Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 10 éve
mikor én kint voltam mondták nevadában,hogy az usaban minden nagy europahoz képest de texasban még az usahoz képest is mindennek nagynak kell lennie....
több mint 10 éve
néztem én is, hogy hogyan lettek pirosak a kék székek.jól látom, hogy egyikőtök képein piros, a másikon fekete az összes szék?igen, mert amikor én voltam a Pats elleni meccsen, akkor a mellrákos hónap volt és minden széken volt egy rózsaszín törölköző... amit természetesen elhoztam 😊
rva
speeedy1
már kezdtem azt hinni, hogy lecserélték őket 😊
több mint 10 éve
Én voltam korábban Minnesotában, meg az új Metlife-ban is, de még csak egy mondatban is említeni őket a Cowboys stadionnal, eretnekség 😊Egy párat én is feltettem.hát kb. 😊
Azt elmondom én is, hogy csak tátottam a számat, semmihez nem hasonlítható élmény az AT&T Stadium...
tamas424
Például ketten a négyünk közül már voltak kint 5-6 meccsen de most jártak először az AT&T-ben és nekik maradt a legjobban tátva a szájuk 😊 Csak ezt mondogatták velem együtt... "ez mi?" "tejóisten" 😊
Előtte voltam a Texans stadionban, utána a Superdome-ban és a Heinz Field-en de össze sem lehet hasonlítani őket Jerryworld-el!
speeedy1
több mint 10 éve
jól látom, hogy egyikőtök képein piros, a másikon fekete az összes szék?igen, mert amikor én voltam a Pats elleni meccsen, akkor a mellrákos hónap volt és minden széken volt egy rózsaszín törölköző... amit természetesen elhoztam 😊
rva
kepfeltoltes.hu/151216/IMG_3690_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 10 éve
jól látom, hogy egyikőtök képein piros, a másikon fekete az összes szék?
több mint 10 éve
Egy párat én is feltettem.hát kb. 😊
Azt elmondom én is, hogy csak tátottam a számat, semmihez nem hasonlítható élmény az AT&T Stadium...
tamas424
Például ketten a négyünk közül már voltak kint 5-6 meccsen de most jártak először az AT&T-ben és nekik maradt a legjobban tátva a szájuk 😊 Csak ezt mondogatták velem együtt... "ez mi?" "tejóisten" 😊
Előtte voltam a Texans stadionban, utána a Superdome-ban és a Heinz Field-en de össze sem lehet hasonlítani őket Jerryworld-el!
több mint 10 éve
Egy párat én is feltettem. Azt elmondom én is, hogy csak tátottam a számat, semmihez nem hasonlítható élmény az AT&T Stadium...
több mint 10 éve
A csapat bevonulása a Seahawks meccs előttyoutu.be/NaX679gBqBo
Szerkesztette: tamas424
több mint 10 éve
Kb. 1,5 órával a kezdés előtt már bent tátottam a pofámat, ezek kb. akkor készültek. Utána már csak a bámészkodásra koncentráltam, találkoztam Broaddus mesterrel is... de nem ismert meg 😊 😊 😊 video is van sok, egy kettőt később felpattintok...
több mint 10 éve
na próbáljuk meg akkor...kepfeltoltes.hu/151216/IMG_3548_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ohh siker 😊
Szerkesztette: speeedy1
több mint 10 éve
Jut eszembe, akartam fényképeket meg esetleg videót is feltölteni ide de nem jöttem még rá, hogyan kell... ha esetleg valaki felvilágosít, bekűűdök egy párat 😉Keress egy képfeltöltő oldalt, én pl a photobucket.com-ot használom ezer éve. Videóra youtube, be lehet állítani, hogy csak azok nézhessék akik a linkre kattintanak.
speeedy1
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass