liga első teljesítményhez liga első pénz dukál. Ráadásul neki most van lehetősége nagy pénzt szerezni. Futóknál már a második szerződés, ha egyáltalán lesz már messze nem erről az összegről szólna. És akkor még ne adj isten sérülésről nem is beszéltünk.Plusz érzékeny is a lelke, könnyen megsértődik. Na ha valami, nálam az húzta ki a gyufát. A biznic az biznic.nem mindenki. vagy nem a nagy lén, hanem csak a végösszegen.Nem az Elliot szerződésen dödögött mindenki, hogy nem kell neki nagy gubát adni? Aztán jön Lukkapitány s mindenki átbillen a játékosoldalra, hogy szegény szegény Lukkapitány, pedig ja, kifosztotta a kasszát, hogyúgymongyam telipénztárcával távozik, de mindegy...Itt valami összehasonlítás lehet a háttérben, de én sem értem pontosan.hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
szerencsétlen Colts meg... nincsenek szavak. mármint értem Luck-ot, és igaza is van, ha nem akarja összetörni magát ezekért a szerencsecsomagokért akiket GM-nek meg főedzőnek hívnak, de most azért nem lehet jó Colts szurkolónak lenni.
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
Logikásan, ha Ezékiel el mehet a sunyiba, akkor Lukk is, sőt mikor visszajött még kétszer elmehet a pixába, de hát ő fehír meg a szív kapitánya meg minden. Elképzelem mikor mondta neki Irsai, hogyha meg mered várni a week1 bonusodat meghágatlak egy orrszarvúval. Ekkk
sutianap
rva
Charlie Firpo
sutianap
simán jár a pénz Elliottnak, mert lényegében a hátán cipeli a franchise-t, csak a csapat nem tud annyit adni, amennyit kér. persze valahol az is befigyel, hogy ha pár millióval alább adna az igényeiből, akkor esetleg osztozhatna a teherben mással is. mindkét oldalnak igaza is van meg nincs is igaza.
slowmotion
gyeek
több mint 6 éve
Plusz érzékeny is a lelke, könnyen megsértődik. Na ha valami, nálam az húzta ki a gyufát. A biznic az biznic.nem mindenki. vagy nem a nagy lén, hanem csak a végösszegen.Nem az Elliot szerződésen dödögött mindenki, hogy nem kell neki nagy gubát adni? Aztán jön Lukkapitány s mindenki átbillen a játékosoldalra, hogy szegény szegény Lukkapitány, pedig ja, kifosztotta a kasszát, hogyúgymongyam telipénztárcával távozik, de mindegy...Itt valami összehasonlítás lehet a háttérben, de én sem értem pontosan.hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
szerencsétlen Colts meg... nincsenek szavak. mármint értem Luck-ot, és igaza is van, ha nem akarja összetörni magát ezekért a szerencsecsomagokért akiket GM-nek meg főedzőnek hívnak, de most azért nem lehet jó Colts szurkolónak lenni.
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
Logikásan, ha Ezékiel el mehet a sunyiba, akkor Lukk is, sőt mikor visszajött még kétszer elmehet a pixába, de hát ő fehír meg a szív kapitánya meg minden. Elképzelem mikor mondta neki Irsai, hogyha meg mered várni a week1 bonusodat meghágatlak egy orrszarvúval. Ekkk
sutianap
rva
Charlie Firpo
sutianap
simán jár a pénz Elliottnak, mert lényegében a hátán cipeli a franchise-t, csak a csapat nem tud annyit adni, amennyit kér. persze valahol az is befigyel, hogy ha pár millióval alább adna az igényeiből, akkor esetleg osztozhatna a teherben mással is. mindkét oldalnak igaza is van meg nincs is igaza.
slowmotion
több mint 6 éve
nem mindenki. vagy nem a nagy lén, hanem csak a végösszegen.Nem az Elliot szerződésen dödögött mindenki, hogy nem kell neki nagy gubát adni? Aztán jön Lukkapitány s mindenki átbillen a játékosoldalra, hogy szegény szegény Lukkapitány, pedig ja, kifosztotta a kasszát, hogyúgymongyam telipénztárcával távozik, de mindegy...Itt valami összehasonlítás lehet a háttérben, de én sem értem pontosan.hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
sutianap
rva
Charlie Firpo
sutianap
több mint 6 éve
Na de pótoljuk ami elmaradt!Valami ilyesmit akartam én is írni a cserékről. Úgy tűnik sikerült jó "iparosokat" draftolni akikből még néhány év tanulás után akár "star" játékosok is lehetnek.
Maher az új Vinatieri! 2/2 FG, 4/4 XP! A többiek se voltak rosszak. 😊
2006 után először lehet kettő 1000 yardos elkapója, Gallup látványosan jó volt edzéseken és pre-meccseken is. Donovan Wilson minden alkalommal alakít valami nagyot, remélem tartja a lendületet. Cooper Rushnak megvannak a hullámvölgyei, de folyamatos fejlődést mutat. Nagyon jól mozgott a zsebben a legutóbbi meccsen és nem vette le a szemét a mélységi célpontokról. Devin Smith bebetonozta magát az 53-ba. Gratula neki, hosszú volt az útja a sérüléseit követően. Maliek Collins idén brutál jó lesz, megtartani nem fogja tudni a csapat sajnos. Pollard pedig mindenkit meglepett szerintem. Még a scoutokat is. Ilyen gyorsan felvenni a ritmust nagyon szép teljesítmény.
Ami nagyon tetszett az eddigi 3 pre-meccsen, az a cserék jó játéka. Rég éreztem magam ennyire magabiztosnak a depthet illetően.
gyeek
Kimondottan tetszik a két DE, Pollard jó lesz és Hill is mutatott biztató jeleket.
Egyedül a corner srác nem nagyon villog, illetve a harmadik körös Connor McGovern amit ahogy én olvastam már sérülten lett draftolva. Ja és a tavaly draftolt Cedrick Wilson is szépen mozgott mind punt returnerként, mind elkapóként. Valószínű a spec. team értéke miatt meg is fog ragadni a csapatban.
több mint 6 éve
És mielőbbi gyúgyulást Lamar Millernek!
több mint 6 éve
Na de pótoljuk ami elmaradt! Maher az új Vinatieri! 2/2 FG, 4/4 XP! A többiek se voltak rosszak. 😊
2006 után először lehet kettő 1000 yardos elkapója, Gallup látványosan jó volt edzéseken és pre-meccseken is. Donovan Wilson minden alkalommal alakít valami nagyot, remélem tartja a lendületet. Cooper Rushnak megvannak a hullámvölgyei, de folyamatos fejlődést mutat. Nagyon jól mozgott a zsebben a legutóbbi meccsen és nem vette le a szemét a mélységi célpontokról. Devin Smith bebetonozta magát az 53-ba. Gratula neki, hosszú volt az útja a sérüléseit követően. Maliek Collins idén brutál jó lesz, megtartani nem fogja tudni a csapat sajnos. Pollard pedig mindenkit meglepett szerintem. Még a scoutokat is. Ilyen gyorsan felvenni a ritmust nagyon szép teljesítmény.
Ami nagyon tetszett az eddigi 3 pre-meccsen, az a cserék jó játéka. Rég éreztem magam ennyire magabiztosnak a depthet illetően.
több mint 6 éve
almát körtével?Nem az Elliot szerződésen dödögött mindenki, hogy nem kell neki nagy gubát adni? Aztán jön Lukkapitány s mindenki átbillen a játékosoldalra, hogy szegény szegény Lukkapitány, pedig ja, kifosztotta a kasszát, hogyúgymongyam telipénztárcával távozik, de mindegy...Itt valami összehasonlítás lehet a háttérben, de én sem értem pontosan.hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
sutianap
rva
Charlie Firpo
sutianap
egyrészt semmi köze annak a bőrszínhez, hogy valakit összetörnek lelkileg és testileg, és feladja
másrészt az, hogy valaki abbahagyja azt hogyan lehet hasonlítani ahhoz, aki el se kezdi?
Elliott pénzt akar, holdoutol (ami szerintem sem fasza, mégha értem az indokokat akkor is)
Luck a testét a félti, és abbahagyja. hogy a pénzt viszi az nem az ő döntése volt, gondolom pénz nélkül is abba hagyta volna.
a kettő között közel sincs átfedés a motivációban, így a hasonlítás is sánta.
több mint 6 éve
Nem az Elliot szerződésen dödögött mindenki, hogy nem kell neki nagy gubát adni? Aztán jön Lukkapitány s mindenki átbillen a játékosoldalra, hogy szegény szegény Lukkapitány, pedig ja, kifosztotta a kasszát, hogyúgymongyam telipénztárcával távozik, de mindegy...Itt valami összehasonlítás lehet a háttérben, de én sem értem pontosan.hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
sutianap
rva
Charlie Firpo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Itt valami összehasonlítás lehet a háttérben, de én sem értem pontosan.hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
sutianap
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Előszezon meccs volt, nagy odaadással, most így visszanézve.
rva
Érdekes lesz az új támadó szisztéma, én már nagyon várom, meg már a szerződtetést, azt meg lehetne nyugodni.
Up: Basszus, a Lamar Miller sérülés miatt az egész meccset le sem kellett volna játszani, annyit nem ért...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
hogymondod?Mit, hogy Lukkot hogy megérti mindenki, mekkora hero, hogy még 25 miskát bennhagyott a kasszába,s talajdonképpen Irsai Olivér kipengetett sacc 90et gyakorlatice 2 év teljesítményér? Bezzek Ezékiel mekkora egy ótvar. Ezektől gyön a sugavomit.azt hittem ezerrel dübörög a hype-train mire ideérek, és semmi? 😊Most én nem értem a viccet? 😐
rva
Ja, jó. Most már értem.
gyeek
sutianap