NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
185
15
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Érdekes téma ez a DE trade. Ti kitől válnátok meg egy hasonló kaliberű (mint a trade alanya) safety esetén? Lawrence egyértelműen marad. Gregory aki csak teher volt a csapat számára eddig, de olyan upsideal rendelkezik amit nagyon nehéz elengedni. Taco, akinek még ideje se volt bizonyítani. Esetleg még ott van a nem egy elit szintet képviselő, de stabil kezdőként használható Crawford. A két újonccal én nem számolok jelenleg, nincs olyan trade értékük amiért megérné őket elcserélni.Annyira vagyunk meg, hogy valamelyik DE trade alapnak is elmenne egy használható safety-ért cserébe.Amilyen mély most a depth dlineba könnyen megeshet, hogy Ealy karrierje nagyon rövidre sikerül Dallasban. Főleg amit olvasni Antwaun Woods és Dorance Armstrong teljesítményéről.az Gregory visszatérésével vált hivatalossá, hogy az RDE/LDE oldalon darabra bőven megvagyunk.
Néha túl szépnek látszik ahhoz, hogy elhiggyem 😀
Tehenész
sőt, a véleményem az, hogy nem csak darabra vagyunk meg, hanem (bármelyik csapat számára) vállalható rotációs játékosokból iszonyat mélység van
és úgy tűnik, hogy playmaker-ből is van pár, ha mindenki le tudja tenni az asztalra azt, amire képesnek tartják, akkor mind Collins, Irving, D-Law, Datone Jones és A.Woods is komoly számokat hozhatna.
talán tényleg a safety az egytlen olyan rész, ahol kicsi karcsúnak tűnik a dolog, illetve Marcus martin sérüléséről még mindig nics hír, és ha műteni kell, akkor az season ending injury, és mégis marad Chaz Green a rosteren...
rva
Crawford, Law, Charton biztos pont. Az újoncról ( Dorance Amstrong ) is jó hírek jönnek folyamatosa. És akkor még ott van Tapper, Gregory, Jones és Ealy. Ezek közül max. egy marad még, vélhetőleg Gregory ha tényleg megváltozott.
100yard
több mint 7 éve
Annyira vagyunk meg, hogy valamelyik DE trade alapnak is elmenne egy használható safety-ért cserébe.Amilyen mély most a depth dlineba könnyen megeshet, hogy Ealy karrierje nagyon rövidre sikerül Dallasban. Főleg amit olvasni Antwaun Woods és Dorance Armstrong teljesítményéről.az Gregory visszatérésével vált hivatalossá, hogy az RDE/LDE oldalon darabra bőven megvagyunk.
Tehenész
sőt, a véleményem az, hogy nem csak darabra vagyunk meg, hanem (bármelyik csapat számára) vállalható rotációs játékosokból iszonyat mélység van
és úgy tűnik, hogy playmaker-ből is van pár, ha mindenki le tudja tenni az asztalra azt, amire képesnek tartják, akkor mind Collins, Irving, D-Law, Datone Jones és A.Woods is komoly számokat hozhatna.
talán tényleg a safety az egytlen olyan rész, ahol kicsi karcsúnak tűnik a dolog, illetve Marcus martin sérüléséről még mindig nics hír, és ha műteni kell, akkor az season ending injury, és mégis marad Chaz Green a rosteren...
rva
Crawford, Law, Charton biztos pont. Az újoncról ( Dorance Amstrong ) is jó hírek jönnek folyamatosa. És akkor még ott van Tapper, Gregory, Jones és Ealy. Ezek közül max. egy marad még, vélhetőleg Gregory ha tényleg megváltozott.
több mint 7 éve
Legyen akármilyen vékony is a S poszt, annyiért nem hozzák ide Thomast, amennyit a Hawks kér érte. Meg mondhatjuk azt is szerintem, hogy azt a szerződést se adnánk meg ET-nek, amilyet Ő akarna majd 2018 végén. Inkább fognak egy olcsó, low risk high reward veteránt idehozni augusztus végén/szeptember elején. A keretszűkítések miatt, pl. simán lehet, hogy egy jomuknkásember tipusú játékost le tudnak akasztani. Ahogy már többen is leírták, nem fogunk több éves elitfizetéssel járó szerződést adni egy olyan játékosnak, akinek reálisan nézve, maximum 2 éve lesz még elit játékosként. Ezek az idők, hálistennek, már elmúltak.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Martint fixen műtik, szóval vele nem kell számolni idén. Chaz Green-t meg naponta viszik le kiskocsin cramping miatt :'DAmilyen mély most a depth dlineba könnyen megeshet, hogy Ealy karrierje nagyon rövidre sikerül Dallasban. Főleg amit olvasni Antwaun Woods és Dorance Armstrong teljesítményéről.az Gregory visszatérésével vált hivatalossá, hogy az RDE/LDE oldalon darabra bőven megvagyunk.
Tehenész
rva
több mint 7 éve
Amilyen mély most a depth dlineba könnyen megeshet, hogy Ealy karrierje nagyon rövidre sikerül Dallasban. Főleg amit olvasni Antwaun Woods és Dorance Armstrong teljesítményéről.az Gregory visszatérésével vált hivatalossá, hogy az RDE/LDE oldalon darabra bőven megvagyunk.
Tehenész
több mint 7 éve
Ez most egy pozitív rácsodálkozás a részemről akkor 😀 Azt olvastátok, hogy Heath the goat összeszedett egy bokaficamot tegnapi edzésen? Rajta kívül van Woods FSben, Frazier SFben és Huff mint camp body kb. Fraziernek is megvannak a saját egészségügyi problémái (véralvadás) szóval iszonyúan karcsú ez a részleg.Ez az 50-es szám honnan jött? 😀 Azt olvastam, hogy egész sok lesz de ennyire? Lawrencenél meg egyedüli kérdés szerintem a háta, ami ritkán szokott csak úgy eltűnni.ahogy empty taxi is írta, egy projected cap-hez képest lesz ennyi a szabad öszeg, ezért írtam a körübelüli összeget.
Tehenész
rég elmúltak már azok az idők, amikor nem volt pénz játékosokra...
ha engem kérdeztek, akkor ha Thomas most 27 lenne és nem 29 akkor már megtörtént volna a csere
a probléma ott van, hogy a Seahawks-nak nem sürgős mozogni: ha nem játszik akkor nem fizetnek neki, de más egyelőre nincs a történetben ami sürgetne egy cserét. és úgy érzem úgy vannak vele, hogy még egy év top játék Thomas-tól, és utána lejtő, arra meg már nem akarnak nagy fizut adni, nem véletlen Thomas részéről sem az, hogy már most nyomja a piros gombot. (ha 27 lenne ő sem lenne megijjedve, hogy mikor lejár a szerződése, akkor majd nem lesz kérője top2 fizetésért)
rva
Malieket levették PUP-ról.Amilyen mély most a depth dlineba könnyen megeshet, hogy Ealy karrierje nagyon rövidre sikerül Dallasban. Főleg amit olvasni Antwaun Woods és Dorance Armstrong teljesítményéről.
És ahogy azt már korábban felvetették:
Free agent signee Kony Ealy, who has not impressed at defensive end, will get a longer look at defensive tackle in practice as the Cowboys continue to search to search for a place for him to stick. - C. Hill
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Malieket levették PUP-ról.És ahogy azt már korábban felvetették:
Free agent signee Kony Ealy, who has not impressed at defensive end, will get a longer look at defensive tackle in practice as the Cowboys continue to search to search for a place for him to stick. - C. Hill
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ez az 50-es szám honnan jött? 😀 Azt olvastam, hogy egész sok lesz de ennyire? Lawrencenél meg egyedüli kérdés szerintem a háta, ami ritkán szokott csak úgy eltűnni.ahogy empty taxi is írta, egy projected cap-hez képest lesz ennyi a szabad öszeg, ezért írtam a körübelüli összeget.
Tehenész
rég elmúltak már azok az idők, amikor nem volt pénz játékosokra...
ha engem kérdeztek, akkor ha Thomas most 27 lenne és nem 29 akkor már megtörtént volna a csere
a probléma ott van, hogy a Seahawks-nak nem sürgős mozogni: ha nem játszik akkor nem fizetnek neki, de más egyelőre nincs a történetben ami sürgetne egy cserét. és úgy érzem úgy vannak vele, hogy még egy év top játék Thomas-tól, és utána lejtő, arra meg már nem akarnak nagy fizut adni, nem véletlen Thomas részéről sem az, hogy már most nyomja a piros gombot. (ha 27 lenne ő sem lenne megijjedve, hogy mikor lejár a szerződése, akkor majd nem lesz kérője top2 fizetésért)
Szerkesztette: rva
több mint 7 éve
Az OTC 190 millió $-os cappel számol a '19-es szezonra és nálatok tényleg 50.7 milla helyet tűntet fel.Ez az 50-es szám honnan jött? 😀 Azt olvastam, hogy egész sok lesz de ennyire? Lawrencenél meg egyedüli kérdés szerintem a háta, ami ritkán szokott csak úgy eltűnni.most van vagy 15 millió hely a sapka alatt, jövőre meg lesz vagy 50Nem kell ezen gondolkozni, ET személyében olyan minőségi játékosról beszélünk aki nem önmagában hanem a csapatra gyakorolt hatásában is sokat lendítene a játékon. Képzeljük bele magunkat egy corner helyzetében aki tudja, hogy ott játszik mögötte egy ilyen játékos. Sokkal nagyobb önbizalommal tud LoS közelében ténykedni, ha nem kell attól félnie mi van ha megkerülik.Kétségtelenül igaz amit írsz, ettől függetlenül én azért azt gondolom, hogy a PO-hoz pontosan egy Earl Thomas-nyira vagyunk. Én offense oldalon továbbra is konzervatív, viszonylag könnyen kiismerhető játékhívásokat várok, így (hacsak Dak nem villant valami zsenit), a defense tud minket bevinni a PO-ba. A fiatal secondarynek pedig nagyon sokat számítana egy ET szintű, a játékot ilyen szinten olvasni tudó player.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
www.espn.com/blog/nflnation/post/_/id/278332/what-would-it-take-for-the-seahawks-to-send-earl-thomas-to-dallas
gyeek
és nem egy lassan 30 éves Earl Thomas-ra vagyunk a SuperBowl-tól, hogy miatta feladjuk az egész jövőnket
rva
Antonius
Az már más kérdés, hogy anyagilag megérné-e. Talán mostanra jutott el a csapat odáig, hogy pénzügyileg stabilabb lábakon álljon és ne pörgesse maga előtt a dead moneykat. Másrészt lesz még egy Dak, Zeke, Lawrence szerződés is a közeljövőben amivel számolnunk kell.
Ami még nagyon zavar az a defense-offense közötti fizetésbeli különbségek. Pontos adatokat sajnos nem tudok, de ha Dak/Zeke párost vesszük alapul és esetleg Gallup is berobban akkor az Olineal együtt nem lesz elegendő pénz a másik oldalra az tuti.
Tehenész
ha Lawrencenek nem lesz megint 14,5 sack-es szezonja, akkor nem biztos, hogy olyan nagy pénz néz ki neki
Zeke-nek van ötödik éves opciója, nem muszáj azonnal hosszabbítani
marad Dak, akinek adni kell valamit, de azt lehet sok évre elhúzni, egy irányító 35 évesen is irányíthat még.
rva
Tehenész

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Ez az 50-es szám honnan jött? 😀 Azt olvastam, hogy egész sok lesz de ennyire? Lawrencenél meg egyedüli kérdés szerintem a háta, ami ritkán szokott csak úgy eltűnni.most van vagy 15 millió hely a sapka alatt, jövőre meg lesz vagy 50Nem kell ezen gondolkozni, ET személyében olyan minőségi játékosról beszélünk aki nem önmagában hanem a csapatra gyakorolt hatásában is sokat lendítene a játékon. Képzeljük bele magunkat egy corner helyzetében aki tudja, hogy ott játszik mögötte egy ilyen játékos. Sokkal nagyobb önbizalommal tud LoS közelében ténykedni, ha nem kell attól félnie mi van ha megkerülik.Kétségtelenül igaz amit írsz, ettől függetlenül én azért azt gondolom, hogy a PO-hoz pontosan egy Earl Thomas-nyira vagyunk. Én offense oldalon továbbra is konzervatív, viszonylag könnyen kiismerhető játékhívásokat várok, így (hacsak Dak nem villant valami zsenit), a defense tud minket bevinni a PO-ba. A fiatal secondarynek pedig nagyon sokat számítana egy ET szintű, a játékot ilyen szinten olvasni tudó player.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
www.espn.com/blog/nflnation/post/_/id/278332/what-would-it-take-for-the-seahawks-to-send-earl-thomas-to-dallas
gyeek
és nem egy lassan 30 éves Earl Thomas-ra vagyunk a SuperBowl-tól, hogy miatta feladjuk az egész jövőnket
rva
Antonius
Az már más kérdés, hogy anyagilag megérné-e. Talán mostanra jutott el a csapat odáig, hogy pénzügyileg stabilabb lábakon álljon és ne pörgesse maga előtt a dead moneykat. Másrészt lesz még egy Dak, Zeke, Lawrence szerződés is a közeljövőben amivel számolnunk kell.
Ami még nagyon zavar az a defense-offense közötti fizetésbeli különbségek. Pontos adatokat sajnos nem tudok, de ha Dak/Zeke párost vesszük alapul és esetleg Gallup is berobban akkor az Olineal együtt nem lesz elegendő pénz a másik oldalra az tuti.
Tehenész
ha Lawrencenek nem lesz megint 14,5 sack-es szezonja, akkor nem biztos, hogy olyan nagy pénz néz ki neki
marad Dak, akinek adni kell valamit, de azt lehet sok évre elhúzni, egy irányító 35 évesen is irányíthat még.
rva
Tehenész
Persze hogy nem lenne elég, de az idő elszállt, jövőre meg ingyen igazolható Thomas.anno a második kör sem biztos, hogy elég lett volna (a draft alatt)Egy Rico és egy 4. kör részemről ok. Több nem.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
(Az mondjuk nem segíti az ár lenyomását, hogy Frazier meg már épp térdproblémás. Ha van értelme az üzletnek, akkor az mostanában van, nem sok van vissza kezdésig.)
Charlie Firpo
így most nem látom, hogy egy negyedik és egy amúgy is kuka játékos hogy lenne elég.
rva
(Én nem adnék többet érte, mert szeretem az egyoldalúan jó üzleteket! 😊 )
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ez az 50-es szám honnan jött? 😀 Azt olvastam, hogy egész sok lesz de ennyire? Lawrencenél meg egyedüli kérdés szerintem a háta, ami ritkán szokott csak úgy eltűnni.most van vagy 15 millió hely a sapka alatt, jövőre meg lesz vagy 50Nem kell ezen gondolkozni, ET személyében olyan minőségi játékosról beszélünk aki nem önmagában hanem a csapatra gyakorolt hatásában is sokat lendítene a játékon. Képzeljük bele magunkat egy corner helyzetében aki tudja, hogy ott játszik mögötte egy ilyen játékos. Sokkal nagyobb önbizalommal tud LoS közelében ténykedni, ha nem kell attól félnie mi van ha megkerülik.Kétségtelenül igaz amit írsz, ettől függetlenül én azért azt gondolom, hogy a PO-hoz pontosan egy Earl Thomas-nyira vagyunk. Én offense oldalon továbbra is konzervatív, viszonylag könnyen kiismerhető játékhívásokat várok, így (hacsak Dak nem villant valami zsenit), a defense tud minket bevinni a PO-ba. A fiatal secondarynek pedig nagyon sokat számítana egy ET szintű, a játékot ilyen szinten olvasni tudó player.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
Antonius
Tehenész
rva
több mint 7 éve
most van vagy 15 millió hely a sapka alatt, jövőre meg lesz vagy 50Nem kell ezen gondolkozni, ET személyében olyan minőségi játékosról beszélünk aki nem önmagában hanem a csapatra gyakorolt hatásában is sokat lendítene a játékon. Képzeljük bele magunkat egy corner helyzetében aki tudja, hogy ott játszik mögötte egy ilyen játékos. Sokkal nagyobb önbizalommal tud LoS közelében ténykedni, ha nem kell attól félnie mi van ha megkerülik.Kétségtelenül igaz amit írsz, ettől függetlenül én azért azt gondolom, hogy a PO-hoz pontosan egy Earl Thomas-nyira vagyunk. Én offense oldalon továbbra is konzervatív, viszonylag könnyen kiismerhető játékhívásokat várok, így (hacsak Dak nem villant valami zsenit), a defense tud minket bevinni a PO-ba. A fiatal secondarynek pedig nagyon sokat számítana egy ET szintű, a játékot ilyen szinten olvasni tudó player.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
Antonius
Tehenész
több mint 7 éve
Nem kell ezen gondolkozni, ET személyében olyan minőségi játékosról beszélünk aki nem önmagában hanem a csapatra gyakorolt hatásában is sokat lendítene a játékon. Képzeljük bele magunkat egy corner helyzetében aki tudja, hogy ott játszik mögötte egy ilyen játékos. Sokkal nagyobb önbizalommal tud LoS közelében ténykedni, ha nem kell attól félnie mi van ha megkerülik.Kétségtelenül igaz amit írsz, ettől függetlenül én azért azt gondolom, hogy a PO-hoz pontosan egy Earl Thomas-nyira vagyunk. Én offense oldalon továbbra is konzervatív, viszonylag könnyen kiismerhető játékhívásokat várok, így (hacsak Dak nem villant valami zsenit), a defense tud minket bevinni a PO-ba. A fiatal secondarynek pedig nagyon sokat számítana egy ET szintű, a játékot ilyen szinten olvasni tudó player.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
Antonius
Szerkesztette: Tehenész
több mint 7 éve
anno a második kör sem biztos, hogy elég lett volna (a draft alatt)Egy Rico és egy 4. kör részemről ok. Több nem.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
(Az mondjuk nem segíti az ár lenyomását, hogy Frazier meg már épp térdproblémás. Ha van értelme az üzletnek, akkor az mostanában van, nem sok van vissza kezdésig.)
Charlie Firpo
így most nem látom, hogy egy negyedik és egy amúgy is kuka játékos hogy lenne elég.
több mint 7 éve
Kétségtelenül igaz amit írsz, ettől függetlenül én azért azt gondolom, hogy a PO-hoz pontosan egy Earl Thomas-nyira vagyunk. Én offense oldalon továbbra is konzervatív, viszonylag könnyen kiismerhető játékhívásokat várok, így (hacsak Dak nem villant valami zsenit), a defense tud minket bevinni a PO-ba. A fiatal secondarynek pedig nagyon sokat számítana egy ET szintű, a játékot ilyen szinten olvasni tudó player.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Egy Rico és egy 4. kör részemről ok. Több nem.Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
rva
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:még mindig nem látom az ellenértéket, amire a Seahawks harapna
gyeek
több mint 7 éve
Olyan jó érzés belegondolni, hogy 2018ban ET3 már Cowboys mezben játszhat... Itt egy pár hetes racionális cikk a lehetőségekről mindkét oldalról:blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Derrius Guice RB, a Redskins idén draftolt újonca. Korai körökben húzták kezdő futónak, az LSU-ról.Guice kiesett Wash-ban, ilyen gyorsan változik minden.Gáz hogy ennyire nem vagyok tisztában egy csoport riválissal de ki ez a Guice?
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Nézd meg a májusi draftot, megtalálod. 😉
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Barkley, Ajayi és Guice - a csoport futói Zeke mellett. Vagyis eddig ez volt a felállás. Olvastam olyan elemzést, ahol egyenesen az Elliott-i modelt vélték felfedezni, azaz a támadó sémáknál nagyobb hangsúlyt kap majd a futójáték. Ez minket annyiben érint, hogy a futás elleni védekezést is ezzel együtt erősíteni kell.Guice kiesett Wash-ban, ilyen gyorsan változik minden.Gáz hogy ennyire nem vagyok tisztában egy csoport riválissal de ki ez a Guice?
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Guice kiesett Wash-ban, ilyen gyorsan változik minden.Gáz hogy ennyire nem vagyok tisztában egy csoport riválissal de ki ez a Guice?
Charlie Firpo
több mint 7 éve
Guice kiesett Wash-ban, ilyen gyorsan változik minden.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
A dallascowboys.com-on van fenn egy cikk ezzel a címmel : Jaylon’s Big NightNekem is fura volt, hogy BTB-n külön kiemelték hogy milyen üver király volt, milyen gépállat lesz a brace nélkül. Erre a tíz perces összefoglalóba pl. ha jol emlékszem be se fért Jaylon. Mintha nem is játszott volna.
Ehhez képest látok a statisztikába egy szerelési assistot, még csak nem is önálló szerelés.
Most már egész kíváncsi lettem a meccsre. 😊
100yard
több mint 7 éve
A dallascowboys.com-on van fenn egy cikk ezzel a címmel : Jaylon’s Big NightEhhez képest látok a statisztikába egy szerelési assistot, még csak nem is önálló szerelés.
Most már egész kíváncsi lettem a meccsre. 😊
több mint 7 éve
mikor felébredtem reggel, akkor már csak a végét láttam, de a harmadik sor ez alapján a teljesítmény alapján ne kapjon lehetőséget a PS-ben se 😀igazából az első két sor >= volt az ellenfélnél, a harmadik sor meg tipikusan az, akik örülnek, ha a roster legalján vagy a PS-ben helyet kapnak.komoly sérülés nincs, a legdurvább Beasley lágyék húzódása, ami miatt el sem utazott.Nagyobb baj sose legyen. Ahogy olvasom a beszámolókat, a kezdők rendben voltak, jol játszottak.
a második Marcus Martin nagylábujj sérülése, még a meccs alatt röngenezték, nem tudommi lett az eredménye
rva
A két legfontosabb szempont egy előszezon meccsen, kipipálva!
Cowboykarcsi90
slowmotion