Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 451 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m.facebook.com/NFLHU/photos/a.411538888952014/2107748569331029/?type=3&source=48
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
Van píz Jerrynek a párna alatt 😊 nyilván 4-5 év múlva kivágják és mentenek vagy 10-20 dodót. Ettől még ez nagyon sok egy RB-nek.
Chargers LT
Első kört kérni egy Melvin Gordonért, na az a sok! 😉

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Igazabol a kerdes a hosszabbitasok utan, hogy Prescottre ES Cooperre hogy lesz igy meg hely. Az egyiket talan le lehet kotni, de a ket jatekos megint 55 millio plusz, ennyi gigaszerzodessel meg lehetetlen lesz mozgolodni, meg vastag csapatot epiteni hosszu tavon.

Illetve lassan meg kell kinalni Byron Jonest is egy szerzodessel, premierposzt leven ketlem, hogy elengedik ingyen, de o is eleg draga buli lesz.
Stez
Ha van eszük Prescottal a szezon végét megvárják, Coopernél olvastam kövi évet is. Jones szerződése asszem lejár jövőre, így sokáig nála sem húzhatják a dolgokat.
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 048 — Whoops, looks like something went wrong.
Igazabol a kerdes a hosszabbitasok utan, hogy Prescottre ES Cooperre hogy lesz igy meg hely. Az egyiket talan le lehet kotni, de a ket jatekos megint 55 millio plusz, ennyi gigaszerzodessel meg lehetetlen lesz mozgolodni, meg vastag csapatot epiteni hosszu tavon.

Illetve lassan meg kell kinalni Byron Jonest is egy szerzodessel, premierposzt leven ketlem, hogy elengedik ingyen, de o is eleg draga buli lesz.

több mint 6 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 584 — Jedi Master
Van píz Jerrynek a párna alatt 😊 nyilván 4-5 év múlva kivágják és mentenek vagy 10-20 dodót. Ettől még ez nagyon sok egy RB-nek.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
The #Cowboys & RB Ezekiel Elliott agree on a 6-year, $90M extension that makes him the highest-paid RB in the NFL. Roughly half guaranteed. In all, it's $103M over 8 years—the 1st Cowboy to eclipse $100M in total value, the richest RB contract.
Beki
Bocsi lehet csak szőrszálhasogatás, de ha jól rémlik Tyron Smith anno 108 milliós szeződést írt alá szintén 8 évre így elvileg ő az első 100 millás Cowboy.
kapitnono
Az ő szerződése néhány misi híján nem érte el a 100at.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 6 éve
Vagy meg fog serulni a harmadik heten, vagy az evezred stealjet huztam 1/9-en fantasyben.
Igen, lehet nezegetni a szabadugynok futokat. XD
Stez
Nem tudok pontos adatok mondani, de a babona minimum az én hozzáállásom miatt az egyik legelenyészőbb faktor ebben a témában. Enyhe túlzással hasba tudnék rúgni egy várandós fiatal özvegyet a jinx szó láttán.

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
The #Cowboys & RB Ezekiel Elliott agree on a 6-year, $90M extension that makes him the highest-paid RB in the NFL. Roughly half guaranteed. In all, it's $103M over 8 years—the 1st Cowboy to eclipse $100M in total value, the richest RB contract.
Beki
Bocsi lehet csak szőrszálhasogatás, de ha jól rémlik Tyron Smith anno 108 milliós szeződést írt alá szintén 8 évre így elvileg ő az első 100 millás Cowboy.
kapitnono
Hát ha itt hozzáadták a rookie szerződésének értékét, akkor igazad lesz.
több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 049 — WHO DAT!!!!
Beki

több mint 6 éve
Vagy meg fog serulni a harmadik heten, vagy az evezred stealjet huztam 1/9-en fantasyben.
Igen, lehet nezegetni a szabadugynok futokat. XD

több mint 6 éve
Törölt felhasználó
több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Én rohadtul sokallom ezt a pénzt Collinsért. Egész eddig arról volt szó, hogy a szezon végét megvárjuk vele, mit virít idén. Erre megkapja most a nagy lóvét. Nem is értem.
Ami Zeke-et illeti, hát nem is tudom... sok a lé, de ha valaki, akkor Ő megéri. Viszont ha tényleg 6 évre szerződünk vele, akkor el kellene kezdeni nem agyonhasználni...
Antonius
Nem lepődnéké meg, ha ezzel a húzással is próbálták kiugrasztani a nyulat a bokorból.
gyeek
Volt egy vélemény kint, hogy Colombo érkeztével feljavult Collins is.
Szerintem McGrovern mellizom-szakadása is tényező lehetett.
Azért nem olyan rossz, 3(2)+3 éves a konstrukció, idén 10 helyett 4,2 a caphit. Jaylon Smith-ére hajaz. Mányifik!
 www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/lael-collins-17403/

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Én rohadtul sokallom ezt a pénzt Collinsért. Egész eddig arról volt szó, hogy a szezon végét megvárjuk vele, mit virít idén. Erre megkapja most a nagy lóvét. Nem is értem.
Ami Zeke-et illeti, hát nem is tudom... sok a lé, de ha valaki, akkor Ő megéri. Viszont ha tényleg 6 évre szerződünk vele, akkor el kellene kezdeni nem agyonhasználni...
Antonius
Nem lepődnéké meg, ha ezzel a húzással is próbálták kiugrasztani a nyulat a bokorból.

több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 154 — Lájkold a zsűrit!
::😊))))))
Baze...
Nóó fuxaááájjj
Collins....
Picsába....
:😊))))

pbs.twimg.com/media/EDj6JLPX4AM-vV8.jpg
Charlie Firpo
 www.youtube.com/watch?v=tezjI5j9z8U

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
::😊))))))
Baze...
Nóó fuxaááájjj
Collins....
Picsába....
:😊))))

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Kamu az egesz, nem adtam el Zeke-et fantasyben, holdout lesz.
Stez
A család már a központban, Zeke a repülőn azügynőkével, jő haza. Estére alá is írják, nincs itt semmi látnivaló!
Anya estére kandzsa lesz a gandzsától!
Charlie Firpo
Vagy a Dallas hazahivta, mert eladta a Coltsnak Hoyerert. <3
Stez
Hoyer (The Destroyer) - egy jó játékos! A Kócba való!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Stez
A család már a központban, Zeke a repülőn azügynőkével, jő haza. Estére alá is írják, nincs itt semmi látnivaló!
Charlie Firpo
Vagy a Dallas hazahivta, mert eladta a Coltsnak Hoyerert. <3

több mint 6 éve
Stez

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Najóvan......
dande
Akarsz róla beszélni?
gyeek
Úgy értem, hogy akkor ez is letudva😊 Mondjuk kicsit soknak érzem, de Jerry bá pénze. Most már csak Prescott kell s akkor 100 évre megvan a gerinc. Utána Garrettnek virítani kell vagy jöhet pl Richard.
dande
A jól értesültek már most tudni vélik, hogy ez egy 2+4 éves szerződés lesz...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 624 — Így remélem megfelelek nektek.....
Najóvan......
dande
Akarsz róla beszélni?
gyeek
Úgy értem, hogy akkor ez is letudva😊 Mondjuk kicsit soknak érzem, de Jerry bá pénze. Most már csak Prescott kell s akkor 100 évre megvan a gerinc. Utána Garrettnek virítani kell vagy jöhet pl Richard.
több mint 6 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1168896823739715588
dande
Eleg sokat hibazik ehhez a fizeteshez.

Na majd meglatjuk...
Byron is kaphatna
beltazor
...Már csak Prescott van vissza, aki NEM, ismétlem NEM akar a legjobban fizetett QB lenni a ligában...
Charlie Firpo
Egyrészt ki tudja, másrészt azért Ő messze is van attól, hogy a legjobb, vagy legalább az egyik legjobb legyen a posztján liga szinten. Elliottnak meg ez volt a fő “ütőkártya” a kezében, hogy minimum top3 játékos liga szinten.

Ezzel együtt baromi sok pénz, ha tényleg igaz.
Cowboykarcsi90
Az elmúlt két hétben 3 magyar műsorban is hallottam ezt, mint tényt. Amit már többször cáfoltak, csak az ide nem ért el. Meg olyan jól is hangzik, hogy az irányító túlértékeli magát.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
 twitter.com/AdamSchefter/status/1168896823739715588
dande
Eleg sokat hibazik ehhez a fizeteshez.

Na majd meglatjuk...
Byron is kaphatna
beltazor
...Már csak Prescott van vissza, aki NEM, ismétlem NEM akar a legjobban fizetett QB lenni a ligában...
Charlie Firpo
Egyrészt ki tudja, másrészt azért Ő messze is van attól, hogy a legjobb, vagy legalább az egyik legjobb legyen a posztján liga szinten. Elliottnak meg ez volt a fő “ütőkártya” a kezében, hogy minimum top3 játékos liga szinten.

Ezzel együtt baromi sok pénz, ha tényleg igaz.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Najóvan......
dande
Akarsz róla beszélni?