NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Tennessee Titans - New Orleans Saints
19
7
19:00
Las Vegas Raiders - New York Giants
5
4
22:05
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
1
1
22:25
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem akarok konteót gyártani, de a fili -pecc -en mennyi lehetett az odds ? 😊
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
tudok számolni az a lényeg 😊1-4 már nem lehet. Már csak négy meccs van hátra. Az 5-11-es mérleg még bejöhet. 😊Az a meccs annyiban különbözött az eddigiektől, hogy a bré másik végén álltunk a legvégén. Szánalmas O és stabil, de labdaszerzésekre nem igazán képes D. Ilyen meccsből volt eddig 5 vagy 6, a Giants elleni szezonnyitó kivételével rendre buktuk is őket, ez most meglett, hála a rapszakma nagyágyújának!ha ezzel a játékkal bejutunk a Playoff-ba (de nem) akkor az mindenkinek égő lesz.
Viszont kiemelném Lawrence-et, nem csak a 2 zsák miatt, futás ellen is remek volt, végre láttunk valamit abból, amire lassan 2 éve várunk. Lee a szegény ember Kuechlyje, de ma nagyot ment. Wittennek meg hatalmas gratula, kevés játékost tisztelek úgy en bloc a játéka és a karaktere miatt is, ő az egyik.
gorbel
az utolsó pár meccsre 1-4-et vizionálok, és egy 5-11-es mérleget.
a védelem amúgy ha elkezdene labdákat szerezni, akkor kifejezetten jó lenne... továbbra is tartom, tavaly ezzel a védelemmel SB lett volna, nagyon hiányzott Lee és egy Hardy kvalitású ember
rva
Ez a védelem most top5 az engedett yardokat tekintve ( és úgy hogy jóval többet vannak fent mint 2014-ben ) . Tavaly valóban nagyon jól jött volna egy ilyen védelem. Sajnos ez van. Tavaly az offense vitte a csapatot most meg a védelem jobb. Talán majd lesz egy olyan év amikor mindkét alakulat jó lesz.
100yard
több mint 10 éve
remélem, nulla.Az a meccs annyiban különbözött az eddigiektől, hogy a bré másik végén álltunk a legvégén. Szánalmas O és stabil, de labdaszerzésekre nem igazán képes D. Ilyen meccsből volt eddig 5 vagy 6, a Giants elleni szezonnyitó kivételével rendre buktuk is őket, ez most meglett, hála a rapszakma nagyágyújának!ha ezzel a játékkal bejutunk a Playoff-ba (de nem) akkor az mindenkinek égő lesz.
Viszont kiemelném Lawrence-et, nem csak a 2 zsák miatt, futás ellen is remek volt, végre láttunk valamit abból, amire lassan 2 éve várunk. Lee a szegény ember Kuechlyje, de ma nagyot ment. Wittennek meg hatalmas gratula, kevés játékost tisztelek úgy en bloc a játéka és a karaktere miatt is, ő az egyik.
gorbel
a védelem amúgy ha elkezdene labdákat szerezni, akkor kifejezetten jó lenne... továbbra is tartom, tavaly ezzel a védelemmel SB lett volna, nagyon hiányzott Lee és egy Hardy kvalitású ember
juteszembe, mennyi az esélye, hogy ezekben az ínséges időkben adunk lehetőséget a Seattle-ből elzavart Carey Williams-nek?
rva
még a tavalyi Iggles secondaryből is lefelé lógott ki, pedig ha valamelyik secondary szarabb volt a mienknél, akkor az az övéké volt. gondolom, most sem azért rúgták ki, mert megdugta Carroll lányát.
több mint 10 éve
Jackson TDjénél csak nekem sejlett fel a jó öreg 2005ös 14-13as vereség a Skins ellen, Santa Mossal, meg a triplets beiktatádával a RoHba?valszeg igen.
Amare
Jackson itt csak kiegyenlített, akkor meg végig vezettünk, csak a vége lett szar. itt azért ide-oda ment a momentum.
több mint 10 éve
1-4 már nem lehet. Már csak négy meccs van hátra. Az 5-11-es mérleg még bejöhet. 😊Az a meccs annyiban különbözött az eddigiektől, hogy a bré másik végén álltunk a legvégén. Szánalmas O és stabil, de labdaszerzésekre nem igazán képes D. Ilyen meccsből volt eddig 5 vagy 6, a Giants elleni szezonnyitó kivételével rendre buktuk is őket, ez most meglett, hála a rapszakma nagyágyújának!ha ezzel a játékkal bejutunk a Playoff-ba (de nem) akkor az mindenkinek égő lesz.
gorbel
rva
Ez a védelem most top5 az engedett yardokat tekintve ( és úgy hogy jóval többet vannak fent mint 2014-ben ) . Tavaly valóban nagyon jól jött volna egy ilyen védelem. Sajnos ez van. Tavaly az offense vitte a csapatot most meg a védelem jobb. Talán majd lesz egy olyan év amikor mindkét alakulat jó lesz.
több mint 10 éve
Az a meccs annyiban különbözött az eddigiektől, hogy a bré másik végén álltunk a legvégén. Szánalmas O és stabil, de labdaszerzésekre nem igazán képes D. Ilyen meccsből volt eddig 5 vagy 6, a Giants elleni szezonnyitó kivételével rendre buktuk is őket, ez most meglett, hála a rapszakma nagyágyújának!ha ezzel a játékkal bejutunk a Playoff-ba (de nem) akkor az mindenkinek égő lesz.
gorbel
juteszembe, mennyi az esélye, hogy ezekben az ínséges időkben adunk lehetőséget a Seattle-ből elzavart Carey Williams-nek?
Szerkesztette: rva
több mint 10 éve
És amugy ja, Hanna volt nem Gregory.Csak azt ünnepelte hogy megvolt a tackle közel a gólvonalhoz. Azt még meg kell tanulnia hogy ilyenkor esetleg a labda is kijöhet és nem árt arra is figyelni. Rookie !!!Ez a nagyeszű nem a TE-etek? (Hanna, ha jól sejtem.)Az alábbi képen Randy Gregory ünnepli Chris Jones küszöbön álló fumble recoveryjét:gyeekez a gyerek egy vátesz. egy kibaszott vátesz.
slowmotion
tomi-tomi
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Csak azt ünnepelte hogy megvolt a tackle közel a gólvonalhoz. Azt még meg kell tanulnia hogy ilyenkor esetleg a labda is kijöhet és nem árt arra is figyelni. Rookie !!!Ez a nagyeszű nem a TE-etek? (Hanna, ha jól sejtem.)Az alábbi képen Randy Gregory ünnepli Chris Jones küszöbön álló fumble recoveryjét:gyeekez a gyerek egy vátesz. egy kibaszott vátesz.
slowmotion
tomi-tomi
több mint 10 éve
én bevallom vétkeztem, annyira gyűlölőm a Patst, hogy képes voltam az Eaglesnek is drukkolni 😀Szép dolog is a szeretet...
beltazor
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Ez a nagyeszű nem a TE-etek? (Hanna, ha jól sejtem.)Az alábbi képen Randy Gregory ünnepli Chris Jones küszöbön álló fumble recoveryjét:gyeekez a gyerek egy vátesz. egy kibaszott vátesz.
slowmotion
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Jackson TDjénél csak nekem sejlett fel a jó öreg 2005ös 14-13as vereség a Skins ellen, Santa Mossal, meg a triplets beiktatádával a RoHba?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Érdekes volt az utolsó 2 perc az órát jól kezelte mind a két HC.Ha nincs DJax akkor minden idők legszarabb és unalmasabb meccse lett volna.
Grat Baileynek!
több mint 10 éve
Az a meccs annyiban különbözött az eddigiektől, hogy a bré másik végén álltunk a legvégén. Szánalmas O és stabil, de labdaszerzésekre nem igazán képes D. Ilyen meccsből volt eddig 5 vagy 6, a Giants elleni szezonnyitó kivételével rendre buktuk is őket, ez most meglett, hála a rapszakma nagyágyújának!Viszont kiemelném Lawrence-et, nem csak a 2 zsák miatt, futás ellen is remek volt, végre láttunk valamit abból, amire lassan 2 éve várunk. Lee a szegény ember Kuechlyje, de ma nagyot ment. Wittennek meg hatalmas gratula, kevés játékost tisztelek úgy en bloc a játéka és a karaktere miatt is, ő az egyik.
Szerkesztette: gorbel
több mint 10 éve
Az alábbi képen Randy Gregory ünnepli Chris Jones küszöbön álló fumble recoveryjét:gyeekez a gyerek egy vátesz. egy kibaszott vátesz.
több mint 10 éve
Valaki nem látott valahol egy 1000 elkapásos Szenátor transzparenst?meccs közben mutatta a tv, ha erre gondolsz
gyeek

több mint 10 éve
Valaki nem látott valahol egy 1000 elkapásos Szenátor transzparenst?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Az alábbi képen Randy Gregory ünnepli Chris Jones küszöbön álló fumble recoveryjét:
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
6-10el irány a PO 😀
több mint 10 éve
általában én is mindenkinek szurkolok a Pats ellen, de nálam a csoport riválisok kivételt képeznek ez alól a szabály alól 😊
több mint 10 éve
Ha nyerünk, egy meccs a csoportgyőzelem 😀 Just NFC EAST things
több mint 10 éve
Azért hogy ez a matematikai esély nem tud minket elhagyni, vagyis hogy nyugton hagyni.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Azert ma nektek szurkolunk.Mondjuk nálam(is) alap,hogy a pecc ellen bárkinek tudok szurkolni.
több mint 10 éve
Én ugyanezért szurkoltam a Pats-nek (meg a Jets-nek) tegnap... 😛14-0-nál be is aludtam, hogy minden rendben, reggel meg lesápadtam, amikor ránéztem az eredményre....😀én bevallom vétkeztem, annyira gyűlölőm a Patst, hogy képes voltam az Eaglesnek is drukkolni 😀cserébe ma nektek drukkolok 😉 azzal együtt, hogy nincs a Skinsel semmi bajom, csak hát kell az illúzió, hogy van esély a PO-re
beltazor
dande
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
én bevallom vétkeztem, annyira gyűlölőm a Patst, hogy képes voltam az Eaglesnek is drukkolni 😀cserébe ma nektek drukkolok 😉 azzal együtt, hogy nincs a Skinsel semmi bajom, csak hát kell az illúzió, hogy van esély a PO-re
beltazor
Szerkesztette: dande2
több mint 10 éve
annyira örülök, hogy az összes csoportellenfelük már a Pats B ellen játszik...Ha ez vigasztal, mi így is kiszoptunk tőlük...😀
slowmotion
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson