NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
a Chargers helyében én sem húznék irányítót, Rivers jól játszik egy sz[]_r csapatban.

és alapjában slowmotion-nel értek egyet, ki is fejtettem lentebb: nincs értelme első körben irányítót húzni, mert Romo még itt lesz jövőre. legalább ez az egy év biztos neki is meg Wittennek is.

egy 6'2" - 6'3" magas 300-330 fontos freak-of-nature kell, aki 4,70 alatt furtja a 40 yardot meg 35-ször nyom fekve a drafton (igen, egy gyorsabb Danny Shelton-t keresek... 😊) akit belül KÖTELEZŐ lesz duplázni. ez egyszerre oldja meg a cornerback kérdést a Hardy kérdéssel. 😊
rva
Rivers egy hét múlva máris 34, de mint mondtam sokkal fontosabb, hogy mi lesz magának a Chargersnek a jövője. Ha tényleg lenne szó valami költözésről az könnyen felboríthatja a bilit. Ha ezt el akarják kerülni húznak egy QB-t a drafton, Riverst meg elboltolják mondjuk San Franciscoba. Drew Brees mellé is behúzták anno Elishát Philipet.

És amúgy mennyibe kerül egy minőségi backup QB? Cassel akármilyen szar is 4-5 misit simán megkap FA piacon, csak hogy másodhegedűs legyen. Ehhez képest mi egy top QB prospect aki pár évig Romo backupja aztán kis szerencsével a következő franchise QB?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
rva 4 519 — Me for President!
a Chargers helyében én sem húznék irányítót, Rivers jól játszik egy sz[]_r csapatban.

és alapjában slowmotion-nel értek egyet, ki is fejtettem lentebb: nincs értelme első körben irányítót húzni, mert Romo még itt lesz jövőre. legalább ez az egy év biztos neki is meg Wittennek is.

egy 6'2" - 6'3" magas 300-330 fontos freak-of-nature kell, aki 4,70 alatt furtja a 40 yardot meg 35-ször nyom fekve a drafton (igen, egy gyorsabb Danny Shelton-t keresek... 😊) akit belül KÖTELEZŐ lesz duplázni. ez egyszerre oldja meg a cornerback kérdést a Hardy kérdéssel. 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 652 — Apu ökölbeszorított keze
ugyan melyik két meccset?
jo a skins és a giants ellen bármi lehet de a pecc(még így is)bills cardinals sima L

BTW nincs is értelmes qb a drafton....

több mint 10 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
jo mert a bolts fog qb-t húzni?
feltámadás?
mire?
kire?
Janek
Szerintem fog: Rivers Romo korabeli, és ha hozzáveszed, hogy a csapat potenciális költözése miatt már morgolódott, simán elcserélik ha arról van szó és új lapot nyitnak. Nem bánom ha tévedek, de szerintem nem passzonák el a lehetőséget ha kínálkozna.

Az Eagles meg nyer még idén 2 meccset és kiesik az draft-harcból. Ez a feltámadás! 😛
gyeek
Rivers 33 és egyáltalán nem sérülékeny, benne még van 4-5 év. Ettől persze húzhatnak Qb-t.
100yard
2006 óta nem hagyott ki meccset, és az idén is 100-as a passer ratingja. Ettől nekik szerintem sokkal égetőbb need-jeik vannak.
több mint 10 éve
feltámadás?
mire?
kire?
Janek
Szerintem fog: Rivers Romo korabeli, és ha hozzáveszed, hogy a csapat potenciális költözése miatt már morgolódott, simán elcserélik ha arról van szó és új lapot nyitnak. Nem bánom ha tévedek, de szerintem nem passzonák el a lehetőséget ha kínálkozna.

Az Eagles meg nyer még idén 2 meccset és kiesik az draft-harcból. Ez a feltámadás! 😛
gyeek
Rivers 33 és egyáltalán nem sérülékeny, benne még van 4-5 év. Ettől persze húzhatnak Qb-t.
több mint 10 éve
feltámadás?
mire?
kire?
Janek

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Igen. Itt egyedül a Browns fog Qb-t húzni aki előttünk lehet a drafton és talán még 49ers.
több mint 10 éve
feltámadás?
mire?
kire?

több mint 10 éve
vedd ide a ravenst és az eaglest is meg a titanst
Janek
Titans nem fog QB-t húzni, akárcsak a Ravens. Az Eagles meg feltámad szezon végére. 😊

több mint 10 éve
vedd ide a ravenst és az eaglest is meg a titanst

több mint 10 éve
Azért szomorú hogy már a draft-ról beszélgetünk november végén. 😕
100yard
ötévente egyszer belefér
slowmotion
És te mit mondasz? Érdekelne a véleményed.
(+ Gyeek, és te??)
Charlie Firpo
Én még sokk alatt vagyok és ott is maradok... Írtam múltkor egy novellát, aztán ki is töröltem. Mindenesetre Egy top5 pickkel rá kell menni a franchise qb-ra ha van esély. Bármennyire is imádom Romo játékát, lassan sajnos elindul a lejtőn és most mind láthattuk mi van ha cseréknek kell kezdenie. Ha találnak egy megfelelő játékost, Romo mögött 1-2 év nagyon jó iskola és egyébként is ellenzem azt, amikor bedobnak egy újonc qb-t a mély vízbe. Ki tudja mi lett volna Rodgersből ha nincs ideje felkészülni az NFLre, Romo pedig szinte biztos kibukott volna a ligából ha nincs az a 3 éve, maga mondta.

A Browns jelenleg erős 1/1 aspiráns és ők rá is mennek a quarterbackre. A Chargerst, Ramst és a 49erst kell "megelőzni", a többi vergődő csapat nem fog top5 pickből qb-t húzni. Utóbbi kettő szerencsére egy csoportban van.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 933 — Cowboys fan
egy top 15-ös pick esetében szerintem minimum elvárás, hogy azonnal játsszon. márpedig ha irányítót húzunk, akkor vagy nem játszik a top pickünk, vagy van egy 18 milliós cserénk. kicsit kényszerpályán vagyunk.
slowmotion
az új CBA óta nem igazán vannak elszállt rookie szerződések, így utóbbi állítás sem lenne igaz, de ha 5-10 évente egyszer van esélyed top pickkel, top prospect irányítót húznod, akkor nem inkább őt választod, mint maradsz Romoval ~3 évre? nekem nincs bajom Romoval, sőt, de ha te nem akarsz padoztatni egy első köröst, mert csak, akkor el is cserélheted a konkurenciát (a Texanst pl biztos érdekelné a dolog).
egy kis olvasnivaló, én érzek némi átfedést ezzel a sztorival és a ti szezonotokkal kapcsolatban.
markny
dehogynem igaz. vagy van egy 18 milliós kezdőnk, és egy első körös vízhordónk, vagy van egy első körös kezdőnk, és egy 18 milliós vizhordónk.

amúgy meg valszeg az a bajom, hogy néha tudok iszonyúan szentimentális lenni, és ez most egy ilyen év.

ha holnap elém áll egy jótündér, és azt mondja, hogy a következő két év valamelyikében megnyerjük a Super Bowlt, de utána két éven belül jön egy 0-16-os szezon, akkor gondolkodás nélkül aláírom. miért? mert azt szeretném ha Romo és Witten nyerne egy gyűrűt. és mivel nekik már csak pár évük van hátra, ezért az én szememben minden egyes magasan, de eleve cserének draftolt játékos pazarlás. mert helyette jöhetne egy 23 éves szörnyszülött a defensive line-ba, egy jó corner a védelembe, stb.

nyilván a front office-nak van egy víziója, hogy mit szeretne a poszt-Romo időkben, de szerintem egy-két év szívást simán bevállalnak ők is egy gyűrűért. mert ha mondjuk Romo visszavonul, és nincs értelmes utódja, akkor csinálunk 0 és 3 győzelem között valamit, és akkor garantált a top 5-ös pick. új, ígéretes, éppen aktuális valaha-látott-legjobb irányítók meg kétévente feltűnnek a színen.

de addig mindennek abba az irányba kell állnia, hogy a következő két évben meglegyen a bajnoki cím. és ezt úgy lehet elérni, ha a draftokon jól sikerül snapeket draftolni (értsd: olyan játékosokat, akik játszanak is). mert ugye akárkik is alkotják a csapatot, két dolog fix: a sapka alá be kell férni, és a keretnek azt az évi kb 22e snapet fel kell vennie. és ha a snapeket nem egy CBA által meghatározott játékos veszi fel kb 4,5-6 millióért (tipp, az első három körös draftolt első két évi fizetésének összegére vonatkozóan), akkor azt három veterán játssza le. és ez csapda, mert itt két dolog esélyes: vagy a három veterán kezdő szintű, és többe kerül, mint másfél-két millió, vagy ennyibe kerül, de nem kezdő szintű.
és ugye mivel Tony, Witten et al relatíve sokat keres, ezért ezt a keret többi részének jó ár-érték arányával kell kompenzálni. és itt kardinális a relatíve magas szintű tehetség relatíve alacsony áron történő felhalmozása, de ezt a tehetséget játszatni kell.

ezért gondolom, hogy HA valóban top 5, de mondjuk top 8-10-es pickünk lesz, és HA Tony nem vonul vissza tavasszal, akkor nekünk nem célszerű irányítót választani az első körben.
több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean
egy top 15-ös pick esetében szerintem minimum elvárás, hogy azonnal játsszon. márpedig ha irányítót húzunk, akkor vagy nem játszik a top pickünk, vagy van egy 18 milliós cserénk. kicsit kényszerpályán vagyunk.
slowmotion
az új CBA óta nem igazán vannak elszállt rookie szerződések, így utóbbi állítás sem lenne igaz, de ha 5-10 évente egyszer van esélyed top pickkel, top prospect irányítót húznod, akkor nem inkább őt választod, mint maradsz Romoval ~3 évre? nekem nincs bajom Romoval, sőt, de ha te nem akarsz padoztatni egy első köröst, mert csak, akkor el is cserélheted a konkurenciát (a Texanst pl biztos érdekelné a dolog).
egy kis olvasnivaló, én érzek némi átfedést ezzel a sztorival és a ti szezonotokkal kapcsolatban.

több mint 10 éve
100yard
ötévente egyszer belefér
slowmotion
(+ Gyeek, és te??)
Charlie Firpo
az a helyzet, hogy még nem tudok véglegeset mondani, éspedig két okból:
1. még nem néztem meg, hogy ki lesz lejáró szerződésű játékos
2. nem követem a CFB-t (csak a Sooners eredményeit nézem meg, meg kéthavonta tíz percet), szóval fogalmam sincs, miben kell gondolkozni.

ez is valahol közgazdaságtan, vagy egy kereslet, és van egy kínálat, és nagyon el kell találni az ár-érték arányt.
egyetlen dolog biztos: nem szeretném, ha irányítót húznánk. nem mintha bármi bajom is lenne a három legmagasabban jegyzett játékosokkal, bizonyára fényes jövő áll előttük, de egy top 15-ös pick esetében szerintem minimum elvárás, hogy azonnal játsszon. márpedig ha irányítót húzunk, akkor vagy nem játszik a top pickünk, vagy van egy 18 milliós cserénk. kicsit kényszerpályán vagyunk.

(+1) mondhatnám azt is, hogy igazából amíg van matematikai esély a playoffra, addig úgysem érdemes drafton lamentálni, márpedig úgy néz ki, hogy innen nem bejutni akarnak a csapatok a rájátszásba, hanem kimaradni onnan, vagy csak szimplán minket akarnak szívatni azzal, hogy még 3-10-nél is legyen esélyünk a playoffra. nem tudom.
több mint 10 éve
100yard
ötévente egyszer belefér
slowmotion
legutóbb több, mint 10 éve is, hogy top5-ben húztunk, nem? (2003? akkor még nem követtem ennyire)
rva
de 2010-ben kellett utoljára már novemberben a draftot tervezgetni (az előző kulcscsont-szezon, ugye)

szerk: egyénként igen, a sötét Campo-évek végén volt utoljára olyan, hogy ilyen magasan draftoljunk (asszem volt egy 1/5 és egy 1/6 egymás utáni évben, nem biztos hogy ilyen sorrendben, és egymás után elhoztuk a college DB of the year cím nyertesét - Roy Williamst és Terence Newmant.)

Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
100yard
ötévente egyszer belefér
slowmotion
legutóbb több, mint 10 éve is, hogy top5-ben húztunk, nem? (2003? akkor még nem követtem ennyire)
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
100yard
ötévente egyszer belefér
slowmotion
(+ Gyeek, és te??)

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
100yard
ötévente egyszer belefér
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Azért a QB a legfontosabb poszt szerintem, ha van olyan akiért az első kör elejét érdemes odaadni. DT is nagy need de Qb nem terem minden bokorban.
több mint 10 éve
Szerintem a pozíciós edzőkről lehet/kellene beszélni inkább.
Feldobom - bár lehet hogy megharagítalak benneteket - de szerintem pl. Marinelli nagyszerű pozíciós edző, de én idén nem látom a védelem fejlődését, ő faledzőnek első osztályú, de átlátni a rendszereket nem biztos, hogy megy neki.
Emellett az OL a mániám, idén ritkán domináltak úgy mint tavaly. Ott el tudnék képzelni változást.
Ráadásul Scott bá is kicsit enerváltabb volt idén.
Vagy mindenki maradjon és mentálhigiénés fejlesztés után szaggassák le jövőre a plafont is.

Emellett nekem a játékosok közül:
1. - új TE - sajna Jason már nem, Esco még nem, ide elférne egy új arc.
2. - új CB - no comment
3. - új futó - tozse no comment (állat lenne jövőre egy RunDMC-Turbin-rookie sor itt)
4. - új DT - ezzel kész lehetne a védőfal
5. - új qb - tudjuk, miért (Tony mögé)
Charlie Firpo
Ahogy Witten úgy Romo is kihúz még egy évet. A TE amúgy valóban kell, mert remek TE nem a drafton terem, az nevelni kell szerintem.
A kezdéssel egyetértek, Jones mehet vissza safety-nek, Istenem, könnybe lábad a szemem egy ilyen secondary-től 😊
Az új futóval is egyet értek, és ha RunDMC tényleg kihúz meg egy évet (aminek kisebb esélye van mint Wittenek pl) akkor ez is lehet remek
Az új DT - mindenből amit írtál ez legyen első körös! Itt egy jó választással plug-and-play alap játékos húzható, aki évekre meghatározza a franchise-t
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Szerintem a pozíciós edzőkről lehet/kellene beszélni inkább.
Feldobom - bár lehet hogy megharagítalak benneteket - de szerintem pl. Marinelli nagyszerű pozíciós edző, de én idén nem látom a védelem fejlődését, ő faledzőnek első osztályú, de átlátni a rendszereket nem biztos, hogy megy neki.
Emellett az OL a mániám, idén ritkán domináltak úgy mint tavaly. Ott el tudnék képzelni változást.
Ráadásul Scott bá is kicsit enerváltabb volt idén.
Vagy mindenki maradjon és mentálhigiénés fejlesztés után szaggassák le jövőre a plafont is.

Emellett nekem a játékosok közül:
1. - új TE - sajna Jason már nem, Esco még nem, ide elférne egy új arc.
2. - új CB - no comment
3. - új futó - tozse no comment (állat lenne jövőre egy RunDMC-Turbin-rookie sor itt)
4. - új DT - ezzel kész lehetne a védőfal
5. - új qb - tudjuk, miért (Tony mögé)

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Szerintem kár az edző kérdéssel foglalkozni. Nincs ez a csapat messze egy stabil PO csapattól. És ami szerintem fontos hogy Garrett érában draftok szerintem kimondottan jól sikerültek. Ez alapozza meg a jövőt.
több mint 10 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 377 — no es importante
És hány hot-shot nfl koordinátorból lett alkalmatlan vezetőedző? Coughlin is korábbi NCAA head coach amúgy, ha már nfc east.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Abban az esetben, ha a vezetoseg vegleg megelegelne Garrettek munkajat, mit szolnatok Les Mileshoz? Az LSUtol tuti elmegy, nalunk meg volt mar TE edzo. Lehet, Jerry dob majd ra egy hivast.
balentin
60 éves elmúlt, nem fog ő már az NFL-lel próbálkozni
Abban az esetben, ha a vezetoseg vegleg megelegelne Garrettek munkajat, mit szolnatok Les Mileshoz? Az LSUtol tuti elmegy, nalunk meg volt mar TE edzo. Lehet, Jerry dob majd ra egy hivast.
balentin
nem mindegyik college edző válik be. egy Carrollra jut minimum öt másik, akinek nem jön be a váltás.
eleve Carroll is most másodszor NFL HC, mert az első próbálkozása erősen középszerűre sikeredett.
slowmotion
a liga legjobb edzőjét, Bill Belichicket is kirúgták már egyszer, szóval ezzel nem mondtál semmit
baggio
kirúgták, vagy csak nem vitték magukkal Baltimore-ba?
egy Jimmy Johnsonra, egy Pete Carrollra jut egy Petrino, egy Nick Saban (némmá, nem ő most az aktuális istencsászár NCAA-ben?), meg az a halom ember, akit a Billshez, meg a Bucshoz vittek. azért az NFL más liga, szó szerint.