Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Üdvözletem Uraim!Régóta figyelemmel követem már a fórumot, most láttam elérkezettnek az időt, hogy csatlakozzak Hozzátok! Úgy látom a többség azért bőven elégedett ezzel a szezonnal, én is úgy gondolom, hogy mindent egybevetve ez egy sikeres szezon volt.
Szinte 0 PO rutin, két rookie a backfielden, és ami még inkább kételkedésre adott okot a részemről az a D emberállománya. Lee-t kivéve nincs egy igazi elit, playmaker játékos, ami szerintem elengedhetetlen a sikerhez. Tény, hogy nagyon ki-ki meccs volt a Packers ellen, azért nem voltam olyan csalódott, mint amikor Dez elkapásával/nem elkapásával estünk ki.
Gurulós fociban nagy Milan drukker vagyok, ott évek óta az a helyzet, hogy Berlusconi polihisztornak gondolja magát, és úgy gondolja neki is bele kell szólnia a taktikai dolgokba. Ezzel tudnék párhuzamot húzni JJ és Garrett között, egy karizmatikusabb, nagyobb múlttal rendelkező edzővel ezt biztosan nem lehetne megcsinálni. Nem mondom, hogy bábként funkcionálna, de szerintem sokszor nagy befolyással van rá az öreg, a tavaly végig szenvedett meccsek után viszont idén felüdülés volt látni pár tökös trükkös játékot, negyedikre megoldott kísérleteket, most először érzem azt, hogy tényleg van valami a "majd jövőre" szlogenben. Az O magja adott, remélhetőleg a védelemben is beválik majd Jaylon, Byron Jones is egész ígéretes volt idén FS-ben, ha sikerülne egy jó DE-t szerezni a drafton, vagy esetleg az FA-ról (szezon közben Wake, Sheldon Richardson pletykákról hallottam) akkor szerintem jövőre reális célként ki lehetne tűzni a főcsoportdöntőt, bár idén kád széle kemény lesz a sorsolás, és a második évek szoktak vízválasztók lenni az újoncoknál, de ha most nem tud konstans jó teljesítményt hozni a csapat az elkövetkező években, akkor soha.
több mint 9 éve
dal.247sports.com/Bolt/NFLcom-drops-new-three-round-mock-draft-for-Cowboys-Jan-23-50773730A olvastam egy CB-ről az idei class-ból, aki faszántos visszahordó, tán még jobb is. Na, az kellene!
1. Taco Charlton, Defensive end, Michigan
2. Curtis Samuel, Wide receiver, Ohio State
3. Rasul Douglas, CB, West Virginia
Egy ilyen drafthoz mit szóltok ? Nekem a második körös receiver/running back srác kimondottan tetszik. Mélységi célpontnak jónak tűnik, és emellett Lucky Whitehead helyére is kerülne egy minőségibb ember.
100yard
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/18496157/behind-scenes-dallas-cowboys-running-back-ezekiel-elliott-rookie-seasonAz ilyen típusú játékosokról mindig azt gondolom, maradniuk kellene a csapat mellett edzősködni. Vagy a közelben, texas-ban edzői karriert kezdeni. De az élet, mint tudjuk.
Nem is tudtam, hogy Zeke ennyire jóban van Wittennel 😊 . Érdekes kis olvasmány amúgy 😉
Cowboykarcsi90
Élvezzük ki minden percét, amíg játszani látjuk Jasont és egyáltalán, a csapat körül tudjuk!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem is tudtam, hogy Zeke ennyire jóban van Wittennel 😊 . Érdekes kis olvasmány amúgy 😉
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
dal.247sports.com/Bolt/NFLcom-drops-new-three-round-mock-draft-for-Cowboys-Jan-23-507737301. Taco Charlton, Defensive end, Michigan
2. Curtis Samuel, Wide receiver, Ohio State
3. Rasul Douglas, CB, West Virginia
Egy ilyen drafthoz mit szóltok ? Nekem a második körös receiver/running back srác kimondottan tetszik. Mélységi célpontnak jónak tűnik, és emellett Lucky Whitehead helyére is kerülne egy minőségibb ember.
több mint 9 éve
Az Atlanta védelme nem elit, de tudnak jó napot kifogni és akkor az erős közepes szintről tudnak feljebb lépni egy lépcsőfokot.Ezt a videót Empty Taxi linkelte az Atlanta topikba, nekem nagyon tetszik. De elfogult vagyok, mert az én farkam keményedik a jó D# játékra.ez baromi látványos, de a liga legputribb O fala ellen csinálták, olyan játékosok ellen, akik nemhogy egy dallasi PS-be, de egy ligaközép offense cseréjének cseréje sem lehetne. Némelyikük még egy SEC támadófalban se lehetne csere.
Ha másért nem, megnéztem volna a támadósor/védősor csatáját.
www.youtube.com/watch?list=PLBQQIE4ZTvS_TF20AuWTsZzBXGE_IOxZe&v=M1USlpIPoYM
Wong
az Atlanta egy remek csapat, és megmondom őszintén lelkem mélyén azt tartottam volna megfelelőnek, ha a konferencia döntőt bukjuk el, mert ha A-Rod egy közepes napot fog ki nem egy 101%-osat, akkor átgázoltunk volna ezen a GreenBay-en. De az Atlanta akkor is megálljt parancsolt volna nekünk.
Persze, a mi secondary-nk jobb, mint a GreenBay-é így Matty Ice sem lehetett volna ennyire nyugodt (és így is csak a vakszerencse mentette meg két INT-től) ezért nyilván nem lett volna ellenünk 44 pont a táblán, de egy harmincX-huszonX vereséget vizionáltam volna.
rva
Próbálom majd a SB-t ilyen szemmel nézni, érdekes lesz a Pats O ellen.
több mint 9 éve
Ezt a videót Empty Taxi linkelte az Atlanta topikba, nekem nagyon tetszik. De elfogult vagyok, mert az én farkam keményedik a jó D# játékra.ez baromi látványos, de a liga legputribb O fala ellen csinálták, olyan játékosok ellen, akik nemhogy egy dallasi PS-be, de egy ligaközép offense cseréjének cseréje sem lehetne. Némelyikük még egy SEC támadófalban se lehetne csere.
Wong
az Atlanta egy remek csapat, és megmondom őszintén lelkem mélyén azt tartottam volna megfelelőnek, ha a konferencia döntőt bukjuk el, mert ha A-Rod egy közepes napot fog ki nem egy 101%-osat, akkor átgázoltunk volna ezen a GreenBay-en. De az Atlanta akkor is megálljt parancsolt volna nekünk.
Persze, a mi secondary-nk jobb, mint a GreenBay-é így Matty Ice sem lehetett volna ennyire nyugodt (és így is csak a vakszerencse mentette meg két INT-től) ezért nyilván nem lett volna ellenünk 44 pont a táblán, de egy harmincX-huszonX vereséget vizionáltam volna.
több mint 9 éve
Lehet,hogy igazad van,azonban,a mi O falunkat nem tudták volna szétszedni,a sokszor lesajnált D-énk meg futás ellen kiváló(Lee) és a hosszú játékokat sem engedtük..A véleményem nyugodtan felállhattunk volna ellenük is.Persze ezt már soha nem tudjuk meg..egy Kaepernick-el meg ne hasonlítsuk már össze Dak-ot,nekem aki a Himnusz alatt ülve marad,nem komoly Ember.Csak egy hulladék...A döntők után. Azért az az Atlanta most kicsit komplettebb csapat mint a Dallas. Azért Matty-nek ez a kilencedik szezonja a ligában és ez látszott is.Az Atlanta nem kicsit komplettebb mint mi. Átfogalmazom, az Atlanta offense sokkal komplettebb mint a Dallas D#. Szétszórták a GB-t, minket is legalább ennyire osztottak volna. A támadósorunk képtelen lett volna tartani a lépést ezzel a pontgyártással.
Sajnos a múlt héten a mienken látszott kicsit a rutintalanság. DAK-nak, Zekének kell még egy kicsit szokni a rájátszás hangulatát, igaz nem igazán rajtuk ment el, talán csak annyiban ha az első félidőben nem ragadunk be akkor talán meg lett volna a meccs.
Ha nem is feltételen a jövő évben, de az elkövetkező pár évben valamikor, az is lehet nem is egyszer szerintem benn leszünk a döntőben.
100yard
Ha valahogy mégis kiütöttük volna az Atlantát biztos, hogy jó pár sérülttel gazdagodunk és egy olyannyomiPatsel találkozunk a SB-on akiknek 9x több tapasztalatuk van.
Ha így lett volna, Dak egy akkora pofont kap mint anno Kaepernick. Ettől megkímélném, a hosszú távú tervek miatt.
Szép szezon volt ez, és pontosan addig tartott amíg kellett.
Wong
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 9 éve
thx,Vazze 😊Vazze.Bocsi nem az SB-re voltam kíváncsi,hanem az idei csoportkörös eredményekre 😊Uraim tudja valaki a konferenciák közti győzelmi arányokat? Gyeek szurkertárs nagyon jó stat oldalakat osztott meg velünk .Kíváncsi lennék így az SB előtt 😊 előre is köszi.www.pro-football-reference.com/super-bowl/
sztaking
Számolgatni neked kell.
tomi-tomi
sztaking
www.nfl.com/standings
Mielőtt még valamit kitalálnál. AFC-NFC 33-30-1
tomi-tomi
több mint 9 éve
Vazze.Bocsi nem az SB-re voltam kíváncsi,hanem az idei csoportkörös eredményekre 😊Uraim tudja valaki a konferenciák közti győzelmi arányokat? Gyeek szurkertárs nagyon jó stat oldalakat osztott meg velünk .Kíváncsi lennék így az SB előtt 😊 előre is köszi.www.pro-football-reference.com/super-bowl/
sztaking
Számolgatni neked kell.
tomi-tomi
sztaking
www.nfl.com/standings
Mielőtt még valamit kitalálnál. AFC-NFC 33-30-1
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Bocsi nem az SB-re voltam kíváncsi,hanem az idei csoportkörös eredményekre 😊Uraim tudja valaki a konferenciák közti győzelmi arányokat? Gyeek szurkertárs nagyon jó stat oldalakat osztott meg velünk .Kíváncsi lennék így az SB előtt 😊 előre is köszi.www.pro-football-reference.com/super-bowl/
sztaking
Számolgatni neked kell.
tomi-tomi
Szerkesztette: sztaking
több mint 9 éve
Ezt a videót Empty Taxi linkelte az Atlanta topikba, nekem nagyon tetszik. De elfogult vagyok, mert az én farkam keményedik a jó D# játékra.Nagyon kemény ahogy a kereszteket csinálják,köszi a videót 😊
Wong
több mint 9 éve
Uraim tudja valaki a konferenciák közti győzelmi arányokat? Gyeek szurkertárs nagyon jó stat oldalakat osztott meg velünk .Kíváncsi lennék így az SB előtt 😊 előre is köszi.www.pro-football-reference.com/super-bowl/
sztaking
Számolgatni neked kell.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Uraim tudja valaki a konferenciák közti győzelmi arányokat? Gyeek szurkertárs nagyon jó stat oldalakat osztott meg velünk .Kíváncsi lennék így az SB előtt 😊 előre is köszi.
több mint 9 éve
Engem is zavar,minden fórumon eltűnt a minuszolás,ez hiba,jobb lenne ha lenne.Kár hogy nincs minuszolási lehetőség itt a fórumon, csak plusszolni lehet....Sztaking.Én multinál szociálizódtam ahol,mindennek volt felelőse .A legjobb Csapat pihen,amatőr hibák miatt...Nem tudom mikor leszünk megint a legjobbak,de most nem is érdekel ,a winning coulture-meg semmit nem ér sima marketing,fogás be ne kajold.Bár,hogy Mi mit írogatunk a kutyát nem érdekli ...Csak szomorú vagyok,hogy kutyaütőket kell látnom szenvedni....mondjuk megérdemli a köz.
Ő teremtette itt meg a winning coulture-t, ez az egész csapat az Ő(és Stephenék) műve, a pratice squad játékosoktól, a sztárokig. Tehát az a csapat, amiért Te, én, a többi Dallas drukker szorít, nélküle nem lenne.
Nincs olyan (értelmes) tulaj, aki most kirakná. Ha 4-5 év múlva, 2-3 PO szerepléssel a háta mögött, az látszik, hogy vele nem tudja meglépni a következő szintet a csapat, akkor lehet gondolkodni. Jelenleg, minden hibájával együtt, Garrett az egyik legmeghatározóbb faktor a Cowboys sikerességében.
Cowboykarcsi90
sztaking
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Én mindenkinek tiszteletben tartom a véleményét,semmi mást nem akartam csak jelezni az enyémet..nyilvánvalóan JJ véleménye a döntő. Marinelli és Linehan páros meg a legjobb dolog ami mostanában történt nálunk Edző fronton,remélem sikerül megtartani Őket..Adja Isten,hogy folyamatosan tudjuk hozni a legjobb csoport körös státuszt ami most volt,és nevezzenek ki egy cserefelelőst aki csak erre figyel 😊Aztán figyeljen be a gyűrű vagy háromszor egymásután 😊akkor a liga vezetőedzőinek felét ki kellene rúgni, minden évben - lévén ennyi csapattal játszik a Packers évente, és Rodgers karja után a második legjobb támadó fegyverük az ilyen ingyen játék.Sztaking.Én multinál szociálizódtam ahol,mindennek volt felelőse .A legjobb Csapat pihen,amatőr hibák miatt...Nem tudom mikor leszünk megint a legjobbak,de most nem is érdekel ,a winning coulture-meg semmit nem ér sima marketing,fogás be ne kajold.Bár,hogy Mi mit írogatunk a kutyát nem érdekli ...Csak szomorú vagyok,hogy kutyaütőket kell látnom szenvedni....mondjuk megérdemli a köz.
Ő teremtette itt meg a winning coulture-t, ez az egész csapat az Ő(és Stephenék) műve, a pratice squad játékosoktól, a sztárokig. Tehát az a csapat, amiért Te, én, a többi Dallas drukker szorít, nélküle nem lenne.
Nincs olyan (értelmes) tulaj, aki most kirakná. Ha 4-5 év múlva, 2-3 PO szerepléssel a háta mögött, az látszik, hogy vele nem tudja meglépni a következő szintet a csapat, akkor lehet gondolkodni. Jelenleg, minden hibájával együtt, Garrett az egyik legmeghatározóbb faktor a Cowboys sikerességében.
Cowboykarcsi90
sztaking
ami meg a multit illeti: vannak olyan multik, ahol van szervezeti kultúra, a hibák okát elemzik, hogy levonják a tanulságokat, és legközelebb ne fussanak bele. meg vannak olyanok is, ahol a hiba elkövetőjét kibasszák, hogy példát statuáljanak, aztán csodálkoznak, amikor a következő jelölt ugyanazt a hibát elköveti. az egyik a csapatmunkás multi, a másik a nyakátvágós multi. az egyik helyen szeretnek az emberek dolgozni, a másikon meg félnek, hogy holnap kell-e dolgozni. nem ugyanaz.
és még mielőtt találnál erre valami magyarázatot: én is multikban szocializálódtam, és mindkét típust megtapasztaltam. hidd el, a csapatmunkásban jobb dolgozni. a rettegés a hibáktól egyébként is kiöli a kreativitást.
ja, és ha mindenáron felelősöket keresel a rossz cserék miatt, akkor rúgasd ki Marinellit és Linehant. az ő felelősségük, hogy mindenki tudja, mikor kinek kell felmennie, és hogy időben cseréljenek. ez nem Garrett dolga.
slowmotion
több mint 9 éve
akkor a liga vezetőedzőinek felét ki kellene rúgni, minden évben - lévén ennyi csapattal játszik a Packers évente, és Rodgers karja után a második legjobb támadó fegyverük az ilyen ingyen játék.Sztaking.Én multinál szociálizódtam ahol,mindennek volt felelőse .A legjobb Csapat pihen,amatőr hibák miatt...Nem tudom mikor leszünk megint a legjobbak,de most nem is érdekel ,a winning coulture-meg semmit nem ér sima marketing,fogás be ne kajold.Bár,hogy Mi mit írogatunk a kutyát nem érdekli ...Csak szomorú vagyok,hogy kutyaütőket kell látnom szenvedni....mondjuk megérdemli a köz.
Cowboykarcsi90
sztaking
ami meg a multit illeti: vannak olyan multik, ahol van szervezeti kultúra, a hibák okát elemzik, hogy levonják a tanulságokat, és legközelebb ne fussanak bele. meg vannak olyanok is, ahol a hiba elkövetőjét kibasszák, hogy példát statuáljanak, aztán csodálkoznak, amikor a következő jelölt ugyanazt a hibát elköveti. az egyik a csapatmunkás multi, a másik a nyakátvágós multi. az egyik helyen szeretnek az emberek dolgozni, a másikon meg félnek, hogy holnap kell-e dolgozni. nem ugyanaz.
és még mielőtt találnál erre valami magyarázatot: én is multikban szocializálódtam, és mindkét típust megtapasztaltam. hidd el, a csapatmunkásban jobb dolgozni. a rettegés a hibáktól egyébként is kiöli a kreativitást.
ja, és ha mindenáron felelősöket keresel a rossz cserék miatt, akkor rúgasd ki Marinellit és Linehant. az ő felelősségük, hogy mindenki tudja, mikor kinek kell felmennie, és hogy időben cseréljenek. ez nem Garrett dolga.
több mint 9 éve
Kár hogy nincs minuszolási lehetőség itt a fórumon, csak plusszolni lehet....Sztaking.Én multinál szociálizódtam ahol,mindennek volt felelőse .A legjobb Csapat pihen,amatőr hibák miatt...Nem tudom mikor leszünk megint a legjobbak,de most nem is érdekel ,a winning coulture-meg semmit nem ér sima marketing,fogás be ne kajold.Bár,hogy Mi mit írogatunk a kutyát nem érdekli ...Csak szomorú vagyok,hogy kutyaütőket kell látnom szenvedni....mondjuk megérdemli a köz.
Cowboykarcsi90
sztaking
több mint 9 éve
Ezt a videót Empty Taxi linkelte az Atlanta topikba, nekem nagyon tetszik. De elfogult vagyok, mert az én farkam keményedik a jó D# játékra. Ha másért nem, megnéztem volna a támadósor/védősor csatáját.
több mint 9 éve
A döntők után. Azért az az Atlanta most kicsit komplettebb csapat mint a Dallas. Azért Matty-nek ez a kilencedik szezonja a ligában és ez látszott is.Az Atlanta nem kicsit komplettebb mint mi. Átfogalmazom, az Atlanta offense sokkal komplettebb mint a Dallas D#. Szétszórták a GB-t, minket is legalább ennyire osztottak volna. A támadósorunk képtelen lett volna tartani a lépést ezzel a pontgyártással.
Sajnos a múlt héten a mienken látszott kicsit a rutintalanság. DAK-nak, Zekének kell még egy kicsit szokni a rájátszás hangulatát, igaz nem igazán rajtuk ment el, talán csak annyiban ha az első félidőben nem ragadunk be akkor talán meg lett volna a meccs.
Ha nem is feltételen a jövő évben, de az elkövetkező pár évben valamikor, az is lehet nem is egyszer szerintem benn leszünk a döntőben.
100yard
Ha valahogy mégis kiütöttük volna az Atlantát biztos, hogy jó pár sérülttel gazdagodunk és egy olyan
Ha így lett volna, Dak egy akkora pofont kap mint anno Kaepernick. Ettől megkímélném, a hosszú távú tervek miatt.
Szép szezon volt ez, és pontosan addig tartott amíg kellett.
több mint 9 éve
Uraim,sok éve szopunk,majd mikor Linehan +Marinelli párosnak és JJ pénzének köszönhetően össze áll a legjobb Csapat,akkor nem értem ezeket a 15yardos büntiket csere hiba miatt,ez gyakorlatilag két drive mínusz,ezt magyarázni minek?A minimum az Edzőnek menni kell..Bár ez JJ dolga,de nem értem..Ti értitek,Én nem tudom.
több mint 9 éve
Vegye meg is érdemeljük 😊Garrett:A döntők után. Azért az az Atlanta most kicsit komplettebb csapat mint a Dallas. Azért Matty-nek ez a kilencedik szezonja a ligában és ez látszott is.Nem osztom a véleményedet,ha valakikeken,akkor rajtuk nem múlt...Én már nagyon régen Vezetőedző cserét csináltam volna,most a helyzet jobb Marinelli és Linehan érkezésével,de az,hogy csere!! hiba miatt adunk gyakorlatilag két drive-ot...amatörizmus. Én kedvelem JJ-t,de nem értem a ragaszkodását Garrett-hez.
100yard
sztaking
1. Simán lehet h ő veszi át az Év Edzője díjat jövő szombaton.
2. Ha lehet hinni a híreknek, a csapat jelenlegi rendszere az ő víziója azaz ha más lenne HC más elképzelésekkel, lehet a csapat nem draftolja Zeke-et és Prescottot.
Nem mondom, hogy egy Belichick a csávó, de amit elképzelt, az működik, ezzel simán jobb a jelenleg regnáló NFL HC-k 2/3-ánál.
empty taxi
több mint 9 éve
Sztaking.Én multinál szociálizódtam ahol,mindennek volt felelőse .A legjobb Csapat pihen,amatőr hibák miatt...Nem tudom mikor leszünk megint a legjobbak,de most nem is érdekel ,a winning coulture-meg semmit nem ér sima marketing,fogás be ne kajold.Bár,hogy Mi mit írogatunk a kutyát nem érdekli ...Csak szomorú vagyok,hogy kutyaütőket kell látnom szenvedni....mondjuk megérdemli a köz.
Cowboykarcsi90
több mint 9 éve
Sztaking.Ő teremtette itt meg a winning coulture-t, ez az egész csapat az Ő(és Stephenék) műve, a pratice squad játékosoktól, a sztárokig. Tehát az a csapat, amiért Te, én, a többi Dallas drukker szorít, nélküle nem lenne.
több mint 9 éve
Garrett:A döntők után. Azért az az Atlanta most kicsit komplettebb csapat mint a Dallas. Azért Matty-nek ez a kilencedik szezonja a ligában és ez látszott is.Nem osztom a véleményedet,ha valakikeken,akkor rajtuk nem múlt...Én már nagyon régen Vezetőedző cserét csináltam volna,most a helyzet jobb Marinelli és Linehan érkezésével,de az,hogy csere!! hiba miatt adunk gyakorlatilag két drive-ot...amatörizmus. Én kedvelem JJ-t,de nem értem a ragaszkodását Garrett-hez.
100yard
sztaking
1. Simán lehet h ő veszi át az Év Edzője díjat jövő szombaton.
2. Ha lehet hinni a híreknek, a csapat jelenlegi rendszere az ő víziója azaz ha más lenne HC más elképzelésekkel, lehet a csapat nem draftolja Zeke-et és Prescottot.
Nem mondom, hogy egy Belichick a csávó, de amit elképzelt, az működik, ezzel simán jobb a jelenleg regnáló NFL HC-k 2/3-ánál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...