NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 777
49
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem kotnyeleskedni mentem át, hanem néhány észrevételt tettem normál módon és nem "lőttek " rám.Egyébként több éve olvasom a topicot és tudom mi illik, de azért kösz hogy figyelmeztettél.Kicsit trollkodtam a Giants-topikban JPP kapcsán . Sztem nem fognak neki akkora pénzt adni amennyit szeretne , de még így is ránk tud ígérni a NYG. A JETS-szel nem tudnánk " csereboltolni" ? Tony oda Sheldon Richardson ide. Még egy év van a rookie szerződéséből , azt lehet ki tudnánk csengetni,jövőre meg úgy sem tudnánk megtartani a cap miatt.Mondjuk Ő már most nagy lét akar.( mindegy csak bilibe lógott a kezem).nem kell trollkodni. mi is oltottunk már itt le első éves Giants drukkert, ne csodálkozz, ha elküldenek melegebb éghajlatra.
Pox
nekünk JPP szerintem öreg, legalábbis ahhoz képest, amilyen pénzt kérne. meg amúgy sem lesz szerintem pénzünk nagynevű FA igazolásra. Jetsbe meg nem hiszem, hogy menne Tony, ő gyűrűt szeretne nyerni, nem egy állandó megújulási projekt vezére lenni.
slowmotion
több mint 8 éve
Kicsit trollkodtam a Giants-topikban JPP kapcsán . Sztem nem fognak neki akkora pénzt adni amennyit szeretne , de még így is ránk tud ígérni a NYG. A JETS-szel nem tudnánk " csereboltolni" ? Tony oda Sheldon Richardson ide. Még egy év van a rookie szerződéséből , azt lehet ki tudnánk csengetni,jövőre meg úgy sem tudnánk megtartani a cap miatt.Mondjuk Ő már most nagy lét akar.( mindegy csak bilibe lógott a kezem).nem kell trollkodni. mi is oltottunk már itt le első éves Giants drukkert, ne csodálkozz, ha elküldenek melegebb éghajlatra.
Pox
nekünk JPP szerintem öreg, legalábbis ahhoz képest, amilyen pénzt kérne. meg amúgy sem lesz szerintem pénzünk nagynevű FA igazolásra. Jetsbe meg nem hiszem, hogy menne Tony, ő gyűrűt szeretne nyerni, nem egy állandó megújulási projekt vezére lenni.
több mint 8 éve
Kicsit trollkodtam a Giants-topikban JPP kapcsán . Sztem nem fognak neki akkora pénzt adni amennyit szeretne , de még így is ránk tud ígérni a NYG. A JETS-szel nem tudnánk " csereboltolni" ? Tony oda Sheldon Richardson ide. Még egy év van a rookie szerződéséből , azt lehet ki tudnánk csengetni,jövőre meg úgy sem tudnánk megtartani a cap miatt.Mondjuk Ő már most nagy lét akar.( mindegy csak bilibe lógott a kezem).
több mint 8 éve
DL - Rod Marinelli's "Rush Men" are versatile. DE roll call: Tyrone Crawford and David Irving on the strong side and Demarcus Lawrence, Benson Mayowa, and Charles Tapper on the weak side. Crawford and Irving spell 2016 RD3 pick Maliek Collins at the 3-technique DT. Richard Ash and Cedric Thornton will man the 1-technique. Jack Crawford and Terrell McClain are 2017 FA's and Randy Gregory is suspended for 2017. Another EDGE rusher should be added to this group.Carrnak nincs szerződése, csak 2,7 M-t foglal a sapkából az átstrukturálások miatt, ha jól olvastam gondolkodik a visszavonuláson is. Drafton remélem az első három kört védőkre költjük, jó WR2-t lehet hátsó körökben is találni.
LB - The exciting news out of Dallas is 2016 RD2 selection Jaylon Smith is experiencing nerve regeneration in his knee and should be ready to participate in off-season activities. This provides the defense with 2 players: Smith and All-Pro Sean Lee to navigate sideline-to-sideline and close offensive lanes. Depth includes former RD4 picks Anthony Hitchens and Damien Wilson. Justin Durant and Andrew Gachkar are 2017 FA's and Mark Nzeocha and Kyle Wilbur are ST players. Dallas may address LB in the late rounds.
CB - Brandon Carr has 1 more year on his contract, Morris Claiborne is a 2017 FA, Orlando Scandrick still shows effects from his injury; thank the stars 2016 RD6 pick Anthony Brown played above his pedigree. The CB position should be addressed early and often in 2017!
S - Byron Jones has proven to be the CF Dallas has needed and also excels at shutting down premier TE's. Barry Church and J.J. Wilcox are 2017 FA's (at least one should be re-signed), and Jeff Heath is best on ST. S should be addressed in the mid-rounds.
Vélemények?
Kroos
Valahol olvastam, hogy ha sikerülne pénzt felszabadítani az ismételt átstrukturálásokkal, akkor mindenképpen rá kellene mennünk JPP-re? Ti láttok erre realitást? A Giantsnek több elkölthető pénze lesz nálunk, de eljátszottam a gondolattal hogy nálunk köt ki. Bizonyított, jól generál nyomást, még a keze ellenére is, futás ellen pedig (szerintem) TOP5 DE.
több mint 8 éve
DL - Rod Marinelli's "Rush Men" are versatile. DE roll call: Tyrone Crawford and David Irving on the strong side and Demarcus Lawrence, Benson Mayowa, and Charles Tapper on the weak side. Crawford and Irving spell 2016 RD3 pick Maliek Collins at the 3-technique DT. Richard Ash and Cedric Thornton will man the 1-technique. Jack Crawford and Terrell McClain are 2017 FA's and Randy Gregory is suspended for 2017. Another EDGE rusher should be added to this group.Az a baj ezzel hogy kezdő matéria nem sok van köztük. Sean Lee és Byron Jones leginkább. Dlaw még az lenne de sokat sérült. Smith-ben meg egyelőre csak reménykedhetünk. Ezen kívül van még Irving, Collins és Brown aki biztató, és ha abban az ütemben fejlődnek akkor jók lehetnek.
LB - The exciting news out of Dallas is 2016 RD2 selection Jaylon Smith is experiencing nerve regeneration in his knee and should be ready to participate in off-season activities. This provides the defense with 2 players: Smith and All-Pro Sean Lee to navigate sideline-to-sideline and close offensive lanes. Depth includes former RD4 picks Anthony Hitchens and Damien Wilson. Justin Durant and Andrew Gachkar are 2017 FA's and Mark Nzeocha and Kyle Wilbur are ST players. Dallas may address LB in the late rounds.
CB - Brandon Carr has 1 more year on his contract, Morris Claiborne is a 2017 FA, Orlando Scandrick still shows effects from his injury; thank the stars 2016 RD6 pick Anthony Brown played above his pedigree. The CB position should be addressed early and often in 2017!
S - Byron Jones has proven to be the CF Dallas has needed and also excels at shutting down premier TE's. Barry Church and J.J. Wilcox are 2017 FA's (at least one should be re-signed), and Jeff Heath is best on ST. S should be addressed in the mid-rounds.
Vélemények?
Kroos
több mint 8 éve
DL - Rod Marinelli's "Rush Men" are versatile. DE roll call: Tyrone Crawford and David Irving on the strong side and Demarcus Lawrence, Benson Mayowa, and Charles Tapper on the weak side. Crawford and Irving spell 2016 RD3 pick Maliek Collins at the 3-technique DT. Richard Ash and Cedric Thornton will man the 1-technique. Jack Crawford and Terrell McClain are 2017 FA's and Randy Gregory is suspended for 2017. Another EDGE rusher should be added to this group.LB - The exciting news out of Dallas is 2016 RD2 selection Jaylon Smith is experiencing nerve regeneration in his knee and should be ready to participate in off-season activities. This provides the defense with 2 players: Smith and All-Pro Sean Lee to navigate sideline-to-sideline and close offensive lanes. Depth includes former RD4 picks Anthony Hitchens and Damien Wilson. Justin Durant and Andrew Gachkar are 2017 FA's and Mark Nzeocha and Kyle Wilbur are ST players. Dallas may address LB in the late rounds.
Vélemények?
több mint 8 éve
Vagy éppen nem bízott a védelmében, és nem akarta esetlegesen egy elvesztett pénzfeldobásra hagyni a dolgot, hanem a rendes játékidőben TD-vel szeretett volna befejezni.utólag mindenki okos.Mi a véleményetek arról , hogyha Tyron 100%-os , a kritikus szituációkban kicsivel több ideje marad Dak-nak a zsebben pl. a végén, és pontosabban tud passzolni ill. Elliott sem Freddy vagy Martin környékén próbálkozik a legtöbbször. Free-ről most inkább nem beszélnék.Sok helyen volt hiba a végén de ott az edzői hibák voltak problémásabbak. Ha nem spike-olunk akkor nem marad ideje vissza támadni a GB-nekm vagy harmadik és kettőre futunk és lepörgetjük az órát. Vagy a védelem nem enged 30 yard-os passzt a végén egy nyilvánvaló szituációban. Én ebben láttam az alapvető problémát a végén.
Pox
Bár ez a meccs inkább az elején ment el nem a végén.
100yard
nyilván Garrett sem feltétlenül a döntetlenre hajtott, abban reménykedett, hogy megcsináljuk 2 próbából a first down-t, dobunk egy nagyobbat, és oda kellett volna az időkérés. onnan meg nem a FG-ért megyünk, hanem a győzelemért.
mondjuk amilyen jól mentünk előre, meg amilyen jól ment a 4th down a szezonban, én ott visítottam, hogy menjünk neki, de hát nem ez lett belőle. Garrett úgy döntött, hogy bízik a védelemben, és ez nagyrészt be is jött neki, csak aztán volt egy háromemberes rush, és a végét mindenki tudja.
slowmotion
Nyilván persze nekünk könnyű, de ott abban az egy percben meghozni a helyes döntést nyilván nem egyszerű, pláne úgy hogy az azután következő játékok kimenetét nem tudja.
több mint 8 éve
Amik tányleg hibák,es nem csak ezen a meccsen több 3.&2,3&1 amikor ott a liga legjobb futás blokkoló fala,futója 10/8szor NEM futunk..ez ami idegesítő.
több mint 8 éve
utólag mindenki okos.Mi a véleményetek arról , hogyha Tyron 100%-os , a kritikus szituációkban kicsivel több ideje marad Dak-nak a zsebben pl. a végén, és pontosabban tud passzolni ill. Elliott sem Freddy vagy Martin környékén próbálkozik a legtöbbször. Free-ről most inkább nem beszélnék.Sok helyen volt hiba a végén de ott az edzői hibák voltak problémásabbak. Ha nem spike-olunk akkor nem marad ideje vissza támadni a GB-nekm vagy harmadik és kettőre futunk és lepörgetjük az órát. Vagy a védelem nem enged 30 yard-os passzt a végén egy nyilvánvaló szituációban. Én ebben láttam az alapvető problémát a végén.
Pox
100yard
nyilván Garrett sem feltétlenül a döntetlenre hajtott, abban reménykedett, hogy megcsináljuk 2 próbából a first down-t, dobunk egy nagyobbat, és oda kellett volna az időkérés. onnan meg nem a FG-ért megyünk, hanem a győzelemért.
mondjuk amilyen jól mentünk előre, meg amilyen jól ment a 4th down a szezonban, én ott visítottam, hogy menjünk neki, de hát nem ez lett belőle. Garrett úgy döntött, hogy bízik a védelemben, és ez nagyrészt be is jött neki, csak aztán volt egy háromemberes rush, és a végét mindenki tudja.
több mint 8 éve
Jason állítólag még egy évet marad, és utánna jó lenne egy olyan TE aki elkapni is tud. Krit. szituációkban nagy szüksége lesz rá Daknak.
több mint 8 éve
A baj sztem az hogy Witten mellett nem jutott szóhoz.Értem én hogy kritikus szituban , vagy endzone-ban biztosra kell menni, de Tony csak dobott neki pár TD-t . Ja Dak is egyet.
több mint 8 éve
Lehetne de nem a mi sémánkban. Szerintem ugyanúgy kuka mint Mo. A két másik TE aki sérült listán van az sokkal jobb blokkolásban és nekünk az kell.Nem volt azért olyan rossz, meg hát Jason mellett nem sok babér termett neki. Aztán lesérült és úgy néz ki, még nem épült fel teljesen, nem jött vissza a játékba. Blokkolását sosem dícsérték agyon. Biztos lehetne helyette jobbat találni, de legalább ismeri a szisztémát, tán lehet még belőle valami.overthecap.com/free-agency/dallas-cowboys/ FA lista akiknek lejárt idén a szerződésük. Hát nem tudom. Akiket én megtartanék:Escobar számomra megfejthetetlen,itt volt 4 évig ,volt 8 TD-je,de csak az Iglic ellen bemutatott szaltójára emlékszem.Elvileg jó kezű,mégsem volt sok momentuma.Most vagy nem tudtuk használni,vagy ennyit tud(remélem nem lesz belőle Bennett-féie sztori).
-Claiborne kis pénzért
-Terrel McClain
-Barry Church vagy Wilcox. Ez jó kérdés.. Wilcox azért idén elég királyul nyomta mikor a pályán volt.
-David Irving
-Sanchez backup QB-nak tökéletes Prescott mögé.
Akit semmiképp:
-Dunbar sztem ezt nem kell magyarázni.
-Escobar ezt se.
-Gachkar és ezt se
krisz0621
Pox
Charlie Firpo
Church viszont a kéztöréséig nem volt rossz. Neki lehetne még egy esélyt adni, valószínű nem is megfizethetetlen.
Illetve aki vissza lehetne hozni az McLain,
Sanchez-t viszont nem hoznám vissza, Kellen Moore is ott van és tized annyi pénzért INT-et ő is tud dobni. 😊
több mint 8 éve
Mi a véleményetek arról , hogyha Tyron 100%-os , a kritikus szituációkban kicsivel több ideje marad Dak-nak a zsebben pl. a végén, és pontosabban tud passzolni ill. Elliott sem Freddy vagy Martin környékén próbálkozik a legtöbbször. Free-ről most inkább nem beszélnék.Sok helyen volt hiba a végén de ott az edzői hibák voltak problémásabbak. Ha nem spike-olunk akkor nem marad ideje vissza támadni a GB-nekm vagy harmadik és kettőre futunk és lepörgetjük az órát. Vagy a védelem nem enged 30 yard-os passzt a végén egy nyilvánvaló szituációban. Én ebben láttam az alapvető problémát a végén.
Pox
több mint 8 éve
Nem volt azért olyan rossz, meg hát Jason mellett nem sok babér termett neki. Aztán lesérült és úgy néz ki, még nem épült fel teljesen, nem jött vissza a játékba. Blokkolását sosem dícsérték agyon. Biztos lehetne helyette jobbat találni, de legalább ismeri a szisztémát, tán lehet még belőle valami.overthecap.com/free-agency/dallas-cowboys/ FA lista akiknek lejárt idén a szerződésük. Hát nem tudom. Akiket én megtartanék:Escobar számomra megfejthetetlen,itt volt 4 évig ,volt 8 TD-je,de csak az Iglic ellen bemutatott szaltójára emlékszem.Elvileg jó kezű,mégsem volt sok momentuma.Most vagy nem tudtuk használni,vagy ennyit tud(remélem nem lesz belőle Bennett-féie sztori).
-Claiborne kis pénzért
-Terrel McClain
-Barry Church vagy Wilcox. Ez jó kérdés.. Wilcox azért idén elég királyul nyomta mikor a pályán volt.
-David Irving
Akit semmiképp:
-Escobar ezt se.
-Gachkar és ezt se
krisz0621
Pox
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Mi a véleményetek arról , hogyha Tyron 100%-os , a kritikus szituációkban kicsivel több ideje marad Dak-nak a zsebben pl. a végén, és pontosabban tud passzolni ill. Elliott sem Freddy vagy Martin környékén próbálkozik a legtöbbször. Free-ről most inkább nem beszélnék.
több mint 8 éve
overthecap.com/free-agency/dallas-cowboys/ FA lista akiknek lejárt idén a szerződésük. Hát nem tudom. Akiket én megtartanék:Escobar számomra megfejthetetlen,itt volt 4 évig ,volt 8 TD-je,de csak az Iglic ellen bemutatott szaltójára emlékszem.Elvileg jó kezű,mégsem volt sok momentuma.Most vagy nem tudtuk használni,vagy ennyit tud(remélem nem lesz belőle Bennett-féie sztori).
-Claiborne kis pénzért
-Terrel McClain
-David Irving
Akit semmiképp:
-Escobar ezt se.
-Gachkar és ezt se
krisz0621
több mint 8 éve
Szerintem sok nem Cowboys szurkolónak is hiányozni fog. Olyan játékos, akinek akkor is szurkol egy kicsit az ember, ha nem a csapat szurkolója.Witten miatt jövőre nagyon jo lenne behúzni. Nem is tudom elképzelni nélküle a csapatot... 😕Ne is mond. Witten nagyon fog hiányozni majd a pályáról minden Cowboys szurkolónak. Én amúgy azt hittem Romo visszavonulása, vagy tradelése fog rohadtul meghatni még. Hát azt kell mondjam, hogy Prescottot kurvára csípem már most, így nem olyan érzékeny az elválás Tonytól.
Blevi
krisz0621
A vasárnapi meccs előtt arra gondoltam, ha kikapunk azzal fogom magam vigasztalni, hogy legalább Witten egy lépéssel közelebb került a gyűrűhöz.
több mint 8 éve
Az mennyire szabályos ha átstrukturálálod a szerződését,hogy jo legyen a csapatnak es utana release?Olyan változtatást nem tudsz végrehajtani, amelytől a kirúgás/trade terhei csökkennének.
Blevi
A(z aláírási) garantáltat nem tudod csökkenteni (ettől garantált), s szerződésbontás esetén ezt kell leírni a cap terhére.
Megszokott átstruktuláskor pont az ellenkezője történik: idei bónuszt osztják szét garantálttá alakítva a hátralevő évekre; így csökken az idei év cap terhelése.
Romo eredeti szerződéséből 2017-et terheli még 5 millió garantált, és a korábbi átalakítások miatt 14,6 garantált van még a szerződésében. Ha kiteszitek/elcserélitek, akkor 2017-re le kell írni 10,7 milliót, jövőre a maradék 8,9-et.
Csere esetén az új csapatnak három évre 14-19,5-20,5 milliós fizetéssel kell számolnia alapból. Ezt persze ők újratárgyalhatják.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Az mennyire szabályos ha átstrukturálálod a szerződését,hogy jo legyen a csapatnak es utana release?Úgy gondolod hogy a maradék pénzét elosztod mondjuk tíz évre és utána kirakod ?
Blevi
több mint 8 éve
Irving marad.overthecap.com/free-agency/dallas-cowboys/ FA lista akiknek lejárt idén a szerződésük. Hát nem tudom. Akiket én megtartanék:Irvingre ha jól tudom lehet tendert rakni, ő egy évig nem mehet sehová, és apróért meg lehet tartani.
-Claiborne kis pénzért
-Terrel McClain
-David Irving
Akit semmiképp:
-Escobar ezt se.
-Gachkar és ezt se
krisz0621
SBalázs
több mint 8 éve
Az mennyire szabályos ha átstrukturálálod a szerződését,hogy jo legyen a csapatnak es utana release?
több mint 8 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/821370611486392320

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
overthecap.com/free-agency/dallas-cowboys/ FA lista akiknek lejárt idén a szerződésük. Hát nem tudom. Akiket én megtartanék:Irvingre ha jól tudom lehet tendert rakni, ő egy évig nem mehet sehová, és apróért meg lehet tartani.
-Claiborne kis pénzért
-Terrel McClain
-David Irving
Akit semmiképp:
-Escobar ezt se.
-Gachkar és ezt se
krisz0621
több mint 8 éve
overthecap.com/free-agency/dallas-cowboys/ FA lista akiknek lejárt idén a szerződésük. Hát nem tudom. Akiket én megtartanék:-Claiborne kis pénzért
-Terrel McClain
-David Irving
Akit semmiképp:
-Escobar ezt se.
-Gachkar és ezt se
Szerkesztette: dinkaaa
több mint 8 éve
Persze jobb lett volna nyerni vasárnap, de szerintem nincs ok a szomorúságra. A csapat megmutatta, hogy SB contender és lesz is még évekig. Az offense ebben az évben 30 pont körül tudott majdnem minden meccsen, és valószínűleg ezt jövőre is tudni fogja, tekintve hogy érdemben nem változik az offense. Ezzel meccset lehet nyerni már csak egy elfogadható D-t kell mellé rakni.Igen, csak csak az a baj hogy ez a két poszt(DE, CB) a legnehezebben tanulható a ligában(+a QB). Ergo még ha sikerül is egy jó játékost szerezni, nagyon kicsi rá az esély, hogy már a rookie évében meghatározó erő tud lenni.
És ami még jó hír hogy azt mondják az "expertek", hogy a draft az idén a DE és CB szekcióban a legmélyebb, ott ahol nekünk a legnagyobb szükségünk van az erősítésre.
100yard
Én még mindig nagyon magam alatt vagyok a vasárnap történtek miatt. Kiírom magamból, hátha segít… 😊Prescott tényleg az a játékos, illetve személyiség, akit nem lehet nem kedvelni. Ráadásul úgy néz ki, már most egy rohadt jó quarterback 😊
Gondolom abban egyetértünk, hogy 2016 augusztus 25.-én amikor Avril (nem szabálytalanul!) összetörte Tony Romo-t, minden Dallas szurkoló lemondott a szezonról és egy újabb, 2015-öshöz hasonló szezont várt. Aztán elkezdett játszani Dak a center mögött… és kezdődött az utazásunk. Az első hét 1 pontos veresége a Giants-től egy butaságon múlt, nem is tudtam igazán keseregni miatta. Aztán kezdődött a győzelmi széria, ami kitartott majdnem végig.… minden meccsen borzasztóan örültem a győzelemnek, de ugyanakkor bennem volt azonnal a félelem is a következő meccstől, tudjuk-e így tovább...stb. Becsúszott még két vereség, az egyik bőven vállalható volt (Giants) a másik, meg már garbage time volt. Ahogy jöttek az eredmények, a biztos PO részvétel, a csoport elsőség a No. 1 seed, úgy lett egyre nagyobb az elvárás is, azt hiszem ez törvényszerű. De! Éreztem egész évben, hogy ez most valami más is (nekem legalábbis), összeállt a csapat lelkileg is és tényleg CSAPATként működött, játékos, edző, tulajdonosok, front office stb.
Mikor meglett a No. 1 seed, akkor természetesen belém költözött az aggodalom amiatt, hogy 4 hétig nem lesz komoly tét meccsünk, visszaüt-e ez vagy az edzői stáb megoldja a kérdést.
Így jött el a vasárnap este és elkezdődött. Tudjuk mi volt, 3-21 és kilátástalanság… Nem bosszantott, nem estem depresszióba, csak azt gondoltam, hogy a törvényszerű visszaesés megtörtént, sajnos a legrosszabbkor, de ez van, nem vagyunk még SB csapat, de van jövőnk.
Akkor azonban a 2. negyed közepe-vége felé valami történt, elkezdett a régi fényében tündökölni a csapat (így utólag a 4 hét tét nélküléségnek tudom be az első mésfél negyed kilátástalan játékát). Nagyon komoly erőfeszítéssel eljutottunk az utolsó 90 mp-ig (ekkor ugye még 28-31), amikor is támadhattunk a döntetlenért/győzelemért… És úgy is kezdtük, az első játékkal a félpályán voltunk, majd nagyon gyorsan FG távolságon. És ekkor jött el az a pont, ahol én igenis az edzői stábot hibáztatom. Ha lendületben a csapat, akkor nincs spike (1. hiba), hagyom had menjenek. Ha elérünk egy kritikus 3&2-t és van egy Zeke-énk, aki bebizonyította az egész szezonban, sőt ezen a meccsen is, hogy nyugodtan rá lehet bízni a labdát, mert 10-ből 9-szer megcsinálja, akkor oda kell neki adni!
Mert – egy időkéréssel – mi történhet? 1. megcsinálja és mehetünk tovább. Vagy TD és nyerünk, vagy biztosabb FG és döntetlen és az óra is megy le közben. 2. nem csinálja meg, lepereg az idő, időkérés és FG, döntetlen és Rodgers-nek nem marad ideje a varázslatra.
Tudom, lehet, mondani, hogy mi van ha flag van, vagy labdavesztés stb, de én a legnagyobb valószínűségű dologból indulok ki általában.
Tudjuk, láttuk mi történt, maradt 35 mp-e Rodgersnek és megcsinálta. Megérdemelte, de én azt hiszem egy jó adag szerencse is kellett hozzá. Gondoljunk csak Heath sack-jére, hogy hogy maradt Rodgers-nél a labda, ezt szerintem még maga sem tudja. Aztán a varázspassz, kergeti a védelem az oldalvonal felé, dobja és valahogy Cook elkapja… És ott vége volt…
Lehet, hogy a GB szurkolók most nem értenek velem egyet, de nem a jobb csapat nyert, nem is a rosszabb…
Utána viszont olvasgattam mind az amerikai mind a magyar kommenteket és nem lettem tőle jókedvű, a nagy többség kárörvendett, hogy megmondták, hogy a Dallas csak fel van fújva és one and done… Szerintem ez messze nincs így, ez a csapat minden mozdulatával tettével bebizonyította, hogy megérdemelte, ahova eljutott és tudom a sportban nincs olyan, hogy mit érdemelt volna még meg, de a szememben igenis megérdemelte volna, hogy az Atlanta ellen is bizonyíthasson, vagy még utána is…
Hát ezért nehéz nekem ezt megemészteni, mert ilyen lélekből szurkoló barom vagyok…
És még egy, most nyertem megerősítést arra, hogy miért szerettem meg Dak Prescott-ot szinte azonnal… Tegnap egy interjúban elmondta, hogy maga a vereség is fájó, de a hétfő reggeli alkalom volt az utolsó, hogy ez a csapat így egyben van, soha többé nem lesz így, valaki megy, valaki jön stb. Ezt neki nagyon nehéz megemészteni. Nekem is...
tamas424
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!