NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
67
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
Az összes ex-LSU csóka system fit nálunk 😀😀Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.Valahol olvastam hogy ez a Mettenberger gyerek eléggé csalódott lehet. Nem tudom, illene-e ide, de más nem ugrik most be. (Bár annak idején - valamiért - favorizáltam a draftolását.)
Most pont 28. a csapat. Ennyit jelent egy jó irányító. Szerintem vagy draftolni kell valahol elől vagy hozni a szabad piacról egy potens backupot ( nem Weeden és nem Cassel ) Romo mögé.
Ez azért a staff hibája hogy nem volt a keretben olyan irányító aki elfogadható szinten - ha nem is feltétlenül Hasselbeck szintjén - elmanageli a csapatot.
100yard
Charlie Firpo
több mint 10 éve
Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt.Valahol olvastam hogy ez a Mettenberger gyerek eléggé csalódott lehet. Nem tudom, illene-e ide, de más nem ugrik most be. (Bár annak idején - valamiért - favorizáltam a draftolását.)
Most pont 28. a csapat. Ennyit jelent egy jó irányító. Szerintem vagy draftolni kell valahol elől vagy hozni a szabad piacról egy potens backupot ( nem Weeden és nem Cassel ) Romo mögé.
Ez azért a staff hibája hogy nem volt a keretben olyan irányító aki elfogadható szinten - ha nem is feltétlenül Hasselbeck szintjén - elmanageli a csapatot.
100yard
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Irányító nem irányító drafthoz csak egy adalék. Kicsit nézegettem a statokat. Az elmúlt tíz évben az offense nem volt rosszabb 16. helynél, de általában a top tízben volt. Most pont 28. a csapat. Ennyit jelent egy jó irányító. Szerintem vagy draftolni kell valahol elől vagy hozni a szabad piacról egy potens backupot ( nem Weeden és nem Cassel ) Romo mögé.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Jones. 😀 egyébként nem vagyok irigy.... Nagyon...
több mint 10 éve
Köszönöm!Következő életemben eljutok majd oda....remélem Stephen unokájaként!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
mikor én kint voltam mondták nevadában,hogy az usaban minden nagy europahoz képest de texasban még az usahoz képest is mindennek nagynak kell lennie....úgy is van, csak a zsír új hatalmas pickup-ok és különféle terepjárók, amerikai izomautók mindenhol, ranch-ek, steak house-ok... nagyon gazdag állam, a többi keletihez képest legalábbis. Mindenhol a fényűzés, csilli-villi. A benya (persze gallon) 1,8 dollár, míg New Yorkban már 3 felett volt. Végig cooltúráztunk kocsival Houston - Dallas - New Orleans - Pittsburgh - Philadelphia - New York de Texas az isten 😊
Janek
több mint 10 éve
mikor én kint voltam mondták nevadában,hogy az usaban minden nagy europahoz képest de texasban még az usahoz képest is mindennek nagynak kell lennie....
több mint 10 éve
néztem én is, hogy hogyan lettek pirosak a kék székek.jól látom, hogy egyikőtök képein piros, a másikon fekete az összes szék?igen, mert amikor én voltam a Pats elleni meccsen, akkor a mellrákos hónap volt és minden széken volt egy rózsaszín törölköző... amit természetesen elhoztam 😊
rva
speeedy1
már kezdtem azt hinni, hogy lecserélték őket 😊
több mint 10 éve
Én voltam korábban Minnesotában, meg az új Metlife-ban is, de még csak egy mondatban is említeni őket a Cowboys stadionnal, eretnekség 😊Egy párat én is feltettem.hát kb. 😊
Azt elmondom én is, hogy csak tátottam a számat, semmihez nem hasonlítható élmény az AT&T Stadium...
tamas424
Például ketten a négyünk közül már voltak kint 5-6 meccsen de most jártak először az AT&T-ben és nekik maradt a legjobban tátva a szájuk 😊 Csak ezt mondogatták velem együtt... "ez mi?" "tejóisten" 😊
Előtte voltam a Texans stadionban, utána a Superdome-ban és a Heinz Field-en de össze sem lehet hasonlítani őket Jerryworld-el!
speeedy1
több mint 10 éve
jól látom, hogy egyikőtök képein piros, a másikon fekete az összes szék?igen, mert amikor én voltam a Pats elleni meccsen, akkor a mellrákos hónap volt és minden széken volt egy rózsaszín törölköző... amit természetesen elhoztam 😊
rva
kepfeltoltes.hu/151216/IMG_3690_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 10 éve
jól látom, hogy egyikőtök képein piros, a másikon fekete az összes szék?
több mint 10 éve
Egy párat én is feltettem.hát kb. 😊
Azt elmondom én is, hogy csak tátottam a számat, semmihez nem hasonlítható élmény az AT&T Stadium...
tamas424
Például ketten a négyünk közül már voltak kint 5-6 meccsen de most jártak először az AT&T-ben és nekik maradt a legjobban tátva a szájuk 😊 Csak ezt mondogatták velem együtt... "ez mi?" "tejóisten" 😊
Előtte voltam a Texans stadionban, utána a Superdome-ban és a Heinz Field-en de össze sem lehet hasonlítani őket Jerryworld-el!
több mint 10 éve
Egy párat én is feltettem. Azt elmondom én is, hogy csak tátottam a számat, semmihez nem hasonlítható élmény az AT&T Stadium...
több mint 10 éve
A csapat bevonulása a Seahawks meccs előttyoutu.be/NaX679gBqBo
Szerkesztette: tamas424
több mint 10 éve
Kb. 1,5 órával a kezdés előtt már bent tátottam a pofámat, ezek kb. akkor készültek. Utána már csak a bámészkodásra koncentráltam, találkoztam Broaddus mesterrel is... de nem ismert meg 😊 😊 😊 video is van sok, egy kettőt később felpattintok...