NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
Azert az LT-poszt nemileg kulonb szerepkorrel bir, mint a center. A fal kozepen konnyebb potolni egy kieso jatekost, mint egy elit left tackle-t.Most úgy néz ki, Fredericken kívül mindenki játszani fog első héten. KOPP KOPPEgy embert meg ennek a falnak tudni kellene megoldani. Persze tavaly is ezt gondoltam mikor Smith kiesett és lám mi lett a vége. 😕
Tehenész
100yard
több mint 7 éve
Most úgy néz ki, Fredericken kívül mindenki játszani fog első héten. KOPP KOPPEgy embert meg ennek a falnak tudni kellene megoldani. Persze tavaly is ezt gondoltam mikor Smith kiesett és lám mi lett a vége. 😕
Tehenész
több mint 7 éve
Most úgy néz ki, Fredericken kívül mindenki játszani fog első héten. KOPP KOPP
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/08/23/lael-collins-ankle-may-be-latest-injury-concern-on-cowboys-offensive-line/Ahogy írják, nincs baja.
Már csak ez hiányzott.
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Egyszerűen zseniális. Tiltsák már még el mondjuk Elliottot valamiért, aztán nem is kell footballt néz idén.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2018/08/23/lael-collins-ankle-may-be-latest-injury-concern-on-cowboys-offensive-line/Már csak ez hiányzott.
több mint 7 éve
A general rule of thumb is that one-third of patients usually show signs of recovery within two weeks, the next one-third take four weeks and the final one-third can take up to three months.
Sources: Mayo Clinic and Dr. Spencer Miller, a neurologist at Baylor Medical Center in Dallas.
A general rule of thumb is that one-third of patients usually show signs of recovery within two weeks, the next one-third take four weeks and the final one-third can take up to three months.Persze, hogy kivarnak, mert a legtobbeknek fogalma sincs, hogy mi fog tortenni. Tobbeknek vissza kellett vonulniuk ugyanezzel a gebasszal, tobbeknek meg tartott 4-6 hetig, es rendbe jottek.Többé-kevébé mindenhol azt írják hogy teljes mértékben meggyógyul ez a betegség maximum az időátfutás és a súlyossága kérdéses, bár az autoimmun betegség kutya dolgokat tud művelni.
Szamomra alapbol az sem tiszta, hogy ez a betegseg tulajdonkeppen most gyogyithato-e vagy sem, mert olvastam olyat is, hogy nem az, ezekkel a kezelesekkel pedig igazabol csak azt tudjak elerni, hogy csokkenjen az ember fajdalma (Frederick eseteben ez azt jelenti, jatekra alkalmas allapotba hozzak), de teljesen megszuntetni nem nagyon lehet.
De olvastam olyan cikket is, ami arra utal, hogy gyogyithato. En ezt a reszet passzolom, mert hat mindenhez is ertek, de ehhez megsem.
Stez
100yard
Sources: Mayo Clinic and Dr. Spencer Miller, a neurologist at Baylor Medical Center in Dallas.
100yard
Kuruzslo feje van, nem hiszek neki. Szelhamos!
Szerkesztette: Stez
több mint 7 éve
A general rule of thumb is that one-third of patients usually show signs of recovery within two weeks, the next one-third take four weeks and the final one-third can take up to three months.Sources: Mayo Clinic and Dr. Spencer Miller, a neurologist at Baylor Medical Center in Dallas.
A general rule of thumb is that one-third of patients usually show signs of recovery within two weeks, the next one-third take four weeks and the final one-third can take up to three months.Persze, hogy kivarnak, mert a legtobbeknek fogalma sincs, hogy mi fog tortenni. Tobbeknek vissza kellett vonulniuk ugyanezzel a gebasszal, tobbeknek meg tartott 4-6 hetig, es rendbe jottek.Többé-kevébé mindenhol azt írják hogy teljes mértékben meggyógyul ez a betegség maximum az időátfutás és a súlyossága kérdéses, bár az autoimmun betegség kutya dolgokat tud művelni.
Szamomra alapbol az sem tiszta, hogy ez a betegseg tulajdonkeppen most gyogyithato-e vagy sem, mert olvastam olyat is, hogy nem az, ezekkel a kezelesekkel pedig igazabol csak azt tudjak elerni, hogy csokkenjen az ember fajdalma (Frederick eseteben ez azt jelenti, jatekra alkalmas allapotba hozzak), de teljesen megszuntetni nem nagyon lehet.
De olvastam olyan cikket is, ami arra utal, hogy gyogyithato. En ezt a reszet passzolom, mert hat mindenhez is ertek, de ehhez megsem.
Stez
100yard
több mint 7 éve
Persze, hogy kivarnak, mert a legtobbeknek fogalma sincs, hogy mi fog tortenni. Tobbeknek vissza kellett vonulniuk ugyanezzel a gebasszal, tobbeknek meg tartott 4-6 hetig, es rendbe jottek.Többé-kevébé mindenhol azt írják hogy teljes mértékben meggyógyul ez a betegség maximum az időátfutás és a súlyossága kérdéses, bár az autoimmun betegség kutya dolgokat tud művelni.
Stez
több mint 7 éve
Persze, hogy kivarnak, mert a legtobbeknek fogalma sincs, hogy mi fog tortenni. Tobbeknek vissza kellett vonulniuk ugyanezzel a gebasszal, tobbeknek meg tartott 4-6 hetig, es rendbe jottek. Szamomra alapbol az sem tiszta, hogy ez a betegseg tulajdonkeppen most gyogyithato-e vagy sem, mert olvastam olyat is, hogy nem az, ezekkel a kezelesekkel pedig igazabol csak azt tudjak elerni, hogy csokkenjen az ember fajdalma (Frederick eseteben ez azt jelenti, jatekra alkalmas allapotba hozzak), de teljesen megszuntetni nem nagyon lehet.
több mint 7 éve
Gondolom kivárnak amíg lehet, meglátják hogy gyógyul. 4 héttől season ending-ig mindent mondanak a szakértők ki-ki szájaíze szerint.nem is lenne értelme, a liga legjobb guard-ját kivenni egy másik pozícióra... feleslegesnem, Martin marad G.Nekem az is eszembe jutott, hogy nem e kéne egy az egyben Martin betenni centernek. Szerintem Ő van az a klasszis aki középen is összehozna egy erős közepes szezont. RG-ba meg mondjuk meg lehetne próbálni Flemminget.Looney egészen tűrhetően játszott az előszezonbanakkor Martin pótolhatatlan lesz idén, mert ő Fred backupja a blokkolási sémák hívásánál.
biztosan nem lesz 0 sack / 600 snap szezonja, de ha a fal amúgy rajta kívül összeáll (Martin is felépül a térdsérülésből, Smith sem bajlódik a hátával, Collins is beletanul az RT-be, és az újonc srác is sokat javul pass protection-ben) akkor nem hiszem, hogy olyan komoly gond lenne.
nyilván nem lesz tökéletes, de sokan ennél gyengébb falakkal is elvegetálnak az NFL-ben
és tényleg lekopogom, de ha idejében elkapták a betegséget, akkor egészen gyors felépülésben is reménykedhetünk, volt aki twitteren 4 hetet mondott a saját felépülésére
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
ha betennék középre, akkor lényegében két pozíciót helyettesítenének, és olyat ritkán lép meg egy olyan edző, mint Garrett.
slowmotion
nem lenne igazán nagy baj, ha Marcus Martin nem ment volna season ending IR-re, mert ő lenne Looney backup-ja.
így viszont kell majd kukázni egy backup C/G-t.
Flemming marad swing tackle, Chaz Green marad backup guard (és ezzel eldől, hogy Green-t nem küldik el az 53-as szűkítéskor)
kérdés az, hogy Frederick visszatérős IR-re megy, vagy active/NFI-re (ugye az első 8 hét után jöhet vissza, a második meg 6 hét után, de az elsőhöz az kell, hogy a liga első napján az 53-as keret tagja legyen a másodiknak meg feltétele, hogy a sérülést ne a játék vagy eddzés közben szerezze)
rva
több mint 7 éve
nem is lenne értelme, a liga legjobb guard-ját kivenni egy másik pozícióra... feleslegesnem, Martin marad G.Nekem az is eszembe jutott, hogy nem e kéne egy az egyben Martin betenni centernek. Szerintem Ő van az a klasszis aki középen is összehozna egy erős közepes szezont. RG-ba meg mondjuk meg lehetne próbálni Flemminget.Looney egészen tűrhetően játszott az előszezonbanakkor Martin pótolhatatlan lesz idén, mert ő Fred backupja a blokkolási sémák hívásánál.
biztosan nem lesz 0 sack / 600 snap szezonja, de ha a fal amúgy rajta kívül összeáll (Martin is felépül a térdsérülésből, Smith sem bajlódik a hátával, Collins is beletanul az RT-be, és az újonc srác is sokat javul pass protection-ben) akkor nem hiszem, hogy olyan komoly gond lenne.
nyilván nem lesz tökéletes, de sokan ennél gyengébb falakkal is elvegetálnak az NFL-ben
és tényleg lekopogom, de ha idejében elkapták a betegséget, akkor egészen gyors felépülésben is reménykedhetünk, volt aki twitteren 4 hetet mondott a saját felépülésére
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
ha betennék középre, akkor lényegében két pozíciót helyettesítenének, és olyat ritkán lép meg egy olyan edző, mint Garrett.
slowmotion
nem lenne igazán nagy baj, ha Marcus Martin nem ment volna season ending IR-re, mert ő lenne Looney backup-ja.
így viszont kell majd kukázni egy backup C/G-t.
Flemming marad swing tackle, Chaz Green marad backup guard (és ezzel eldől, hogy Green-t nem küldik el az 53-as szűkítéskor)
kérdés az, hogy Frederick visszatérős IR-re megy, vagy active/NFI-re (ugye az első 8 hét után jöhet vissza, a második meg 6 hét után, de az elsőhöz az kell, hogy a liga első napján az 53-as keret tagja legyen a másodiknak meg feltétele, hogy a sérülést ne a játék vagy eddzés közben szerezze)
több mint 7 éve
nem, Martin marad G.Nekem az is eszembe jutott, hogy nem e kéne egy az egyben Martin betenni centernek. Szerintem Ő van az a klasszis aki középen is összehozna egy erős közepes szezont. RG-ba meg mondjuk meg lehetne próbálni Flemminget.Looney egészen tűrhetően játszott az előszezonbanakkor Martin pótolhatatlan lesz idén, mert ő Fred backupja a blokkolási sémák hívásánál.
rva
slowmotion
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Nekem az is eszembe jutott, hogy nem e kéne egy az egyben Martin betenni centernek. Szerintem Ő van az a klasszis aki középen is összehozna egy erős közepes szezont. RG-ba meg mondjuk meg lehetne próbálni Flemminget.Looney egészen tűrhetően játszott az előszezonbanakkor Martin pótolhatatlan lesz idén, mert ő Fred backupja a blokkolási sémák hívásánál.
rva
slowmotion
több mint 7 éve
Looney egészen tűrhetően játszott az előszezonbanakkor Martin pótolhatatlan lesz idén, mert ő Fred backupja a blokkolási sémák hívásánál.
rva
több mint 7 éve
Looney egészen tűrhetően játszott az előszezonbanbiztosan nem lesz 0 sack / 600 snap szezonja, de ha a fal amúgy rajta kívül összeáll (Martin is felépül a térdsérülésből, Smith sem bajlódik a hátával, Collins is beletanul az RT-be, és az újonc srác is sokat javul pass protection-ben) akkor nem hiszem, hogy olyan komoly gond lenne.
több mint 7 éve
hát bazz...
több mint 7 éve
autoimmun betegség, úgy tudom azokból nincs gyógyulás csak tünetmentesség.Fredbeard-nél Guillain-Barre szindrómát diagnosztizáltak.Szamszerusitve:
www.webbeteg.hu/cikkek/autoimmun_betegseg/2201/a-guillain-barre-szindroma
Charlie Firpo
Kb 4 het a betegseg resze
8-12 het a gyogyulas
Ez ha minden jol megy.
Iden szerintem biztos nem jatszik. Talan jovore, de kerdes, marad-e vlami szovodmeny. 😕
beltazor
több mint 7 éve
Annyival biztatták Fredericket, hogy hamar elkapták a betegséget, így nagyon jó esély van a teljes gyógyulásra. Szövődmények nékül. Erőt kitartást neki! Nagyobb dolog ez most a footballnál, az egészsége a legfontosabb.
több mint 7 éve
Fredbeard-nél Guillain-Barre szindrómát diagnosztizáltak.Szamszerusitve:
www.webbeteg.hu/cikkek/autoimmun_betegseg/2201/a-guillain-barre-szindroma
Charlie Firpo
Kb 4 het a betegseg resze
8-12 het a gyogyulas
Ez ha minden jol megy.
Iden szerintem biztos nem jatszik. Talan jovore, de kerdes, marad-e vlami szovodmeny. 😕

több mint 7 éve
Fredbeard-nél Guillain-Barre szindrómát diagnosztizáltak.www.webbeteg.hu/cikkek/autoimmun_betegseg/2201/a-guillain-barre-szindroma
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
George Joseph Andrie (April 20, 1940 – August 21, 2018), Defensive EndDallas Cowboys (1962–1972)
First-team All-Pro (1969)
3× Second-team All-Pro (1966–1968)
5× Pro Bowl (1965–1969)
Pro Bowl Co-MVP (1969)
Super Bowl champion (VI)
😕
több mint 7 éve
twitter.com/DALSportsNation/status/1032237559559217152
több mint 7 éve
Ez a Frederickes stinger napról napra jobban idegesít.Hidd el, nem vagy egyedül ezzel...
Tehenész
több mint 7 éve
Ez a Frederickes stinger napról napra jobban idegesít.